• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo hakikaten sende rekor. Bundan sonra dikkat edersin artik. Ilk gebeligimi 22.5la tamamlamistim ben.
Geriden gelme rekoru da benim olabilir mi acaba 72 ile başladım 67 ye indim şimdi 69 oldum. Uzun süre 70 di ama hastanede yatarken kilo vermişim. Birde ikiz kendime şaşıriyorum :dondurma: hatta yatarak böyle bu durum. Dr hiç takmıyor ama.

Geriden gelme rekoru da benim olabilir mi acaba 72 ile başladım 67 ye indim şimdi 69 oldum. Uzun süre 70 di ama hastanede yatarken kilo vermişim. Birde ikiz kendime şaşıriyorum :dondurma: hatta yatarak böyle bu durum. Dr hiç takmıyor ama.
Bebeklerinin kilosu iyi cunku. Bence iyi bir durum bile

Eklentiler

• D3412063-638C-4680-9E44-BCA653B1A695.webp
    D3412063-638C-4680-9E44-BCA653B1A695.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 50
Ben 10 kilo aldim diyetisyene gittim
Verdigi kadarini yiyemoyorum nile ama recel tatli her seyi kestigim icin ve aksamlari sadece ufak ara ogunle gecistirdigim icin 2 haftadir kilo almadim. Bi dahakine kilo vererek gitsem keske bile diyorum. Ben kilolu hamile kaldigim icin benim icin buyuk sorun. Eşim inanamadi bu arada aldigim kiloya dogru durust bir sey yemiyorsun nasil kilo aliyorsun dedi.
canım iki hafta kilo almaman çok iyi maaşallah ..ben de çarşamba gideceğim inşallah bakalım nasıl liste verecek.canım çok yemiyorum ben de arada tatlı cikolata yiyorum ama her gün değil ve çalışıyorum ise git gel durak yakın değil ama haftada bir çok geliyor biraz buna taktim kafayı.inşallah diğer kontrolünde kilo vermiş de olursun bebek beslensin de biz çok almayalım

cnm sen gene az almissin ben 52 kiloydum 1.63 de boy hamilelikten snra ilk 5 ayda 65 kiloya cikmistim smdide 71 kiloyum bana gore sen baya az almissin rekor bende suanda :halay:
canım valla maaşallah ama sorun yoksa sıkıntı etmemeliyiz ama taktim ben bugün tartılınca yine bu hafta bir daha almışım :))şimdilik rekor sende ama ben 30 dan sonra dikkat etmezsen coşarım:)))

canım iki hafta kilo almaman çok iyi maaşallah ..ben de çarşamba gideceğim inşallah bakalım nasıl liste verecek.canım çok yemiyorum ben de arada tatlı cikolata yiyorum ama her gün değil ve çalışıyorum ise git gel durak yakın değil ama haftada bir çok geliyor biraz buna taktim kafayı.inşallah diğer kontrolünde kilo vermiş de olursun bebek beslensin de biz çok almayalım
Kızlar şimdi benim şekerim yüksek çıktı ya bana diyet mi verecek? Diyet verirse ne yiyeceğim ki? Zaten doğru düzgün yemiyorum. Ekmeği keserse ben öldüm sayın. Kilom da çok fazla değil 6 ayda 6 kilo gayet iyi değil mi? Dün dr umda bundan sonra ayda 1 kilodan fazla almamalısın. Ama sen zayıf hamile kaldın o yüzden 1.5 olabilir dedi. Ekmek yemeden soyduğumu hissetmiyorum ya da 1 saat sonra acıkıyorum.

Büyük bir iş yapmışsın kuZum :))
Zor oldu mu :)))
Bende hala karar veremiyorum başka ne almam lazım diye
Yok yaaa zaten pek birşeyi yokmuş kuzumun. Artık acil bir durum olmaZsa tahmini doğum kilosuna göre son vakitlerde bakarız body falan. Her markanın beden hesabı başka çok yanıltıcı.

