2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Simdi okudum gecmisi kizmis :) Allahim saglikla sihhatle kucaklarimiza versin yavruslarimizi

süperdi buuuu. Şimdi çeyrek dogunca bilezik de.

Kuzum güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın Nazlı olacak seninki o belli

Ayy gülmekten cisim geldi

Canim senin cinsiyet de mi kiz :)
Evet canım kızım olucak inşallah
Simdi okudum gecmisi kizmis :) Allahim saglikla sihhatle kucaklarimiza versin yavruslarimizi
Amin kuzum inşallah inşallah
Senin nasıl gidiyor sağlığı sıhhati yerindemi
Ayrıntılıya girdin mi
Kuzum güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın Nazlı olacak seninki o belli
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Rabbim cümlemize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin
Nazını yeriz babasıyla biz onun

Maşallah kuzum
Parlaklık olayına hiç mi hiç takılma doktor açıklamış zaten. Güzel haberlerle gelmişsin
Peki peki yüzünü gösterdi mi cicili resimleriniz var mıı görmek isteriz ki :)
Kalpte parlaklık bende de vardı doktorum kalpte bişey var mı diye bi uyarı da olabilir o yüzden kalbi çok detaylı inceledim bir problem Yok o yüzden ciddiye almıyoruz kalsiyum birikmesi bu dedi

Amin kuzumm inşallah

süperdi buuuu. Şimdi çeyrek dogunca bilezik de.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri söylüyorum canım. Sadece kızın koluna değil ben kendi kolumuda istiyorum ona göre diyorum Bende az değilim şakaya vurdurup vurdurup ne var ne yok söylüyorum

Bu nazlılarla ne yapıcaz.. bize de poposunu döndü 2 aydır göremiyorum bebeğimi en son ikili taramada görmüştük sonra göstermedi. umudum ayrıntılıdan yana.. ya göstermezse doktor gez bi gel der mi acaba yoksa yine 1 ay beklicem :) ama maşallah kıpır kıpır

kızlar bi de benim sağ popomun altında bi ağrı oluyo yürürken veya eğilirken. sanki sinir sıkışması gibi ama bel değil baldırımın üstü.. sizde de oluyor mu? yaklaşık 10 gündür var uyuşturuyor sağ ayağımı

Kesinlikle ellerine sağlık cnm valla şimdi hiç birşey yapamam evin işi yemek çocuk hamilelik zor yetisiyorum bide burada canları sağolsun misafirim hiç eksik olmuyor.kaliptan filan hiç haberim yok araştırma yapmam lazım

Hiç sorma canım napıcaz bu kızçelerle bende bilmiyorum. Bizimki hem poposunu dönüyor hem uyuyor. Ayrıntılıda oynasıya kadar bekliyorlar sanırım canım en fazla bikaç gün sonraya çağırıyorlar heralde. Bugün bana doktorum ayrıntılıda böyle yaparsa gezer gezer ultrasona girersin oynasıya kadar dedi. Bu piremsesler şimdiden parmağında oynatıyor valla bizi

sende mi cinsiyetini bilmiyorsun yoksa benim gibi?Benimkide hic gostermedi

sende mi cinsiyetini bilmiyorsun yoksa benim gibi?Benimkide hic gostermedi
Aynen canım ya ben de seni takip ediyorum aynı zamanlardayız ya :) ikili taramada dr %80 kız dedi ama %20 de az bi olasılık sayılmaz dedi sonra muayeneye gittik geçen ay o zaman da yüz üstü yatıyordu poposuyla ittirdi çekin şu aleti diye dr da daha fazla rahatsız etmeyelim göstermek istemiyo dedi ayrıntılı ultrasona gir sonra gel dedi. ona da başka hastanede gidiyorum 20 aralık tarih verdi daha 12 gün var bekleye bekleye doğurucam zaten az kaldı

O kadar da çikolata yiyorum daha kapıdan çıkarken başlıyorum yemeye ama koç değil mii inatlar inat. bi de daha 14 haftalıktı poposuyla ittiriyodu çek şu cihazı üstümden diye :) ♡

Ayy edepsize bak sen yaa yerler onun totosunu :))

O kadar da çikolata yiyorum daha kapıdan çıkarken başlıyorum yemeye ama koç değil mii inatlar inat. bi de daha 14 haftalıktı poposuyla ittiriyodu çek şu cihazı üstümden diye :) ♡
Oyyy yerim ben onun totosunu Bizimki baştan çok hareketliydi taklalar atıyodu resmen doktor kalp atışını bile dinleyemiyodu bu kız dansçı olacak kesin diyodu. Son bikaç muayenedir totosunu dönüp yatıyor çikolata falan fayda etmiyor. Küstü mü bize naptı anlamadım

Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin boşuna evham yapıp kendini strese soktun kuzum minik kızın çok iyi merak etme

Doktor da o konuyu önemsememiş canım sende moralini bozma sakın geçici dediyse öyledir maaşallah canım

Kızlar bugun bende bu cicileri aldım kızıma

Roxy matik deterjanda aldım yıkayıp kaldırırım diye.. sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Eklentiler

• D9534E33-1687-4CD8-8330-83156D47B158.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 2446DFE4-9CE8-4911-81FC-FFF735BF4D0B.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 9C63DE9A-8E76-48D3-B420-3C41EFCA8B5F.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 56
  • ED811C7C-FEB4-4574-A65B-4E29DD16A337.webp
    64 KB · Görüntüleme: 61
  • FAA2621F-FEC6-4AA6-B422-D1700473D280.webp
    57 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…