2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sizlerden dua istediğim küçük belinayımız malesef ameliyata giremeden melek oldu bu akşam. Çok etkilendim sizlerin canını da sıkarsam kusura bakmayın Paylaşınca hafifleyecek gibi hissettim. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah evlatla sınanmak çok zor çoook.

Ne diyeceğimi bilemedim
Allah ailesine sabır versin çok zor gerçekten.

Pek sanmıyorum ama olur mu olur.bizi neler bekliyo acaba.peslerinde koşmaktan buraya yazacak vaktimiz kalmicak.hem doğumdan sonra yazarız dimi
Onlar iyi olsun da tek geceleri uykumuz bölününce çok geliriz bence buraya
Ahh kuzum yaa çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemedim Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

Allah ailesine sabır versin çok zor.ben bile kotu oldum.uff zor bisey.neden oldu neyi vardi

Onlar iyi olsun da tek geceleri uykumuz bölününce çok geliriz bence buraya

Ahh kuzum yaa çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemedim Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
Amin canım bende çok üzüldüm kim bilir ailesi ne durumda..

Allah ailesine sabır versin çok zor.ben bile kotu oldum.uff zor bisey.neden oldu neyi vardi
Kuzum, diyafram hernisi vardı benim oğluşumda olduğu gibi. Ameliyata girmek için değerlerinin düzelmesini bekleniyordu ama malesef durumu iyiye gitmedi.

Canım allah ailesine sabır versin ne denir ki çok üzüldüm allah bu acıyı kimseye yaşatmasın

Amin balım inşallah yaşatmaz
Kuzum şimdi sakın sende moralini bozma her şey olacağına varır tevekkül etmekten başka çaremiz yok ki 1 sn sonramızın bile garantisi yok dua etmekten iyiyi dilemekten başka elimizden bir şey de gelmiyor iyi şeyler düşünelim iyiyi çekelim kendimize inanıyorum ki siz de üstesinden geleceksiniz

Canim sen sakin benimkide olur diye düşünme.sende olmiyacak ins

Teşekkür ederim kızlar
İnsan ister istemez etkileniyor ama herşey allahtan kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz. Rabbim hayırlı olanı versin, yaşatsın inşallah.

Teşekkür ederim kızlar
İnsan ister istemez etkileniyor ama herşey allahtan kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz. Rabbim hayırlı olanı versin, yaşatsın inşallah.
Canim o tarz gruplar varsa çik hepsinden hiç takip etme insan çok etkileniyor.bende Face de tüp bebek gruplarına üyeydim sürekli düşük olan bebegin kalbi duranlar vs yazıyordu çok etkilenmiştim doktora her gittiğimde kalbi atıyor diye mi soruyordum doktorda şaşırıyordu.hepsinden çıktım şuan hiç olumsuz düşüncem yok

Tanisalim bayilirim boyle faaliyetlere hehehh
Zubeyde hanim iyidir kadin dogum hastanesi neticede tecrubelidir ekip bence iyi bi tercih olabilir canim allah hepimize o gunleri saglikla gostersin insalllah
Bebitoya isim dusundunuz mu ?
Çok kararsizis cnm isim konusunda. Ben yalın bi isim olsun istyrm. Eşim feride piraye gibi edebi romanlardan fırlamış bi isim istiyo. Daha karar veremedik. Sizin nisan di diye hatirliyrm sanirim dimi değişti mi hala aynı mi

Tanisalim bayilirim boyle faaliyetlere hehehh
Zubeyde hanim iyidir kadin dogum hastanesi neticede tecrubelidir ekip bence iyi bi tercih olabilir canim allah hepimize o gunleri saglikla gostersin insalllah
Bebitoya isim dusundunuz mu ?
Ankaranin neresindesin cnm sen, calisiomsn, bi arkds daha var x dolunay onda ank da. Merveteacher ank da. Başka var mı bilemiyrm. Okey dörtlüsünü kurduk bile))))

Yok kuzum etkilenmek değil ama küçücük beden melek olunca sebep ne olursa olsun üzülüyor insan elinde olmadan.

Evet kuzum ilk ben olcam burda galiba :) o kadar merak ediyorum ki kac gram olmus elleri parmaklari su an nasil ayaklari ayyhhh delirecem bu kiz beni askiyla delirtecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…