3-6 aylıkları ellemedim onlar duruyor daha

Salı günü endokrine randevu aldım. Bugün bir otelin açıl büfe çay saatinde günüm var saat 3 te. Gidip bütün pasta tatlı hamur işlerini yiyeceğim. Salı günü diyet verme ihtimaline karşılık. En azından içimde kalmasın yiyim bari. :KK12:

İnşallah canım sağlıkla gelsinler her zorluğa katlanabilir durumdayiz 9 yıl bekledik. Doğan büyüyor ya uykusuz gergin vs bir şekilde bakılır artık.
Hepimize sağlıklı hayırlı ömür versin Rabbim evlatlarımıza da.
9 yılın sonunda iki mucize :)
Allah ım bütün bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip eder inşallah

Sonra da lohusa dönemi var lohusalıkta pijama ile gezerim ben bide buna benzer Pera ya da almıştım o yüzden ana kız giyeriz Allah nasip ederse inşallah diye
O ZAten pijamalara dura gelsin evde çok var :)

Ayy pijama beni darlıyor, gecelik rahat geliyor bana da. Pijama giyeceksemde alt pijama giyip üstüne askılı, tshirt falan atıyorum

Sonra da lohusa dönemi var lohusalıkta pijama ile gezerim ben bide buna benzer Pera ya da almıştım o yüzden ana kız giyeriz Allah nasip ederse inşallah diye
O ZAten pijamalara dura gelsin evde çok var :)
Evde daha çok atletle gezeceksin canım. Muhtemelen tek göğsünde dılarda olacak:KK47::olamaz:

Yok yaaa zaten pek birşeyi yokmuş kuzumun. Artık acil bir durum olmaZsa tahmini doğum kilosuna göre son vakitlerde bakarız body falan. Her markanın beden hesabı başka çok yanıltıcı.

3-6 aylıkları ellemedim onlar duruyor daha
Bende ay sonuna doğru çıkarıp bakacağım
Hem yıkarız hemde tahmini karar veririm
Noksanlarına benim sanki yen doğan yanı 0-3 az gibi geliyor 2 tulum 1 de pijama takımı daha alsam rahat rahat yeter diye tahmin ediyorum

Ayy pijama beni darlıyor, gecelik rahat geliyor bana da. Pijama giyeceksemde alt pijama giyip üstüne askılı, tshirt falan atıyorum
Ben gecelik giyince üzerim açılıyor kendimi çıplak gibi hissediyorum. Sürekli üzerime örtme çabasında oluyorum. Pijama ve askılı bası bence de iyi oluyor.

Kızlar şimdi benim şekerim yüksek çıktı ya bana diyet mi verecek? Diyet verirse ne yiyeceğim ki? Zaten doğru düzgün yemiyorum. Ekmeği keserse ben öldüm sayın. Kilom da çok fazla değil 6 ayda 6 kilo gayet iyi değil mi? Dün dr umda bundan sonra ayda 1 kilodan fazla almamalısın. Ama sen zayıf hamile kaldın o yüzden 1.5 olabilir dedi. Ekmek yemeden soyduğumu hissetmiyorum ya da 1 saat sonra acıkıyorum.
canım sen zaten az kilo almışsın diyetisyen pirinç patates hamur işi keser tam buğday ekmeğini kesmez bence.gebelikte çıkmadı ama daha önce sekerim vardı aileden gelen.o zaman ekmek beyaz olanı yasaktı.ayda bir almak harika bir şey ben haftada bir alıyorum 9 su an daha da çok yol var.dikkat edersin canım tatlıyı kestiğinde hiç sıkıntı olmuyor .gebelik bitince şeker de bitip geçiyor Allahın izni ile .sana diyet uygulanır ama çok ağır olmaz ekmeği verir tam bugday.Allah kolaylık versin canım ❤

Ooo hakikaten sende rekor. Bundan sonra dikkat edersin artik. Ilk gebeligimi 22.5la tamamlamistim ben.

ben bide hic mdie blantisi kusma fekanda yasamadim istahim acildi birden ha bire yemek yeidm durdum esim bile sasiriyordu hal bole oluncada baya kilo aldim ins dogumdan snra kilolarimi veririm 75den fazla olmasam iyiydi :bicak:

Back
X