2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Örnek verdim kuzu sadece. Uzman olmuşlardır görünce anlıyorlardır bence Biz bile fikir yürüyebiliyorsak onlar için zor olmasa gerek

Olsun eşine yaptır sen yine masajını. Yapmak lazımmış de

Evet söyleyim de yapsın haha doktor kesinlikle eşiniz her akşam bellinizi ovsun dedi diyeceğim

Cuttingcorners
Bugündü canım ayrıntılım,doktordan yeni geldim uzanıyorum
Herşeyiyle normal çıktı minik kızım çok şükür
Birtek kalpte parlama gördü doktorumuz,onuda detaylı bir şekilde anlattı 30.haftada muhtemelen düzelir dedi
Çoğu bebekte karşılaştığımız birşey dedi
Tek başına bunun olması birşey ifade ettirmez,burun kemiği veya ense kalınlığı ölçüsü normalden fazla olsaydı amniyonsentez önerirdim ama hiç gerek yok dedi.
İlla sonuçu öğrenmek istiyorsanız koldan alınan bir test var onu yaptırabilirsiniz dedi
melike222 gel kız sohbet edelim nerelerdesin sen
Geldim kız geldim
Doktura gittim geldim utangaç nazlı kızımı gördüm

Maşallah kuzum
Parlaklık olayına hiç mi hiç takılma doktor açıklamış zaten. Güzel haberlerle gelmişsin
Peki peki yüzünü gösterdi mi cicili resimleriniz var mıı görmek isteriz ki :)

melike222 gözünaydın canım piremses iyiymiş maşallah ona
Doktorununda dediği gibi o parlamayı çoğu kişide duyar oldum, sonrasında Allahın izni ile bişeycik çıkmıyor geçip gidiyor.

Maşallah kuzum
Parlaklık olayına hiç mi hiç takılma doktor açıklamış zaten. Güzel haberlerle gelmişsin
Peki peki yüzünü gösterdi mi cicili resimleriniz var mıı görmek isteriz ki :)
Çok şükür canım stresi beni yiyip bitiriyodu biliyosun Rabbimin izniyle güzel haberlerle gelmek nasip oldu ❤
Darısı bütün kardeşlerimin başına olsun inşallah
Yok kuzum takılmıyorum ben hissediyorum zaten benim prenses kızım Allahın izniyle çok sağlıklı
Baştan belirttim utangaç nazlı kızım diye
Doktor tam dört boyutlu yüzünü göstercekti ki ne yaptı bil bakalım :))
Eliyle yüzünü kapattı
melike222 gözünaydın canım piremses iyiymiş maşallah ona
Doktorununda dediği gibi o parlamayı çoğu kişide duyar oldum, sonrasında Allahın izni ile bişeycik çıkmıyor geçip gidiyor.
Çok şükür canım güzel haberlerini almak nasip oldu
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Evet canım doktorda dedi size söylediğim ilk hasta grubu değilsiniz çok karşılaşıyoruz bununla dedi,takip etmeye bile gerek yok dedi
İnşallah düzelir geçip gider

Geçer geçer canım sen hiç düşünme bile.
Demek senin kızçede kapattı yüzünü bizim kızçede totosunu gösterdi bol bol. Napıcaz bakalım biz bu nazlı kızlarla

Nazını yesinler onun :)

Geçer geçer canım sen hiç düşünme bile.
Demek senin kızçede kapattı yüzünü bizim kızçede totosunu gösterdi bol bol. Napıcaz bakalım biz bu nazlı kızlarla
Amin kuzum inşallah inşallah geçip gider
Benimkide öyle popo aşşadaydı 1 saat sürdü muayenemiz,yinede inat etti bir yüzünü göstermedi
İnadı babasına çekmiş heralde
Girmeden muz,çikolata yedim karnımda toktu
Doktor bir ara kalk biraz yürü gel dedi bir çikolata daha yedim banamısın demedi

Tam yemeklik ayağının fotosu var minnacık

Sese tepki veriyorlar artık kuzum,geçen gün benimde kuş önümde ötüyodu hemen onun öttüğe yere geldi
Aynen kuzum bilerek açtım artık duyuyorlar diye. Bir yandan da bol bol konuşuyorum artık minnoşumla
Az canavar değiller küçük sıpalar resmen yaa

Benimki anasının kızı inat konusunda Bende kahvaltı yaptım öyle çıktım muayene saatimi beklerken çikolata da yedim ama bana mısın demedi. Sadece bi kolunu kaldırdı o kadar, yediğin çikolataya bu kadar dedi heralde

Ay hadi bacaklarını yaya yaya açsın netleşsin inşallah Ayrıntılıyada 2 hafta kalmış su gibi akıp geçsin günler. O kadar saklayacak ne varmış merak ettirdi
He valla hic sorma ya hazinelerini saklıyor çocuğum heralde yada utaniyodur belki teyzesibu sefer umitliyim ama gorecegimizi dusunuyorum

Ayy hiç gülceğim yoktu
Doktor bile dedi kız olduğundan nazlı diye
Demekki bu kızların hepsi böyle
Çikolata falan yaramıyor bunlara

Ayy hiç gülceğim yoktu
Doktor bile dedi kız olduğundan nazlı diye
Demekki bu kızların hepsi böyle
Çikolata falan yaramıyor bunlara
Yok canım çikolataya falan kanmıyor valla bunlar. Doktorumuz kayınvalideme dedi zaten bu kız yüzgörümlük istiyor diye. Bende dedim kayınvalideme bidahaki kontrole kadar al getirdi bi çeyrek iliştiriver yakama
Kendim için istiyorsam neyim amaç kadıncaz torununun yüzünü görsün

Kızlar oğluşumla klasik müzik dinliyoruzzz 2 kere telefonun olduğu taraftan tekme yedim sonra duruldu. sevdi mi sevmedi mi acaba
Kızzzzz ne dinletiyon çocuğa klasik müzik. Şöyle güzel bi zahide gurbanıyn olaaam dinlette gerçek hayata hazırlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…