2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım ben hamileliğimin 7. Haftasından beri hem midem çok bulandı ( kusma yok) hem de o kadar çok acıktım ki kazındı resmen şuan da kendimi frenlemesem her şeyi yerim, yemek yedikten sonra sanki yememiş gibiyim
:)) canım ben de sanırım bulantılarım ve kusmalarım olmasa çoktan dehşet kilo almıştım. En son 10 kasımda çıkardım sanırım. Çok şükğr o zamandan beri bişi yok. Ben frenlemiyorum sanırım. Örn ben tatlı hiç yemezdim. Geçen yemeğe gittik tatlı da vardı normalde benm iki kaşık alıp bırakmam lazımdı. Ki bıraktm da önce :) sonra allahım canım bir istedi onu nasıl yiyip bitirdim anlatamam. Ama oğluş bir hareketlendi görmeliydiniz:) o istemiştir diyor herkes. Sanırım öyle de oldu :)

Evde var canım tartılıyorum arada kendi doktorumda da aynı kiloda çıkıyorum genelde.
Ben sadece ebe ilgilenmediği için söyledim en ufak bişeyle bile. İyi birinede benziyo ama bilemedim.

Bende yiyorum arada engel olamıyorum maalesef hamilelikten önce şekeri kesmiştim ne güzel yemiyordum ama şimdi canım istiyor ben kilo aldım canım maalesef 4,5 kg cık
Evde var canım tartılıyorum arada kendi doktorumda da aynı kiloda çıkıyorum genelde.
Ben sadece ebe ilgilenmediği için söyledim en ufak bişeyle bile. İyi birinede benziyo ama bilemedim.

Canım kilo olayına takığım ya ben birden o konuda yazmışım dediğin gibi ilgi alaka falan bende görmedim aşımı bile kendim gittim yaptırdım onda da benim bi hemşirem varmış o da yokmuş başka biri yaptı kart vs de almadım yani...

Maşallah oğluşuna benim şekerim de 70 çıktı canım bugün yaptırdım kan testi. Doktor bir şey demedi

Maşallah canım hissediyorsun artık sende baya
Sabah yakındım niye tekme hissetmiyorum diye ondan sonra basladiya da deneyimsizlik olsada anlamıyordum demekki

Benim doktoruma saygım 1000 kat arttı valla ne derse yapıcam bir bildiği vardır diye :)
Ailemde şeker hastalığı çok zaten bakalım duruma göre ne olacak şeker yüklemesi.

Ne güzel cnm valla böyle ebelerden Allah çok versin.benim bende aynı gidiyorum bı ilgi bı ilgi bugün pazarda karşılaştım karnımı ve oğlumu sevdi.cana yakın insanın hali bı başka oluyor.
Aynen öyle canım gerçekten

Seninki de baya büyümüş kuzu maşallah
Fotoğrafta biraz daha büyük çıkmış sanırım yada ben büyüdüğünü kabullenemiyor da olabilirim Aynı geliyor haftalardır :)

Son attığın fotoğrafla çok fark var arada
Yan yana bakmak lazım sanırım.
Birde kendime kızıyorum hiç düzgün göbük fotoğrafı yok buraya attıklarım dışında çekmemişim de çekilmemişim de
Bu hafta sonu çektiricem kocişe düzgünce

O benim de aklımda hep aynadan anlık çekmişim onlar da çok belli değil 3-4 gün önce eşim çekti ama boyu uzun olduğu için tepeden çekmiş sanki minicik çıkmışım bacaklarım falan çöp gibi çıkmış oturarak çekecek bir dahaki sefere

Ehehe
Oturarak daha mantıklı sanki bizde artık boy boy çekeriz. Unutma sende benim gibi

Canım maaşallah ne kadar büyümüş göbüş bende asla kendimi çekemiyorum aynadan eşim de çekince beğenmiyorum kendisi uzun olduğu için tepeden çekiyor ve ben 1,40 falan çıkıyorum
Doğru gerçi senin eşin uzundu kuzu
Biz eko boy gibi 170-160 Ama nedense hep unuttuk vs kaldı öyle baktım göbek büyümüş ortada hala düzgün resim yok
Pişman olmayalım sonradan

erkekler beceremezki .illa tarif etcen ama yine de cekemezler :)

Benim eşimde nadir hissediyor bazen aa bak attı diyorum hissedemedim diyor maalesef ama az kaldı hissedecekler

Biz daha 19.haftadayız canım sizden minnakız biraz
Hissediyorum ama çok sık değil henüz elimi koyunca pıt pıtları daha çok hissediyorum şu anlık.

Az kadı canım ben 20 hafta olur olmaz hissetmeye başladım iyice.

Maşallah canım göbüşüne. 1 kilo çok iyi. Ben hiç tartılmadım o yüzden bilmiyorum

Oyyy baya büyümüş bu göbüş canım benim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…