- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
:)) canım ben de sanırım bulantılarım ve kusmalarım olmasa çoktan dehşet kilo almıştım. En son 10 kasımda çıkardım sanırım. Çok şükğr o zamandan beri bişi yok. Ben frenlemiyorum sanırım. Örn ben tatlı hiç yemezdim. Geçen yemeğe gittik tatlı da vardı normalde benm iki kaşık alıp bırakmam lazımdı. Ki bıraktm da önce :) sonra allahım canım bir istedi onu nasıl yiyip bitirdim anlatamam. Ama oğluş bir hareketlendi görmeliydiniz:) o istemiştir diyor herkes. Sanırım öyle de oldu :)Canım ben hamileliğimin 7. Haftasından beri hem midem çok bulandı ( kusma yok) hem de o kadar çok acıktım ki kazındı resmen şuan da kendimi frenlemesem her şeyi yerim, yemek yedikten sonra sanki yememiş gibiyim
Evde var canım tartılıyorum arada kendi doktorumda da aynı kiloda çıkıyorum genelde.Canım o kilo ölçümü sağlıklı değil zaten benim evdeki kilomdan duruma göre 2 3 kg fazla çıkıyorum kıyafetle ve tok karnına wc ye çıkmadan ölçülmez ki... özeldeki doktoruma da dedim ama artık fazla çıkan kiloları baz alıcaz en azından kendimi biliyorum. bi tartı al canım çok uygun fiyatları hep aynı yerde ölç kendini ec ye çıkıp ve aç karnına kıyafetlerin de kalın olmasın
:)) canım ben de sanırım bulantılarım ve kusmalarım olmasa çoktan dehşet kilo almıştım. En son 10 kasımda çıkardım sanırım. Çok şükğr o zamandan beri bişi yok. Ben frenlemiyorum sanırım. Örn ben tatlı hiç yemezdim. Geçen yemeğe gittik tatlı da vardı normalde benm iki kaşık alıp bırakmam lazımdı. Ki bıraktm da önce :) sonra allahım canım bir istedi onu nasıl yiyip bitirdim anlatamam. Ama oğluş bir hareketlendi görmeliydiniz:) o istemiştir diyor herkes. Sanırım öyle de oldu :)
Evde var canım tartılıyorum arada kendi doktorumda da aynı kiloda çıkıyorum genelde.
Ben sadece ebe ilgilenmediği için söyledim en ufak bişeyle bile. İyi birinede benziyo ama bilemedim.
Sabah yakındım niye tekme hissetmiyorum diye ondan sonra basladiMaşallah oğluşunabenim şekerim de 70 çıktı canım bugün yaptırdım kan testi. Doktor bir şey demedi
Maşallah canım hissediyorsun artık sende baya
Muhtemelen anlamıyordun canım şimdi daha net hissediyorsun :)Sabah yakındım niye tekme hissetmiyorum diye ondan sonra basladiya da deneyimsizlik olsada anlamıyordum demekki
Seninki de baya büyümüş kuzu maşallah
Benim doktoruma saygım 1000 kat arttı valla ne derse yapıcam bir bildiği vardır diye :)Canım enfeksiyon şuanlık tehlike arz edecek boyutta değil. O yüzden ilaç vermedi. Bol su içmeye devam. Günlük ped kullanmıyorum bir de. İdrar yolu enfeksiyonu tetiklemesin diye. Öyle yuvarlanıyoruz şimdilik.
Yaa bir de dokunsanız var ya tef gibi :) benim göbek deliğim dışında şuan. Çok erken çıktı :) ablm diyor benim 8. Ayda fln çıkmıştı göbek deliğim dışa diyor. Şuan benim ki dışarıda :))
Benm de 21 +3 vaziyet bu :) ay tek sağlıklı olsun da göbüşü dert edemicem. Bir de burada çok belli değil de bildiğiniz sivri :) erkek karnı hani resmen :)
Kuzum evet hızlanır artık kilo alımı:) ayda üç kilo alan olabiliyormuş. Onlardan olmazsam iyi bir kiloyla kapatırım diye düşünüyorum. Ama bakalım. Kuzum referans 74-115 diyor benim 69 işte. Sorucam ztn kendi doktoruma. Çünkü aile hekimim her seferinde bir panik yapıyor düşük görünce. Çok da ilgili bir adam. O gün orada ölçtü 67 çıktı o anlık ölçümde. Aman aç kalma bayılırsın bak diyip durdu. Şu detaylıdan sonra kendi doktoruma da gidicem bakalım sorucam işte.
