- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Haklısın kuzumGenelde kolik bebeklerde ise yariyo galiba ,bebis ne derse o
Kızlar şu bebek cantasina bir turlu karar veremiyorum lutfen ama lutfen yardim bekliyorum. Fotosunu buraya atmayi beceremiyorum hani su stylo bye bye london yada bye bye paris modeli var gordunuz mu onlar cok hosuma gidiyo.onunde ayri fermuarli göz var biberonlari koymak icin lastikli cepleri var.onu alan yada almayi dusunen yada alacak olan varmi ?acaba kaliteli midir aklima takilip duruyor internetten siparis etmeyi düşünüyorum
Bende çok kullanışlı buldum canım. Modeller benziyor evet :))Canım bende böyle bir model aldım. Sanırım en kullanışlı bu modeller.LoveAndMarriage arkadaşımın da benzeri model almış. Bu sene bu çantalar çok satılıyor
Cnm inan şimdi ben yazacaktım.Chickennova canım ne var ne yok?
Durup dururken mi kasılmıştı canım benim normalde sırtüstü yatarken oluyor alıştım artık ama.Cnm inan şimdi ben yazacaktım.
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok zorlandım göbeğime toplandı girmeden bebek. Hafif sert oldu.
Neyse dayandın sonra gevşedi.
Bebek sırtını dönmüş bişeyler yedirdiler 20 dakka yürüttüler.
Karnım oldu bı davul gerim gerim gerildi.
Girdim içeri neyse dönmüş bebek. Dönmeseydi kalkacaktım masadan bırakın beni ne olursa olsun dogurucam die.
Neyse uterin arterlere baktırdım sorun yok dedi. Çentiklenme yok dedi.
Çok uğraştılar benle iki doktor baktı ama streste yaptım galiba yada artık bıktım doktorlardan.
Bebek iyiymiş.
Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bağışlasın inşallah.
36 haftaya kadar proluton Depot ol dediler.
Coraspirini 32. Haftada bırak dediler. Başka bir perinatologda 35. hafta demişti.
Ultrason aleti özelde ki gibi iyi değildi, genede devlete göre çok çok iyi bı alet diyebilirim:)
Senin bebişe hep dua ediyorum cnm Rabbim bı mucize verecek ve inan hiç bir sorun olmadan doğacak rabbimin izniyle.
Canım gözün aydınCnm inan şimdi ben yazacaktım.
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok zorlandım göbeğime toplandı girmeden bebek. Hafif sert oldu.
Neyse dayandın sonra gevşedi.
Bebek sırtını dönmüş bişeyler yedirdiler 20 dakka yürüttüler.
Karnım oldu bı davul gerim gerim gerildi.
Girdim içeri neyse dönmüş bebek. Dönmeseydi kalkacaktım masadan bırakın beni ne olursa olsun dogurucam die.
Neyse uterin arterlere baktırdım sorun yok dedi. Çentiklenme yok dedi.
Çok uğraştılar benle iki doktor baktı ama streste yaptım galiba yada artık bıktım doktorlardan.
Bebek iyiymiş.
Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bağışlasın inşallah.
36 haftaya kadar proluton Depot ol dediler.
Coraspirini 32. Haftada bırak dediler. Başka bir perinatologda 35. hafta demişti.
Ultrason aleti özelde ki gibi iyi değildi, genede devlete göre çok çok iyi bı alet diyebilirim:)
Senin bebişe hep dua ediyorum cnm Rabbim bı mucize verecek ve inan hiç bir sorun olmadan doğacak Rabbimin izniyle.
Canım bilgim yok ama bebiş büyüdükçe baskı mı yapıyor acaba?Kızlar bakmak isterseniz çillim’de kargo bedavaymış hafta sonu.
Arayada soru sıkıştırayım. Karnımın içi acıyor gibi oluyor bazen normal mi bu acaba bilen var mı?
Bende öyle düşündüm kuzu ama emin olamadım normal mi diye.Canım bilgim yok ama bebiş büyüdükçe baskı mı yapıyor acaba?
Bende büyüdüğü için diye düşündüm kuzum. İdrar yolu enfeksiyonu falan yoktu sende dimi ?Bende öyle düşündüm kuzu ama emin olamadım normal mi diye.
Tabiki uzman olanlar daha iyi anliyo.biz bile nub teorisine göre yorum yapiyorsakÖrnek verdim kuzu sadece. Uzman olmuşlardır görünce anlıyorlardır benceBiz bile fikir yürüyebiliyorsak onlar için zor olmasa gerek
Olsun eşine yaptır sen yine masajını. Yapmak lazımmış de
Tekrarlıyor kuzu bazen bende kronik. En son enfeksiyon değilde iltihap var dedi ilaç verdi kullandım. Ama birkaç gündür yine akıntım sarılaştı sanki :/ Bide hissettiğim bu şey acı. ağrı gibi değil göbek deliğimin sol yanı acıyor gibiydi bir saat önce. Şuan birşey yok. Enfeksiyon mu oldu yine acabaBende büyüdüğü için diye düşündüm kuzum. İdrar yolu enfeksiyonu falan yoktu sende dimi ?
Ohoo uzman olduk bilmediğimiz şey yokTabiki uzman olanlar daha iyi anliyo.biz bile nub teorisine göre yorum yapiyorsak
Kuzum bende göbek deliğimin etrafındaki acı için gittim enfeksiyon çıktı o yüzden sordum. Dediğin gibi ağrı değil acıydı resmen. Su iç bol bolTekrarlıyor kuzu bazen bende kronik. En son enfeksiyon değilde iltihap var dedi ilaç verdi kullandım. Ama birkaç gündür yine akıntım sarılaştı sanki :/ Bide hissettiğim bu şey acı. ağrı gibi değil göbek deliğimin sol yanı acıyor gibiydi bir saat önce. Şuan birşey yok. Enfeksiyon mu oldu yine acaba
Suya yükleneyim ben yine o zamanKuzum bende göbek deliğimin etrafındaki acı için gittim enfeksiyon çıktı o yüzden sordum. Dediğin gibi ağrı değil acıydı resmen. Su iç bol bol
Fazla içince de böbreklere zarar dengele sen onuSuya yükleneyim ben yine o zaman
Çok fazla içemiyorum ben Zaten istesemde abartamıyorum 3-3,5 lt iyi denk geliyorFazla içince de böbreklere zarar dengele sen onu
Daha ne olsun kız 3 litre içince kendimle gurur duyuyorum benÇok fazla içemiyorum ben Zaten istesemde abartamıyorum 3-3,5 lt iyi denk geliyor
Yok kız zorlarsam oluyor bu. Normalim 2 ama onla bile gurur duyuyorum normalde hiç içmezdimDaha ne olsun kız 3 litre içince kendimle gurur duyuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?