2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gecim derdi hepimizin basında.Bende düşünüyorum çocuğua yetisebilecek miyiz diye.
Kriz bizi de vurdu.Herkesi vurmamis olabilir tabi ama şahsen alım gücümüz düştü. Hersey pahali ozellikle mutfak alisverisleri pahalandi.
Allah yardimcimiz olsun

Canım zaten her ay profa muayene olacaktın değil mi? Zaten özel bir şey yapamaz ki bence kendi doktoruna devam et sonuçta o ilk farketmişti dimi canım? Her ay da ameliyatı yapacak profa gidersin o zamanda yol masrafınız olur sadece

Gözün aydın canım maaşallah güzel haberlerle geldin darısı tüm detaylıya gireceklere olsun inşallah

Canım dediğin doğru gerçekten şöyle birşeyde var ben normalde devlete gidiyorum ama 1 aydır özele de gitmeye başlamıştım. Devletteki doktorum o imkansızlığına rağmen sorunu doğru olarak anladı. Özeldeki doktor ise sadece mideyi görebildi. ee onu bende görüyordum zaten görmemek imkansızdı. Yani doktor seçimi iyi olduktan sonra hiçbir önemi yok özel-devlet.. Benim imkanım olsaydı da özelde doğurmayacaktım sezeryan yapmak işlerine geliyor diye. Çünkü dediğin gibi bir sorun olunca yallah araştırma hastanesine..
İnşallah öyle olur kuzum.
Evet kuzum devletteki doktor çok ilgili ve bilgili ama başka yerde doğum yapma fikri korkutuyorken üstüne o hastanede doğum yapanların tek kaldıklarını okudukça gerildim. Gelişmiş bir hastane olduğu gibi çokta kalabalık refakatçi izni yok. Hem o psikiloji hem tek kalmak ne kadar iyi gelebilir ki insana..

Çok şükür canım güzel haberlerle gelmek nasip oldu
Darısı cümle kardeşimin başına olsun
Yok kuzum inan ol hiç aklıma bile getirmiyorum
Ben inanıyorum Allahın izniyle benim kızım çok sağlıklı
Kızlar bugun bende bu cicileri aldım kızıma

Roxy matik deterjanda aldım yıkayıp kaldırırım diye.. sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Kuzum hepsi birbirinden güzel güle güle sağlıcakla giysin kızın
Pembe hırka ve kabanını kaç aylık aralığında aldın canım

Şöyle kuzu şimdi ben kendi doktoruma devam edicem ama perinatolog takibinde de olmamda gerekiyor.
Zekai tahire gidersem ameliyatı yaptıracak doktorla doğumu yaptıracak doktorun takibinde olup ayda 1 gitmem gerekiyor.
Özelin sebebine gelirsek görüştüğüm doktorun özel kliniliği var doğumu ve ameliyatı hacettepede yaptırıyor. Şart değil tabi ama..
Zekai Tahir’in Doğum koşullarından korkuyorum şimdiden stres bastı.

melike222 cnm güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın.o parlama geçer merak etme.Allahin izniyle.
Sağol canım Allah razı olsun
Çok şükür güzel haberlerle gelmek nasip oldu ❤
İnşallah parlamada en kısa zamanda geçer Allahın izniyle
Rabbim cümlenin evladına sağlık şifa versin minik kuzularımıza birşey olmasın

Canım gözün aydın hayırlısıyla güzel haberlerle gelmişsin
Rahim uzunluğun biraz artmamış mı
Coraspini doğuma kadar kullanmıcakmısın

Cok mu komik hocam deseydin ? Gıcık oldum
Sorma cnm benimde bugün aklıma geldi.
Bi ağladım bunlar nasıl insan diye.
Benim zaten ne zaman ne olacağım belli değil biri öleceksin der, biri bilmem ne der, bunlarda böyle güler.
Çok moralimi bozmuyorum bunları kafaya takmamaya çalışıyorum.
Dün çok stres oldum. Ağzımı açamadım. Hani derler ya nutkum tutuldu diye, esimde geldi oda boynunu bükmüş beni bekliyor peşimde dolanıyordu.

