- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Simdi okudum gecmisi kizmis :) Allahim saglikla sihhatle kucaklarimiza versin yavruslarimiziÇok şükür canım stresi beni yiyip bitiriyodu biliyosun Rabbimin izniyle güzel haberlerle gelmek nasip oldu ❤
Darısı bütün kardeşlerimin başına olsun inşallah
Yok kuzum takılmıyorum ben hissediyorum zaten benim prenses kızım Allahın izniyle çok sağlıklı
Baştan belirttim utangaç nazlı kızım diye
Doktor tam dört boyutlu yüzünü göstercekti ki ne yaptı bil bakalım :))
Eliyle yüzünü kapattı
Çok şükür canım güzel haberlerini almak nasip oldu
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Evet canım doktorda dedi size söylediğim ilk hasta grubu değilsiniz çok karşılaşıyoruz bununla dedi,takip etmeye bile gerek yok dedi
İnşallah düzelir geçip gider
süperdi buuuu. Şimdi çeyrek dogunca bilezik de.Yok canım çikolataya falan kanmıyor valla bunlar. Doktorumuz kayınvalideme dedi zaten bu kız yüzgörümlük istiyor diye. Bende dedim kayınvalideme bidahaki kontrole kadar al getirdi bi çeyrek iliştiriver yakama
Kendim için istiyorsam neyim amaç kadıncaz torununun yüzünü görsün
Kuzum güzel haberlerle gelmişsin gözün aydınCuttingcorners
Bugündü canım ayrıntılım,doktordan yeni geldim uzanıyorum
Herşeyiyle normal çıktı minik kızım çok şükür
Birtek kalpte parlama gördü doktorumuz,onuda detaylı bir şekilde anlattı 30.haftada muhtemelen düzelir dedi
Çoğu bebekte karşılaştığımız birşey dedi
Tek başına bunun olması birşey ifade ettirmez,burun kemiği veya ense kalınlığı ölçüsü normalden fazla olsaydı amniyonsentez önerirdim ama hiç gerek yok dedi.
İlla sonuçu öğrenmek istiyorsanız koldan alınan bir test var onu yaptırabilirsiniz dedi
Geldim kız geldim
Doktura gittim geldim utangaç nazlı kızımı gördüm
Ayy gülmekten cisim geldiYok canım çikolataya falan kanmıyor valla bunlar. Doktorumuz kayınvalideme dedi zaten bu kız yüzgörümlük istiyor diye. Bende dedim kayınvalideme bidahaki kontrole kadar al getirdi bi çeyrek iliştiriver yakama
Kendim için istiyorsam neyim amaç kadıncaz torununun yüzünü görsün
Evet canım kızım olucak inşallahCanim senin cinsiyet de mi kiz :)
Amin kuzum inşallah inşallahSimdi okudum gecmisi kizmis :) Allahim saglikla sihhatle kucaklarimiza versin yavruslarimizi
Çok sağol kuzum Allah razı olsunKuzum güzel haberlerle gelmişsin gözün aydınNazlı olacak seninki o belli
Kalpte parlaklık bende de vardı doktorum kalpte bişey var mı diye bi uyarı da olabilir o yüzden kalbi çok detaylı inceledim bir problem Yok o yüzden ciddiye almıyoruz kalsiyum birikmesi bu dediMaşallah kuzum
Parlaklık olayına hiç mi hiç takılma doktor açıklamış zaten. Güzel haberlerle gelmişsin
Peki peki yüzünü gösterdi mi cicili resimleriniz var mıı görmek isteriz ki :)
Amin kuzumm inşallahEvet canım kızım olucak inşallah
Amin kuzum inşallah inşallah
Senin nasıl gidiyor sağlığı sıhhati yerindemi
Ayrıntılıya girdin mi
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Rabbim cümlemize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin
Nazını yeriz babasıyla biz onun
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri söylüyorum canım. Sadece kızın koluna değil ben kendi kolumuda istiyorum ona göre diyorumsüperdi buuuu. Şimdi çeyrek dogunca bilezik de.
İyiyiz canım sen nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik minnak nasılKızlar nasilsinuz
Kesinlikle ellerine sağlık cnm valla şimdi hiç birşey yapamam evin işi yemek çocuk hamilelik zor yetisiyorum bide burada canları sağolsun misafirim hiç eksik olmuyor.kaliptan filan hiç haberim yok araştırma yapmam lazımbakıyorum canım oralara da. yapacaksan ama kalıp al. ben elle yaptığımdan çok uğraştırıyor haliyle çok muntazam da olmuyor. ama olsun hiç önemli değil el emeği sonuçta bebişim için yapıyorum.
