- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Oy sağlıkla giysin inşallah kuzum çok güzellerKızlar bugun bende bu cicileri aldım kızıma
Roxy matik deterjanda aldım yıkayıp kaldırırım diye.. sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Çok güzeller canım sağlıklı günlerde giyer inş kuzuKızlar bugun bende bu cicileri aldım kızıma
Roxy matik deterjanda aldım yıkayıp kaldırırım diye.. sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
hic belli olmaz biliyo musun cunku 12 hafta erken organlar tam oturmamışta olabiliyor en kesini 16 haftadan sonra ama iste inat etti bizimkiler :) bende onumuzdeki sali gidecegim ama ayrintili 22sinde. en olmadi ayrintili da görünür diye ümit ediyorum :)Aynen canım ya ben de seni takip ediyorum aynı zamanlardayız ya :) ikili taramada dr %80 kız dedi ama %20 de az bi olasılık sayılmaz dedi sonra muayeneye gittik geçen ay o zaman da yüz üstü yatıyordu poposuyla ittirdi çekin şu aleti diye dr da daha fazla rahatsız etmeyelim göstermek istemiyo dedi ayrıntılı ultrasona gir sonra gel dedi. ona da başka hastanede gidiyorum 20 aralık tarih verdi daha 12 gün var bekleye bekleye doğurucam zaten az kaldı
Çok güzel bunlarKızlar bugun bende bu cicileri aldım kızıma
Canım ben bunu aldım civil’in internet sitesinden. Baya sağlam içi de çok geniş.Kızlar şu bebek cantasina bir turlu karar veremiyorum lutfen ama lutfen yardim bekliyorum. Fotosunu buraya atmayi beceremiyorum hani su stylo bye bye london yada bye bye paris modeli var gordunuz mu onlar cok hosuma gidiyo.onunde ayri fermuarli göz var biberonlari koymak icin lastikli cepleri var.onu alan yada almayi dusunen yada alacak olan varmi ?acaba kaliteli midir aklima takilip duruyor internetten siparis etmeyi düşünüyorum
iste benim begendigim de buna cok benziyor ayni model renk farkli. kullanisli degil mi?Cok hosuma gidiyor bunlar .civilin sitesinden baktim cok begendim bunuda .Canım ben bunu aldım civil’in internet sitesinden. Baya sağlam içi de çok geniş.
Gördüm canım senin beğendiğini de. O da hoş duruyor. Kumaşı falan çok güzel çıktı benim aldığımın. Ayrı bölmeleri olması da çok iyi kullanışlı çantalar. Bir de eğilip bükülmüyor eğer senin baktığın da öyleyse, içine koydukların kırılmaz buruşmaz dik duruyoriste benim begendigim de buna cok benziyor ayni model renk farkli. kullanisli degil mi?Cok hosuma gidiyor bunlar .civilin sitesinden baktim cok begendim bunuda .
Güle güle.kullansin pamuk hepsi çok güzel cnmKızlar bugun bende bu cicileri aldım kızıma
Oy sağlıkla giysin inşallah kuzum çok güzeller
Çok güzeller canım sağlıklı günlerde giyer inş kuzu
Çok güzel bunlarSağlıkla giysin inşallah kuzum
Güle güle.kullansin pamuk hepsi çok güzel cnm
Kızlar şu bebek cantasina bir turlu karar veremiyorum lutfen ama lutfen yardim bekliyorum. Fotosunu buraya atmayi beceremiyorum hani su stylo bye bye london yada bye bye paris modeli var gordunuz mu onlar cok hosuma gidiyo.onunde ayri fermuarli göz var biberonlari koymak icin lastikli cepleri var.onu alan yada almayi dusunen yada alacak olan varmi ?acaba kaliteli midir aklima takilip duruyor internetten siparis etmeyi düşünüyorum
Canım bazen dinlediğimiz müzikten hoşlanmayabiliyorlarmış o yüzden çok yüksek sesle dinlemeyin yazıyordu bir yerdeKızlar oğluşumla klasik müzik dinliyoruzzz 2 kere telefonun olduğu taraftan tekme yedim sonra duruldu. sevdi mi sevmedi mi acaba
hic belli olmaz biliyo musun cunku 12 hafta erken organlar tam oturmamışta olabiliyor en kesini 16 haftadan sonra ama iste inat etti bizimkiler :) bende onumuzdeki sali gidecegim ama ayrintili 22sinde. en olmadi ayrintili da görünür diye ümit ediyorum :)
Sevip sevmediğini nasıl anlıcaz ki ya tepki verince mi sevmiş oluyor yoksa mesela tepkisiz kalkıp dinlerse mi sevmiş oluyorCanım bazen dinlediğimiz müzikten hoşlanmayabiliyorlarmış o yüzden çok yüksek sesle dinlemeyin yazıyordu bir yerdebir de karnımızdayken dinlediği müziğe tepki veriyorlarmış canım örneğin chopin dinleterek uyutabiliriz
Hiç bilmiyorum ki canım tam bir muammaSevip sevmediğini nasıl anlıcaz ki ya tepki verince mi sevmiş oluyor yoksa mesela tepkisiz kalkıp dinlerse mi sevmiş oluyorAklımda deli sorular
Belki şuan tam anlayamam ama ilerde anlarız sanırım. Dinledikçe sever belkideHiç bilmiyorum ki canım tam bir muamma
Tek sakinlestikleri ses elektirik supurgesi,sac kurutma makinasiBelki şuan tam anlayamam ama ilerde anlarız sanırım. Dinledikçe sever belkide
Ne güzel olur klasik müzikle sakinleşse doğduktan sonra
Yaa her bebekte işe yaramıyor sanırım kardeşim hiç mi hiç sevmezdi. Ama güzel olur bu seslerle yola gelseler :) Youtubedan açıp açıp dinletirdikTek sakinlestikleri ses elektirik supurgesi,sac kurutma makinasi
Genelde kolik bebeklerde ise yariyo galiba ,bebis ne derse oYaa her bebekte işe yaramıyor sanırım kardeşim hiç mi hiç sevmezdi. Ama güzel olur bu seslerle yola gelseler :) Youtubedan açıp açıp dinletirdik
Birde bu klasik müzik altındaki yorumlara baktım hamileyken dinletenlerden bazılarının bebeleri doğunca da aynı müzikle sakinleşmişler. Aynı şekilde tepki vermeyende varmış yine herşey bebişe bağlı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?