2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda
ben yaptrmiycam büyük ihtimal

tek değilsin canım... biz de öyleyiz ama o kadar pert bi vaziyette uyuyoruz yorgunuz ki onu düşünecek hal yok ikimizde de.

grubu görünce çok duygulandım :) bende 2018 nisan annesiyim 24 nisanda doğum yaptım.

Hepiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah hayırlı doğumlar
İnşallah teşekkür ederiz Siz de sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi :)
İnşallah sonuçlar da güzel çıkar canım

kizmla daha yeni kahvalti yapacagiz. Sabaha kadar kabus gördüm cok ters uyandim bugün.Hic birsey canim istemiyor depresyona giriyorum galiba . Kizimda da hic hareket yok dun oglenden beri.

kizmla daha yeni kahvalti yapacagiz. Sabaha kadar kabus gördüm cok ters uyandim bugün.Hic birsey canim istemiyor depresyona giriyorum galiba . Kizimda da hic hareket yok dun oglenden beri.
İkinci ismi nazlı koyun siz bence

Kötü rüya görünce insan etkileniyor.hareketine takılma doktorlar normal diyor.onlarinda bi ruh hali varmış bazen hareketsiz olabilirlermiş.vay bücürlere

Tatlı yemeye bahane arıyor gibi oluruz o zaman
Sütüm çekti deriz o zamanda
Tekmeyi yedim kuzum şükür birazcık nazlı olacak nisan kızlarımız belli ki
Şükür canım
Nazlı mı olurlar tam tersi mi orasını doğsunlar görücez
Kuzum inan ne diyeceğimi bilemedim
Rabbim ailesine sabır versin dayanma gücü versin
Etkilenmen durumundan kaynaklı ama o kuzucuğun kaderi o kadarmış.
Kendini üzme canım bize anlatmasan derdini kime anlatcan

Evet kuzum ilk ben olcam burda galiba :) o kadar merak ediyorum ki kac gram olmus elleri parmaklari su an nasil ayaklari ayyhhh delirecem bu kiz beni askiyla delirtecek :)
Tam yemeklik oldular kuzum sevgisi dünyalara bedel ❤
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım,yavaş yavaş gruptakiler sırayla yaptırırlar artık :)

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Aralarda normal açlık tokluk bakılması gibi birşey yenmiyor heralde anladığım kadarıyla

yaa öyle demeyin benim karnımı görenler de doğum yakın heralde diyor yo beş aylık diyorum benim moralim bozuluyor.. her şeye bi şey diyen var yani.
devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrasona girdim geldim ben de her şey yolundaymış topişim 27 cm 520 gr topiş diyorum çünkü bende gebelik şekeri çıkıyor kızımda da çıkmıştı ama sanırım bu sefer daha yüksek çıkacak çünkü 10 kilo aldım kızlar kendi halinize şükretmeniz için açık açık yazıyorum aldığım kiloyu doktor da normalde 2 hafta sonra gel dedi ki ben bunları söyleyince ayın yirmisinde yani haftaya gel dedi inşallah insülin olacak kadar yükselmemiştir diyetle düşer böyle...
bu arada bebişimi göremedim ekranı iyice kendine çevirmişti ultrason doktoru ben de iyi incelesin diye ses etmedim

Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda
Canım ben 25.haftaya randevu alıp gidicem
Eşimin teyzesi hemşire hamilelikten önce şeker ilacı kullandığımı biliyor.
Açlık tokluk birde insülin baktır,onun yanında bakılan bir kaç test daha var onlara baktır dedi.
Şekerin varsa ordada çıkar, yediğine içtiğine dikkat et çok kilo almamışsın zaten dedi.
Varsada diyet veriyorlar diyete rağmen düşmeyen durumlarda insilün veriyorlar dedi
Bakalım doktorla konuşucam o ne dicek ona göre karar vericem

Senin ayrıntılı ne zamandı kuzum ?

Kizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
hayırlı güzel haberle gelin insallah

gözünüz aydin saglikla kucaginiza alin insallah

Kizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Bol bol kızını görcen bak stres olma bunu düşünüp mutlu ol ❤
Güzel haberlerle gelmişsin canım
Darısı girmeyen arkadaşların başına
İnşallah şekerin yoktur insilün kullanmazsın
Hamilelikten önce şeker sorunun var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…