- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Güya ilk gebeliğim ama Ben henüz doğru dürüst hiçbir şey almadım canımKızlar bebeğiniz icin neler almaya başladınız? Özellikle ilk bebeğini bekleyenler bu haftalar neleri aldı acaba? Ocak sonuna doğru mobilyasını almayı düsünüyorum araba da o civar olacak gibi. Ama mesela başka temel şeyler de vardır onları halletsem mi diyorum
Aminnn inşallah:)Tesekkur ederim yavas yavas almayı istiyorum da bakalım :) oyüzden ilk bebeği olacaklar dedim, ikinciler şanslı ilkinden baya bir malzeme oluyor ellerinde :) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Canim kanuin kaç cıktı.benim 11.6 demirim de 51 cıktı sabah akşam demir hapi verdi.saglik ocağına sordum bire düşüreyim diye yok dedi.
Canım doktorun öyle demiş ama kullanmanı tavsiye ederim. Sonuçta normal doğumda olsa sezeryanda olsa ki onda daha fazla olurmuş kan kaybı yaşayacağız, depolarımız dolu olsun ki dünyanın binbir türlü hali var yani.. bende çok araştırdım içmek istemedim ama benimde 11, gittiğim tüm doktorlar dahiliyeci bile kullanıyor musun kullan diyor sende kullan bence canımCanim benimde kanim 11 di. Bir ay once 16 di simdi 11 e dusunce korktum daha da dusecek diye. Dr soyledim ama cok dusuk degip vermeme gerek yok dedi.
Canım tansiyonun nasıl oldu, düzeldimi?Canim benimde kanim 11 di. Bir ay once 16 di simdi 11 e dusunce korktum daha da dusecek diye. Dr soyledim ama cok dusuk degip vermeme gerek yok dedi.
Ben de almadim birsey aslinda ama son haftalar agirlasirsin cikamazsin diyorlar gözüm korkuyor.Güya ilk gebeliğim ama Ben henüz doğru dürüst hiçbir şey almadım canımTüm alışverişi 28 haftadan sonra yapacağım
Canım tansiyonun nasıl oldu, düzeldimi?
Canım doktorun öyle demiş ama kullanmanı tavsiye ederim. Sonuçta normal doğumda olsa sezeryanda olsa ki onda daha fazla olurmuş kan kaybı yaşayacağız, depolarımız dolu olsun ki dünyanın binbir türlü hali var yani.. bende çok araştırdım içmek istemedim ama benimde 11, gittiğim tüm doktorlar dahiliyeci bile kullanıyor musun kullan diyor sende kullan bence canım
Canım Allah aksilik yaşatmasın ama bence çok ağırlaşmayız yaBen de almadim birsey aslinda ama son haftalar agirlasirsin cikamazsin diyorlar gözüm korkuyor.
Cinsiyet kesinleşmedi dimi.kesinlessin al bence.simdi bile yoruluyo insan gezerkenBen de almadim birsey aslinda ama son haftalar agirlasirsin cikamazsin diyorlar gözüm korkuyor.
Benimde başlarda öyleydi doktor ilaç başlarız bir hafta bir ölç dedi.sen evde mi ölçüyorsun.benim dışarda heyecandan yüksek çıkıyor evde dusukAcken 12/6 tokken 13/7 canim. Hala eski haline dusmedi. Gecen gun arkadasla konustum yuksek tansiyondan erken dogum yapmis cok sukur ki bebegi toparlanmis tansiyon onemliymis gercekten
Valla bence o her hamilede değişir. ben 40. Haftamda gezip tozuyordum rahat rahat. Şimdi daha 22 deyim ama hep yatasım var :)Ben de almadim birsey aslinda ama son haftalar agirlasirsin cikamazsin diyorlar gözüm korkuyor.
Hım cnm bekleme doktora git.Acken 12/6 tokken 13/7 canim. Hala eski haline dusmedi. Gecen gun arkadasla konustum yuksek tansiyondan erken dogum yapmis cok sukur ki bebegi toparlanmis tansiyon onemliymis gercekten
Benimde başlarda öyleydi doktor ilaç başlarız bir hafta bir ölç dedi.sen evde mi ölçüyorsun.benim dışarda heyecandan yüksek çıkıyor evde dusuk
Hım cnm bekleme doktora git.
Hatta seni perinatoloji ye yönlendirsinler.
Coraspirin ile tansiyonu sabit tutmaya çalışıyorlar.
Tansiyonunu her gün aynı saatte dinlenik bı şekilde ölç ve tartıl, tuzu hayatından çıkar, stresli ortamdan uzak dur, aydınlık olmayan odada sürekli dinlen, uzan iş yapma ( bebeğe oksijen gitmesi gerek tansiyon yükselirse oksijen miktarı azalır), bol sıvı, protein ve baklagiller ye iç cnm.
Tansiyonun yükseldiğinde sol tarafına yat dinlen.
Bazı doktorlar cok rahat oluyor.bana 13.9 yanı 14 yakın olursa önemli dediler çok yüksek görmemiş demekki. Tuza çok dikkat et sarımsak düşürüyo bol kullan.yediklerine dikkat edersen bir şey olmaz benceEvde olcuyorum canim en yuksek 13/9 oldu o an cok korktuk. Doktora soyledim hic birsey demedi ona da normal dedi ben gercekten anlamiyorum birde ozel drum olacak
Cnm stres yok. Kesinlikle yok.Canim benim ya ne guzel bilgiler vermissin Allah razi olsun ❤ İse baslamadan once normaldi ise basladiktan sonra dengem bozuldu birde ustune is stresi. Beslenmeme bile dikkat edemiyorum verdigin bilgiler kulagima kupe olacak. Corasprin kullanamiyorum malesef iceride kanama alanim oldugu icin sadece imom kullaniyorum. Her gun bir tane limon yiyorum tansiyonumu dengeler belki diye. Allah hamilelerin yardimcisi olsun
Kuzum kıyamam sana üzme kendini. Rabbim onun rızkını verir bebek kısmetiyle gelir derler hepsi bir bir olur hiç sıkma canını. Sağlığınız yerinde olsun gerisi halledilir bir şekilde. Oğluşunu da üzüyorsun bak böyle :)Kendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Yalnız kalınca ağlayasım geliyor boğuluyorum sanki
Geliyor bazen böyle düşüncelere dalıyorum.Kuzum kıyamam sana üzme kendini. Rabbim onun rızkını verir bebek kısmetiyle gelir derler hepsi bir bir olur hiç sıkma canını. Sağlığınız yerinde olsun gerisi halledilir bir şekilde. Oğluşunu da üzüyorsun bak böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?