2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Güya ilk gebeliğim ama Ben henüz doğru dürüst hiçbir şey almadım canım Tüm alışverişi 28 haftadan sonra yapacağım

Canim kanuin kaç cıktı.benim 11.6 demirim de 51 cıktı sabah akşam demir hapi verdi.saglik ocağına sordum bire düşüreyim diye yok dedi.

Canim benimde kanim 11 di. Bir ay once 16 di simdi 11 e dusunce korktum daha da dusecek diye. Dr soyledim ama cok dusuk degip vermeme gerek yok dedi.

Canim benimde kanim 11 di. Bir ay once 16 di simdi 11 e dusunce korktum daha da dusecek diye. Dr soyledim ama cok dusuk degip vermeme gerek yok dedi.
Canım doktorun öyle demiş ama kullanmanı tavsiye ederim. Sonuçta normal doğumda olsa sezeryanda olsa ki onda daha fazla olurmuş kan kaybı yaşayacağız, depolarımız dolu olsun ki dünyanın binbir türlü hali var yani.. bende çok araştırdım içmek istemedim ama benimde 11, gittiğim tüm doktorlar dahiliyeci bile kullanıyor musun kullan diyor sende kullan bence canım

Benim sezeryan olacak Allah nasip ederse cnm saglik ocagindaki ebeyle konustum o da gunde yarim cay bardagi yada bir corba kasigi pekmez ic dedi. Bu hafta ici tetenoz asisini vurduracagim o sira dr kan hapini da soyleyecegim insallah yazar

Ben de almadim birsey aslinda ama son haftalar agirlasirsin cikamazsin diyorlar gözüm korkuyor.
Canım Allah aksilik yaşatmasın ama bence çok ağırlaşmayız ya Şimdi internetten ürün yorumlarına filan bakıyorum zaten belli başlı mağazaları gözüme kestirdim birkaç günde herşeyini alırım diye düşünüyorum

Acken 12/6 tokken 13/7 canim. Hala eski haline dusmedi. Gecen gun arkadasla konustum yuksek tansiyondan erken dogum yapmis cok sukur ki bebegi toparlanmis tansiyon onemliymis gercekten
Benimde başlarda öyleydi doktor ilaç başlarız bir hafta bir ölç dedi.sen evde mi ölçüyorsun.benim dışarda heyecandan yüksek çıkıyor evde dusuk

Acken 12/6 tokken 13/7 canim. Hala eski haline dusmedi. Gecen gun arkadasla konustum yuksek tansiyondan erken dogum yapmis cok sukur ki bebegi toparlanmis tansiyon onemliymis gercekten
Hım cnm bekleme doktora git.
Hatta seni perinatoloji ye yönlendirsinler.
Coraspirin ile tansiyonu sabit tutmaya çalışıyorlar.
Tansiyonunu her gün aynı saatte dinlenik bı şekilde ölç ve tartıl, tuzu hayatından çıkar, stresli ortamdan uzak dur, aydınlık olmayan odada sürekli dinlen, uzan iş yapma ( bebeğe oksijen gitmesi gerek tansiyon yükselirse oksijen miktarı azalır), bol sıvı, protein ve baklagiller ye iç cnm.
Tansiyonun yükseldiğinde sol tarafına yat dinlen.

Benimde başlarda öyleydi doktor ilaç başlarız bir hafta bir ölç dedi.sen evde mi ölçüyorsun.benim dışarda heyecandan yüksek çıkıyor evde dusuk

Evde olcuyorum canim en yuksek 13/9 oldu o an cok korktuk. Doktora soyledim hic birsey demedi ona da normal dedi ben gercekten anlamiyorum birde ozel drum olacak

Canim benim ya ne guzel bilgiler vermissin Allah razi olsun ❤ İse baslamadan once normaldi ise basladiktan sonra dengem bozuldu birde ustune is stresi. Beslenmeme bile dikkat edemiyorum verdigin bilgiler kulagima kupe olacak. Corasprin kullanamiyorum malesef iceride kanama alanim oldugu icin sadece imom kullaniyorum. Her gun bir tane limon yiyorum tansiyonumu dengeler belki diye. Allah hamilelerin yardimcisi olsun

Evde olcuyorum canim en yuksek 13/9 oldu o an cok korktuk. Doktora soyledim hic birsey demedi ona da normal dedi ben gercekten anlamiyorum birde ozel drum olacak
Bazı doktorlar cok rahat oluyor.bana 13.9 yanı 14 yakın olursa önemli dediler çok yüksek görmemiş demekki. Tuza çok dikkat et sarımsak düşürüyo bol kullan.yediklerine dikkat edersen bir şey olmaz bence

Cnm stres yok. Kesinlikle yok.
Stresli isen imkanın varsa çık işten.
Bulanık görmeye başlarsan hemen doktora git, nefroloji ile de bi görüş böbreklerde tansiyonu çok etkiliyor protein fazlalığı varsa oda yapar. Protein hemen düşürülüyor ve tansiyon normal değerlere geliyor.

Senden de razı olsun cnm, tabi ki yazıcam konunu okumuştum.
Aklıma takılmıştı.
Benim sorunlarımı biliyorsun, dünde doktorlar dedi ki bu sorunların hiç biri bebeği etkilemez hepsi senle ilgili biliyorsun dimi demi. Biliyorum dedim ama içim nasıl burkuldu.
Bide dediler ki birbirlerine bakarak gülüyorlar. Aynen şu tabirle ay bizde baktırsak neler çıkar ha ha ha güldüler. Çok sinirim bozuldu ben evlat sahibi olmak için çok uğraştım dedim. Sustular. Sonrada sen bu ileri gen testlerini nereden biliyorsun dediler. Ailemde hekim çok fazla çok araştırdım deyince kendilerine çeki düzen verdiler.
Bende sana yazdığım bilgileri araştıra araştıra öğrendim. Böyle hekimler insana bı derman olmaz.
İyi bı doktora rastlamak çok önemli.

Kendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Yalnız kalınca ağlayasım geliyor boğuluyorum sanki

Kuzum kıyamam sana üzme kendini. Rabbim onun rızkını verir bebek kısmetiyle gelir derler hepsi bir bir olur hiç sıkma canını. Sağlığınız yerinde olsun gerisi halledilir bir şekilde. Oğluşunu da üzüyorsun bak böyle :)

Geliyor bazen böyle düşüncelere dalıyorum.
Bazen polyanna oluyorum :)
Sağlık olsun gerisi hallolur kuzum ama bazı şeylerde akıl kurcalıyor neden böyle yaptım şöyle yapmadım diyorum. Aman neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…