2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben devlete gidiyorum o yüzden de kilosunu dr söylemiyor sadece hersey yolunda diyo. Acaba sorsam söylermi ki. Bu arada bide turuncu renk yazıyım dedim renk katıyım. Şaka tabi karistirirken buldum bu renk isinide
Mrb canim bende devlete gidiyorum iki kere ozele gittim tek dun kontrol icin devlete gittim kilosunu sordum soylemedi bu haftalarda bebegin kilosu olmaz dedi gelisimini sordum haftasiyla uyumlu dedi bazen devletteki doktorlar gicik ediyor insani agzindan cimbizla laf aliyorsun

Gunaydin kizlar.. herkese hayirli cumalar..
@Blankinfinity kuzucum bazi gruplar cok faydali olabiliyor ama faydali oldugu kadar psikolojik olarak yipratiyorda. Ablama da diyorum. Surekli takip etmek iyi degil. Cunku normal sartlarda 10 tane kotu sey duyuyorsan orada bin tane duyuyorsun. Uzmeyin kendinizi. Her sey guzel olacak Allahin izniyle. Iyiye odaklanalim.

Günaydın kızlar

Hastanedeyim. Şeker yüklemesi için geldim.
Aç karnına verdim. Sonra 75 gr . şekerli su içtim. 1 saat sonra verecem. Sonra tekrar verecem. Toplamda 3 kez verilecek. Ayrıca idrar da verecekmişim. Hemşire şekerli sudan başka birşey yemeyin dedi. Oturun merdiven çıkmayın yormayın kendinizi dedi. Öğleden sonra da sonuçlar çıkar gösteririm doktora

İnsallah guzel sonuclar alirsin canim. Devletteki doktor israr etmezse ben yaptirmayi dusunmuyorum insallah guzel sonuclar alirsin

Ya eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik

Valla bizde temmuzdan beri tik yok
Temmuzda tup bebek tedavisine basladik dr iliski yasak dedi. Alti aydir hala kanka olarak takiliyoruz. Surekli durtuyor ve her dr gittigimde sor diyor. Dr da yasak dediginden modu dusuyor Yapacak bisi yok doguma kadar katlanacak

Canim hareket etme çok çünkü insanın başı donuyo eskiden yaptırmıştım.

İnsallah guzel sonuclar alirsin canim. Devletteki doktor israr etmezse ben yaptirmayi dusunmuyorum insallah guzel sonuclar alirsin

Hem devletteki hem özeldeki yaptırın dedi. Muhtemelen kilodan olduğunu düşünüyorum.

Canim hareket etme çok çünkü insanın başı donuyo eskiden yaptırmıştım.

Tamam canım oturdum bekliyorum. Bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum yanıma kitap alırdım boş boş oturmayı hiç sevmem

Ankaranin neresindesin cnm sen, calisiomsn, bi arkds daha var x dolunay onda ank da. Merveteacher ank da. Başka var mı bilemiyrm. Okey dörtlüsünü kurduk bile))))

Evet ankaradayim çankayadayim oran tarafinda. Kamuda memurum canim ama ucretsiz izindeyim suan oglus icin aldiydim iznim bitmeden kiz icin alicam bu sefer de

Çok kararsizis cnm isim konusunda. Ben yalın bi isim olsun istyrm. Eşim feride piraye gibi edebi romanlardan fırlamış bi isim istiyo. Daha karar veremedik. Sizin nisan di diye hatirliyrm sanirim dimi değişti mi hala aynı mi
Piraye guzel aslinda
Nisan bizim ya kesin gibi simdi herkes nisantoş diye seviyor agzimiz da alisti kizcemize de yakisti

Canim ozelde mi yaptiriyorsun? Devlette sira da bulamiyorum hos da. O gicik medipole cok para vermek istemiyorum da :)
Ins iyi sonuclar alirsin canim. Haber ver bize de.

Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda

Canim ozelde mi yaptiriyorsun? Devlette sira da bulamiyorum hos da. O gicik medipole cok para vermek istemiyorum da :)
Ins iyi sonuclar alirsin canim. Haber ver bize de.

Normalde özele yaptıracaktım. Ama sağlık ocağı para vermene gerek yok devlette aynısını yapıyor. Sonuçları özeldeki doktoruna da gösterirsin dedi. O yüzden devlette yaptırıyorum. Benim Kolay oldu 8 de geldim sıra aldım. Kadın doğum sekreterine söyledim direk barkod verdi kan almaya gittim hemşirede çok güzel izah etti 15 dk sonra son kanı vereceğim sonra bitiyor. Bi de idrar istedi. Sonuçlar öğleden sonra göstereceğim.

Banada gelisimi güzel dio. Belki bu aydan sonra söyler kilosunu insan merak ediyo ister istemez

Günaydın canim.doktor hala mi yasaklıyor.sanirim kanama alanı yuzunden

Piraye guzel aslinda
Nisan bizim ya kesin gibi simdi herkes nisantoş diye seviyor agzimiz da alisti kizcemize de yakisti
Bizde Rüyanur diye seviyoruz.:) ama isim arayisimiz bitmedi.ikinci bir isim olsun istiyor bizimkiler. Rüya yi hic ama hic sevmediler. Ben ruyamda gördüğüm icin Rüya diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…