Bu arada şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aynen öyle canım gerçektenNe güzel cnm valla böyle ebelerden Allah çok versin.benim bende aynı gidiyorum bı ilgi bı ilgi bugün pazarda karşılaştım karnımı ve oğlumu sevdi.cana yakın insanın hali bı başka oluyor.
Fotoğrafta biraz daha büyük çıkmış sanırım yada ben büyüdüğünü kabullenemiyor da olabilirimSeninki de baya büyümüş kuzu maşallah
Son attığın fotoğrafla çok fark var aradaFotoğrafta biraz daha büyük çıkmış sanırım yada ben büyüdüğünü kabullenemiyor da olabilirimAynı geliyor haftalardır :)
Yan yana bakmak lazım sanırım.Son attığın fotoğrafla çok fark var arada
O benim de aklımda hep aynadan anlık çekmişim onlar da çok belli değilYan yana bakmak lazım sanırım.
Birde kendime kızıyorum hiç düzgün göbük fotoğrafı yok buraya attıklarım dışında çekmemişim de çekilmemişim de
Bu hafta sonu çektiricem kocişe düzgünce
EheheO benim de aklımda hep aynadan anlık çekmişim onlar da çok belli değil3-4 gün önce eşim çekti ama boyu uzun olduğu için tepeden çekmiş sanki minicik çıkmışım bacaklarım falan çöp gibi çıkmış oturarak çekecek bir dahaki sefere
Doğru gerçi senin eşin uzundu kuzuCanım maaşallah ne kadar büyümüş göbüşbende asla kendimi çekemiyorum aynadan eşim de çekince beğenmiyorum kendisi uzun olduğu için tepeden çekiyor ve ben 1,40 falan çıkıyorum
erkekler beceremezki .illa tarif etcen ama yine de cekemezler :)O benim de aklımda hep aynadan anlık çekmişim onlar da çok belli değil3-4 gün önce eşim çekti ama boyu uzun olduğu için tepeden çekmiş sanki minicik çıkmışım bacaklarım falan çöp gibi çıkmış oturarak çekecek bir dahaki sefere
Hafta sonu inşallah birkaç poz çekerizEhehe
Oturarak daha mantıklı sanki bizde artık boy boy çekeriz. Unutma sende benim gibi
Sorma canım o da var tabi, ben daha poz vermeden çekiyor geriliyorum bu sefer deerkekler beceremezki .illa tarif etcen ama yine de cekemezler :)
İnşallah kuzuHafta sonu inşallah birkaç poz çekeriz
Sorma canım o da var tabi, ben daha poz vermeden çekiyor geriliyorum bu sefer de
Çok iyiymiş ya güvenilir bi yerse süper benceCnm arkadaş msj atmış ayicikli olan tane 5 diğerleri 3 TL
Ya hiç sormayınn video yakalayabilirsem atıcam. Bazen dışarıdan da belli ediyor kendini. İşin kötü tarafı eşim hala hissedemiyorablam ve görümcem hissetti. Anneler de kıpırdamasını değil de nerede neyi var onu ayırt ediyor. Ama hareketleri henüz hissedemediler.
Çok minnoş bu sıpalar ya. Napıcaz bilmiyorum. Sen detaylı ultroson mu oldun cnm? Yani o bahsettiğin detaylı mı?
Biz daha 19.haftadayız canım sizden minnakız biraz
Hissediyorum ama çok sık değil henüz elimi koyunca pıt pıtları daha çok hissediyorum şu anlık.
Bu arada kızçeler sağlık ocağı kontrolünde 7. Haftadan 20. Haftaya kdr bir kilo almış görünüyorum. Çok sevindirik oldum bu duruma. Hatta ebe hesap yaptı e bu çocuğun suyu o su busu derken çocuk kilo almış diyebiliriz dedi. Kayınvalidemde ki tartıya göre 1.5 kg almış duruyorum :) her halukarda iyi gidiyorum çok şükür. Ama göbüş aldı başını gidiyor. Göğüsler de öyle. Bir de aşırı sık acıkıyorum. Bir de şekerim hep düşük. Şekeri düşük olan var mı benim gibi. Sağlık ocağında ki doktorum bayılma da diyip duruyor69 çıkıyor şekerim genelde. Sizin ne durumda?
Bu da 20 haftalık oğluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?