Hiç sorma canım napıcaz bu kızçelerle bende bilmiyorum. Bizimki hem poposunu dönüyor hem uyuyor. Ayrıntılıda oynasıya kadar bekliyorlar sanırım canım en fazla bikaç gün sonraya çağırıyorlar heralde. Bugün bana doktorum ayrıntılıda böyle yaparsa gezer gezer ultrasona girersin oynasıya kadar dedi. Bu piremsesler şimdiden parmağında oynatıyor valla biziBu nazlılarla ne yapıcaz.. bize de poposunu döndü 2 aydır göremiyorum bebeğimi en son ikili taramada görmüştük sonra göstermedi. umudum ayrıntılıdan yana.. ya göstermezse doktor gez bi gel der mi acaba yoksa yine 1 ay beklicem :) ama maşallah kıpır kıpır
kızlar bi de benim sağ popomun altında bi ağrı oluyo yürürken veya eğilirken. sanki sinir sıkışması gibi ama bel değil baldırımın üstü.. sizde de oluyor mu? yaklaşık 10 gündür var uyuşturuyor sağ ayağımı
sende mi cinsiyetini bilmiyorsun yoksa benim gibi?Benimkide hic gostermediBu nazlılarla ne yapıcaz.. bize de poposunu döndü 2 aydır göremiyorum bebeğimi en son ikili taramada görmüştük sonra göstermedi. umudum ayrıntılıdan yana.. ya göstermezse doktor gez bi gel der mi acaba yoksa yine 1 ay beklicem :) ama maşallah kıpır kıpır
kızlar bi de benim sağ popomun altında bi ağrı oluyo yürürken veya eğilirken. sanki sinir sıkışması gibi ama bel değil baldırımın üstü.. sizde de oluyor mu? yaklaşık 10 gündür var uyuşturuyor sağ ayağımı
Aynen canım ya ben de seni takip ediyorum aynı zamanlardayız ya :) ikili taramada dr %80 kız dedi ama %20 de az bi olasılık sayılmaz dedi sonra muayeneye gittik geçen ay o zaman da yüz üstü yatıyordu poposuyla ittirdi çekin şu aleti diye dr da daha fazla rahatsız etmeyelim göstermek istemiyo dedi ayrıntılı ultrasona gir sonra gel dedi. ona da başka hastanede gidiyorum 20 aralık tarih verdi daha 12 gün var bekleye bekleye doğurucam zaten az kaldısende mi cinsiyetini bilmiyorsun yoksa benim gibi?Benimkide hic gostermedi
O kadar da çikolata yiyorum daha kapıdan çıkarken başlıyorum yemeye ama koç değil mii inatlar inat. bi de daha 14 haftalıktı poposuyla ittiriyodu çek şu cihazı üstümden diye :) ♡Hiç sorma canım napıcaz bu kızçelerle bende bilmiyorum. Bizimki hem poposunu dönüyor hem uyuyor. Ayrıntılıda oynasıya kadar bekliyorlar sanırım canım en fazla bikaç gün sonraya çağırıyorlar heralde. Bugün bana doktorum ayrıntılıda böyle yaparsa gezer gezer ultrasona girersin oynasıya kadar dedi. Bu piremsesler şimdiden parmağında oynatıyor valla bizi
Ayy edepsize bak sen yaa yerler onun totosunu :))Aynen canım ya ben de seni takip ediyorum aynı zamanlardayız ya :) ikili taramada dr %80 kız dedi ama %20 de az bi olasılık sayılmaz dedi sonra muayeneye gittik geçen ay o zaman da yüz üstü yatıyordu poposuyla ittirdi çekin şu aleti diye dr da daha fazla rahatsız etmeyelim göstermek istemiyo dedi ayrıntılı ultrasona gir sonra gel dedi. ona da başka hastanede gidiyorum 20 aralık tarih verdi daha 12 gün var bekleye bekleye doğurucam zaten az kaldı
Oyyy yerim ben onun totosunuO kadar da çikolata yiyorum daha kapıdan çıkarken başlıyorum yemeye ama koç değil mii inatlar inat. bi de daha 14 haftalıktı poposuyla ittiriyodu çek şu cihazı üstümden diye :) ♡
Cuttingcorners
Bugündü canım ayrıntılım,doktordan yeni geldim uzanıyorum
Herşeyiyle normal çıktı minik kızım çok şükür
Birtek kalpte parlama gördü doktorumuz,onuda detaylı bir şekilde anlattı 30.haftada muhtemelen düzelir dedi
Çoğu bebekte karşılaştığımız birşey dedi
Tek başına bunun olması birşey ifade ettirmez,burun kemiği veya ense kalınlığı ölçüsü normalden fazla olsaydı amniyonsentez önerirdim ama hiç gerek yok dedi.
İlla sonuçu öğrenmek istiyorsanız koldan alınan bir test var onu yaptırabilirsiniz dedi
Geldim kız geldim
Doktura gittim geldim utangaç nazlı kızımı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?