Konuşunca hiç vermiyor da bazı şeyler yediğimde çok tepki veriyor hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyrm ama ortalığı karıştırıyor kıpır kıpır fir donuo bebegim icerde
Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Canım bende de tiroid çıktı geçen hafta. Normalde özele gidiyorum ama bu kan testlerimi vs hep devlette yaptırıyorum. Dahiliyeden de bakılıyor diye biliyorum ama çok emin değilim. Eşim Haydarpaşa numunede çalışıyor. Ben de orada yaptırıyorum tahlillerimi.
En iyisi dışarı çıkmak bende hazırlanıp cikicam oğlumla pazara gidelim dedik.dunde ip almaya gittim kardeşine yelek yaptım diye oğlum.kiskandi banada yap diye tutturdu valla gittim ama gelene kadar belim mahfoldum.cok yürüyünce belim ağrıyor.
Selamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Çok zor allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
Merhaba kızlar. Sağlık ocağında sıra mı bekliyorum. Bebeğimin kalbini dinlemek için hemde şu geçmeyen karnımın altındaki ağrıların sebebini sormak için.