2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim d vitamine sağlık ocağı baktı. Oda düşük:)

Maşallah kuzum oğluşuna
Aklına takılanları da sormuşsun çok iyi olmuş
Teşekkür ederim canım. Evet çok rahatladım

Canım bu ebeyle olan randevuda ultrason olmadığı için ölçüyor. Yoksa ayda 1 normak doğum doktoruma gidiyorum ultrason yapılıyor. İkisi ayrı not tutuyor. Haftayada doktorumda ultrasonum var mesela Bizi özel hastahane biride devlet. İkisinede her ay gidiyorum.

Eşin yardımcıymış canım ne güzel. İlaç gibi geliyodur onun yardımı. Benimki sağolsun hiçbi işin ucundan tuttuğu yok Allahtan kızkardeşim yanımda o yardım ediyor banada sık sık annem geliyor kalıyor öyle öyle idare ediyoruz.

Bence annenler yanındadır diye yapmıyordur tek olsan kesin yapar canım

Bu nasil bir sağlık ocagiymis.Tam tesekküllü hastane gibibu arada herşeyin yolunnda olmasina sevindim hadi gecmis olsun.darisi basimiza

Kızlar dr tetanoz aşısı vurulmak gerektiğini söyledi sağlık ocağında. bir de grip ama grip aşısı olmak istemiyorum lüzumsuz bence.. siz de yaptırdınız mı bu aşıları? bir de cinsiyetimiz hala belli değil tam göstermemişti ve 1 ay önce gitmiştim doktora. şimdi detaylı ultrason gününü bekliyorum ona da 15 gün var.. sağlık ocağında ultrason cihazı var mı bakabiliyorlar mı:) artık çok merak ediyoruz 20. haftadayız

M muttervonmarienkaefer canım uzun zamandır girmemişsin merak ettim seni
Canim valla sorma ya bir haftadir okul ev misafir canim cikiyor isler cok yogun yatili misafir geldi hep. Hic girip bakamadim. Telefonu elime alacak firsatim olmadi. Daha bir hafta daha boyle gibi bakalim. Bu arada normalde 15 aralikta detayli randevum vardi. Ama o hafta veli toplantisi oldugu icin ctesi gunu gidiyorum kismetse detayliya. Cok heyecanliyim. 4 haftadir gormuyorum kuzumu. Saglik ocaginda kalbini dinledim sadece. Tetanoz un da ilk dozunu oldum. Uc gun kolum agridi sizde durumlar ne? Detayliya girenler nasil sonuclarla geldi? Tetanozlar olundu mu?

Kızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??
Geçmiş olsun tabi drunuz tam olarak yorumlayacaktır tahlillerinizi ama varsa idrarda enfeksiyon antibiyotik kullanilabiliyo. Ben ilk gebeligimde kullanmistim 1 kutu

Grip aşısı yaptırmak lazım değil isteğe kalmış ama tetazonu yaptırmak gerek canım. Sağlık ocağında ultrason yok ama el doppleri var kalp atışını dinleyebiliyorlar

Kızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??
Canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli hem emin ol antibiyotik verse bile doktorun uygun olanını verir. Yinede çok kafana takma doktorun doğrusunu bilip doğru tedaviyi uygular

Canim ben bir ay kullandim. Enfeksiyon ignelerden cok daha zararli oldugu icin gerekli gorulurse muhakkak kullan. Ben igne vuruldum 14 tane bir kutu da hap ictim. Ins senin ki o boyutta olmaz. Gecmis olsun.

Bu nasil bir sağlık ocagiymis.Tam tesekküllü hastane gibibu arada herşeyin yolunnda olmasina sevindim hadi gecmis olsun.darisi basimiza

Öyle gerçekten çok ilgililer her konuda. İnsan gerçekten rahatlıyor. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…