2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım çivile baksana yada gitti gidiyora.cok iyi canım ya maliyet olarak baya kar getiren bu iş bu keçe olayı.cocuklari buyutuyum inşallah yapmak istiyorum bu tarz şeyler

bakıyorum canım oralara da. yapacaksan ama kalıp al. ben elle yaptığımdan çok uğraştırıyor haliyle çok muntazam da olmuyor. ama olsun hiç önemli değil el emeği sonuçta bebişim için yapıyorum.

ikili tarama cinsiyet için erken diil mi, alışverişe başladınız mi peki, o haftalarda daha bütün bebeklerde cikinti oluyor yatay diye gördüğü belki de sonradan dikey oldu kime göre yatay kime göre dikey bence siz mutlaka tekrar 2. Teyiti alın. Bana 15. Haftada kiz dedi doktor. Tahmin bile diildi. Laf arasinda bu bebek kiz dedi. O tarihten snra bidaha da hiç göstermedi. Ayrintilida zaten devlette yaptırdığım için yazı asmislar kapıya sormayın diye 2. Ağızdan yine de duymak istiyrm ben de)

Haftaya göreceksen iyi.ben ayrıntılı 21 aralıkta o yüzden haftaya devlete randevu aldim bir göreyim oglusumu diye.aramizda 5 gün var o zaman benimde 19 +3 oldu bugun

Ben daha hiçbişey almadım canım ama babaannemiz her gün bi yerde kızçenin çeyizi tamam büyük eşyalar dışında
Bende hiç beklemiyodum canım ikilide doktor söyleyince şaşırdım yüzde doksan değişmez baya belli dedi sonradan kendi doktorumda onayladı kesin kız dudakları bile olmuş bundan daha bişey çıkmaz dedi

Haftaya göreceksen iyi.ben ayrıntılı 21 aralıkta o yüzden haftaya devlete randevu aldim bir göreyim oglusumu diye.aramizda 5 gün var o zaman benimde 19 +3 oldu bugun
Bu sıralar randevular biraz üst üste denk geldi canım en kötü 2 hafta bir gördüm zaten şimdiye kadar Sende iyi yapmışsın almışsın devletten randevu bi görürsün paşanı neler yapıyor bakalım içeride
Evet çok yok aramızda bizimde 22 aralık ayrıntılı randevumuz.

Canım sadece çıkıntı değil gelişimi ve kemik yapısına göre de tahmin yapabiliyor işinin ehli bir doktorsa. Bizimde 12+5 te ikili testte belli oldu hala değişmedi ama bizimki hiç saklamadı bacaklar full açıktı. Aynı şekilde kız kardeşimi de aynı haftada doğru tahmin etmişti şimdi 4 yaşında mesela :)
Bende bi yandan kız olsun istiyordum fakat erkek hissediyordum hiç yadırgamadım o yüzden

Joker de yıl sonu indirimi başlamış.
Ama göstermelik mi yoksa gerçekten mi indirim var henüz incelemedim :)

Öyle pek bir şey yoktu canım bezlerde indirim vardı ben mağazasına gittim bugun detrrjan aldım o da indirimsiz 12 küsürdü kıyaferlerde de indirim yoktu.

Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin

Bende bakıcam bakıcam hep unutuyordum. :) Demek yine göstermelik indirim yapıyorlar :)

Kontrolden çıkan herkese geçmiş olsun hayırlı olsun

Bende belim için doktordan çıktım. Skolyoz varmış hafif ama. Kemiğimi biraz düzelti baya masaj yaptı. Birde karnım sağ doğru yatmış biraz onu ortaya geri getirdi. O esnada oğluşum baya hareketliydi maşallah kurban olurum ona ben Doktor dedi bebeğinizle iletişimizin çok güzel ona çok konsantresiniz size tepkiler veriyor dedi

Geçmiş olsun canım masajla hafifler miymiş ağrısı? Öyleyse eşine de yaptırırsın hafifler en azından
Bebişininde maşallahı var darısı bize inşallah :)

Kemik yapısıda hiç belli olmuyor.yegenim için 4.5 hep erkek gibi demiş hatta kemikleri iri diyormuş kız cıktı.masallah yapılı bi bebekti iki hafta erken aldı kardeşimin rahim duvarını kağıt kadar inceltmis

Geçmiş olsun canım masajla hafifler miymiş ağrısı? Öyleyse eşine de yaptırırsın hafifler en azından
Bebişininde maşallahı var darısı bize inşallah :)

Özel bir masaj yaptı yani kemiği düzeltmek için daha çok. Evde yapılanlar gibi değildi maalesef yoksa eşime bolbol yaptırırdım

Az kaldı canım seninkide iyice belli edecek kendini.

Evet canım ya sorma valla bir şeyler bakıyorum ya pembe ya kırmızı cıvıl cıvıl çok güzel
Aynı heyecan bendede var kuzum devamlı birşeyler alma isteği desen ayrı
Sağolasın cnm
Doğum sezeryan bebeğe alışma süreci çok zor oğlumu anımsadım ayy ne günlerdi geçiyor ama korkuyor da insan
Mucize burda başlıyo canım zorluğunu biliyorsun ama tekrardan anne olmak istiyorsun
Aşkın ta kendisi bence bu

Örnek verdim kuzu sadece. Uzman olmuşlardır görünce anlıyorlardır bence Biz bile fikir yürüyebiliyorsak onlar için zor olmasa gerek
Özel bir masaj yaptı yani kemiği düzeltmek için daha çok. Evde yapılanlar gibi değildi maalesef yoksa eşime bolbol yaptırırdım

Az kaldı canım seninkide iyice belli edecek kendini.
Olsun eşine yaptır sen yine masajını. Yapmak lazımmış de

devlet hic soylemedi bana da.Ozelde hic goremiyorum dedi.Laf arasinda bir tahminimiz bile yok

Gözünüz aydın kızlar çok güzel sonuçlarla gelmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…