2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim eşim uyudu ama ben uyuyamıyorum midem yanıyor birde bebiş çok hareketli yine
Benim bebiş asıl 12den sonra coşuyor zAten bilerek bekliyorum artık alışkanlık oldu resmen Midene noldu ki kuzu yediğin birşey mi dokundu rahatsız etti acaba. Gaviscon varsa içsende azıcık uyuyana kadar idare etse yeter aslında

Benimki artık pek fark etmiyor sabah gün içinde akşam gece hep hissediyorum

Maalesef yok bilmiyorum ama yanıyor midem çok kötü ya en son çikolata yedim ondan mı oldu acaba ya

Benimki artık pek fark etmiyor sabah gün içinde akşam gece hep hissediyorum

Maalesef yok bilmiyorum ama yanıyor midem çok kötü ya en son çikolata yedim ondan mı oldu acaba ya
Olabilir kuzu çikolatadanda Nasıl geçer bilmiyorum ama başka türlü. Bu mide yanması öyle birşey ki hiç ilaç kullanmayan beni bile gaviscona alıştırmıştı.

Olabilir kuzu çikolatadanda Nasıl geçer bilmiyorum ama başka türlü. Bu mide yanması öyle birşey ki hiç ilaç kullanmayan beni bile gaviscona alıştırmıştı.
Umarım sabaha kadar geçer asla asla çekemem ben bunu ya herşey tamamda mide yanması eklenmesin zaten kasılmalarım ayrı dert bel ağrısı ayrı dert rahim ağrısı ayrı dert..

Umarım sabaha kadar geçer asla asla çekemem ben bunu ya herşey tamamda mide yanması eklenmesin zaten kasılmalarım ayrı dert bel ağrısı ayrı dert rahim ağrısı ayrı dert..
Bizlerden yaşça büyüklerimiz yaşlılarımız hamilelikte mide yanmasına eksimesine sebeb olarak bebek saçlaniyoda ondan derdiler. Saclanmayla alakali değildir belki ama bu aylarda demekki hamilelige bağlı yanma filan bütün gebelerde olaniliyor. Ama şuda bi gerçek ki benim bebisim saclari bu hafta 1cm ye ulasmis oluyomus alt taraftaki bilgilerde öyle yaziyor. :)

Kızlar internetten bakıyorum da şuan kan sonuçlarım hiç iç açıcı değil ya idral yolu enfeksyonu var şiddetli bi şekilde sanırım.amtibiyotik başlanırsa kullanmalımıyım? Kullanam varmı??

evet canım bende de vardı kullandım tek doz olanlardan.. dr. yazdı direk zaten gebvelikte o enfeksiyonu bi an önce halletmek lazımmış çünkü oğlumda da son aylarda olmuştum yine kullanmıştım.. dr. yazarsa ihmal etme

Kendi dr.ma akşam gönderdim sonucları ona yöre bişey yok. Bakalım bugun sağlık ocagından ne dicekler canım. Teşekkür ederim

Kizlar gunaydin. Kanim dusmustu ve sekerim dusmustu doktoruma soyledim sonuclara bakti cok dusuk degil kan ilaci demir vs kullanmana gerek yok imom kullanmaya devam et dedi. Sizlerin kanlari nasil ? İlac kullaniyor musunuz ?

Cnm mide yanmasınin kesinlikle saçla alakası yok oğlumda çok midem yanıyordu ne saçı vardı ne kası ne kirpiği o tezi curutelim.bebek ters durup mideye filan tekme atıyor bunu son aylarda daha çok yasayacagiz.kafasi sürekli rahim tarafında olduğu için bacaklariyla vurmadigi yer kalmıyor.uyunmuyor bile

Kizlar gunaydin. Kanim dusmustu ve sekerim dusmustu doktoruma soyledim sonuclara bakti cok dusuk degil kan ilaci demir vs kullanmana gerek yok imom kullanmaya devam et dedi. Sizlerin kanlari nasil ? İlac kullaniyor musunuz ?

şekeri bilmiyorum hiç ölçülmedi bi sonraki kontrolde bakılacak ama. kan ilacı kullanıyorum 2.kutuya geçtim en son 11.1 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…