2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah canım haber vermeyi unutma bize de.
Vermem mi cnm.sabah 8.30 gibi burda ol dedi ama tip fakultesi ya birde Prof kim bilir ne zaman alır.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
İnş cnm uyuyamadım. Hem heyecandan hem kasinti dan.bir güzel sirkeyle belden aşağısı ni yıkadım gobegime zeytinyağı sürdüm elime vazelin sürdüm tam yarım saat uğraştım.inş yarın cildiyede bakarda ona göre önlemini alirim

Demir çok iyi bence de.. Oğlum olsa karar vermiştik Baran ya da Mert koyacaktık ama kız olunca kararsız kaldık. ismiyle doğar tabi netleşir o zamana :)

Kizlar kontrole gittiginizde bebeginiz icin bobreklerinde genisleme var gibi ama onemli degil belki cisi vardir. Bi ay sonra geldiginde yeniden bakariz gibi soylemlerle karsilasip sonra iyi olan oldu mu

Kizlar kontrole gittiginizde bebeginiz icin bobreklerinde genisleme var gibi ama onemli degil belki cisi vardir. Bi ay sonra geldiginde yeniden bakariz gibi soylemlerle karsilasip sonra iyi olan oldu mu
İdrarı olduğunda idrar kesesinde gösteriyorlar bana göstermişti doktorum bak şuan idrarı var diye mesela. onunla pek alakalı değil sanki ama bu tür şeyler genelde önemsiz çıkıyor, yanılma payı vs olabiliyor veya sonradan düzeliyor kendiliğinden. Sıkıntı yapacak birşey yok canım doktoruna güven daha sonradan tekrar bakılır.

Yaa oyle mi diyosunuz.
Bizim doktorun da agzindan cimbizla laf aliyoruz ama hic ama hic umursamadi. Hani onemli degil hic kafani takma. .ayrintilidan cikinca kagidi okuyunca gel yeniden bakalim bobreklerine dedi ve sonra onemli degil cok kucuk bir buyume cisi vardir belki dedi. Ilerleyen aylarda takip ederiz dedi. Simdi siz oyle diyince korktum biraz ben ((

Korkutmak İstemem ayy uyuyamam valla bende, sonuçta doktor değilim uzmanlık alanımız değil bunlar belki ben yanlış biliyor olabilirim. İdrar mevzusu böbrekle ilişkili sonuçta. Ama sonradan düzelebileceğini veya yanlış teşhis olabileceğini de unutmayın. Doktor demiş Zaten takibini yapalım diye. İçiniz rahat olsun bence..

Kizimda doğum yaptıktan sonra bobreklerde genişleme var 1 sene ye kadar gider dedi her ay kontrole götürdüm 6 .ayda dUzelmisti

Günaydın hanımlar.dun akşam bebek soluma doğru yaslandı oram bir sertleşti ay korktum.tekme atınca korkmamıştım da böyle olunca korktum içinde bisey buyuyo
Bende birkaç haftadır olmuyor, küçükken daha çok oluyordu sanki.
Ama daha korkutucu bir his olduğu konusunda katılıyorum

Bana da böbreklerde hafif genişleme var ama normal bu haftalarda görülebilir endişe edecek hiçbir şey yok dedi. İçin rahat olsun yani korkulacak bir şey olsaydı gittiğim doktor söylerdi.

Cnm ben dun ayrintilya girdim 1.5 mm genisleme gibi bisey yazmis radyolog. Ama doktor 5mm gecmedigi sürece onemsemiyoruz ondan bisey olmaz dedi. Sizinkide öyle bisey olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…