- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
İyiyim teşekkür ederim kanamam durdu bu hafta kendi doktoruma giderim detaylı bakınca içim rahatlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim, beni endişelendiren alttan bakması değildi alttan çok zorlamasıydı inş bişey olmamıştırCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Alttan bakmak zarar vermez ama insani bir şekilde bakmaları şart. Benimmde kanamam olduğunda mecbur bakmışlardı. Şimdi nasılsın iyi misin
Hehheh herkes calisiyor zaarBenim anacığım da menapoza girdim sanmış meğerse bana hamileymişötekilerle ablam abimle aramızda yaş farkı var epey tekne kazıntısı oldum:) beni 42 yaşında doğurmuş çok şükür bir hastalığım rahatsızlığım olmamış ileri yaşa rağmen
Canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımCanım maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin gözün aydın.
Olabilir canım mutlaka geçerli bir açıklaması vardır
Canım şu kahvaltını yap gel olayı saçma değil mi hastanede? Şimdi ben ne yiyeceğim diye düşünüyorum bi de ilk lokmayı baz alıyolarmış 20 dkkayı geçmemesi gerekiyormuş falan şimdi simit yesem beyaz un şekeri yükseltir hemen diyorlar tam buğday evden sandviç yapsam o da şekeri geç yükseltiyor ne yicem ben
Kuzum maaşallah ya büyümüş paşa
Canım ileri olması elzem bir şey değil ki bence her şey normal olsun yeter zaten inşallah doğduktan sonra güzel besleriz bebişleri benim için önemli olan her şey haftasıyla uyumlu olsun yeter
Canım nohutun türünden de olabiliyor ama nohuta sıcak su koyma sakın sıcak su sıkıyor onu pişmiyor ben mecbur pakette alıyorum yerli olsun diye çünkü açıkta ithal de olsa anlamam ama küçük yerlerde güvenilir olur o ayrı, bir de düdüklüde bile 1 saat pişiyor tencerede 3 saat normal yani
Maşallah bebişe canımiyi geceler hanımlar
Uzun zamandır girip mesajları okuyorum ama hiç yazamadım
Hafta başında detaylı ultrasona girdim
Hem hoca baktı hem radyoloji de baktirdim
Çok şükür her şey yolunda dedi doktor
Çok hareketli bir kızım var bir saniye sabit durmadı :)
Doktor ne kadar hareketli dursa da görüntü alsam dedi
Onu izlemek o kadar güzeldi ki bir haftadır hala gözümü kapatıp kızımı düşünüyorum
Eşim de videoya çekmişti defalarca izledik :)
Hıçkırdı su içti takla attı ellerini yumruk yapıp açtı yaa çok tatlıydı
İlk hamilelikte çıkmadı diye öyle yapmıştır belki bakalım bana ne diyecek :)Geçen sefer direk şeker yüklemesi yapmıştı aynı doktor şimdi açlık tokluk bakıcam sıkıntı görürsem yaparım şeker yüklemesi dedi.
Cnm ben bunlari kullanırken ayni anda nerdeyse 1 kutu yine folik asit kullandim druma sordum elindekini bitir o zaman ama artik icmene gerek yok dedi 15 gun oldu birakali folik asiti . Demekki cok zarari olmuyo cnm. Korkma rabbimin emanetleri bisey olmaz insallah onlarada bizleredeHer ikisindede folik asit var cnm vücuda bukadar folik asit vermek ne kadar doğru acaba.nefret ediyorum ilaç kullanmaktan inşallah bişey olmaz.
Güzel günlerde kullanirsiniz insallah. Bende sanki bu modeli alicam gibi duruyo bklm. Park yatak olarak joei park yatagi hosuma gitti ama digerlerine gorev10.cm boyutlari daha küçük. Bende kolay tasinabilir bisey olsun istiyorum aynen bizde memleket disinda gurbetteyiz.Cevaplarınız içinçok sağ olun kızlar. Ama yok anlaşamadık renkte bakalım nolacak bu ay indirimi de bitiyor karar vermemiz lazım
fullmoon19 Evet canım arabada bu cadillac ın yok air trona safe falan bir dünya model var ve çok az fark var aralarında. Bu gösterdiğim modelin kumaşı daha iyiydi gidip görmüştük ondan buna karar vermiştik ama korkarım farklı renkleri olan yeni bir model arayışına gireceğiz..
