- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Güçleniyorlar annesi ne güzel işteTekmeler canımı acıtmaya başladı sanki daha şimdiden. İrkiliyorum tekme yiyince
Bu hisse alışmam uzun sürecek. İlk tekme yediğimde de panik olmuştum Hatta garip. İçinde canlı birşey var sana vuruyor tövbe tövbeGüçleniyorlar annesi ne güzel iştene kadar çok tekme o kadar çok mutluluk
Canım daha küçük bir ay sonra gor içinde hickiricak yerini begenmediginde daha güçlü tekme yiyeceksin.sin haftalardada elini ayağını goreceksin dokunduğunda çekecek korkunç geliyor ilk başta ama okadar güzel biseyki.dogumdan sonra sanki icindeymis gibi hissediyorsun elin sürekli karnına gidiyor.Bu hisse alışmam uzun sürecek. İlk tekme yediğimde de panik olmuştum Hatta garip. İçinde canlı birşey var sana vuruyor tövbe tövbe
Valla haklısın canım zamanla buna da alışıcaz dediğin gibi. Ah ah küçük sıpalar şimdiden kendilerine aşık ediyorlarCanım daha küçük bir ay sonra gor içinde hickiricak yerini begenmediginde daha güçlü tekme yiyeceksin.sin haftalardada elini ayağını goreceksin dokunduğunda çekecek korkunç geliyor ilk başta ama okadar güzel biseyki.dogumdan sonra sanki icindeymis gibi hissediyorsun elin sürekli karnına gidiyor.
Yengemin doğum yapmasına 1 hafta kala yeğenimin ayağını görmüştüm karnının üzerindenBu hisse alışmam uzun sürecek. İlk tekme yediğimde de panik olmuştum Hatta garip. İçinde canlı birşey var sana vuruyor tövbe tövbe
Aşık.olmamak mümkün değil kucağına al o göğsünden sütun aksın emsin ayyyyy Allah'ım Biran önce kucagimiza almayı nasip etsin...doguralimda paylaşalım buradan inşallah.Valla haklısın canım zamanla buna da alışıcaz dediğin gibi. Ah ah küçük sıpalar şimdiden kendilerine aşık ediyorlar
Ben korkarım kiYengemin doğum yapmasına 1 hafta kala yeğenimin ayağını görmüştüm karnının üzerindenbildiğin ayak yani pat diye vurdu ay çok güzeldi ya biz de görürüz inşallah öyle
benimki sürekli karnimin ön duvarina yapisiyor yürüdükçe çarpıp geri geliyor resmen. karnimi tutarak yürüyorum.Ne isin orada cocugum diyorum bazen .Birde rahatsiz edici bir hisBende birkaç haftadır olmuyor, küçükken daha çok oluyordu sanki.
Ama daha korkutucu bir his olduğu konusunda katılıyorum
Cuttingcorners keçeden bebek hediyelerini kendiniz mi yaptınız? Malzemeleri nereden aldınız acaba? Çok güzel olmuslar
Tekmeler canımı acıtmaya başladı sanki daha şimdiden. İrkiliyorum tekme yiyince
senin oglan güçlü kuvvetli olacak masallah :)Tekmeler canımı acıtmaya başladı sanki daha şimdiden. İrkiliyorum tekme yiyince
Amin canım teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallahCanım bildiğim kadarıyla özellikle somon öneriliyor zaten :) ama benm canım hiiiç istemiyorrr.
Ay benim ki de aksine çok kuruafiyet olsun, şifa olsun canım. Gynoferro ben de kullanıyorum ama onj bile almayı unutuyorum çoğunlukla.
Biz de dolabı bıraktık. :) asıl en ihtiyacım olan şey dolabıydı bebek arabasından sonra. Çünkü koyafetleri koyabileceğim bir yer yok. Ama alıcaz inş onu da :)
Güzel günlerde kullansın kuzucuk. Evet iyice hareketleniyorlar sıpalar
Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inş hepiniz@mathilda8685
hadi gözün aydın cnm benimde kız kesinleştiEveeett sonunda iyi haberlerle geldik teyzelerii. Bugün ayrıntılı için gittik doktora ve Kızımı gördüm :) Çok şükür her şey yolunda vee cinsiyetimiz de kesinleşti. Başlasın alışveriş :))) ve isim.. siz karar verebildiniz mi yoksa benim gibi kararsız çoğunlukta mı :)
ben de aşağıda tepikler ama en son ayrıntılıda makat geliş duruyo demişti ayakları aşağıda ondan tekmeler aşağı oluyo sanırım baş aşağı olanlar tekmeleri daha yukarda hissediyodur mantıken ben böyle düşünüyorum :)Hareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuzarada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
Bazen banada oluyor.birden irkiliyorum.cok mu yaramaz olacak bunlar acabaTekmeler canımı acıtmaya başladı sanki daha şimdiden. İrkiliyorum tekme yiyince
Yerleri bol şimdi gezinip duruyorlar herhalde arada aşağıda bazen yukarıda hissediyorum çünkü :)ben de aşağıda tepikler ama en son ayrıntılıda makat geliş duruyo demişti ayakları aşağıda ondan tekmeler aşağı oluyo sanırım baş aşağı olanlar tekmeleri daha yukarda hissediyodur mantıken ben böyle düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?