- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Demir testte ne olarak geçiyordu bende bakılmamış galiba. Kanım yüksek ama Demiri bilmiyorumCanim kanuin kaç cıktı.benim 11.6 demirim de 51 cıktı sabah akşam demir hapi verdi.saglik ocağına sordum bire düşüreyim diye yok dedi.
Öyle oluyor zaman geçmiyor.bende her gittiğimde kalbi atıyor mu diye soruyorum doktora.tabi hareketli bebek atıyor diyo.uzun süre görmeyince bir şey mi oldu korkusu başlıyor.annelik şimdiden basladiBu şeyi öğrendikten sonra daha da meraktayım bebişim sağlıklı kilo alabildi mi gelişimi düzgün oldu mu diye. En son 20 Kasım’da gittim ama şimdi sürekli aklımda acaba napıyor diye endişe halindeyim hormonlandım sanırım bugün iyice
Ptesiye az kaldı ama devlette kontrolüm doya doya göremicem. Sık girmemek adına da 2 hafta sonra özele gitcem zaman geçmiyor
Hayırlı haberler ins canim.cikinca yazarsin vee foto istiyorumAyrıntılı ultrasyona gireceğim 1 Bucuktakızımı göreceğim allah nasip ederse
Canim demir feritinin diye yazar.Demir testte ne olarak geçiyordu bende bakılmamış galiba. Kanım yüksek ama Demiri bilmiyorum
Sağol kuzum bakılmamış. Bu gittiğimde doktoruma rica edip baktırayım tekrar vitaminlerime ve Demir’e yada sağlık ocağında baktırayım.Canim demir feritinin diye yazar.
Canım demir HGB olarak geçiyorrDemir testte ne olarak geçiyordu bende bakılmamış galiba. Kanım yüksek ama Demiri bilmiyorum
İnşallah bir girseydim meraktan çatlıycamÖyle oluyor zaman geçmiyor.bende her gittiğimde kalbi atıyor mu diye soruyorum doktora.tabi hareketli bebek atıyor diyo.uzun süre görmeyince bir şey mi oldu korkusu başlıyor.annelik şimdiden basladi
Hayırlı haberler ins canim.cikinca yazarsin vee foto istiyorum
Baktım şimdi o var kuzum normal Aralıkta o da. Şuan kullanmıyorum ya o yüzden merak ettim çok düşükse kafama göre iş yapmayayım diye.Canım demir HGB olarak geçiyorr
Başlarda çok oldu birde ayda bir gidince insan öyle sanıyor.facebookta tüp bebek gruplarına üyeydim orda kalbi duran bebek cok oluyordu ondan etkilemiyordum sanirim.hepsinden çıktım şimdi rahatım.birde dünden beri coştu tekmeleri artik baya hissediyorum o yüzden rahatladimSağol kuzum bakılmamış. Bu gittiğimde doktoruma rica edip baktırayım tekrar vitaminlerime ve Demir’e yada sağlık ocağında baktırayım.
Evet canım annelik duygusu başladı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada fka pozitif demeleri kalp atışı var anlamına geliyor sekreterine yazdırırken söylerler. ilk Kalbe bakarlar endişe etme kuzu :) Hayırlısıyla öyle sıkıntılı durumları atlattık diyebiliriz bebişlerimiz Allah’a emanet.
Seninde gözünaydın olsun canım sağlığı yerindeymiş onu bilmek bile yetiyor insanaBende girdim çıktım şükürler olsun sağlıklı bebeğim devlet hastanesi oldugu için ne bi resim ne baska bişeyini gördüm, ama olsun bebeğim sağlıklıBende idrar yolu enfeksyonu varmıs fitil ve antibiyotik yazdı.kendi doktoruma danısıp öyle içeceğim
Aldığım duyuma göre madam10 sitesinde chicco ürünlerde yüzde 50 indirim varmış kızlar ben daha bakmadım ama öyle bir haber geldi
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.nekadara mal oluyor kendin yapınca??
keçeden mi yapiyorsun bayıldım ben buna arkasinda magnet mi var
Canım demir HGB olarak geçiyorr
Canim bekleseydin benim doktorda öyle bekletiyo.benim bebiş hep yüzünü gösteriyor uyusa bile cinsiyetinize hiç saklamadiBiz geldik kızlar kızçemle
Göstermedi yine kendini ters dönmüş yüzüstü yatmış bacaklarını karnına doğru çekmiş ellerde suratta hiçbişeycik göremedik. Çikolatada yemiştim ama etki etmedi bizde.
