- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
elif cok guzel ama cok var cevremde .Gorumcemin kizi oldu yeni onun adida Elif Nisa benim isimlerimi caldiElif Rüya nasıl Elif gibi dimdik olur hayatta . Rüya ismiylede rüyan gerceklesmis olur bu da benden bi fikir:)
Bizde Rüyanur diye seviyoruz.:) ama isim arayisimiz bitmedi.ikinci bir isim olsun istiyor bizimkiler. Rüya yi hic ama hic sevmediler. Ben ruyamda gördüğüm icin Rüya diyorum :)
Rüya isminde r ve a sert harfler onun önüne veya arkasina e ile i harfiyle ilgili bi isim koy söylenmesi kolay olur daha zaman var nasil olsa bulursunelif cok guzel ama cok var cevremde .Gorumcemin kizi oldu yeni onun adida Elif Nisa benim isimlerimi caldi
Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda
Canım geçmiş olsun benim kolum da aşırı hassas aşıda mahvoldum ya da 2 kez alınca 1 hafta mosmor geziyorum şeker yüklemesinden de korkuyorumbitti geldim işe. kollarım acıyor. 3 kez aynı yerden almayalım dedi mecbur heer iki koldan da aldı. öğleden sonra sonuçlar çıkınca doktora göstereceğim. inşallah gösterebilirim. çok yoğun oluyorlar bazen.
yaa öyle demeyin benim karnımı görenler de doğum yakın heralde diyor yo beş aylık diyorum benim moralim bozuluyor.. her şeye bi şey diyen var yani.
devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrasona girdim geldim ben de her şey yolundaymış topişim 27 cm 520 gr topiş diyorum çünkü bende gebelik şekeri çıkıyor kızımda da çıkmıştı ama sanırım bu sefer daha yüksek çıkacak çünkü 10 kilo aldım kızlar kendi halinize şükretmeniz için açık açık yazıyorum aldığım kiloyudoktor da normalde 2 hafta sonra gel dedi ki ben bunları söyleyince ayın yirmisinde yani haftaya gel dedi inşallah insülin olacak kadar yükselmemiştir diyetle düşer böyle...
bu arada bebişimi göremedim ekranı iyice kendine çevirmişti ultrason doktoru ben de iyi incelesin diye ses etmedim
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahKizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
Maşallah bebişeyaa öyle demeyin benim karnımı görenler de doğum yakın heralde diyor yo beş aylık diyorum benim moralim bozuluyor.. her şeye bi şey diyen var yani.
devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrasona girdim geldim ben de her şey yolundaymış topişim 27 cm 520 gr topiş diyorum çünkü bende gebelik şekeri çıkıyor kızımda da çıkmıştı ama sanırım bu sefer daha yüksek çıkacak çünkü 10 kilo aldım kızlar kendi halinize şükretmeniz için açık açık yazıyorum aldığım kiloyudoktor da normalde 2 hafta sonra gel dedi ki ben bunları söyleyince ayın yirmisinde yani haftaya gel dedi inşallah insülin olacak kadar yükselmemiştir diyetle düşer böyle...
bu arada bebişimi göremedim ekranı iyice kendine çevirmişti ultrason doktoru ben de iyi incelesin diye ses etmedim
Benim şeker düşük çıkıyor canım o yüzden merak ettim gerek görürse yaptırırım tabi ama dediğim gibi emin olamadım :) yarın inşallah kuzum ayrıntılı :)Canım ben 25.haftaya randevu alıp gidicem
Eşimin teyzesi hemşire hamilelikten önce şeker ilacı kullandığımı biliyor.
Açlık tokluk birde insülin baktır,onun yanında bakılan bir kaç test daha var onlara baktır dedi.
Şekerin varsa ordada çıkar, yediğine içtiğine dikkat et çok kilo almamışsın zaten dedi.
Varsada diyet veriyorlar diyete rağmen düşmeyen durumlarda insilün veriyorlar dedi
Bakalım doktorla konuşucam o ne dicek ona göre karar vericem
Senin ayrıntılı ne zamandı kuzum ?
Benim haftaya randevum canım bakalım ne diyecek ona göre hareket edicem bende :)Canım benim doktorum açlık tokluk testi istedi sanırım sonuçlara göre hareket edecek detaylı konuşamadım gittiğimde konuşucam
Canım geçmiş olsun benim kolum da aşırı hassas aşıda mahvoldum ya da 2 kez alınca 1 hafta mosmor geziyorum şeker yüklemesinden de korkuyorumkola vb şeyler içmediğim için içemem diyorum midem bulanır.
Canım sonucun kaç çıkmıştı? Normalde böyle bir sorunun yok değil mi? Gebelikle ortaya çıkan bir şeygebelikte de çıkınca yaptırılması gerekiyor gibi de geliyor bana kafam karışık doktorum ne derse onu yapıcam bebişe de maaşallah
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Aralarda normal açlık tokluk bakılması gibi birşey yenmiyor heralde anladığım kadarıyla
Kizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
yaa öyle demeyin benim karnımı görenler de doğum yakın heralde diyor yo beş aylık diyorum benim moralim bozuluyor.. her şeye bi şey diyen var yani.
