2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
hic belli olmaz biliyo musun cunku 12 hafta erken organlar tam oturmamışta olabiliyor en kesini 16 haftadan sonra ama iste inat etti bizimkiler :) bende onumuzdeki sali gidecegim ama ayrintili 22sinde. en olmadi ayrintili da görünür diye ümit ediyorum :)

Kızlar şu bebek cantasina bir turlu karar veremiyorum lutfen ama lutfen yardim bekliyorum. Fotosunu buraya atmayi beceremiyorum hani su stylo bye bye london yada bye bye paris modeli var gordunuz mu onlar cok hosuma gidiyo.onunde ayri fermuarli göz var biberonlari koymak icin lastikli cepleri var.onu alan yada almayi dusunen yada alacak olan varmi ?acaba kaliteli midir aklima takilip duruyor internetten siparis etmeyi düşünüyorum

Canım ben bunu aldım civil’in internet sitesinden. Baya sağlam içi de çok geniş.

Eklentiler

• CCA7BAA2-0353-407F-A7F4-5B3DA8A9D995.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 64
Canım ben bunu aldım civil’in internet sitesinden. Baya sağlam içi de çok geniş.
iste benim begendigim de buna cok benziyor ayni model renk farkli. kullanisli degil mi?Cok hosuma gidiyor bunlar .civilin sitesinden baktim cok begendim bunuda .

iste benim begendigim de buna cok benziyor ayni model renk farkli. kullanisli degil mi?Cok hosuma gidiyor bunlar .civilin sitesinden baktim cok begendim bunuda .
Gördüm canım senin beğendiğini de. O da hoş duruyor. Kumaşı falan çok güzel çıktı benim aldığımın. Ayrı bölmeleri olması da çok iyi kullanışlı çantalar. Bir de eğilip bükülmüyor eğer senin baktığın da öyleyse, içine koydukların kırılmaz buruşmaz dik duruyor

Oy sağlıkla giysin inşallah kuzum çok güzeller

Çok güzeller canım sağlıklı günlerde giyer inş kuzu

Çok güzel bunlar Sağlıkla giysin inşallah kuzum

Güle güle.kullansin pamuk hepsi çok güzel cnm

Teşekkür ederim kızlar amin güzel günlerde giyeriz inşallah... daha o kadar eksik şey var ki almamız gereken reyonlarda kayboluyorum bi de deneyimsiz olunca

Canım ben Weego All Star bebek bakım çantası aldım hepsiburada.comdan ve çok hoşuma gitti içi geniş biberon koyma yeri muhafazalı içinde çamaşır koymak için ufak bi çanta da var şeffaf. ıslak mendil koyma yeri de var ve açıldığında düz duruyor ağzındaki metalden dolayı içinde aradığını rahat bulabiliyorsun bi bak istersen..

Kızlar oğluşumla klasik müzik dinliyoruzzz 2 kere telefonun olduğu taraftan tekme yedim sonra duruldu. sevdi mi sevmedi mi acaba
Canım bazen dinlediğimiz müzikten hoşlanmayabiliyorlarmış o yüzden çok yüksek sesle dinlemeyin yazıyordu bir yerde bir de karnımızdayken dinlediği müziğe tepki veriyorlarmış canım örneğin chopin dinleterek uyutabiliriz

Ay hadi inşallah artık görürüz. Sağlıkla gelsinler de ama ilk bebek heves de var merak etmemek elde değil :) hayırlı haberlerini bekliyorum bana daha çok var :)

Sevip sevmediğini nasıl anlıcaz ki ya tepki verince mi sevmiş oluyor yoksa mesela tepkisiz kalkıp dinlerse mi sevmiş oluyor Aklımda deli sorular

Tek sakinlestikleri ses elektirik supurgesi,sac kurutma makinasi
Yaa her bebekte işe yaramıyor sanırım kardeşim hiç mi hiç sevmezdi. Ama güzel olur bu seslerle yola gelseler :) Youtubedan açıp açıp dinletirdik
Birde bu klasik müzik altındaki yorumlara baktım hamileyken dinletenlerden bazılarının bebeleri doğunca da aynı müzikle sakinleşmişler. Aynı şekilde tepki vermeyende varmış yine herşey bebişe bağlı sanırım

Genelde kolik bebeklerde ise yariyo galiba ,bebis ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…