Arabayı alamayınca biz de yatak aldıkdaha doğrusu anneanne ve dedesi aldı. etrafımdakilerin önerileriyle mobilya değil de Kraft ın park yatağını aldık ara katı var sallanabiliyor bir de katlanabiliyor malum biz memeleketimizde yaşamadığımız için git gelimiz çok oluyor taşınabilir olması önemli bizim için. İnşallah şu arabayı da alıp aklımdan çıkarırım artık
Benimki erkek canimİnşallaaahhh yAaaa yarın hep yatarım yaaa,evet canım kızım olacak allan izin ile inşallah,seninki ney
Allaaaah bağışlasın sana evladını ınşallaahhh ,bu gün sabah kalktım kahvaltımı güzel yaptım vitaminini içtim ondan sonra uzandım bu saate kadar ama gene de kıpırdama yok ,inşallahh normaldırBenimki erkek canim
Tahlile göre başlaması daha iyi olur kuzum,zaten 1 hafta kalmış kontrolüne bol bol pekmez ve kuru üzüm tüket gidene kadar :)Anladım kuzum demiri gelince başlarız dedi ama değerimi bilmiyor işte ona göre bakacak demekki
Nohut serttir canım bende düdüklü kullanamıyorum annemin düdüklüsü patlamış onu anlattı bi kere o zamandan beri korkudur bende :) benimki de bazen 3 saati buluyor pişmesi cinsine göre değişiyor :)
203 çıkmış canım dahiliye doktorum takviye gerekebilir dedi haftaya gittiğimde bakıcaz artık. Demire de gelince başlarız dedi
Amin kuzumm inşallah inşallah ❤Inşallaaaaah canım yAaaa Allaaahhhh sesini duysun inşallahhh o günleri de yaşarız
Bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzum b12 ve demir almaya çalışcam doğal yollardan :))Tahlile göre başlaması daha iyi olur kuzum,zaten 1 hafta kalmış kontrolüne bol bol pekmez ve kuru üzüm tüket gidene kadar :)
Seninkinide canim.kahvaltimi yaptim uzandim iki kere hafif vurdu.sen normalde hissediyordun sonradan mi azaldı.biraz bekle uyuyo olabilir.bu haftalarda iki saate kadar uyuyolarmisAllaaaah bağışlasın sana evladını ınşallaahhh ,bu gün sabah kalktım kahvaltımı güzel yaptım vitaminini içtim ondan sonra uzandım bu saate kadar ama gene de kıpırdama yok ,inşallahh normaldır
Evet hafiften hissetmeye başladim ama dün öğlenden sonra hareket yok ,inşallaaahhh uyurdurSeninkinide canim.kahvaltimi yaptim uzandim iki kere hafif vurdu.sen normalde hissediyordun sonradan mi azaldı.biraz bekle uyuyo olabilir.bu haftalarda iki saate kadar uyuyolarmis
Kuzum şöyleki mesela evde kahvaltını yaparken hergün aynı şeyleri yemiyorsundur.Canım maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin gözün aydın.
Olabilir canım mutlaka geçerli bir açıklaması vardır
Canım şu kahvaltını yap gel olayı saçma değil mi hastanede? Şimdi ben ne yiyeceğim diye düşünüyorum bi de ilk lokmayı baz alıyolarmış 20 dkkayı geçmemesi gerekiyormuş falan şimdi simit yesem beyaz un şekeri yükseltir hemen diyorlar tam buğday evden sandviç yapsam o da şekeri geç yükseltiyor ne yicem ben
Kuzum maaşallah ya büyümüş paşa
Canım ileri olması elzem bir şey değil ki bence her şey normal olsun yeter zaten inşallah doğduktan sonra güzel besleriz bebişleri benim için önemli olan her şey haftasıyla uyumlu olsun yeter
Canım nohutun türünden de olabiliyor ama nohuta sıcak su koyma sakın sıcak su sıkıyor onu pişmiyor ben mecbur pakette alıyorum yerli olsun diye çünkü açıkta ithal de olsa anlamam ama küçük yerlerde güvenilir olur o ayrı, bir de düdüklüde bile 1 saat pişiyor tencerede 3 saat normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?