2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sevip sevmediğini nasıl anlıcaz ki ya tepki verince mi sevmiş oluyor yoksa mesela tepkisiz kalkıp dinlerse mi sevmiş oluyor Aklımda deli sorular
Biraz daha büyüsün anlarsın cnm çok şaşırıyor insan.bide bebekler hep ezan okuyunca hareket ediyorlar dikkat et inşallah paylaş buradada çok güzel bişey ya her ezanda kipirdamasi.

Kızlar bebeğiniz icin neler almaya başladınız? Özellikle ilk bebeğini bekleyenler bu haftalar neleri aldı acaba? Ocak sonuna doğru mobilyasını almayı düsünüyorum araba da o civar olacak gibi. Ama mesela başka temel şeyler de vardır onları halletsem mi diyorum

Kızlar bakmak isterseniz çillim’de kargo bedavaymış hafta sonu.
Arayada soru sıkıştırayım. Karnımın içi acıyor gibi oluyor bazen normal mi bu acaba bilen var mı?
Benimde oluyor canım. Özelikle yorulunca. Sırf bu yüzden doktora gittim. Ultrasonda herşey normal. İdrar tahlili yapıldı oda normal. Bi sıkıntı çıkmadı.

İlk bebeğimde 4. Ayda cinsiyet kesinleşince yatağını almıştık hemen. Küveti yeni doğan setini falan almıştık. Bebek arabası sanırım en son alınmıştı. Yani doğduktan sonra bile alınabilir. Nisanda kullanamayacağına göre :) gerisini pek hatırlayamadım. 6. Ayda çoğu şeyi tamamdı ama.
Şimdi sorarsan daha bişey almadık:) ikinci kız gelirken evde çoğu şey hazır.sadece küvet ağız silme bezi emzik ve bir tane yeni doğan takımı alıcam. Onlarda Şubat Mart gibi alınır galiba :)

Tesekkur ederim yavas yavas almayı istiyorum da bakalım :) oyüzden ilk bebeği olacaklar dedim, ikinciler şanslı ilkinden baya bir malzeme oluyor ellerinde :) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Kızlar gunaydin. Bebegim bir gündür hic hareket etmedi cok kafama taktım icim skldı. ondan önceki gun hareketliydi. neden böyle oluyor anlamiyorum. daraldim .kendimi dinliyorum

Kızlar gunaydin. Bebegim bir gündür hic hareket etmedi cok kafama taktım icim skldı. ondan önceki gun hareketliydi. neden böyle oluyor anlamiyorum. daraldim .kendimi dinliyorum
Günaydın canım. Tecrübeli değilim bu konuda ama bazen öyle olabiliyor diye duymuştum. Düşün bizim bile bi günümüz diğer günümüzü tutmuyor yorluyodur belki o da annesi

Benimde oluyor canım. Özelikle yorulunca. Sırf bu yüzden doktora gittim. Ultrasonda herşey normal. İdrar tahlili yapıldı oda normal. Bi sıkıntı çıkmadı.
Teşekkür ederim kuzum

Günaydın canım endişelenme bu haftalarda yerleri bol olduğu icin hareket etseler bile hissetmiyor olabiliyoruz. Biraz dinlen kendini dinle karnını doyurup uzan hareketlerini hissetmeye çalış. Çok aklına takılırsa sağlık ocağında kalp atışını dinle rahatlarsın kuzum

Canım benimde geçen haftalarda göbek deliğimin sağ tarafı çok ağrıdı doktoruma sorduğumda göbek büyüdüğü için olduğu ve geçeceğini söyledi 4-5 güne kendiliğinden geçti ama usg ile bi göbek fıtığı da baktı bende yokmuş İstersen bi baktır doktoruna fıtık yönünden

Bunuda not alayımda gittiğimde sormayı unutmayayım o zaman heyecandan herşeyi unutuyorum yoksa. Teşekkür ederim canım

Doktor önemli değil normal bişey dedi.
Beklerken bebek toplandı göbeğime, ultrasonda bakmaya başlarkende stres yaptın galiba rahat ol deyince gerçekten karnım rahatladı.

Aslında beni bı kadın gerdi. Bebekte sorun varmış. Bağıra bağıra herkese anlatıyor, sorunları anlattı. İşte o sırada benim bebek karnıma toplandı cnm.
Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişe
Amin cnm, Rabbim hepimize, tüm gebelere güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah.

Ben biraz kıyafet aldim onun dışında henüz başka bir şey almayı düşünmüyorum şuan için.yatagida doğuma yakın alırım heralde.kiyafet aldin mi hic.ben zıbın ve tulum aldim

En rahat anne benim sanırım canım daha bir çorap bile almadım Babannemiz ananemiz alıyor şuanlık eksik kalanlarıda ocak sonu şubat başı gibi tamamlamayı düşünüyorum, kalırsa tabi
Beşiktir bebek arabasıdır mart gibi almayı düşünüyorum Allah izin verirse. Zaten beşiği bi dedemiz bebek arabasını bi dedemiz alacak.
Ama sana bi anda hepsini almak zor gelirse en azından ilk etapta zıbındır, hastane çıkışıdır, tulumdur yavaş yavaş almaya başlayabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…