Canım benim doktorum açlık tokluk testi istedi sanırım sonuçlara göre hareket edecek detaylı konuşamadım gittiğimde konuşucam
Canım geçmiş olsun benim kolum da aşırı hassas aşıda mahvoldum ya da 2 kez alınca 1 hafta mosmor geziyorum şeker yüklemesinden de korkuyorumkola vb şeyler içmediğim için içemem diyorum midem bulanır.
Canım sonucun kaç çıkmıştı? Normalde böyle bir sorunun yok değil mi? Gebelikle ortaya çıkan bir şeygebelikte de çıkınca yaptırılması gerekiyor gibi de geliyor bana kafam karışık doktorum ne derse onu yapıcam bebişe de maaşallah
Şekerin düşük çıkıyorsa gerek görmez belki canım doktorunHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Maşallah bebişegözün aydın canım ayrıntılıdan güzel haberlerle dönmüşsün darısı gireceklere olsun inşallah :)
Benim şeker düşük çıkıyor canım o yüzden merak ettim gerek görürse yaptırırım tabi ama dediğim gibi emin olamadım :) yarın inşallah kuzum ayrıntılı :)
Benim haftaya randevum canım bakalım ne diyecek ona göre hareket edicem bende :)
Toplamda 3 saat mi aç kalınıyor o zaman canımyok canım yemedim. sadece şekerli su içiyorsun.
hayırlı haberlerle gel inşallah.
peki canım normalde şekerin yok dimi. sadece gebelikte çıkmıştı önceden... bende 7 kg aldım. 93.5 oldum ama görenler pek anlamıyor. yani bol giydiğimden 6 aylık diyince, yaa o kadar var mı diyorlar.
ya sorma ben de asitli şekerli şeyler tüketmem... 75 gr glukoz suyu içince genzim yandı. içemedim. eşim hemen su getirdi. üstüne yarım litre de su içtim anca kendime geldim.
Şekerin düşük çıkıyorsa gerek görmez belki canım doktorun
Açlık tokluk bakar sadece
Hadi Allah yardımcın olsun kuzum hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
minnoş kızını görcen bol bol özlem gidircen
Toplamda 3 saat mi aç kalınıyor o zaman canım
yok canım yemedim. sadece şekerli su içiyorsun.
hayırlı haberlerle gel inşallah.
peki canım normalde şekerin yok dimi. sadece gebelikte çıkmıştı önceden... bende 7 kg aldım. 93.5 oldum ama görenler pek anlamıyor. yani bol giydiğimden 6 aylık diyince, yaa o kadar var mı diyorlar.
ya sorma ben de asitli şekerli şeyler tüketmem... 75 gr glukoz suyu içince genzim yandı. içemedim. eşim hemen su getirdi. üstüne yarım litre de su içtim anca kendime geldim.
canım onu içtikten sonra su içmek yasak diye biliyorum ben de yaptırdım da bi de su içmek de şekeri düşürüyor bildiğim kadarıyla
Haftaya kontrolüm var kuzum o zaman belli olur herhalde ne yapacağımız :)Şekerin düşük çıkıyorsa gerek görmez belki canım doktorun
Açlık tokluk bakar sadece
Hadi Allah yardımcın olsun kuzum hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
minnoş kızını görcen bol bol özlem gidircen
Toplamda 3 saat mi aç kalınıyor o zaman canım
ben de oğlumda çıkmıştı gebelik şekeri ailede de var zaten hem anne hem baba.. diyet yapmıştım çok dikkat etmiştim.. şükür doğumdan sonra kalmadı bu gebelikte de dr. erken yapalım o zaman dedi 50 gr.la yapıldı şükür çıkmadı çok rahatladım hamileyken çoğu şeyin yasak olması zor oluyor çünkü
Güzel çıkmış canım maşallahöyle mii bilmiyordum su içilmemesini
sonuçlarım da çıkmış.
açlık 88
1.saat 116
2.saat 79
Güzel çıkmış canım maşallah
Canım sorarsın olmadı. Ama genelde 2.saatte, 1. Saate göre az çıkması gerekiyor. Bu da zaten şeker dengesinin yapılabildiğini gösteriyor dediğim gibi doktoruna sor canım su içtim etkisi olur mu diye.obsesif anne nin dediği kafama takıldı. acaba su içince mi değer düştü 2.si
normalde de düşer mi ya da 116 dan yüksek mi çıkmalıydı ki bilemedim. 2.30 da sonuçları göstermeye gideceğim.
Aynen bende merak ediyorumBanada gelisimi güzel dio. Belki bu aydan sonra söyler kilosunu insan merak ediyo ister istemez
öyle mii bilmiyordum su içilmemesini
sonuçlarım da çıkmış.
açlık 88
1.saat 116
2.saat 79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?