Ama şükürler olsun sağlığı yerinde 1 hafta önden gitmeye devam ediyor 298 gram 21 cm olmuş kuzum
Kayınvalidem ve kızkardeşimle gitmiştik doktorum babannesi bu kız yüz görümlüğü istiyor galiba diyorİsterseniz 1 saat kadar bekleyin tekrar bakalım ama gösterir mi bilmiyorum dedi. İnş ayrıntılıda böyle yapmaz bu piremses yoksa yandım
Biz geldik kızlar kızçemle
Göstermedi yine kendini ters dönmüş yüzüstü yatmış bacaklarını karnına doğru çekmiş ellerde suratta hiçbişeycik göremedik. Çikolatada yemiştim ama etki etmedi bizde.
Ama şükürler olsun sağlığı yerinde 1 hafta önden gitmeye devam ediyor 298 gram 21 cm olmuş kuzum
Kayınvalidem ve kızkardeşimle gitmiştik doktorum babannesi bu kız yüz görümlüğü istiyor galiba diyorİsterseniz 1 saat kadar bekleyin tekrar bakalım ama gösterir mi bilmiyorum dedi. İnş ayrıntılıda böyle yapmaz bu piremses yoksa yandım
Gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlerinizeBende girdim çıktım şükürler olsun sağlıklı bebeğim devlet hastanesi oldugu için ne bi resim ne baska bişeyini gördüm, ama olsun bebeğim sağlıklıBende idrar yolu enfeksyonu varmıs fitil ve antibiyotik yazdı.kendi doktoruma danısıp öyle içeceğim
Alışveriş yapan çok canım ürünlerin orijinalliği hakkında bilgim yok tabi internet üzerinden olunca :)güvenilir bir site mi ki. ben de sabahtan beri emzik, emzik zinciri, burun aspiratörü ve tırnak makası bakıyorum. hepsinin tek satıldığı bi site bulamadım. birinde biri varken diğerinde yok.
evet canım. hazır satın alsaydım tanesi 8 tl dediler. benim elimde bazı malzemelerim vardı mesela silikon yapıştırıcı gibi. toplamda maliyeti bana 80 tl ye mal oldu..evet buzdolabı magneti olacak.
hayır canım o kan sayımı hemaglobin. demir ferritin olarak geçer. genelde doktor istemedikçe bakmıyorlar.
Eheh olsun canım maşallah canım kuzunaBiz geldik kızlar kızçemle
Maşallah sizede canımBende girdim çıktım şükürler olsun sağlıklı bebeğim devlet hastanesi oldugu için ne bi resim ne baska bişeyini gördüm, ama olsun bebeğim sağlıklıBende idrar yolu enfeksyonu varmıs fitil ve antibiyotik yazdı.kendi doktoruma danısıp öyle içeceğim
Valla bilmiyorum ki bgun sağlık ocagında bana ona bakarak demir ilacına başladı doktor öyle biliyorudum bende canımgüvenilir bir site mi ki. ben de sabahtan beri emzik, emzik zinciri, burun aspiratörü ve tırnak makası bakıyorum. hepsinin tek satıldığı bi site bulamadım. birinde biri varken diğerinde yok.
evet canım. hazır satın alsaydım tanesi 8 tl dediler. benim elimde bazı malzemelerim vardı mesela silikon yapıştırıcı gibi. toplamda maliyeti bana 80 tl ye mal oldu..evet buzdolabı magneti olacak.
hayır canım o kan sayımı hemaglobin. demir ferritin olarak geçer. genelde doktor istemedikçe bakmıyorlar.
Allahtan bizimki ikilide cinsiyeti gösterdi bu haftalara kalsaymış yanmıştıkCanim bekleseydin benim doktorda öyle bekletiyo.benim bebiş hep yüzünü gösteriyor uyusa bile cinsiyetinize hiç saklamadikaç haftalık oldun
Cnm çiviler baksana yada gitti gidiyorsun.güvenilir bir site mi ki. ben de sabahtan beri emzik, emzik zinciri, burun aspiratörü ve tırnak makası bakıyorum. hepsinin tek satıldığı bi site bulamadım. birinde biri varken diğerinde yok.
Canım çivile baksana yada gitti gidiyora.cok iyi canım ya maliyet olarak baya kar getiren bu iş bu keçe olayı.cocuklari buyutuyum inşallah yapmak istiyorum bu tarz şeylergüvenilir bir site mi ki. ben de sabahtan beri emzik, emzik zinciri, burun aspiratörü ve tırnak makası bakıyorum. hepsinin tek satıldığı bi site bulamadım. birinde biri varken diğerinde yok.
İnşallahhSeninde gözünaydın olsun canım sağlığı yerindeymiş onu bilmek bile yetiyor insana
Enfeksiyonunda doktorunun verdiği ilaçlarla geçer gider inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?