- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Ya da annemin karnında çok sakindim şimdi yaramazlığın tam sırası diyecekDemekki sonrada yaramaz olmucak daha ne işte.
Pek sanmıyorum ama olur mu olur.bizi neler bekliyo acaba.peslerinde koşmaktan buraya yazacak vaktimiz kalmicak.hem doğumdan sonra yazarız dimiYa da annemin karnında çok sakindim şimdi yaramazlığın tam sırası diyecek
Ne diyeceğimi bilemedimSizlerden dua istediğim küçük belinayımız malesef ameliyata giremeden melek oldu bu akşam. Çok etkilendim sizlerin canını da sıkarsam kusura bakmayınPaylaşınca hafifleyecek gibi hissettim. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah evlatla sınanmak çok zor çoook.
Amin kuzumNe diyeceğimi bilemedim
Allah ailesine sabır versin çok zor gerçekten.
Onlar iyi olsun da tekPek sanmıyorum ama olur mu olur.bizi neler bekliyo acaba.peslerinde koşmaktan buraya yazacak vaktimiz kalmicak.hem doğumdan sonra yazarız dimi
Ahh kuzum yaa çok üzüldümSizlerden dua istediğim küçük belinayımız malesef ameliyata giremeden melek oldu bu akşam. Çok etkilendim sizlerin canını da sıkarsam kusura bakmayınPaylaşınca hafifleyecek gibi hissettim. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah evlatla sınanmak çok zor çoook.
Ay tabiki sağlıklı doğsunlar sağlıklı büyüsünler daha ne isteriz.ay raziyim tabikiOnlar iyi olsun da tekgeceleri uykumuz bölününce çok geliriz bence buraya
Ahh kuzum yaa çok üzüldümRabbim ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemedim Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
Allah ailesine sabır versin çok zor.ben bile kotu oldum.uff zor bisey.neden oldu neyi vardiSizlerden dua istediğim küçük belinayımız malesef ameliyata giremeden melek oldu bu akşam. Çok etkilendim sizlerin canını da sıkarsam kusura bakmayınPaylaşınca hafifleyecek gibi hissettim. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah evlatla sınanmak çok zor çoook.
Amin canım bende çok üzüldüm kim bilir ailesi ne durumda..Onlar iyi olsun da tekgeceleri uykumuz bölününce çok geliriz bence buraya
Ahh kuzum yaa çok üzüldümRabbim ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemedim Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
Kuzum, diyafram hernisi vardı benim oğluşumda olduğu gibi. Ameliyata girmek için değerlerinin düzelmesini bekleniyordu ama malesef durumu iyiye gitmedi.Allah ailesine sabır versin çok zor.ben bile kotu oldum.uff zor bisey.neden oldu neyi vardi
Sizlerden dua istediğim küçük belinayımız malesef ameliyata giremeden melek oldu bu akşam. Çok etkilendim sizlerin canını da sıkarsam kusura bakmayınPaylaşınca hafifleyecek gibi hissettim. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah evlatla sınanmak çok zor çoook.
Amin balım inşallah yaşatmazCanım allah ailesine sabır versin ne denir ki çok üzüldümallah bu acıyı kimseye yaşatmasın
Canim sen sakin benimkide olur diye düşünme.sende olmiyacak insKuzum, diyafram hernisi vardı benim oğluşumda olduğu gibi. Ameliyata girmek için değerlerinin düzelmesini bekleniyordu ama malesef durumu iyiye gitmedi.
Kuzum şimdi sakın sende moralini bozmaAmin balım inşallah yaşatmaz
Canim sen sakin benimkide olur diye düşünme.sende olmiyacak ins
Teşekkür ederim kızlarKuzum şimdi sakın sende moralini bozmaher şey olacağına varır tevekkül etmekten başka çaremiz yok ki 1 sn sonramızın bile garantisi yok dua etmekten iyiyi dilemekten başka elimizden bir şey de gelmiyor iyi şeyler düşünelim iyiyi çekelim kendimize inanıyorum ki siz de üstesinden geleceksiniz
Canim o tarz gruplar varsa çik hepsinden hiç takip etme insan çok etkileniyor.bende Face de tüp bebek gruplarına üyeydim sürekli düşük olan bebegin kalbi duranlar vs yazıyordu çok etkilenmiştim doktora her gittiğimde kalbi atıyor diye mi soruyordum doktorda şaşırıyordu.hepsinden çıktım şuan hiç olumsuz düşüncem yokTeşekkür ederim kızlar
İnsan ister istemez etkileniyor ama herşey allahtan kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz. Rabbim hayırlı olanı versin, yaşatsın inşallah.
Çok kararsizis cnm isim konusunda. Ben yalın bi isim olsun istyrm. Eşim feride piraye gibi edebi romanlardan fırlamış bi isim istiyo. Daha karar veremedik. Sizin nisan di diye hatirliyrm sanirim dimi değişti mi hala aynı miTanisalim bayilirim boyle faaliyetlere hehehh
Zubeyde hanim iyidir kadin dogum hastanesi neticede tecrubelidir ekip bence iyi bi tercih olabilir canim allah hepimize o gunleri saglikla gostersin insalllah
Bebitoya isim dusundunuz mu ?
Ankaranin neresindesin cnm sen, calisiomsn, bi arkds daha var x dolunay onda ank da. Merveteacher ank da. Başka var mı bilemiyrm. Okey dörtlüsünü kurduk bileTanisalim bayilirim boyle faaliyetlere hehehh
Zubeyde hanim iyidir kadin dogum hastanesi neticede tecrubelidir ekip bence iyi bi tercih olabilir canim allah hepimize o gunleri saglikla gostersin insalllah
Bebitoya isim dusundunuz mu ?
Yok kuzum etkilenmek değil ama küçücük beden melek olunca sebep ne olursa olsun üzülüyor insan elinde olmadan.Canim o tarz gruplar varsa çik hepsinden hiç takip etme insan çok etkileniyor.bende Face de tüp bebek gruplarına üyeydim sürekli düşük olan bebegin kalbi duranlar vs yazıyordu çok etkilenmiştim doktora her gittiğimde kalbi atıyor diye mi soruyordum doktorda şaşırıyordu.hepsinden çıktım şuan hiç olumsuz düşüncem yok
Evet kuzum ilk ben olcam burda galiba :) o kadar merak ediyorum ki kac gram olmus elleri parmaklari su an nasil ayaklari ayyhhh delirecem bu kiz beni askiyla delirtecek :)İlk yaptıran sen olcan heralde canım
İnşallah bi sorun çıkmaz
Kızcende güzel güzel pozlar verir inşallah :)
Hadi gözün aydın canım
Sonunda kızcen yüzünü gösterdi
Senden mutlusu yoktur bugün
Ayrıntılında çok güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?