2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oğluşum 1 saatir oynuyor. Allahım ölebilirim şu an çok aşktan sizinkilerde bazen uzun uzun tekmeler atıyorlar mı kızlar
Sabah uykumun hafif olduğu zamana denk geldiğinden olsa gerek kıpırtı ile uyandım aralıklarla devam etti hep hareketleri :)
Maşallah minnoşlarımıza tü tü tü

Canim ben bir ay kullandim. Enfeksiyon ignelerden cok daha zararli oldugu icin gerekli gorulurse muhakkak kullan. Ben igne vuruldum 14 tane bir kutu da hap ictim. Ins senin ki o boyutta olmaz. Gecmis olsun.
Canım bi değer var SQEP diye normal değeri 0-20 olması lazımken bende 197 cıkmış. Sağlık ocagında ki doktor yaptı testi yarın bakalıö ne diycek sonuclara. Çok üzgünüm çok moralim bozuk bebegeme bişey olcak diye cok korkuyorum

Oğluşum 1 saatir oynuyor. Allahım ölebilirim şu an çok aşktan sizinkilerde bazen uzun uzun tekmeler atıyorlar mı kızlar
Kuzummm Eren pasamiz da hareketlenmis ben girmeyeliii
Ya benim ki de cok hareketli cok guzel bir hiss. Hatta gecen derste sinirlendim. Resmen kasildigini hissettim. Boyle artik her seyini ayirt edebiliyorum. Neye nasil tepki verdigini. Yabanci muzik ve tatliyi cok seviyor. Aksamlari hickirigini duyuyorum cok komik oluyor. Hem titreme hem hik diye bir ses
Saglık ocağına gittiğimde ilk kalp sesi çok derinden geliyordu. Ebe aç mısın o yüzden olabilir dedi. Karnıma sadece dokundum ay nasıl heycanlandı hızlandı o kalp atışı. O an ağladım bildiğiniz. Nasıl hissediyorlar bizi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kuzum o değeri bilmiyorum. Ben de crp ve rbc çok yüksekti. Ama sonrasında antibiyotik kullanırken de çok doktora gittim. Bebeğim sağlıklı duruyordu. Enfeksiyon varsa hemen önlemini almak gerekir. Benm hemen mi belli oldu ben de bilmiyorum. Ben de o yüzden detaylıdan korkuyorum. Ama kötü düşünmemek lazım. Allahın izniyle iyidirler. Rabbim korusun onları

Maşallah canımm. Çok güzel bir duygu gerçekten. Senin minnoşunla iletişimin çok ilerlemiş. İnşallah benimkide ilerler böyle

Hiç durmuyor 1 saatir sürekli hareket halinde. Yemek yerken az önce kasıldı benimde 2 kere, kuru fasülyeyi sevmedi her alde

Rabbim uzun ömür versin bebişlerimize

Ya hiç sormayınn video yakalayabilirsem atıcam. Bazen dışarıdan da belli ediyor kendini. İşin kötü tarafı eşim hala hissedemiyor ablam ve görümcem hissetti. Anneler de kıpırdamasını değil de nerede neyi var onu ayırt ediyor. Ama hareketleri henüz hissedemediler.
Çok minnoş bu sıpalar ya. Napıcaz bilmiyorum. Sen detaylı ultroson mu oldun cnm? Yani o bahsettiğin detaylı mı?

A April wind kuzum nasılsın? Naptın ben uzun zamandır giremiyorum en son doktor araştırıcaz demiştin? Var mı bir gelişme?
Sağol kuzum bir doktorla görüştüm çok içime sindi çok ilgiliydi ama hastaneden dolayı kararsızım.
Bir daha ki gidişimde Hacettepeden bir doktorla görüşücem bakalım nasıl olacak. Ona göre Doğum yapacağım yeri seçecem artık

Aminn inşallah ne diyim bilemiyorum allah yardımcımı olsun bebeklerimiz sağlıkla gelselerdi bian önce

Kızlar doğum.sonrasi dağıtmak için hangisi sizce
Hepsi çok güzel canım karışık yaptırabilirsin.
Ya ilginç bir şekilde sol göğsüm büyüyor sağ aynı kaldı küçük tövbe tövbe ya. Bari ikisi eşit büyüseydi

Solda daha çok sütün olacak demek ki canım

Kızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??
Canım duruma göre bol su da önerebiliyorlar ama enfeksiyon varsa tabii ilaç kullanmak gerekir demir hapı da verirler canım sana

Benimki dün gece hıçkırıklar eşliğinde bayaa aktifti canım

Oy kuzum hadi bakalım hayırlısı. İnş gönlüne göre olur her şey.

Öyle mi oluyormuş kuzu bilmiyordum :)
Bir de hıçkırık nasıl hissediliyor benim bebede hıçkırık yok yada ben bilmiyorum eheh :)

Bir de hıçkırık nasıl hissediliyor benim bebede hıçkırık yok yada ben bilmiyorum eheh :)
Kuzu. Hıçkırık çok komik oluyor :) farkettiğin an gülüyorsun öyle böyle değil. Böyle şapşal bir titreme hissediyorsun. Çok dikkatli dinlersen de hık diye bir ses geliyor içinden resmen üst üste o titreme hissediliyor ztn. Ben özellikle akşamları hissediyorum. Uyumqdan önce fln.

Anladım kuzum. Ben tepiklere odaklıyordum kendimi bakayım öyle bir etkileşime girebilecek miyiz

Canım normalde dün doktora gitmeseydim bende belki ayırt edemezdim de artık eminim örneğin normal hareketi daha seyrek aralıklarla atarken hıçkırıkta pıtpıtpıt pıtpıtpıt ... şeklinde ilerliyor ve karnına baktığın zamanda görebiliyorsunderini kaldırıyor resmen

Dikkat edicem buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…