- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
İnsan bazen ileriyi düşünemiyor kuzum bu hepimizde her konuda var maalesef. Şimdi düşünme bunları ne olduysa oldu şu an yapılması gerekenlere odaklanmak lazım :) dediğimiz gibi Allah sağlık versin her şey bir şekilde hallediliyor. O yüzden hiç üzme kendini :)Geliyor bazen böyle düşüncelere dalıyorum.
Bazen polyanna oluyorum :)
Sağlık olsun gerisi hallolur kuzum ama bazı şeylerde akıl kurcalıyor neden böyle yaptım şöyle yapmadım diyorum. Aman neyse
sağol kuzumİnsan bazen ileriyi düşünemiyor kuzum bu hepimizde her konuda var maalesef. Şimdi düşünme bunları ne olduysa oldu şu an yapılması gerekenlere odaklanmak lazım :) dediğimiz gibi Allah sağlık versin her şey bir şekilde hallediliyor. O yüzden hiç üzme kendini :)
Canim hayatın insana ne getireceği hic belli olmuyo bazen birikimin olsada veya birikiminle ev sahibi bile olsan bide bakmışın hersey cok farkli bi hal almis ve kazancin azalmis ve yetmemeye baslamis. Bi tek maddi sıkıntı yasayabilecegini düşünen tek sen değilsin.Aslinda bu yasadigimiz seyler bize hayatin kendisini öğretiyor. Bundan sonraki yasayacagimiz günlerde neler yapmamizi gerektiğini öğretiyor. Şahsim adina tabi :)Kendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Yalnız kalınca ağlayasım geliyor boğuluyorum sanki
Benim sezeryan olacak Allah nasip ederse cnm saglik ocagindaki ebeyle konustum o da gunde yarim cay bardagi yada bir corba kasigi pekmez ic dedi. Bu hafta ici tetenoz asisini vurduracagim o sira dr kan hapini da soyleyecegim insallah yazar
Kendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Aynen kuzu orası öyle şartlar kötü kimin ne olacağı hiç mi hiç belli olmuyor. Hayat işte hala öğrene öğrene ilerliyoruz.Canim hayatın insana ne getireceği hic belli olmuyo bazen birikimin olsada veya birikiminle ev sahibi bile olsan bide bakmışın hersey cok farkli bi hal almis ve kazancin azalmis ve yetmemeye baslamis. Bi tek maddi sıkıntı yasayabilecegini düşünen tek sen değilsin.Aslinda bu yasadigimiz seyler bize hayatin kendisini öğretiyor. Bundan sonraki yasayacagimiz günlerde neler yapmamizi gerektiğini öğretiyor. Şahsim adina tabi :)
Birden geliveriyor valla kuzu normalde düşünüp kafayı taktığımdan değil. Birde bugün bir doktorla görüştüm asgari ücretin yarısı muayene ücreti varCanım zaten bir iki tane hap var onu yazar ama sen iste bence anneminde hep düşüktü pekmez falan içiyordu ama o pek etkili değil maalesef kanı 6 ya kadar düşmüştü sonra da rahimle ilgili acil ameliyata girmesi gerekti 3 ünite kan taktılar ama bin dereden su getirdiler kolay kolay kan takmıyorlar sen önlemini al kendimizin hekimi biziz pekmezle olmaz canım
Canım kötü şeyler düşünüp neden moralini bozuyorsun? Bak sonuçta eşin çalışıyor olduğu kadar olur canım her şey hallolur yeter ki sağlık olsun şuan sadece bebeğini düşünbak bizimde ev işimiz muallakta hala ama koyverdim gitti her şey olacağına varıyor
