2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar
Bugün yine kontrolümüz var bu sıralar kızçemi sık görücem, tabi inş poposunu göstermez yine Doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidicez bugün ilk defa umarım doktorumuzdan memnun kalırız bu saatten sonra doktor arayışına girmem.

meslegim ev hanimligi :) calismiyorum. yuksek lisans icin ales puani gerekiyor .O yüzden girecegim
Benim de alese çalışmam lazım ama sıfır istek var
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :)
Günaydın kızlar mutlu güzel Günlerimiz olur inş. BellaCiao yu merak.ettim hala girmemiş türkiyeye gidecekti ondanmi girmiyor acaba inş kötü bir şey yoktur.
İstanbul’a gitmesine daha vardı diye hatırlıyorum inşallah olumsuz bir durum yoktur hepimiz merak ettik haber yok

İnş dr undan memnun kalırsın. Dr çok önemli ya bende bu saatten sonra dr arayışına girecem.çünki beni çok korkuttu rahim alinmasina kadar anlattı. Dikkat etmemi söyleyebilir ama o kadar beni germesine gerek yoktu benim dr um aslında medicalpark ta Orası da para tuzağı şimdi durumundan dolayi tip fakultesine gidip durumuma göre tekrar dr arayışına başlayacam bu saatten sonra.Allah yardımcımız olsun.

Kizlar cebeci tip fakultesinde ayrintili ultrasona giren var mi ? Yarin ilk defa ayrintiliya girecegim cebeci nasil bakiyor kac dk suruyor acaba ?

Bazen öyle oluyormuş canım
Bir hafta kilo alıp diğer hafta kilo almamada oluyormuş
Senin yediğin poğacalar hem kilo yapar hemde hamur işini çok tüketince şekerinide arttırır
Bana görede gidişat çok değil sezonu ideal kapatırız gibime geliyor :))
6 aya göre 4 kilo çok değil gayet normal

Ben daha bir kilo aldim kizlar ya bende mi bir problem var anlamadim 48 dim 49 oldum. Karnimda hic yok sanirim Allah nasip ederse 9 ayi 2-3 kiloyla kapaticam

Ben daha bir kilo aldim kizlar ya bende mi bir problem var anlamadim 48 dim 49 oldum. Karnimda hic yok sanirim Allah nasip ederse 9 ayi 2-3 kiloyla kapaticam
21.desin canım daha normaldir bence. O haftalarda bende çok almamıştım. Yavaş yavaş başlarsın almaya ama çok almazsın gibi sen

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Kızcende popo göstermez umarım

Yemedim bugün canım evde kahvaltı yapıp çıktım. Yememeye çalışacağım artık. Bana zarar bebeğime de bir faydası yok çünkü. Tam 4 sayılmaz zaten 12 13 kiloyla kapatırsam çok iyi olur. Başarırız inşallah

20.haftada 1-1.5 kilo arası kadar almıştım canım bende normal merak edip korkma
İç karnın geniştir karnın o yüzden yoktur

İnş canım memnun kalırız, sende gönlüne göre bir yer bulabilirsin umarım. Şimdiki doktorumdan çok memnunum ama doğum için çok pahalıya gelecek bana kontrole devam edicem ama doğum için başka hastane düşünüyorum bu yüzden o hastanede de bi doktora başlıcam.
Bazı doktorlar en kötü ihtimali söylüyorlar maalesef içinde bulunduğumuz durumu düşünmeden. Hakkımızda hayırlıyısı olsun sağlıkla evlatlarımızı alırız inş kucağımıza

meslegim ev hanimligi :) calismiyorum. yuksek lisans icin ales puani gerekiyor .O yüzden girecegim

evet mecburen. eşim de yük lis yapıyor her gün ders ödev sunum. kızım diyor ki, baba bitirdin mi ödevlerini :) ayy Allahım. kızım benimkiler bitmez, sen beni düşünme diyor.

ben de öyle yapacam. zaten doğumu devlette düşündüğüm için özele bu kadar yüklenmeye gerek yok.

Ohh yarasın pamuk kızına
Aralarda atıştırmalık olarak bişey yiyon mu yoksa 3 ana öğün olarak mı günü tamamlıyon
Tam ideal kuzum 12-13
sen bide çalışıyon çok almazsın hareket var ya

Ohh yarasın pamuk kızına
Aralarda atıştırmalık olarak bişey yiyon mu yoksa 3 ana öğün olarak mı günü tamamlıyon
Tam ideal kuzum 12-13
sen bide çalışıyon çok almazsın hareket var ya
Öğlen çorba içiyorum genelde. Akşam da yemek yiyorum işte canım. Yürümemin faydası da oluyordur illaki ama keşke evde yatsam bu soğuk havalarda

Bünyeyle alakalı sanırım canım üzülme bende 20. Haftamdayım daha 1 kilo aldım hatta son gittiğimde 400gr geri vermişim çıktı Ben kabızlık problemi yaşıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşündüm onunda. Bu arada 75le hamile kaldım çok alırım diye çok korkmuştum ama şuanlık iyi gidiyoruz. Buna rağmen kuzumun kilosu boyu hep önde gidiyor. Annenin kilo almasıyla alakası yok yani onu besleyemiyorum mu diye düşünme lütfen.

Ay ne güzel ya ben şimdiden 6 kilo aldım.7 ye doğru gidiyorum.ama son aylarda daha fazla aliniuor

Canim cevrem inan bu durumu guzel bulmuyor. Kv her aradiginda karnin cikti mi, aldin mi kilo, neden almadin diyor bu da moralimi bozuyor. Ben zaten hepi topu 48 kiloyla hamile kaldim bunyem kilo almiyor ne yapacagimi sasirdim. İs yerinde de her goren " ben hamile degilim karnim senden fazla yemiyormusun birsey " diyor. Halbuki yiyorum.

Öğlen çorba içiyorum genelde. Akşam da yemek yiyorum işte canım. Yürümemin faydası da oluyordur illaki ama keşke evde yatsam bu soğuk havalarda
Aralarda atıştırmalık meyve kuru yemiş yemen hem bebişe fayda eder kuzum hemde az yemek yedirir sana
Soğukta çalışma konusunda çok haklısın canım az daha sık dişini
Doğumdan sonra napcan çalışcan mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…