- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim d vitamine sağlık ocağı baktı. Oda düşük:)ben bi kez verdim niğde de kan. 2 defadır devlette veriyorum. yarın sağlık ocağına sonuçları göstercem aslında soracam d vitamini için de baktırabilirmiyim diye.
gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün. darısı bizlere olsun inşallah.
Teşekkür ederim canım. Evet çok rahatladımMaşallah kuzum oğluşuna
Aklına takılanları da sormuşsun çok iyi olmuş
Eşin yardımcıymış canım ne güzel. İlaç gibi geliyodur onun yardımı. Benimki sağolsun hiçbi işin ucundan tuttuğu yokAynen canım hep koşturma içindeyim Senin çok güzel olmuş canım yaBenim doktorum da rapor vereyim dedi ama mağdur edebileceğim insanlar var Onlar için almadım Bebek de bende iyi olalım da biraz daha dayanacağım inşallah Eşim sağolsun çok yardımcı yemeği genelde o yapıyor Allah razı olsun yoksa yanmıştım
Bence annenler yanındadır diye yapmıyordur tek olsan kesin yapar canımEşin yardımcıymış canım ne güzel. İlaç gibi geliyodur onun yardımı. Benimki sağolsun hiçbi işin ucundan tuttuğu yokAllahtan kızkardeşim yanımda o yardım ediyor banada sık sık annem geliyor kalıyor öyle öyle idare ediyoruz.
Hiç zannetmiyorum canımBence annenler yanındadır diye yapmıyordur tek olsan kesin yapar canım
Bu nasil bir sağlık ocagiymis.Tam tesekküllü hastane gibiBebeğimin kalbini dinlerken hareketlendi bende hissediyordum ebe kadın da dedi şu an hareket ediyor hissediyor musun evet dedim sonra 5 dakika boyunca hareket etti benim güzel oğlum. Karnımın ölçüsünü aldı herşey iyi dedi karnın baya büyümüş ve dokusu sert olması gerektiği gibi dedi. Rahim yüksekliği 21 cm.
Ağrı kesiciler verdi küçük kasılmalarım için. Varis çorabı için reçete yazdı uçakla yolculuk yapacağım için giymem lazımmış. Ve hastanedeki doğuma kadar olan bügün randevular alındı.
Belimde küçük bir kemik kayması varmış. Yarın saat 2 de başka bir doktordan randevu aldık o kemiği yerine koyacakmış. Bel ağrılarım ondan kaynaklıymış.
Karın altı ağrıları içinse ligament ağrıları dedi onun için magnezyum ilacı yazdı.
Toplam 1 saat sürdü
Ayy hepsi çok tatlı kaça geliyo canım tanesiKızlar doğum.sonrasi dağıtmak için hangisi sizce
Arkadaşa sordum CvP versin paylaşırım cnmAyy hepsi çok tatlı kaça geliyo canım tanesi
CanimM muttervonmarienkaefer canım uzun zamandır girmemişsin merak ettim seni
Geçmiş olsun tabi drunuz tam olarak yorumlayacaktır tahlillerinizi ama varsa idrarda enfeksiyon antibiyotik kullanilabiliyo. Ben ilk gebeligimde kullanmistim 1 kutuKızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??
Grip aşısı yaptırmak lazım değil isteğe kalmış ama tetazonu yaptırmak gerek canım. Sağlık ocağında ultrason yok ama el doppleri var kalp atışını dinleyebiliyorlarKızlar dr tetanoz aşısı vurulmak gerektiğini söyledi sağlık ocağında. bir de grip ama grip aşısı olmak istemiyorum lüzumsuz bence.. siz de yaptırdınız mı bu aşıları? bir de cinsiyetimiz hala belli değil tam göstermemişti ve 1 ay önce gitmiştim doktora. şimdi detaylı ultrason gününü bekliyorum ona da 15 gün var.. sağlık ocağında ultrason cihazı var mı bakabiliyorlar mı:) artık çok merak ediyoruz 20. haftadayız
Canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli hem emin ol antibiyotik verse bile doktorun uygun olanını verir. Yinede çok kafana takma doktorun doğrusunu bilip doğru tedaviyi uygularKızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??
Valla hepsi birbirinden güzel canım bilemedim benKızlar doğum.sonrasi dağıtmak için hangisi sizce
Canim ben bir ay kullandim. Enfeksiyon ignelerden cok daha zararli oldugu icin gerekli gorulurse muhakkak kullan. Ben igne vuruldum 14 tane bir kutu da hap ictim. Ins senin ki o boyutta olmaz. Gecmis olsun.Kızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??
Hiç kıskanmadım kiOğluşum 1 saatir oynuyor. Allahım ölebilirim şu an çok aşktansizinkilerde bazen uzun uzun tekmeler atıyorlar mı kızlar
Bu nasil bir sağlık ocagiymis.Tam tesekküllü hastane gibibu arada herşeyin yolunnda olmasina sevindim hadi gecmis olsun.darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?