- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Canım çivile baksana yada gitti gidiyora.cok iyi canım ya maliyet olarak baya kar getiren bu iş bu keçe olayı.cocuklari buyutuyum inşallah yapmak istiyorum bu tarz şeyler
ikili tarama cinsiyet için erken diil mi, alışverişe başladınız mi peki, o haftalarda daha bütün bebeklerde cikinti oluyor yatay diye gördüğü belki de sonradan dikey olduAllahtan bizimki ikilide cinsiyeti gösterdi bu haftalara kalsaymış yanmıştıkSon 3 seferdir hep uykuda yakalıyoruz kuzuyu. Önümüzdeki hafta diğer doktoruma ondan sonraki haftada ayrıntılıya gidicem arada çok fazla zaman yok Nasıl olsa haftaya görürüm diye beklemedim canım. 18+5 olduk bugün
Haftaya göreceksen iyi.ben ayrıntılı 21 aralıkta o yüzden haftaya devlete randevu aldim bir göreyim oglusumu diye.aramizda 5 gün var o zaman benimde 19 +3 oldu bugunAllahtan bizimki ikilide cinsiyeti gösterdi bu haftalara kalsaymış yanmıştıkSon 3 seferdir hep uykuda yakalıyoruz kuzuyu. Önümüzdeki hafta diğer doktoruma ondan sonraki haftada ayrıntılıya gidicem arada çok fazla zaman yok Nasıl olsa haftaya görürüm diye beklemedim canım. 18+5 olduk bugün
Ben daha hiçbişey almadım canım ama babaannemiz her gün bi yerde kızçenin çeyizi tamam büyük eşyalar dışındaikili tarama cinsiyet için erken diil mi, alışverişe başladınız mi peki, o haftalarda daha bütün bebeklerde cikinti oluyor yatay diye gördüğü belki de sonradan dikey oldukime göre yatay kime göre dikey bence siz mutlaka tekrar 2. Teyiti alın. Bana 15. Haftada kiz dedi doktor. Tahmin bile diildi. Laf arasinda bu bebek kiz dedi. O tarihten snra bidaha da hiç göstermedi. Ayrintilida zaten devlette yaptırdığım için yazı asmislar kapıya sormayın diye 2. Ağızdan yine de duymak istiyrm ben de )
Bu sıralar randevular biraz üst üste denk geldi canım en kötü 2 hafta bir gördüm zaten şimdiye kadarHaftaya göreceksen iyi.ben ayrıntılı 21 aralıkta o yüzden haftaya devlete randevu aldim bir göreyim oglusumu diye.aramizda 5 gün var o zaman benimde 19 +3 oldu bugun
Canım sadece çıkıntı değil gelişimi ve kemik yapısına göre de tahmin yapabiliyor işinin ehli bir doktorsa. Bizimde 12+5 te ikili testte belli oldu hala değişmedi ama bizimki hiç saklamadı bacaklar full açıktı. Aynı şekilde kız kardeşimi de aynı haftada doğru tahmin etmişti şimdi 4 yaşında mesela :)ikili tarama cinsiyet için erken diil mi, alışverişe başladınız mi peki, o haftalarda daha bütün bebeklerde cikinti oluyor yatay diye gördüğü belki de sonradan dikey oldukime göre yatay kime göre dikey bence siz mutlaka tekrar 2. Teyiti alın. Bana 15. Haftada kiz dedi doktor. Tahmin bile diildi. Laf arasinda bu bebek kiz dedi. O tarihten snra bidaha
Joker de yıl sonu indirimi başlamış.
Ama göstermelik mi yoksa gerçekten mi indirim var henüz incelemedim :)
Bende girdim çıktım şükürler olsun sağlıklı bebeğim devlet hastanesi oldugu için ne bi resim ne baska bişeyini gördüm, ama olsun bebeğim sağlıklıBende idrar yolu enfeksyonu varmıs fitil ve antibiyotik yazdı.kendi doktoruma danısıp öyle içeceğim
Bende bakıcam bakıcam hep unutuyordum. :) Demek yine göstermelik indirim yapıyorlar :)Öyle pek bir şey yoktu canım bezlerde indirim vardı ben mağazasına gittim bugun detrrjan aldım o da indirimsiz 12 küsürdü kıyaferlerde de indirim yoktu.
Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
Geçmiş olsun canım masajla hafifler miymiş ağrısı? Öyleyse eşine de yaptırırsın hafifler en azındanKontrolden çıkan herkese geçmiş olsun hayırlı olsun
Bende belim için doktordan çıktım. Skolyoz varmış hafif ama. Kemiğimi biraz düzelti baya masaj yaptı. Birde karnım sağ doğru yatmış biraz onu ortaya geri getirdi. O esnada oğluşum baya hareketliydi maşallah kurban olurum ona benDoktor dedi bebeğinizle iletişimizin çok güzel ona çok konsantresiniz size tepkiler veriyor dedi
Kemik yapısıda hiç belli olmuyor.yegenim için 4.5 hep erkek gibi demiş hatta kemikleri iri diyormuş kız cıktı.masallah yapılı bi bebekti iki hafta erken aldı kardeşimin rahim duvarını kağıt kadar inceltmisCanım sadece çıkıntı değil gelişimi ve kemik yapısına göre de tahmin yapabiliyor işinin ehli bir doktorsa. Bizimde 12+5 te ikili testte belli oldu hala değişmedi ama bizimki hiç saklamadı bacaklar full açıktı. Aynı şekilde kız kardeşimi de aynı haftada doğru tahmin etmişti şimdi 4 yaşında mesela :)
Bende bi yandan kız olsun istiyordum fakat erkek hissediyordum hiç yadırgamadım o yüzden
Geçmiş olsun canım masajla hafifler miymiş ağrısı? Öyleyse eşine de yaptırırsın hafifler en azından
Bebişininde maşallahı var darısı bize inşallah :)
Aynı heyecan bendede var kuzum devamlı birşeyler alma isteği desen ayrıEvet canım ya sorma valla bir şeyler bakıyorum ya pembe ya kırmızı cıvıl cıvıl çok güzel
Mucize burda başlıyo canım zorluğunu biliyorsun ama tekrardan anne olmak istiyorsunSağolasın cnm
Doğum sezeryan bebeğe alışma süreci çok zor oğlumu anımsadım ayy ne günlerdi geçiyor ama korkuyor da insan
Örnek verdim kuzu sadece. Uzman olmuşlardır görünce anlıyorlardır benceKemik yapısıda hiç belli olmuyor.yegenim için 4.5 hep erkek gibi demiş hatta kemikleri iri diyormuş kız cıktı.masallah yapılı bi bebekti iki hafta erken aldı kardeşimin rahim duvarını kağıt kadar inceltmis
Olsun eşine yaptır sen yine masajını. Yapmak lazımmış deÖzel bir masaj yaptı yani kemiği düzeltmek için daha çok. Evde yapılanlar gibi değildi maalesefyoksa eşime bolbol yaptırırdım
Az kaldı canım seninkide iyice belli edecek kendini.
devlet hic soylemedi bana da.Ozelde hic goremiyorum dedi.Laf arasinda bir tahminimiz bile yokikili tarama cinsiyet için erken diil mi, alışverişe başladınız mi peki, o haftalarda daha bütün bebeklerde cikinti oluyor yatay diye gördüğü belki de sonradan dikey oldukime göre yatay kime göre dikey bence siz mutlaka tekrar 2. Teyiti alın. Bana 15. Haftada kiz dedi doktor. Tahmin bile diildi. Laf arasinda bu bebek kiz dedi. O tarihten snra bidaha da hiç göstermedi. Ayrintilida zaten devlette yaptırdığım için yazı asmislar kapıya sormayın diye 2. Ağızdan yine de duymak istiyrm ben de )
Kuzu sen ne zaman gidecektin doktoradevlet hic soylemedi bana da.Ozelde hic goremiyorum dedi.Laf arasinda bir tahminimiz bile yok
Biz geldik kızlar kızçemle
Göstermedi yine kendini ters dönmüş yüzüstü yatmış bacaklarını karnına doğru çekmiş ellerde suratta hiçbişeycik göremedik. Çikolatada yemiştim ama etki etmedi bizde.
Ama şükürler olsun sağlığı yerinde 1 hafta önden gitmeye devam ediyor 298 gram 21 cm olmuş kuzum
Kayınvalidem ve kızkardeşimle gitmiştik doktorum babannesi bu kız yüz görümlüğü istiyor galiba diyorİsterseniz 1 saat kadar bekleyin tekrar bakalım ama gösterir mi bilmiyorum dedi. İnş ayrıntılıda böyle yapmaz bu piremses yoksa yandım
Gözünüz aydın kızlar çok güzel sonuçlarla gelmişsinizBende girdim çıktım şükürler olsun sağlıklı bebeğim devlet hastanesi oldugu için ne bi resim ne baska bişeyini gördüm, ama olsun bebeğim sağlıklıBende idrar yolu enfeksyonu varmıs fitil ve antibiyotik yazdı.kendi doktoruma danısıp öyle içeceğim
bu sali gidecegim birde 22 aralikta ayrıntılı ultrasonum var insKuzu sen ne zaman gidecektin doktora
Ay hadi bacaklarını yaya yaya açsın netleşsin inşallahbu sali gidecegim birde 22 aralikta ayrıntılı ultrasonum var ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?