Canım sıkma canını. İnan bizde de durumlar aynı. Biz henüz kapatmadık ama iş bulsa kapatacak eşim. İşler çok kötü ve bende çok bunalıyorum. Onunda benden başka anlatacak kimsesi yok bana anlatıyor ama İnan artık boğuluyorum. Bazen ikinci için erkenmiydi diye düşünürken buluyorum kendimi. Ama eşim farkında değil boğulduğumun. Sürekli anlatıyor. Sizden farkımız ben çalışıyorum. Şükür iyi kötü maaşım var. Bide sağolsun ablam sıkışınca el atıyor ama onu da artık ben istemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Kriz yok diyorlar ama esnaf kan ağlıyor. Dolar yükseldi fiyatlar arttı ama düşünce fiyatlar düşmediKendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Aynen canım birikimi olanı da gördü bu gözler. Bi tanıdığın biri Opel biri Mercedes (5 yıl önce 100 bindi fiyatı) iki arabası 3 4 tane evi vardı. Sonuç şimdi kirada ve bir brodwaye biniyor. Dolandırıldı adam. Tüm birikim gitti.Canim hayatın insana ne getireceği hic belli olmuyo bazen birikimin olsada veya birikiminle ev sahibi bile olsan bide bakmışın hersey cok farkli bi hal almis ve kazancin azalmis ve yetmemeye baslamis. Bi tek maddi sıkıntı yasayabilecegini düşünen tek sen değilsin.Aslinda bu yasadigimiz seyler bize hayatin kendisini öğretiyor. Bundan sonraki yasayacagimiz günlerde neler yapmamizi gerektiğini öğretiyor. Şahsim adina tabi :)
ah kuzum gerçekten aynı. Bende diyorum birikim yapsaydık diye ama borçlara gidecekti şöyle bir düşününcede.Canım sıkma canını. İnan bizde de durumlar aynı. Biz henüz kapatmadık ama iş bulsa kapatacak eşim. İşler çok kötü ve bende çok bunalıyorum. Onunda bende başka anlatacak kimsesi yok bana anlatıyor ama İnan artık boğuluyorum. Bazen ikinci için erkenmiydi diye düşünürken buluyorum kendimi. Ama eşim farkında değil boğulduğumun. Sürekli anlatıyor. Sizden farkımız ben çalışıyorum. Şükür iyi kötü maaşım var. Bide sağolsun ablam sıkışınca el atıyor ama onu da artık ben istemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Kriz yok diyorlar ama esnaf kan ağlıyor. Dolar yükseldi fiyatlar arttı ama düşünce fiyatlar düşmedi
Boşverelim en iyisi. Herşey olacağına varır :)ah kuzum gerçekten aynı. Bende diyorum birikim yapsaydık diye ama borçlara gidecekti şöyle bir düşününcede.
ağustos ayı çok kötüydü eşim bana anlatıyordu sürekli anlatmasa kendi patlayacaktı zaten. Bende işler kötüye gidiyor diye işe girmiştim şansa o ay hamile kaldım eşim bıraktırdı hep ayaktayım koşturuyorum merdiven in çık birşey olur diye. Sonrada dükkanı kapatma işleri vs oldu. Bilseydim çıkmazdım zaten kesinlikle. Herşey güllük gülistanlıkken tepetaklak oldu. Allah yardımcımız olsun ekonomi çok kötü
Tek tesellim :) Zaman herşeyin ilacıdır derler bakalım ilerleyen zaman bize ne gösterecekBoşverelim en iyisi. Herşey olacağına varır :)
Canım gözün aydınOy kuzular son sayfayı okuyabildim sadece. Demek ekonomik sıkıntılar sadece bizde yokmuş:) biz iki maaşla çok zorlanıyoruz. Ama Allah sağlık versin hepsi yoluna girecek inş. Rabbim beterinden korusun. Biz de çok zor günler geçirdik. Hala da sıkıntılar dolu ama Allah ağız tadı versin. Biz de eşimle hep öyle diyoruz. Güzel düşünelim güzel olsun.
Gelelim oğluşumuzaaa :) bugün detaylı vardı. Gittik gördük oğlumuzu. Çok korkuyordum. Çok şükür her şey yolunda dediler. Darısı sizlerin başına. Çok poz vermedi ama oğluşumuzun pozunu ekliyorum hemen. 400 gr olmuş. Boy söylemedi ama fl ile 7 yi çarpında 24 fln çıkıyor.
