2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dediğin gibi canım bebek mideye baskı yaptığı için oluyormuş mide yanması :) yukarı çıktılar artık. Büyükler hep saç çıkardığı için der ama alakası yokmuş :)

Kizlar gunaydin. Kanim dusmustu ve sekerim dusmustu doktoruma soyledim sonuclara bakti cok dusuk degil kan ilaci demir vs kullanmana gerek yok imom kullanmaya devam et dedi. Sizlerin kanlari nasil ? İlac kullaniyor musunuz ?

Benim referans aralığında olmasına rağmen doktorum düşük buluyor canım, özelde ve devlette kaç doktora gittiysem kan ilacına aşırı önem veriyorlardı

hepsi güzel. bak ben de bunu kendim yaptım. 35 tane yaptım ama 50 ye tamamlayacağım. henüz isim belli olmadığı için isim kısmını boş bıraktım

Eki Görüntüle 2213003

Canım çok güzel bende kuş magnetleri bitirdim bebek yapıcam ama saçları için ip vs almam lazım eline sağlık

kızlar ben mide yanmasını 3 yudum soğuk süt tekniğiyle aşmıştım ilkinde bende de doğuma 1 hafta kala inanılmaz derecede olmuştu geceleri hele artıyodu acayip..yanma başlayınca soğuk sütten sadece 3 minik yudum alıyordum bıçak gibi kesiyordu 1-2 saat idare ediyodu tekrar başlayınca yine aynı içiyodum

Bu şeyi öğrendikten sonra daha da meraktayım bebişim sağlıklı kilo alabildi mi gelişimi düzgün oldu mu diye. En son 20 Kasım’da gittim ama şimdi sürekli aklımda acaba napıyor diye endişe halindeyim hormonlandım sanırım bugün iyice
Ptesiye az kaldı ama devlette kontrolüm doya doya göremicem. Sık girmemek adına da 2 hafta sonra özele gitcem zaman geçmiyor

Endişelenme kuzum kocaman olmuştur şimdi gittiğinde iyice büyümüş olacak daha net göreceksin :) kontrole de az kalmış hem :) benim haftaya cumartesi ayrıntılı var günler geçmiyor

Endişelenme kuzum kocaman olmuştur şimdi gittiğinde iyice büyümüş olacak daha net göreceksin :) kontrole de az kalmış hem :) benim haftaya cumartesi ayrıntılı var günler geçmiyor
Çok meraktayım paşayı çoook inşallah dünyaya geldikten sonra totosuna totosuna vurup Kızıcam hep beni endişelendirdiği için
1 hafta kalmış seninde oy geçmiyor dimi yaa. O heyecanla geçmemesi normal gerçi
Kim bilir ne kadar büyüdü nasıl oldular bizim sıpalar

Çok tatlı olmuş bu :)

bunun birebir aynısını yaptım. bu modeli örnek aldım. tam bitsin isim de belli olsun yaptığımı paylaşırım.

Hadi hadi doğsun da öpüp koklamaktan totosuna vurmaya vaktin kalacak mı acaba sağlığı yerinde olsun da kuzum sen endişelendiğinle kal tek

Ayyy evet ya bende ayniydim süt tek ilacı içip yatıyordum bende hemen rahatlatiyordu zaman nasıl geçiyor sen diyince hatırladım.

Bende kizimda hep oyle diyordum cook yordu bu beni dogsun poposuna poposuna yapistiracam diyordum ayni senin gibi doguncada opmeye bile kiyamiyorsun Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…