- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
ben yaptrmiycam büyük ihtimalŞeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda
grubu görünce çok duygulandım :) bende 2018 nisan annesiyim 24 nisanda doğum yaptım.
Hepiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah hayırlı doğumlar
Valla bizde temmuzdan beri tik yok
Temmuzda tup bebek tedavisine basladik dr iliski yasak dedi. Alti aydir hala kanka olarak takiliyoruz. Surekli durtuyor ve her dr gittigimde sor diyor. Dr da yasak dediginden modu dusuyorYapacak bisi yok doguma kadar katlanacak
İnşallah teşekkür ederizgrubu görünce çok duygulandım :) bende 2018 nisan annesiyim 24 nisanda doğum yaptım.
Hepiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah hayırlı doğumlar
İnşallah sonuçlar da güzel çıkar canımbitti geldim işe. kollarım acıyor. 3 kez aynı yerden almayalım dedi mecbur heer iki koldan da aldı. öğleden sonra sonuçlar çıkınca doktora göstereceğim. inşallah gösterebilirim. çok yoğun oluyorlar bazen.
İkinci ismi nazlı koyun siz bencekizmla daha yeni kahvalti yapacagiz. Sabaha kadar kabus gördüm cok ters uyandim bugün.Hic birsey canim istemiyor depresyona giriyorum galiba . Kizimda da hic hareket yok dun oglenden beri.
Kötü rüya görünce insan etkileniyor.hareketine takılma doktorlar normal diyor.onlarinda bi ruh hali varmış bazen hareketsiz olabilirlermiş.vay bücürlerekizmla daha yeni kahvalti yapacagiz. Sabaha kadar kabus gördüm cok ters uyandim bugün.Hic birsey canim istemiyor depresyona giriyorum galiba . Kizimda da hic hareket yok dun oglenden beri.
bizimkinin ruh hali de bana benziyor o zamanKötü rüya görünce insan etkileniyor.hareketine takılma doktorlar normal diyor.onlarinda bi ruh hali varmış bazen hareketsiz olabilirlermiş.vay bücürlere
Sütüm çekti deriz o zamandaTatlı yemeye bahane arıyor gibi oluruz o zaman
Şükür canımTekmeyi yedim kuzum şükürbirazcık nazlı olacak nisan kızlarımız belli ki
Kuzum inan ne diyeceğimi bilemedimSizlerden dua istediğim küçük belinayımız malesef ameliyata giremeden melek oldu bu akşam. Çok etkilendim sizlerin canını da sıkarsam kusura bakmayınPaylaşınca hafifleyecek gibi hissettim. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah evlatla sınanmak çok zor çoook.
Naz yada Nazli seviyorum aslinda ama cocuk zaten nazli birde ismini oyle koyarsak sonra bize skntı olur diye düşündümİkinci ismi nazlı koyun siz bence
Tam yemeklik oldular kuzum sevgisi dünyalara bedel ❤Evet kuzum ilk ben olcam burda galiba :) o kadar merak ediyorum ki kac gram olmus elleri parmaklari su an nasil ayaklari ayyhhh delirecem bu kiz beni askiyla delirtecek :)
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın kızlar
Hastanedeyim. Şeker yüklemesi için geldim.
Aç karnına verdim. Sonra 75 gr . şekerli su içtim. 1 saat sonra verecem. Sonra tekrar verecem. Toplamda 3 kez verilecek. Ayrıca idrar da verecekmişim. Hemşire şekerli sudan başka birşey yemeyin dedi. Oturun merdiven çıkmayın yormayın kendinizi dedi. Öğleden sonra da sonuçlar çıkar gösteririm doktora
Canım ben 25.haftaya randevu alıp gidicemŞeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda
hayırlı güzel haberle gelin insallahKizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
gözünüz aydin saglikla kucaginiza alin insallahyaa öyle demeyin benim karnımı görenler de doğum yakın heralde diyor yo beş aylık diyorum benim moralim bozuluyor.. her şeye bi şey diyen var yani.
devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrasona girdim geldim ben de her şey yolundaymış topişim 27 cm 520 gr topiş diyorum çünkü bende gebelik şekeri çıkıyor kızımda da çıkmıştı ama sanırım bu sefer daha yüksek çıkacak çünkü 10 kilo aldım kızlar kendi halinize şükretmeniz için açık açık yazıyorum aldığım kiloyudoktor da normalde 2 hafta sonra gel dedi ki ben bunları söyleyince ayın yirmisinde yani haftaya gel dedi inşallah insülin olacak kadar yükselmemiştir diyetle düşer böyle...
bu arada bebişimi göremedim ekranı iyice kendine çevirmişti ultrason doktoru ben de iyi incelesin diye ses etmedim
Elif Rüya nasıl Elif gibi dimdik olur hayatta . Rüya ismiylede rüyan gerceklesmis olur bu da benden bi fikir:)Naz yada Nazli seviyorum aslinda ama cocuk zaten nazli birde ismini oyle koyarsak sonra bize skntı olur diye düşündüm
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımKizlar sizden dua istiyorum.
Bir bucukta ayrintili ultrasonum var cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyon benden de nolur
Güzel haberlerle gelmişsin canımyaa öyle demeyin benim karnımı görenler de doğum yakın heralde diyor yo beş aylık diyorum benim moralim bozuluyor.. her şeye bi şey diyen var yani.
devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrasona girdim geldim ben de her şey yolundaymış topişim 27 cm 520 gr topiş diyorum çünkü bende gebelik şekeri çıkıyor kızımda da çıkmıştı ama sanırım bu sefer daha yüksek çıkacak çünkü 10 kilo aldım kızlar kendi halinize şükretmeniz için açık açık yazıyorum aldığım kiloyudoktor da normalde 2 hafta sonra gel dedi ki ben bunları söyleyince ayın yirmisinde yani haftaya gel dedi inşallah insülin olacak kadar yükselmemiştir diyetle düşer böyle...
bu arada bebişimi göremedim ekranı iyice kendine çevirmişti ultrason doktoru ben de iyi incelesin diye ses etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?