Mide özsuyu gibi birşey mi acaba? Aç kalmamaya çalış canım mideni yoracak şeyler de deme.Ay agzima bogazimi yakan bi sivi gelip gelip gidiyor ilk kez oldu neyin nesi bu
Haklısın kuzu allah ağız tadı versin gerisi hallolur...Oy kuzular son sayfayı okuyabildim sadece. Demek ekonomik sıkıntılar sadece bizde yokmuş:) biz iki maaşla çok zorlanıyoruz. Ama Allah sağlık versin hepsi yoluna girecek inş. Rabbim beterinden korusun. Biz de çok zor günler geçirdik. Hala da sıkıntılar dolu ama Allah ağız tadı versin. Biz de eşimle hep öyle diyoruz. Güzel düşünelim güzel olsun.
Gelelim oğluşumuzaaa :) bugün detaylı vardı. Gittik gördük oğlumuzu. Çok korkuyordum. Çok şükür her şey yolunda dediler. Darısı sizlerin başına. Çok poz vermedi ama oğluşumuzun pozunu ekliyorum hemen. 400 gr olmuş. Boy söylemedi ama fl ile 7 yi çarpında 24 fln çıkıyor.
cnm bende ikinci dogumda cok agrim sancim oldi diye özele gitmek istedim hep ama bi baktim ki 6-7 bin fiyat istiyolar bi dogum icin 6 taksite böleriz diolar bide nerdeyse ayda 1000 tl taksit ödeyeceğim hastane icin oturdum dusundum sartlarim musade etmiyor sadece dogumlada bitmiyo a-z ye hersey lazim yeni bi bebek icin. Bide özeller bebekte yenidogan biseyi oldugu zaman devlet kadin dogum hastanelerine sevk ediyor anlamadigi cok basit biseyden dolayi bile eee ben ne anladim bu işten. Bunu bana diyen komsum hemsire kadin doğum hastanesinde. Bana kalirsa yap devlette dogumunu dedi. Bende devletin en iyisi olani arastirdim buldum cokta memnunum. Evet maddi sıkıntılarım olmasaydi özeli tercih ederdim ama verecegim parayi zaten zorla verecem bide anlamadiklari zaman zoruma gidecektiAynen kuzu orası öyle şartlar kötü kimin ne olacağı hiç mi hiç belli olmuyor. Hayat işte hala öğrene öğrene ilerliyoruz.
Birden geliveriyor valla kuzu normalde düşünüp kafayı taktığımdan değil. Birde bugün bir doktorla görüştüm asgari ücretin yarısı muayene ücreti varO yüzden kendimi kötü hissettim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Canım geçen zaman için keşkelerin hiç bir önemi yok her bebek rızkıyla doğar derler bol bol dua et boşuna kendini yıpratma kimin maddi sıkıntısı yok ki Allah hepimize helaliyle bol rızık versin bu zamanlar geçerKendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Cok mu komik hocam deseydin ? Gıcık oldumCnm stres yok. Kesinlikle yok.
Stresli isen imkanın varsa çık işten.
Bulanık görmeye başlarsan hemen doktora git, nefroloji ile de bi görüş böbreklerde tansiyonu çok etkiliyor protein fazlalığı varsa oda yapar. Protein hemen düşürülüyor ve tansiyon normal değerlere geliyor.
Senden de razı olsun cnm, tabi ki yazıcam konunu okumuştum.
Aklıma takılmıştı.
Benim sorunlarımı biliyorsun, dünde doktorlar dedi ki bu sorunların hiç biri bebeği etkilemez hepsi senle ilgili biliyorsun dimi demi. Biliyorum dedim ama içim nasıl burkuldu.
Bide dediler ki birbirlerine bakarak gülüyorlar. Aynen şu tabirle ay bizde baktırsak neler çıkar ha ha ha güldüler. Çok sinirim bozuldu ben evlat sahibi olmak için çok uğraştım dedim. Sustular. Sonrada sen bu ileri gen testlerini nereden biliyorsun dediler. Ailemde hekim çok fazla çok araştırdım deyince kendilerine çeki düzen verdiler.
Bende sana yazdığım bilgileri araştıra araştıra öğrendim. Böyle hekimler insana bı derman olmaz.
İyi bı doktora rastlamak çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?