2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım bende böyle bir model aldım. Sanırım en kullanışlı bu modeller. LoveAndMarriage arkadaşımın da benzeri model almış. Bu sene bu çantalar çok satılıyor

Eklentiler

• 75ECCFC6-0597-4AA9-8F7D-0A1E04297BCD.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bakmak isterseniz çillim’de kargo bedavaymış hafta sonu.
Arayada soru sıkıştırayım. Karnımın içi acıyor gibi oluyor bazen normal mi bu acaba bilen var mı?

Cnm inan şimdi ben yazacaktım.
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok zorlandım göbeğime toplandı girmeden bebek. Hafif sert oldu.
Neyse dayandın sonra gevşedi.
Bebek sırtını dönmüş bişeyler yedirdiler 20 dakka yürüttüler.
Karnım oldu bı davul gerim gerim gerildi.
Girdim içeri neyse dönmüş bebek. Dönmeseydi kalkacaktım masadan bırakın beni ne olursa olsun dogurucam die.
Neyse uterin arterlere baktırdım sorun yok dedi. Çentiklenme yok dedi.
Çok uğraştılar benle iki doktor baktı ama streste yaptım galiba yada artık bıktım doktorlardan.
Bebek iyiymiş.
Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bağışlasın inşallah.
36 haftaya kadar proluton Depot ol dediler.
Coraspirini 32. Haftada bırak dediler. Başka bir perinatologda 35. hafta demişti.
Ultrason aleti özelde ki gibi iyi değildi, genede devlete göre çok çok iyi bı alet diyebilirim:)
Senin bebişe hep dua ediyorum cnm Rabbim bı mucize verecek ve inan hiç bir sorun olmadan doğacak Rabbimin izniyle.

Son düzenleme:
Durup dururken mi kasılmıştı canım benim normalde sırtüstü yatarken oluyor alıştım artık ama.
Yine ilgilenmişler canım güzelce, sorunda yokmuş sevindim
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı. Teşekkür ederim

Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişe

Kızlar bakmak isterseniz çillim’de kargo bedavaymış hafta sonu.
Arayada soru sıkıştırayım. Karnımın içi acıyor gibi oluyor bazen normal mi bu acaba bilen var mı?
Canım bilgim yok ama bebiş büyüdükçe baskı mı yapıyor acaba?

Bende büyüdüğü için diye düşündüm kuzum. İdrar yolu enfeksiyonu falan yoktu sende dimi ?
Tekrarlıyor kuzu bazen bende kronik. En son enfeksiyon değilde iltihap var dedi ilaç verdi kullandım. Ama birkaç gündür yine akıntım sarılaştı sanki :/ Bide hissettiğim bu şey acı. ağrı gibi değil göbek deliğimin sol yanı acıyor gibiydi bir saat önce. Şuan birşey yok. Enfeksiyon mu oldu yine acaba

Kuzum bende göbek deliğimin etrafındaki acı için gittim enfeksiyon çıktı o yüzden sordum. Dediğin gibi ağrı değil acıydı resmen. Su iç bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…