Sağ salim kucağına alırsın inşallah canımmerhaba :) yok canım ikinci bebek inşallah.. 2 yaşında bi oğlum var :) yarın itibariyle 23. hafta bitiyor :)
Dünyanın en güzel sesiMerhaba kızlar. Sağlık ocağında sıra mı bekliyorum. Bebeğimin kalbini dinlemek için hemde şu geçmeyen karnımın altındaki ağrıların sebebini sormak için.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
Cinsiyeti belli mi bebişin
kız olcak inşallah :) bakalım heyecanlıyım, evimize pembeler girmeye başladı
Hamilelik benceAy bi uyku hali. Kafamı kaldıramıyorum hamilelik mi havalardan mı bilemedim
gelir gelmez korkutma biziiiiiiii.Daha piskolocimiz hazır değiluyku mevzularına girmişsiniz ya ilk hamileliği olanlar uyuyabiliyorlarsa uzuuun uzuuuuun uyusunlarr benim yerime de uyusunlarakşam yatıp sabah kalkmak çok güzel bişeyyy
Evet canım ya sorma valla bir şeyler bakıyorum ya pembe ya kırmızı cıvıl cıvıl çok güzelBir erkek bir kız tam hayallik aile tablosu :)
Kız olunca alınacaklar insanın gözüne daha bir gösterişli güzel geliyor
Pembiş pembiş
Rengin tatlılığından olsa gerek
Canim ne yaptin nasil gecti kontrolün?Eger sorduysan bende sana sormak istiyorum ayni karin agrisi bende de oluyor.alt kisimda hissettigim. Neden oluyormus acabaMerhaba kızlar. Sağlık ocağında sıra mı bekliyorum. Bebeğimin kalbini dinlemek için hemde şu geçmeyen karnımın altındaki ağrıların sebebini sormak için.
Sağolasın cnmHayırlı olsun canım prensesisiz :)
Anne babasına vatanına hayırlı evlat olsun ❤
Neyden korktun
Canım ligament ağrısıymiş gebelikte çok normal. İlaç verdi o ağrılar için özelCanim ne yaptin nasil gecti kontrolün?Eger sorduysan bende sana sormak istiyorum ayni karin agrisi bende de oluyor.alt kisimda hissettigim. Neden oluyormus acaba
Alınlarıns yazıp gezsinlerBaşka ay anneleri niye bizim anketi oyluyorlar ben anlamıyorum. heryere haykırmak mı istiyorsunuz
Maşallah kuzum oğluşunaBebeğimin kalbini dinlerken hareketlendi bende hissediyordum ebe kadın da dedi şu an hareket ediyor hissediyor musun evet dedim sonra 5 dakika boyunca hareket etti benim güzel oğlum. Karnımın ölçüsünü aldı herşey iyi dedi karnın baya büyümüş ve dokusu sert olması gerektiği gibi dedi. Rahim yüksekliği 21 cm.
Ağrı kesiciler verdi küçük kasılmalarım için. Varis çorabı için reçete yazdı uçakla yolculuk yapacağım için giymem lazımmış. Ve hastanedeki doğuma kadar olan bügün randevular alındı.
Belimde küçük bir kemik kayması varmış. Yarın saat 2 de başka bir doktordan randevu aldık o kemiği yerine koyacakmış. Bel ağrılarım ondan kaynaklıymış.
Karın altı ağrıları içinse ligament ağrıları dedi onun için magnezyum ilacı yazdı.
Toplam 1 saat sürdü
Bebeğimin kalbini dinlerken hareketlendi bende hissediyordum ebe kadın da dedi şu an hareket ediyor hissediyor musun evet dedim sonra 5 dakika boyunca hareket etti benim güzel oğlum. Karnımın ölçüsünü aldı herşey iyi dedi karnın baya büyümüş ve dokusu sert olması gerektiği gibi dedi. Rahim yüksekliği 21 cm.
Ağrı kesiciler verdi küçük kasılmalarım için. Varis çorabı için reçete yazdı uçakla yolculuk yapacağım için giymem lazımmış. Ve hastanedeki doğuma kadar olan bügün randevular alındı.
Belimde küçük bir kemik kayması varmış. Yarın saat 2 de başka bir doktordan randevu aldık o kemiği yerine koyacakmış. Bel ağrılarım ondan kaynaklıymış.
Karın altı ağrıları içinse ligament ağrıları dedi onun için magnezyum ilacı yazdı.
Toplam 1 saat sürdü[/QUOT
Maaşallah canım güzel haberlerle gelmişsin1 saat muayene çok iyi değil mi ya? Bize özelde bile o kadar bakmıyorlar gelişimi karın büyümesine göre değerlendiriyorlar heralde canım. Peki şuan çok büyümese ne olacak? O zaman ultrasondan mı bakıyorlar?
Başka ay anneleri niye bizim anketi oyluyorlar ben anlamıyorum. heryere haykırmak mı istiyorsunuz
Hem hamilelik hem çalışmak gerçekten zor, rabbim kolaylık versin canım. Sürekli bi koşuşturma içinde oluyosun dinlenemiyorsun bile.İyi akşamlar hamişlersabahları buz gibi havada erkenden işe gitmek çok zor geliyor Allah sağlık versin çalışırız tabi de göbişim büyüdükçe zorlanır oldum Uykumu da alamıyorum eve gelince hep uyuya kalıyorum
Aynen canım hep koşturma içindeyim Senin çok güzel olmuş canım yaHem hamilelik hem çalışmak gerçekten zor, rabbim kolaylık versin canım. Sürekli bi koşuşturma içinde oluyosun dinlenemiyorsun bile.
Hem doktorumdan hem patronumdan Allah razı olsun. Doktorum sen istediğin sürece rapor yazarım dedi, iş yerimde rapor getirdiğin sürece evden çalışabilirsin idare ederiz dedi de rahat bir hamilelik geçiyorum.
İlaç verdi mi dr size? Kaça yükseldi TshCanım bende de tiroid çıktı geçen hafta. Normalde özele gidiyorum ama bu kan testlerimi vs hep devlette yaptırıyorum. Dahiliyeden de bakılıyor diye biliyorum ama çok emin değilim. Eşim Haydarpaşa numunede çalışıyor. Ben de orada yaptırıyorum tahlillerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?