2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle oluyor zaman geçmiyor.bende her gittiğimde kalbi atıyor mu diye soruyorum doktora.tabi hareketli bebek atıyor diyo.uzun süre görmeyince bir şey mi oldu korkusu başlıyor.annelik şimdiden basladi
Ayrıntılı ultrasyona gireceğim 1 Bucukta kızımı göreceğim allah nasip ederse
Hayırlı haberler ins canim.cikinca yazarsin vee foto istiyorum

Canim demir feritinin diye yazar.
Sağol kuzum bakılmamış. Bu gittiğimde doktoruma rica edip baktırayım tekrar vitaminlerime ve Demir’e yada sağlık ocağında baktırayım.
Evet canım annelik duygusu başladı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada fka pozitif demeleri kalp atışı var anlamına geliyor sekreterine yazdırırken söylerler. ilk Kalbe bakarlar endişe etme kuzu :) Hayırlısıyla öyle sıkıntılı durumları atlattık diyebiliriz bebişlerimiz Allah’a emanet.

İnşallah bir girseydim meraktan çatlıycam

Canım demir HGB olarak geçiyorr
Baktım şimdi o var kuzum normal Aralıkta o da. Şuan kullanmıyorum ya o yüzden merak ettim çok düşükse kafama göre iş yapmayayım diye.
Sonradan düştü ne leylayım :) Demire ayrıca bakılıyor canım hgb kan değerini gösteriyor.

Başlarda çok oldu birde ayda bir gidince insan öyle sanıyor.facebookta tüp bebek gruplarına üyeydim orda kalbi duran bebek cok oluyordu ondan etkilemiyordum sanirim.hepsinden çıktım şimdi rahatım.birde dünden beri coştu tekmeleri artik baya hissediyorum o yüzden rahatladim

Biz geldik kızlar kızçemle
Göstermedi yine kendini ters dönmüş yüzüstü yatmış bacaklarını karnına doğru çekmiş ellerde suratta hiçbişeycik göremedik. Çikolatada yemiştim ama etki etmedi bizde.
Ama şükürler olsun sağlığı yerinde 1 hafta önden gitmeye devam ediyor 298 gram 21 cm olmuş kuzum
Kayınvalidem ve kızkardeşimle gitmiştik doktorum babannesi bu kız yüz görümlüğü istiyor galiba diyor İsterseniz 1 saat kadar bekleyin tekrar bakalım ama gösterir mi bilmiyorum dedi. İnş ayrıntılıda böyle yapmaz bu piremses yoksa yandım

Bende girdim çıktım şükürler olsun sağlıklı bebeğim devlet hastanesi oldugu için ne bi resim ne baska bişeyini gördüm, ama olsun bebeğim sağlıklı Bende idrar yolu enfeksyonu varmıs fitil ve antibiyotik yazdı.kendi doktoruma danısıp öyle içeceğim

Seninde gözünaydın olsun canım sağlığı yerindeymiş onu bilmek bile yetiyor insana
Enfeksiyonunda doktorunun verdiği ilaçlarla geçer gider inş

Aldığım duyuma göre madam10 sitesinde chicco ürünlerde yüzde 50 indirim varmış kızlar ben daha bakmadım ama öyle bir haber geldi

güvenilir bir site mi ki. ben de sabahtan beri emzik, emzik zinciri, burun aspiratörü ve tırnak makası bakıyorum. hepsinin tek satıldığı bi site bulamadım. birinde biri varken diğerinde yok.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.nekadara mal oluyor kendin yapınca??

keçeden mi yapiyorsun bayıldım ben buna arkasinda magnet mi var

evet canım. hazır satın alsaydım tanesi 8 tl dediler. benim elimde bazı malzemelerim vardı mesela silikon yapıştırıcı gibi. toplamda maliyeti bana 80 tl ye mal oldu..evet buzdolabı magneti olacak.

Canım demir HGB olarak geçiyorr

hayır canım o kan sayımı hemaglobin. demir ferritin olarak geçer. genelde doktor istemedikçe bakmıyorlar.

Canim bekleseydin benim doktorda öyle bekletiyo.benim bebiş hep yüzünü gösteriyor uyusa bile cinsiyetinize hiç saklamadikaç haftalık oldun

Gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlerinize
Alışveriş yapan çok canım ürünlerin orijinalliği hakkında bilgim yok tabi internet üzerinden olunca :)

Eheh olsun canım maşallah canım kuzuna

Maşallah sizede canım
Geçmiş olsun kullan antibiyotiğini bol bol da su iç

Valla bilmiyorum ki bgun sağlık ocagında bana ona bakarak demir ilacına başladı doktor öyle biliyorudum bende canım

Canim bekleseydin benim doktorda öyle bekletiyo.benim bebiş hep yüzünü gösteriyor uyusa bile cinsiyetinize hiç saklamadikaç haftalık oldun
Allahtan bizimki ikilide cinsiyeti gösterdi bu haftalara kalsaymış yanmıştık Son 3 seferdir hep uykuda yakalıyoruz kuzuyu. Önümüzdeki hafta diğer doktoruma ondan sonraki haftada ayrıntılıya gidicem arada çok fazla zaman yok Nasıl olsa haftaya görürüm diye beklemedim canım. 18+5 olduk bugün

Cnm çiviler baksana yada gitti gidiyorsun.

Canım çivile baksana yada gitti gidiyora.cok iyi canım ya maliyet olarak baya kar getiren bu iş bu keçe olayı.cocuklari buyutuyum inşallah yapmak istiyorum bu tarz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…