2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu hisse alışmam uzun sürecek. İlk tekme yediğimde de panik olmuştum Hatta garip. İçinde canlı birşey var sana vuruyor tövbe tövbe
Canım daha küçük bir ay sonra gor içinde hickiricak yerini begenmediginde daha güçlü tekme yiyeceksin.sin haftalardada elini ayağını goreceksin dokunduğunda çekecek korkunç geliyor ilk başta ama okadar güzel biseyki.dogumdan sonra sanki icindeymis gibi hissediyorsun elin sürekli karnına gidiyor.

Valla haklısın canım zamanla buna da alışıcaz dediğin gibi. Ah ah küçük sıpalar şimdiden kendilerine aşık ediyorlar

Bu hisse alışmam uzun sürecek. İlk tekme yediğimde de panik olmuştum Hatta garip. İçinde canlı birşey var sana vuruyor tövbe tövbe
Yengemin doğum yapmasına 1 hafta kala yeğenimin ayağını görmüştüm karnının üzerinden bildiğin ayak yani pat diye vurdu ay çok güzeldi ya biz de görürüz inşallah öyle

Valla haklısın canım zamanla buna da alışıcaz dediğin gibi. Ah ah küçük sıpalar şimdiden kendilerine aşık ediyorlar
Aşık.olmamak mümkün değil kucağına al o göğsünden sütun aksın emsin ayyyyy Allah'ım Biran önce kucagimiza almayı nasip etsin...doguralimda paylaşalım buradan inşallah.

Bende birkaç haftadır olmuyor, küçükken daha çok oluyordu sanki.
Ama daha korkutucu bir his olduğu konusunda katılıyorum
benimki sürekli karnimin ön duvarina yapisiyor yürüdükçe çarpıp geri geliyor resmen. karnimi tutarak yürüyorum.Ne isin orada cocugum diyorum bazen .Birde rahatsiz edici bir his

Tünaydın kızlar

Dün 3 saatlik uykuyla duruyordum uyuyamamıştım akşam 9 a doğru bir uyumuşum sabah uyandığımda 10 olmuş iyi geldi ama bütün düzenim şaştı kızım şimdiden kendini hazırlıyor

Cuttingcorners keçeden bebek hediyelerini kendiniz mi yaptınız? Malzemeleri nereden aldınız acaba? Çok güzel olmuslar

Teşekkür ederim canım kendim yaptım malzemelerin çoğunu eminönünden aldım bir kısmını ise annemlerin orada malzemeci var ordan aldım kalıplarını da ben buldum eşim aktardı ölçülerini orantılayıp çıkardık sonra da etiket bastırıcam.
Tekmeler canımı acıtmaya başladı sanki daha şimdiden. İrkiliyorum tekme yiyince

Bazen gerçekten acıtabiliyor bi de erkek bebek olunca daha kuvvetlidir canım uras paşamız kıpır kopır maaşallah

Amin canım teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah

Dolap mı alsam çekmeceli büyük bir şey mi alsam bilemedim canım bir de bizim evde gömme dolap fazla biraz o yüzden onu napsam diye düşünemedim henüz. Tatlış telaşlar bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

hadi gözün aydın cnm benimde kız kesinleşti isme karar vermek çok zor bir türlü istediğim gibi isim bulamıyorum napıcaz böyle

Hareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuz arada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
ben de aşağıda tepikler ama en son ayrıntılıda makat geliş duruyo demişti ayakları aşağıda ondan tekmeler aşağı oluyo sanırım baş aşağı olanlar tekmeleri daha yukarda hissediyodur mantıken ben böyle düşünüyorum :)

Arkadaslar dün ayrıntılıda ki rapora plesanta arka fundal yazmis. Geçen ay plesenta aşağıda ama yukari cikmasini bekleriz ilerleyen aylarda demisti. Arka fundal ne demek oluyor bilginiz var mi

Yerleri bol şimdi gezinip duruyorlar herhalde arada aşağıda bazen yukarıda hissediyorum çünkü :)

Kızlar ben geldim anlattım Prof a kaçıncı hafta da sin dedi 23 dedim daha erken dedi teşhis koymak için dedi sıkışık gel dedi yarım. Saat sonra baktı evet plesanta Rahimi kapatmış ama yukarı çıkar %90 dedi bir ay sonra tekrar gel dedi rahim alınmasını felan söyledim dr böyle dedi dedim başka dr ların söylediğini bana söyleme dedi biraz sert ti ama olumlu konuştu öyle bir durum olsa bile rahim öyle kolay kolay alınmıyor dedi dikiş atıoruz felan dedi 1 ay sonra tekrar gidecem inş yukarı çıkar ordanda kayinvalidem n doktoru cildiyeye gittim oda net birsey demedi yapma ilaç verdi bunu 5 gün boyunca sur evi temizle dedi eşimle. Kizimada verdi sürüp 10 saat sonra yikanilacak olmasa bile riske atamayiz dedi çünkü geçmiş olabilir dedi bir zararı yok dedi şimdi evi kirklayacam nasıl olacak bilmiyorum ya birde uyuz çıktı basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…