2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Alttan bakmak zarar vermez ama insani bir şekilde bakmaları şart. Benimmde kanamam olduğunda mecbur bakmışlardı. Şimdi nasılsın iyi misin
İyiyim teşekkür ederim kanamam durdu bu hafta kendi doktoruma giderim detaylı bakınca içim rahatlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim, beni endişelendiren alttan bakması değildi alttan çok zorlamasıydı inş bişey olmamıştır

Hehheh herkes calisiyor zaar

LoveAndMarriage cnm gÖzün aydın. Masallah bebisine
Canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Maşallah bebişe canım gözün aydın
Geçen sefer direk şeker yüklemesi yapmıştı aynı doktor şimdi açlık tokluk bakıcam sıkıntı görürsem yaparım şeker yüklemesi dedi.
İlk hamilelikte çıkmadı diye öyle yapmıştır belki bakalım bana ne diyecek :)

Her ikisindede folik asit var cnm vücuda bukadar folik asit vermek ne kadar doğru acaba.nefret ediyorum ilaç kullanmaktan inşallah bişey olmaz.
Cnm ben bunlari kullanırken ayni anda nerdeyse 1 kutu yine folik asit kullandim druma sordum elindekini bitir o zaman ama artik icmene gerek yok dedi 15 gun oldu birakali folik asiti . Demekki cok zarari olmuyo cnm. Korkma rabbimin emanetleri bisey olmaz insallah onlarada bizlerede

Güzel günlerde kullanirsiniz insallah. Bende sanki bu modeli alicam gibi duruyo bklm. Park yatak olarak joei park yatagi hosuma gitti ama digerlerine gorev10.cm boyutlari daha küçük. Bende kolay tasinabilir bisey olsun istiyorum aynen bizde memleket disinda gurbetteyiz.

Tahlile göre başlaması daha iyi olur kuzum,zaten 1 hafta kalmış kontrolüne bol bol pekmez ve kuru üzüm tüket gidene kadar :)

Allaaaah bağışlasın sana evladını ınşallaahhh ,bu gün sabah kalktım kahvaltımı güzel yaptım vitaminini içtim ondan sonra uzandım bu saate kadar ama gene de kıpırdama yok ,inşallahh normaldır
Seninkinide canim.kahvaltimi yaptim uzandim iki kere hafif vurdu.sen normalde hissediyordun sonradan mi azaldı.biraz bekle uyuyo olabilir.bu haftalarda iki saate kadar uyuyolarmis

Hayirli gunler arkadaslar uzuuuunca bir suredir giremedim duzgun takip edemedim. Ayrintili ultrasonda bazi sorunlar cikti bebek te. Kalbinde delik ve akciger damarlarinda sıkınti var. Buyuk ihtimal dogunca ameliyat olacak. Ya hemen dogunca ya da 1.5 yaslarinda. Dogunca hemen yapilmasi gerekirse dogumu Istanbul ya da Ankara da yapicam. Dualarinizi bekliyorum. 32.haftada kesin belli olacak ameliyat in ne Zaman olacagi

Kuzum şöyleki mesela evde kahvaltını yaparken hergün aynı şeyleri yemiyorsundur.
Birgün çorba birgün yumurta arada simit bazende börek yiyorum.
Öğleni ona göre ayarlıyorum.
Hastanede bakılan şeker içinde normal standartımı bozmuyorum ki
Dışarda yicek olduğumda çorba,simit,börek aynı şekilde tüketiyorum.
Yine öğleyi ona göre ayarlıyorum,tek seferde kan alınmıcak zaten 1.saat tokluk alıncak ardından 2.saat tokluk alıncak
Sonuca göre yüklemeye karar vercekler ben zaten hamilelikten önce şeker ilacı kullandığım için dikkat ediyorum
Sanada açlık tokluk bakılıcak ya normal evde yaptığın kahvaltı gibi yapabilirsin.
Tost yapıp götürebilirsin mesela yanında 1 yumurta peynir yeşillikle dışardada çay içersin daha sonra tokluk kanını verirsin

Benim haftasından geri çıkıyor kuzum onu kafama takmamaya çalışıyorum.
Sağlıklı olsun dediğin gibi doğunca kilo alırlar fazla kilo iyi bişey değil ki ayrıca.
Hem doğumu zorlaştırıyor şekerede davetiye çıkarıyor
İri yapılı arkadaşları bu gruba katmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…