Biraz daha büyüsün anlarsın cnm çok şaşırıyor insan.bide bebekler hep ezan okuyunca hareket ediyorlar dikkat et inşallah paylaş buradada çok güzel bişey ya her ezanda kipirdamasi.Sevip sevmediğini nasıl anlıcaz ki ya tepki verince mi sevmiş oluyor yoksa mesela tepkisiz kalkıp dinlerse mi sevmiş oluyorAklımda deli sorular
Benimde oluyor canım. Özelikle yorulunca. Sırf bu yüzden doktora gittim. Ultrasonda herşey normal. İdrar tahlili yapıldı oda normal. Bi sıkıntı çıkmadı.Kızlar bakmak isterseniz çillim’de kargo bedavaymış hafta sonu.
Arayada soru sıkıştırayım. Karnımın içi acıyor gibi oluyor bazen normal mi bu acaba bilen var mı?
İlk bebeğimde 4. Ayda cinsiyet kesinleşince yatağını almıştık hemen. Küveti yeni doğan setini falan almıştık. Bebek arabası sanırım en son alınmıştı. Yani doğduktan sonra bile alınabilir. Nisanda kullanamayacağına göre :) gerisini pek hatırlayamadım. 6. Ayda çoğu şeyi tamamdı ama.Kızlar bebeğiniz icin neler almaya başladınız? Özellikle ilk bebeğini bekleyenler bu haftalar neleri aldı acaba? Ocak sonuna doğru mobilyasını almayı düsünüyorum araba da o civar olacak gibi. Ama mesela başka temel şeyler de vardır onları halletsem mi diyorum
Tesekkur ederim yavas yavas almayı istiyorum da bakalım :) oyüzden ilk bebeği olacaklar dedim, ikinciler şanslı ilkinden baya bir malzeme oluyor ellerinde :) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinİlk bebeğimde 4. Ayda cinsiyet kesinleşince yatağını almıştık hemen. Küveti yeni doğan setini falan almıştık. Bebek arabası sanırım en son alınmıştı. Yani doğduktan sonra bile alınabilir. Nisanda kullanamayacağına göre :) gerisini pek hatırlayamadım. 6. Ayda çoğu şeyi tamamdı ama.
Şimdi sorarsan daha bişey almadık:) ikinci kız gelirken evde çoğu şey hazır.sadece küvet ağız silme bezi emzik ve bir tane yeni doğan takımı alıcam. Onlarda Şubat Mart gibi alınır galiba :)
1 haftadır falan bende de var o özellikle sağ alt tarafta batma oluyorGünaydın herkese göğsümün sağ alt tarafı geceleri batıyor bu dönemde bebek hakı yapar mı size de oluyor mu böyle ?
Günaydın canım. Tecrübeli değilim bu konuda ama bazen öyle olabiliyor diye duymuştum. Düşün bizim bile bi günümüz diğer günümüzü tutmuyor yorluyodur belki o da annesiKızlar gunaydin. Bebegim bir gündür hic hareket etmedi cok kafama taktım icim skldı. ondan önceki gun hareketliydi. neden böyle oluyor anlamiyorum. daraldim .kendimi dinliyorum
Teşekkür ederim kuzumBenimde oluyor canım. Özelikle yorulunca. Sırf bu yüzden doktora gittim. Ultrasonda herşey normal. İdrar tahlili yapıldı oda normal. Bi sıkıntı çıkmadı.
Günaydın canım endişelenme bu haftalarda yerleri bol olduğu icin hareket etseler bile hissetmiyor olabiliyoruz. Biraz dinlen kendini dinle karnını doyurup uzan hareketlerini hissetmeye çalış. Çok aklına takılırsa sağlık ocağında kalp atışını dinle rahatlarsın kuzumKızlar gunaydin. Bebegim bir gündür hic hareket etmedi cok kafama taktım icim skldı. ondan önceki gun hareketliydi. neden böyle oluyor anlamiyorum. daraldim .kendimi dinliyorum
Canım benimde geçen haftalarda göbek deliğimin sağ tarafı çok ağrıdı doktoruma sorduğumda göbek büyüdüğü için olduğu ve geçeceğini söyledi 4-5 güne kendiliğinden geçti ama usg ile bi göbek fıtığı da baktı bende yokmuş İstersen bi baktır doktoruna fıtık yönündenTekrarlıyor kuzu bazen bende kronik. En son enfeksiyon değilde iltihap var dedi ilaç verdi kullandım. Ama birkaç gündür yine akıntım sarılaştı sanki :/ Bide hissettiğim bu şey acı. ağrı gibi değil göbek deliğimin sol yanı acıyor gibiydi bir saat önce. Şuan birşey yok. Enfeksiyon mu oldu yine acaba
Bunuda not alayımda gittiğimde sormayı unutmayayım o zaman heyecandan herşeyi unutuyorum yoksa. Teşekkür ederim canımCanım benimde geçen haftalarda göbek deliğimin sağ tarafı çok ağrıdı doktoruma sorduğumda göbek büyüdüğü için olduğu ve geçeceğini söyledi 4-5 güne kendiliğinden geçti ama usg ile bi göbek fıtığı da baktı bende yokmuş İstersen bi baktır doktoruna fıtık yönünden
Benim normalde yokta öksürürken çok oluyo1 haftadır falan bende de var o özellikle sağ alt tarafta batma oluyor
Doktor önemli değil normal bişey dedi.Durup dururken mi kasılmıştı canım benim normalde sırtüstü yatarken oluyor alıştım artık ama.
Yine ilgilenmişler canım güzelce, sorunda yokmuş sevindim
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı. Teşekkür ederim
Amin cnm, Rabbim hepimize, tüm gebelere güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah.Canım gözün aydıngüzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişe
Ben biraz kıyafet aldim onun dışında henüz başka bir şey almayı düşünmüyorum şuan için.yatagida doğuma yakın alırım heralde.kiyafet aldin mi hic.ben zıbın ve tulum aldimKızlar bebeğiniz icin neler almaya başladınız? Özellikle ilk bebeğini bekleyenler bu haftalar neleri aldı acaba? Ocak sonuna doğru mobilyasını almayı düsünüyorum araba da o civar olacak gibi. Ama mesela başka temel şeyler de vardır onları halletsem mi diyorum
En rahat anne benim sanırım canım daha bir çorap bile almadımKızlar bebeğiniz icin neler almaya başladınız? Özellikle ilk bebeğini bekleyenler bu haftalar neleri aldı acaba? Ocak sonuna doğru mobilyasını almayı düsünüyorum araba da o civar olacak gibi. Ama mesela başka temel şeyler de vardır onları halletsem mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?