2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende kizimda hep oyle diyordum cook yordu bu beni dogsun poposuna poposuna yapistiracam diyordum ayni senin gibi doguncada opmeye bile kiyamiyorsun Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Eheh bilmez olur muyum benimki ufak bir sitem sadece Ama büyüyünce tam bir kaynana olucam sanırım hissediyorum şimdiden
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

Eheh bilmez olur muyum benimki ufak bir sitem sadece Ama büyüyünce tam bir kaynana olucam sanırım hissediyorum şimdiden
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Kiz anneleri duymasin canim kacarlar simdi olan bizim oglanlara olur

23. Haftaya kadar ayrıntılı yapıyorlarmış ultrasona göre baz alsa da geç kalmış sayılmazsın sanırım

Teşekkürederim kızlar, geç kaldım diye korkmuştum.

Ben ıstanbuldayım canım 535 tl fiyatı

Kizlar gunaydin. Kanim dusmustu ve sekerim dusmustu doktoruma soyledim sonuclara bakti cok dusuk degil kan ilaci demir vs kullanmana gerek yok imom kullanmaya devam et dedi. Sizlerin kanlari nasil ? İlac kullaniyor musunuz ?
Canim kanuin kaç cıktı.benim 11.6 demirim de 51 cıktı sabah akşam demir hapi verdi.saglik ocağına sordum bire düşüreyim diye yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…