2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok yüksek değildi canım. Hamilelikte olabiliyor demişti. Zaten kolesterolümü yükseltecek şeyler yemiyorum aslında ama. Bir şey yapmadık tekrar ölçtürmedim canım
Kaçtı canım hatırlıyomusun
Bende dün sağlık ocağına rutin testleri verdim,bugün aldım sonuçları.
Yüksek çıkmış,bir sürü değere bakılmış tutarsızlıklar var dahiliye doktoru görsün dedi doktorda

Unuttum canım valla. Sonucu bulursam atarım. Ne zaman gideceksin doktora

Canım bende de öyle her yerden hissediyorum hareketleri baya coşuyorlar demek ki içeride

Valla canım helal olsun sana bende yeni şeyler öğreniyorum sayende
Kizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?

Canım geçmiş olsun sanırım bu şekilde olan arkadaşlarımız vardı onlar da deneyimlerini yazabilirler miyom nasıl farkedilmemiş bu zamAna kadar ona şaşırdım?

İyi akşamlar tatlı annişler az önce doktor kontrolünden geldim 22+4 üz sat a göre. 610 gr 30 cm olmuşuz 2 gündür vajinamda batma ve baskı doluluk hissi vardı bebek başı aşağı dönmüş baş geliş pozisyonuna dönmüş ondan öyle his oluyormuş herşey normal çok şükür serviksim 5.55 cm miş 15 gün sonra şeker yükleme testi yaptıracağım Rabbim hepimize bebeklerimizi bağışlasın

canim ya daha once burada yazdim ama bilen olmadi sen buna yakin birsey yazmissin o yuzden sana sormak istiyorum. Gunde 5 kez falan oluyodur bir anda rahatsiz edici birsey oluyor karnimda .
sanki o arada midemde yukari cikiyormus gibi icime birkac saniye fenalik geliyor karinda da bi dolgunluk hissi. Bu sekilde toplamda 5 saniye falan suruyor sonra geciyor. Rahim kasilmasi mi yoksa bebek toplaniyor mu takla mi atiyor ne oldugunu anlamadigim bi garip olay. Ama icime fenalık geliyor karindan mideye dogru bi olaylar oluyor.

canm herseyin yolunda olmasina sevindim.
Serviks ölçümü nasil oluyor ?Nedir yani ben hic bilmiyorum

Canım bende doktora bazen çok aşagıda hissettiğimi söyledim doktor o zaman ayaklarını o bölgeye getirmiştir bebek her pozisyonu deniyor dedi

canm herseyin yolunda olmasina sevindim.
Serviks ölçümü nasil oluyor ?Nedir yani ben hic bilmiyorum
Canım ben gebe kalmadan önce doktor kontrolünden geçerken serviksimde kısalık görüldüğünden tedbir amaçlı serklaj yapıldı 13. Haftada . Şimdi serviks açıklığım ve uzunluğu da sürekli kontrol ediliyor benim. Sizde rutin bakılmıyor olabilir

Kiz sen beni nasil duygulandirdin şu saatte
Senin adina inancim tam. Bebegi kucagina alip bu günleri ani olarak hatirlayacaksin. Duygusal ama mücadele edilmiş günler olarak...

Canım tariflediğin şey bende de olmuştu doktorum yalancı doğum sancısı dedi günde 7-8 i geçerse nst bağlayalım sancılarına bakalım demişti

Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı ? Bir de öncesinde doktor açlık tokluk falan istiyor mu, onlar normal çıkarsa yaptırmayanlar varmış sanırım. Çok arada kaldım da yükleme konusunda
Canim benim bu zamana kdr sekerim hep dusuk cikmistir. Hic yuksek ciktigini bilmem. Aclik da, tokluk da, uc aylik ortalamam da dusuktur. Ancak annem seker hastasi, ablamda insulin direnci problemi var. Esimin ailesinde de cok seker hastasi var. Gerci o etkilemiyor ama :) cevremde cok oldugundan kendimde yaptirmak istoyorum. Ki bu durumdan bahsedince doktorumda kesinlikle gormek istedi. Ama benim arkadasimin sulalede kimse degilmis seker hastasi, ki kizin da normalde sekeri gyet normal cikiyormus ama gebelikte sekeri cikti.
Bana kalirsa hic yapay seker tuketmiyorsaniz yaptirmak sacma gelebilir. Cunku birden seker yuklemis olursunuz. Ama diger turlu yedigimiz tatlilardan cok bir frki yok verilen icecegin icerik olarak diye biliyorum.

İleri yaş olduğu için doktorlar direk tüp bebek diyolar canım yaştan dolayı
Hayırlı güzel haberler alır inşallah
İnşallah kuzum
Çok değişik geldi ya çünkü sadece tekme değil baş kol birşey daha hissettim sanırım o kadar kısa Aralıklrda dönmesi mümkün değil gibi sanki :)
Coşsunlar bakalım
Enem kocaman olmuşsunuz sizde maşallah
Canım bende doktora bazen çok aşagıda hissettiğimi söyledim doktor o zaman ayaklarını o bölgeye getirmiştir bebek her pozisyonu deniyor dedi
farkettim kuzum aşağıdaydı ama uzun sürmedi beğenmedi galiba pozisyonunu

Canım tariflediğin şey bende de olmuştu doktorum yalancı doğum sancısı dedi günde 7-8 i geçerse nst bağlayalım sancılarına bakalım demişti
ay ya zarari olursa bana?cok oluyor cunku sayisini net bilemiyorum

Maşallah bebişine kocaman olmuş
Benim de hep düşük çıkar canım, baba tarafımda var şeker hastalığı o yüzden ister belki diye düşündüm. Normal şekeri bir anda veriyor sadece ama zararlı falan diyorlar insan ister istemez ikilemde kalıyor doktor ne derse uyarım artık :)

Yine bi gun yine ben ve yine bas agrisi. Ya normal zamanda bu kadar sıklıkla agrimayan basim nerdeyse her hafta bi gun agrir hale geldi. Üstüne bide sırtım agriyo sıcak su koydum sırtıma sanki kemiklerim agriyo gibi insallah hasta olmam.

Arkadaslar bu arada instagramdan takip ettigim bi doktor doğumun kolay olmasi için yürüyüş ve hurmayi öneriyor hacettepe mezunu bi dr galiba. Biz annelerinde gebelikle alakali sıkıntılarına iyi gelir belki .
tabi şeker hastasıysanız yemeyin dedi. BellaCiao merve teacher arkadasim yeyin bi iki tane günde iyi gelir insallah. Hz.meryem annnemizin doğum olayini Kuran-i Kerimde anlatirken hurmada geçer.

Cnm bana komplet plesanta previa denildi bende haftaya gidecem ayrıntılida ogrenmistim.hepimizin hakkında hayırlısı. İnş yukarı cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…