Allah hepimizden razı olsun canım ❤Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Benimde o yüzden garibime gidiyor mümkün gelmiyor böyle rahat olmasıBaksana demekki kuzum düşünceleri aynı
Ben eşimden bu kadar olmaz sabredemez diyodum adam beni şaşırttı ben şok
Hiç sıkılıp üzüntü yapma canım
Her anne bebeği için gezmek içine sine sine hazırlıklar yapmak ister ama şartlar elvermeyince elden hiç birşey gelmez
Oğlunun canı sağ sağlığı yerinde ya daha ne olsun kuzum senin için en büyük mucize şükür sebebi bu olsun
Yıllarca yatan hasta insanları getir gözünün önüne Rabbim hepsine şifa versin.
Sen hasta değil bir mucizeye hamilesin onun varlığı yeter
Özlemiştirsin canım memleketini aileni oğlun doğsun kucağında çocuğunla gidip görmek nasip olsun
Hepimizin aklı aynı çalışıyoBenimde o yüzden garibime gidiyor mümkün gelmiyor böyle rahat olması
Ama hepsi böyleyse normal demek ki
Canim internetten alırsın her şey var nasil olsa.inan bizde gezemiyoz hemen tutuluyoz.artik bitti gezmeler.ver siparişi gelsin ayağına dimiYok canım 25mm olması lazımmış altan dikiş için bide hafta ilerleyince yapmıyorlarmış enfeksiyon riski fazlaymış.
İçimş rahatlatın canım çok teşekkür ederim. Doktorum mecburi yatak istirahati verince ister istemez moralim sıfırlandı. Hamileliğimde gezemeyeceğim fotoğraflar çekinemeyeceğim. Bebeğim için mağaza mağaza dolanamayacağım. 2 yıldır türkiyeye gitmemiştik 1 hafta sonra gidecektik iptal ettik. Hepsini düşününce ilk günler çok moralim bozuldu. Ama şimdi içim çok rahat hiç birşey umurumda değil. Bebeğim iyi olsunda hiç birşey düşünmüyorum.
Bizim sîfír sıfır sifirBiz iyice kanka olduk
Yatakta ben yatıyom kanapede eşim
Doktor ilişki için yasak yok dedi 6 ayda 3 bile olmamıştır toplamı
Doğumdan sonra özleyen oluyormuş boşluğa düşen karnından hareket bekleyenHamileliği özleyecek miyiz bakalım
Canim internetten alırsın her şey var nasil olsa.inan bizde gezemiyoz hemen tutuluyoz.artik bitti gezmeler.ver siparişi gelsin ayağına dimi
Benimki baya zor geçti ama bende özlerim galiba. Özellikle karnımdaki hareketleriniBen şimdiden bitmeden özlüyom
Bende hareket beklerimDoğumdan sonra özleyen oluyormuş boşluğa düşen karnından hareket bekleyen
Merhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Bir kaç gündür girmedim, yanlız kalmaya ihtiyacım vardı.. Düşünüp bu duruma alışmam lazımdı.
Bu sabah doktor kontrolüm oldu ve artık herşey belli. Rahim boyum 32mm, şu an için büyük bir sorun yok. Sınır 25mm. Daha fazla kısalmaması lazım.
Ama artık normal bir hamileliğim olmayacak. Sürekli uzanmam lazım, tuvalet yemek dışında ayağa kalkmam yasaklandı. Bu duruma alışmaya çalışıyorum.
Erken doğum tehdidi ile karşı karşıya gelebilirim her an.
Bundan sonra geçen her 1 gün bir zaferdir benim ve bebeğim için..
sorduğunuz yazdığınız ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zamanda hepimiz bir aile olmuşuz bunu fark ettim. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin[/QUOTE
Merhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Bir kaç gündür girmedim, yanlız kalmaya ihtiyacım vardı.. Düşünüp bu duruma alışmam lazımdı.
Bu sabah doktor kontrolüm oldu ve artık herşey belli. Rahim boyum 32mm, şu an için büyük bir sorun yok. Sınır 25mm. Daha fazla kısalmaması lazım.
Ama artık normal bir hamileliğim olmayacak. Sürekli uzanmam lazım, tuvalet yemek dışında ayağa kalkmam yasaklandı. Bu duruma alışmaya çalışıyorum.
Erken doğum tehdidi ile karşı karşıya gelebilirim her an.
Bundan sonra geçen her 1 gün bir zaferdir benim ve bebeğim için..
sorduğunuz yazdığınız ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zamanda hepimiz bir aile olmuşuz bunu fark ettim. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
Ya eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik
Biz iyice kanka olduk
Yatakta ben yatıyom kanapede eşim
Doktor ilişki için yasak yok dedi 6 ayda 3 bile olmamıştır toplamı
Bende kendimi bıraktım onu düşünüyorum üzülüyorumCanım merak ettik seniinanıyorum ki hayırlısıyla kucağına alacaksın bebişini, çok daha kısa olup doğum yapanlar var canım bebişinle gelirsin inşallah türkiye ye alışveriş bir tık ötende sen sadece dinlen canım onları düşünme
Kız kaçıyosa sende kovalanaapsın onlar da hassas davranıyorlar işte korkuyorlar bir şey olur diye
Canım bari aynı yatakta yatınkanepeye niye yolladın?
Durumlar vahim vahimBizim sîfír sıfır sifir
Tatlı yedikten sonra hareket bekliyormuşuzBenimki baya zor geçti ama bende özlerim galiba. Özellikle karnımdaki hareketlerini
Ben yollamadım kızCanım merak ettik seniinanıyorum ki hayırlısıyla kucağına alacaksın bebişini, çok daha kısa olup doğum yapanlar var canım bebişinle gelirsin inşallah türkiye ye alışveriş bir tık ötende sen sadece dinlen canım onları düşünme
Kız kaçıyosa sende kovalanaapsın onlar da hassas davranıyorlar işte korkuyorlar bir şey olur diye
Canım bari aynı yatakta yatınkanepeye niye yolladın?
Ha haaa haa bizde utanıyoruz kızdanYa eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik
benim kizm cok hareketli degil ama oynamasi cok güzel bir duygu icindeB
Bende hareket beklerimiçimizde insan oynuyor insan
Benimki de aşırı hareketli değil bu saatlerde hareket ediyor genelde. Çok garip bir his cidden kımıl kımıl bir şey var içerdebenim kizm cok hareketli degil ama oynamasi cok güzel bir duygu icinde
Tatlı yemeye bahane arıyor gibi oluruz o zamanDurumlar vahim vahim
Tatlı yedikten sonra hareket bekliyormuşuz
Ben yollamadım kız
Eşimde uykuya dalma sorunu var tv açık olması lazım,uyuduktan sonra yatağa geldimi uykusu kaçıyor.
Saatlerce yatakta dönüyor uyuyamıyor,geri salona tv karşısına gidiyor orda uyuyabiliyor.
Beraber salonda uyuyoduk hamile kalmadan önce.
Şimdide bel ağrılarım oluyor 3-4 yastıkla uyuyorum,bu seferde kanepeye sığmıyoz
Ben yatağa transfer oldum eşim kanepeye devam
1 hafta yatakta yattım hemen üşümüşüm nezle oldum bugün
Tekmeyi yedim kuzum şükür
Demekki sonrada yaramaz olmucak daha ne işte.Tekmeyi yedim kuzum şükürbirazcık nazlı olacak nisan kızlarımız belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?