Kyzum üzülme Allah büyüktür
Her gecenin ardından güneş doğmaya devam ediyor
Sizde biran önce borçlarınızdan sıkıntılarınızdan kurtulursunuz inşallah ❤

Canım gözün aydın hayırlısıyla güzel haberlerle gelmişsin
Rahim uzunluğun biraz artmamış mı
Coraspini doğuma kadar kullanmıcakmısın
Sorun yok haftada bı iğne ol diyorlar cnm.
Coraspirin doğuma kadar kullandırılmıyor ya,
Ben 32. Haftada bıraktırılıyor diye biliyordum. Daha önceki perinatolog 35 deyince kafam karışmıştı.
Dünde 32. Haftada bırak dediler.
Hele o günlere Rabbimin izniyle bı gelelim de zaten doktorları zengin ede ede bı hal oldum iyi bı perinatoloğa giderim. Yada damar cerrahına giderim. Her hafta salı günü de yar doç a gidiyorum.
Ağızlarını en az 350 tl ile 750 ile arası açıyorlar.

Ay agzima bogazimi yakan bi sivi gelip gelip gidiyor ilk kez oldu neyin nesi bu
Canım bahsettiğin midenin suyu boğazına ağzına gelir bunun sebebide reflü
Bebek büyüyüp yukarıya çıktıkça olur,halk arasında bebek saçlanması derler ama alakası yok :))
Canım maşallah oğluna çok güzel haberlerle gelmişsin
Bende girmeden önce senin gibiydim çıkınca derin bir ohh çektim

Cnm hacettepe de özel oda yok o zaman anladığım. Ama Ankara üniversitesinin Cebeci yerleşkesi var orda galiba özel oda imkani vardi. İbni sina hastanesi filan da Ankara universitesi hastanesi . Dedigim yerde Ankara universitesi cebeci yerleşkesi bide orayi arastir istersen orda hocalarin muayene ücreti. 150 tl filandı ve o hocanin hastası olduğun icin ilgi biraz daha iyi oluyormus. Ben orayida düşünmüştüm ama hocalarımızın randevulari dolu dediler senin durumun farkli belki yararlanabilirsin.Bide söyle dusun Allah saglik versin guc versin sana o zaman yalnızda kalsan üstesinden gelirsin sagligin olmazsa 10 refakatcinde olsa hic fayda etmez

Cnm simdi okudum zekai tahirde kadin dogum sami ulus da kadin dogum ben sami ulus bestepe yerleskesine gidiyorum odalar tek kisilik drum cok iyi refakatci tabi var istersen sami ulus bestepeyi bi arastir

Ben iğneyle mi karıştırıyorum acaba
Sanki tüp doktoru ve istanbuldaki tüpü yapan doktor doğuma kadar demişti
Yanlış hatırlıyorda olabilirim şuan jafam karıştı
Çok büyük paralar canım gerçekten Allah yardımcımız olsun hayat şartları çok ağır gerçekten

Cnm simdi okudum zekai tahirde kadin dogum sami ulus da kadin dogum ben sami ulus bestepe yerleskesine gidiyorum odalar tek kisilik drum cok iyi refakatci tabi var istersen sami ulus bestepeyi bi arastir
sağol canım yeterli ekipman için bu iki hastaneden birinde olması şart zaten doğumun. Ama halledilmeyecek bir rakam değil hacettepeyi istersem. Yinede çok yüksek geldi.. Aylık 1000 tl yol ve doktor masrafı oluyor en az Bakalım 2 hafta sonra gibi gitmeyi düşünüyoruz duruma göre netleşecek herşey.

melike222 inşallah canım

Yok canım ne krizi devlete göre enflasyon dustu Kasım ayinda sırf memura işçiye emekliye az zam vermek için bakalım Aralık ayı için ne diyecekler.salcan 8 TL olmuş ya.tek değilsiniz kuzum valla eşim devlet memuru geliride iyi ama biz bile zorlanıyoruz.aldigini boğazına harca birikim filan yapmayın giymeyin gezmeyin birikim yapmayın diyorlar.

Doğru diyorsun. En basitinden bebek bezleri acayip pahalanmış. Geçen yıl arkadaşın prima aldığı paraya şimdi en kötü bezi zor alıyorsun. Ben en ucuz bez neyse onu almayı düşünüyorum mesela :) ben prima kullanırken yengem bim in bezini kullandı. Sonuçta ikimizde sıkıntı yaşamadık :) oda memnundu bende. Onun oğlu da pişik olmadı sızıntı yaşamadı bizde :) alım gücü düşmüşken gerek yok pahalıya kaçmaya.
Düşününce maaşıma Temmuz’da 200 lira zam geldi ama kaç 200 liram zamlara gitti. Nominal olarak artan maaş reelde epey düştü yani amannn iyice ekonomi uzmanı olduk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…