2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bizde Rüyanur diye seviyoruz.:) ama isim arayisimiz bitmedi.ikinci bir isim olsun istiyor bizimkiler. Rüya yi hic ama hic sevmediler. Ben ruyamda gördüğüm icin Rüya diyorum :)

Alisirlar cok istiyorsan koy dinleme
Ben melis duru ada ipek çisel yagmur ece isimlerini de seviyorum hos geliyor bana

Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda

Canım benim doktorum açlık tokluk testi istedi sanırım sonuçlara göre hareket edecek detaylı konuşamadım gittiğimde konuşucam

Canım geçmiş olsun benim kolum da aşırı hassas aşıda mahvoldum ya da 2 kez alınca 1 hafta mosmor geziyorum şeker yüklemesinden de korkuyorum kola vb şeyler içmediğim için içemem diyorum midem bulanır.

Canım sonucun kaç çıkmıştı? Normalde böyle bir sorunun yok değil mi? Gebelikle ortaya çıkan bir şey gebelikte de çıkınca yaptırılması gerekiyor gibi de geliyor bana kafam karışık doktorum ne derse onu yapıcam bebişe de maaşallah

Kizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Maşallah bebişe gözün aydın canım ayrıntılıdan güzel haberlerle dönmüşsün darısı gireceklere olsun inşallah :)
Benim şeker düşük çıkıyor canım o yüzden merak ettim gerek görürse yaptırırım tabi ama dediğim gibi emin olamadım :) yarın inşallah kuzum ayrıntılı :)
Benim haftaya randevum canım bakalım ne diyecek ona göre hareket edicem bende :)

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Aralarda normal açlık tokluk bakılması gibi birşey yenmiyor heralde anladığım kadarıyla

yok canım yemedim. sadece şekerli su içiyorsun.

Kizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur

hayırlı haberlerle gel inşallah.

peki canım normalde şekerin yok dimi. sadece gebelikte çıkmıştı önceden... bende 7 kg aldım. 93.5 oldum ama görenler pek anlamıyor. yani bol giydiğimden 6 aylık diyince, yaa o kadar var mı diyorlar.

ya sorma ben de asitli şekerli şeyler tüketmem... 75 gr glukoz suyu içince genzim yandı. içemedim. eşim hemen su getirdi. üstüne yarım litre de su içtim anca kendime geldim.

Şekerin düşük çıkıyorsa gerek görmez belki canım doktorun
Açlık tokluk bakar sadece
Hadi Allah yardımcın olsun kuzum hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
minnoş kızını görcen bol bol özlem gidircen
Toplamda 3 saat mi aç kalınıyor o zaman canım

aynen öyle canım ne kadar erken gidersen o kadar iyi
8.30 açlık
9.30 1.saat tokluk
10:30 2.saat tokluk öyle verdim ben.

canım onu içtikten sonra su içmek yasak diye biliyorum ben de yaptırdım da bi de su içmek de şekeri düşürüyor bildiğim kadarıyla

ben de oğlumda çıkmıştı gebelik şekeri ailede de var zaten hem anne hem baba.. diyet yapmıştım çok dikkat etmiştim.. şükür doğumdan sonra kalmadı bu gebelikte de dr. erken yapalım o zaman dedi 50 gr.la yapıldı şükür çıkmadı çok rahatladım hamileyken çoğu şeyin yasak olması zor oluyor çünkü

canım onu içtikten sonra su içmek yasak diye biliyorum ben de yaptırdım da bi de su içmek de şekeri düşürüyor bildiğim kadarıyla

öyle mii bilmiyordum su içilmemesini

sonuçlarım da çıkmış.

açlık 88
1.saat 116
2.saat 79

Haftaya kontrolüm var kuzum o zaman belli olur herhalde ne yapacağımız :)
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim
Çok özledim kızımı

mesela 10 gün önce hgb 11.1 iken bugün hgb 12.0 çıkmış nasıl hemen yükseldi ki

Kızlar belki fikri olan vardır sorayım. İleri yaş bi ablam için dr sormuştum o da gitti kafasına yatana. Dr zaman kaybetmeyin tüp bebek yapın demiş ama bayağı da konuşmuş yani ilgilenmiş. Tüp bebekte zaman alan birşey değil mi? Mantıklı mı yani direk tüp denemek yaşı 41,5 bu arada Tabi doktor daha iyi bilir ama

obsesif anne nin dediği kafama takıldı. acaba su içince mi değer düştü 2.si
normalde de düşer mi ya da 116 dan yüksek mi çıkmalıydı ki bilemedim. 2.30 da sonuçları göstermeye gideceğim.
Canım sorarsın olmadı. Ama genelde 2.saatte, 1. Saate göre az çıkması gerekiyor. Bu da zaten şeker dengesinin yapılabildiğini gösteriyor dediğim gibi doktoruna sor canım su içtim etkisi olur mu diye.

BellaCiao cnm çok geçmiş olsun.inş zamanında gelir bebisin.beterin beteri var banada hep yatacaksin dedi plesanta Rahime yapisikmis rahim alinmasina kadar konuştu Rabbim ne derse o olir ben yatamiyorum bir kızım var ve bu aralar çok sorunlu.Allahım yardım etsin hepimize.hersey olacağına varıyor üzülme Hrsey inş güzel olacak.yata bildiğin kadar yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…