Benim de alese çalışmam lazım ama sıfır istek varmeslegim ev hanimligi :) calismiyorum. yuksek lisans icin ales puani gerekiyor .O yüzden girecegim
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :)Günaydın kızlar
Bugün yine kontrolümüz var bu sıralar kızçemi sık görücem, tabi inş poposunu göstermez yineDoğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidicez bugün ilk defa umarım doktorumuzdan memnun kalırız bu saatten sonra doktor arayışına girmem.
İstanbul’a gitmesine daha vardı diye hatırlıyorum inşallah olumsuz bir durum yoktur hepimiz merak ettik haber yokGünaydın kızlar mutlu güzel Günlerimiz olur inş.BellaCiao yu merak.ettim hala girmemiş türkiyeye gidecekti ondanmi girmiyor acaba inş kötü bir şey yoktur.
İnş dr undan memnun kalırsın. Dr çok önemli ya bende bu saatten sonra dr arayışına girecem.çünki beni çok korkuttu rahim alinmasina kadar anlattı. Dikkat etmemi söyleyebilir ama o kadar beni germesine gerek yoktu benim dr um aslında medicalpark ta Orası da para tuzağı şimdi durumundan dolayi tip fakultesine gidip durumuma göre tekrar dr arayışına başlayacam bu saatten sonra.Allah yardımcımız olsun.Günaydın kızlar
Bugün yine kontrolümüz var bu sıralar kızçemi sık görücem, tabi inş poposunu göstermez yineDoğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidicez bugün ilk defa umarım doktorumuzdan memnun kalırız bu saatten sonra doktor arayışına girmem.
Bazen öyle oluyormuş canımBen bir haftada bir kilo kadar aldım ama. Neden anlamadım. Aşırı abartmıyorum abur cubur pek yemiyorum. Ama bana kilo aldıran sabahları yediğim poğaçalar. Sabahları kahvaltı yapıp çıkmayı deneyeceğim. Sende baya az almışsın. Senin haftada bende 2 kadar almıştım. Bir anda artıyorayda 3 kilo alsam bile 13 kg falan yapar. Oda çok değil sanki? 10 gün sonra 6. Ayımız bitiyor
Bazen öyle oluyormuş canım
Bir hafta kilo alıp diğer hafta kilo almamada oluyormuş
Senin yediğin poğacalar hem kilo yapar hemde hamur işini çok tüketince şekerinide arttırır
Bana görede gidişat çok değil sezonu ideal kapatırız gibime geliyor :))
6 aya göre 4 kilo çok değil gayet normal
Ay ne güzel ya ben şimdiden 6 kilo aldım.7 ye doğru gidiyorum.ama son aylarda daha fazla aliniuorBen daha bir kilo aldim kizlar ya bende mi bir problem var anlamadim48 dim 49 oldum. Karnimda hic yok sanirim Allah nasip ederse 9 ayi 2-3 kiloyla kapaticam
21.desin canım daha normaldir bence. O haftalarda bende çok almamıştım. Yavaş yavaş başlarsın almaya ama çok almazsın gibi senBen daha bir kilo aldim kizlar ya bende mi bir problem var anlamadim48 dim 49 oldum. Karnimda hic yok sanirim Allah nasip ederse 9 ayi 2-3 kiloyla kapaticam
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın kızlar
Yemedim bugün canım evde kahvaltı yapıp çıktım. Yememeye çalışacağım artık. Bana zarar bebeğime de bir faydası yok çünkü. Tam 4 sayılmaz zatenBazen öyle oluyormuş canım
Bir hafta kilo alıp diğer hafta kilo almamada oluyormuş
Senin yediğin poğacalar hem kilo yapar hemde hamur işini çok tüketince şekerinide arttırır
Bana görede gidişat çok değil sezonu ideal kapatırız gibime geliyor :))
6 aya göre 4 kilo çok değil gayet normal
20.haftada 1-1.5 kilo arası kadar almıştım canım bende normal merak edip korkmaBen daha bir kilo aldim kizlar ya bende mi bir problem var anlamadim48 dim 49 oldum. Karnimda hic yok sanirim Allah nasip ederse 9 ayi 2-3 kiloyla kapaticam
İnş canım memnun kalırız, sende gönlüne göre bir yer bulabilirsin umarım. Şimdiki doktorumdan çok memnunum ama doğum için çok pahalıya gelecek bana kontrole devam edicem ama doğum için başka hastane düşünüyorum bu yüzden o hastanede de bi doktora başlıcam.İnş dr undan memnun kalırsın. Dr çok önemli ya bende bu saatten sonra dr arayışına girecem.çünki beni çok korkuttu rahim alinmasina kadar anlattı. Dikkat etmemi söyleyebilir ama o kadar beni germesine gerek yoktu benim dr um aslında medicalpark ta Orası da para tuzağı şimdi durumundan dolayi tip fakultesine gidip durumuma göre tekrar dr arayışına başlayacam bu saatten sonra.Allah yardımcımız olsun.
meslegim ev hanimligi :) calismiyorum. yuksek lisans icin ales puani gerekiyor .O yüzden girecegim
Kaç kilo aldın canım 5 kilo da benden olsunama beden olarak aynıyım henüz yürüyüş ve egzersizlerin faydası sanırım hoş fayda etmese de yapacak bir şey yok canım şuan bebekelrimizden daha öenmli bir şey yok
Canım ben hep öyle yapıyorum bana yakın üniv hastanesi var orada yaptırıp sonuçları özele gösteriyorum. Bence özeldeki randevundan 1 2 gün önce yaptır testleri internetten çıktısını alır verirsin doktorabende açlık tokluk yaptırıcam 27 sinde randevu var 24 üne de devletten randevu aldım.
Canım ben her gün 1 saat 5 km yürüdüm ama şuan hava muhalefeti nedeniyle evde her gün egzersizimi 20 dk yapıyorumhangi hareketleri yapıyorsun? Ben çok faydasını gördüm
Ohh yarasın pamuk kızınaYemedim bugün canım evde kahvaltı yapıp çıktım. Yememeye çalışacağım artık. Bana zarar bebeğime de bir faydası yok çünkü. Tam 4 sayılmaz zaten12 13 kiloyla kapatırsam çok iyi olur. Başarırız inşallah
Öğlen çorba içiyorum genelde. Akşam da yemek yiyorum işte canım. Yürümemin faydası da oluyordur illaki ama keşke evde yatsam bu soğuk havalardaOhh yarasın pamuk kızına
Aralarda atıştırmalık olarak bişey yiyon mu yoksa 3 ana öğün olarak mı günü tamamlıyon
Tam ideal kuzum 12-13
sen bide çalışıyon çok almazsın hareket var ya
Bünyeyle alakalı sanırım canım üzülme bende 20. Haftamdayım daha 1 kilo aldım hatta son gittiğimde 400gr geri vermişim çıktıBen daha bir kilo aldim kizlar ya bende mi bir problem var anlamadim48 dim 49 oldum. Karnimda hic yok sanirim Allah nasip ederse 9 ayi 2-3 kiloyla kapaticam
Ay ne güzel ya ben şimdiden 6 kilo aldım.7 ye doğru gidiyorum.ama son aylarda daha fazla aliniuor
Aralarda atıştırmalık meyve kuru yemiş yemen hem bebişe fayda eder kuzum hemde az yemek yedirir sanaÖğlen çorba içiyorum genelde. Akşam da yemek yiyorum işte canım. Yürümemin faydası da oluyordur illaki ama keşke evde yatsam bu soğuk havalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?