2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde o yüzden garibime gidiyor mümkün gelmiyor böyle rahat olması
Ama hepsi böyleyse normal demek ki

Canim internetten alırsın her şey var nasil olsa.inan bizde gezemiyoz hemen tutuluyoz.artik bitti gezmeler.ver siparişi gelsin ayağına dimi

Geçmiş olsun sağlıcakla alırsın inşallah canım bebeğini kucağına doktorunun dediği gibi sürekli istirahat edersen sıkıntı da yaşamazsın inşallah. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallahh

Canım merak ettik seni inanıyorum ki hayırlısıyla kucağına alacaksın bebişini, çok daha kısa olup doğum yapanlar var canım bebişinle gelirsin inşallah türkiye ye alışveriş bir tık ötende sen sadece dinlen canım onları düşünme

Ya eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik

Kız kaçıyosa sende kovala naapsın onlar da hassas davranıyorlar işte korkuyorlar bir şey olur diye

Biz iyice kanka olduk
Yatakta ben yatıyom kanapede eşim
Doktor ilişki için yasak yok dedi 6 ayda 3 bile olmamıştır toplamı

Canım bari aynı yatakta yatın kanepeye niye yolladın?

Bende kendimi bıraktım onu düşünüyorum üzülüyorum

Bizim sîfír sıfır sifir
Durumlar vahim vahim
Benimki baya zor geçti ama bende özlerim galiba. Özellikle karnımdaki hareketlerini
Tatlı yedikten sonra hareket bekliyormuşuz
Ben yollamadım kız
Eşimde uykuya dalma sorunu var tv açık olması lazım,uyuduktan sonra yatağa geldimi uykusu kaçıyor.
Saatlerce yatakta dönüyor uyuyamıyor,geri salona tv karşısına gidiyor orda uyuyabiliyor.
Beraber salonda uyuyoduk hamile kalmadan önce.
Şimdide bel ağrılarım oluyor 3-4 yastıkla uyuyorum,bu seferde kanepeye sığmıyoz
Ben yatağa transfer oldum eşim kanepeye devam
1 hafta yatakta yattım hemen üşümüşüm nezle oldum bugün

Tatlı yemeye bahane arıyor gibi oluruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…