2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
merhaba :) yok canım ikinci bebek inşallah.. 2 yaşında bi oğlum var :) yarın itibariyle 23. hafta bitiyor :)
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
Cinsiyeti belli mi bebişin
Merhaba kızlar. Sağlık ocağında sıra mı bekliyorum. Bebeğimin kalbini dinlemek için hemde şu geçmeyen karnımın altındaki ağrıların sebebini sormak için.
Dünyanın en güzel sesi
Dinle gel annesi minik paşanın

uyku mevzularına girmişsiniz ya ilk hamileliği olanlar uyuyabiliyorlarsa uzuuun uzuuuuun uyusunlarr benim yerime de uyusunlar akşam yatıp sabah kalkmak çok güzel bişeyyy
gelir gelmez korkutma biziiiiiiii.Daha piskolocimiz hazır değil

Bir erkek bir kız tam hayallik aile tablosu :)
Kız olunca alınacaklar insanın gözüne daha bir gösterişli güzel geliyor
Pembiş pembiş
Rengin tatlılığından olsa gerek
Evet canım ya sorma valla bir şeyler bakıyorum ya pembe ya kırmızı cıvıl cıvıl çok güzel

Merhaba kızlar. Sağlık ocağında sıra mı bekliyorum. Bebeğimin kalbini dinlemek için hemde şu geçmeyen karnımın altındaki ağrıların sebebini sormak için.
Canim ne yaptin nasil gecti kontrolün?Eger sorduysan bende sana sormak istiyorum ayni karin agrisi bende de oluyor.alt kisimda hissettigim. Neden oluyormus acaba

Hayırlı olsun canım prensesisiz :)
Anne babasına vatanına hayırlı evlat olsun ❤
Neyden korktun
Sağolasın cnm
Doğum sezeryan bebeğe alışma süreci çok zor oğlumu anımsadım ayy ne günlerdi geçiyor ama korkuyor da insan

Canim ne yaptin nasil gecti kontrolün?Eger sorduysan bende sana sormak istiyorum ayni karin agrisi bende de oluyor.alt kisimda hissettigim. Neden oluyormus acaba
Canım ligament ağrısıymiş gebelikte çok normal. İlaç verdi o ağrılar için özel

Bebeğimin kalbini dinlerken hareketlendi bende hissediyordum ebe kadın da dedi şu an hareket ediyor hissediyor musun evet dedim sonra 5 dakika boyunca hareket etti benim güzel oğlum. Karnımın ölçüsünü aldı herşey iyi dedi karnın baya büyümüş ve dokusu sert olması gerektiği gibi dedi. Rahim yüksekliği 21 cm.
Ağrı kesiciler verdi küçük kasılmalarım için. Varis çorabı için reçete yazdı uçakla yolculuk yapacağım için giymem lazımmış. Ve hastanedeki doğuma kadar olan bügün randevular alındı.

Belimde küçük bir kemik kayması varmış. Yarın saat 2 de başka bir doktordan randevu aldık o kemiği yerine koyacakmış. Bel ağrılarım ondan kaynaklıymış.

Karın altı ağrıları içinse ligament ağrıları dedi onun için magnezyum ilacı yazdı.

Toplam 1 saat sürdü

Maşallah kuzum oğluşuna
Aklına takılanları da sormuşsun çok iyi olmuş

Hem hamilelik hem çalışmak gerçekten zor, rabbim kolaylık versin canım. Sürekli bi koşuşturma içinde oluyosun dinlenemiyorsun bile.
Hem doktorumdan hem patronumdan Allah razı olsun. Doktorum sen istediğin sürece rapor yazarım dedi, iş yerimde rapor getirdiğin sürece evden çalışabilirsin idare ederiz dedi de rahat bir hamilelik geçiyorum.

Aynen canım hep koşturma içindeyim Senin çok güzel olmuş canım ya Benim doktorum da rapor vereyim dedi ama mağdur edebileceğim insanlar var Onlar için almadım Bebek de bende iyi olalım da biraz daha dayanacağım inşallah Eşim sağolsun çok yardımcı yemeği genelde o yapıyor Allah razı olsun yoksa yanmıştım

İlaç verdi mi dr size? Kaça yükseldi Tsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…