- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım geçmiş olsun bak doktor olumlu konuşmuş gözün aydınKızlar ben geldim anlattım Prof a kaçıncı hafta da sin dedi 23 dedim daha erken dedi teşhis koymak için dedi sıkışık gel dedi yarım. Saat sonra baktı evet plesanta Rahimi kapatmış ama yukarı çıkar %90 dedi bir ay sonra tekrar gel dedi rahim alınmasını felan söyledim dr böyle dedi dedim başka dr ların söylediğini bana söyleme dedi biraz sert ti ama olumlu konuştu öyle bir durum olsa bile rahim öyle kolay kolay alınmıyor dedi dikiş atıoruz felan dedi 1 ay sonra tekrar gidecem inş yukarı çıkar ordanda kayinvalidem n doktoru cildiyeye gittim oda net birsey demedi yapma ilaç verdi bunu 5 gün boyunca sur evi temizle dedi eşimle. Kizimada verdi sürüp 10 saat sonra yikanilacak olmasa bile riske atamayiz dedi çünkü geçmiş olabilir dedi bir zararı yok dedi şimdi evi kirklayacam nasıl olacak bilmiyorum ya birde uyuz çıktı basima
Gözün aydın canım diğer doktor boş yere korkutmuş seni, ne kadar basit geliyor bazı şeyleri şak diye söylemek. Hemde kesin olmayan bir durumda.Kızlar ben geldim anlattım Prof a kaçıncı hafta da sin dedi 23 dedim daha erken dedi teşhis koymak için dedi sıkışık gel dedi yarım. Saat sonra baktı evet plesanta Rahimi kapatmış ama yukarı çıkar %90 dedi bir ay sonra tekrar gel dedi rahim alınmasını felan söyledim dr böyle dedi dedim başka dr ların söylediğini bana söyleme dedi biraz sert ti ama olumlu konuştu öyle bir durum olsa bile rahim öyle kolay kolay alınmıyor dedi dikiş atıoruz felan dedi 1 ay sonra tekrar gidecem inş yukarı çıkar ordanda kayinvalidem n doktoru cildiyeye gittim oda net birsey demedi yapma ilaç verdi bunu 5 gün boyunca sur evi temizle dedi eşimle. Kizimada verdi sürüp 10 saat sonra yikanilacak olmasa bile riske atamayiz dedi çünkü geçmiş olabilir dedi bir zararı yok dedi şimdi evi kirklayacam nasıl olacak bilmiyorum ya birde uyuz çıktı basima
3 cm miyomda hiç bisi yok canm. Ben de 6 cm var devlet hastanesinde hiç bahsetmediler bile. Hatta ayrıntılı girdim yine bisi demediler. Ama özele de gidiyrm ben orda sürekli takip edelim diolar. Şimdilik bi sıkıntı yok diolar. Miyom kist hepsinden var bende. Başka bi özele gittim agrım var miyomdan olabilir mi dedim . Bi miyom ağrı yapacak büyüklükte diil dedi düşün seninkinin iki katı. Doğum şekli için ilerleyen aylarda belli olur dedi. Miyom için endişelenme derim.Canim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.
Bana boyutununsoylemedi kagitta da boyut yazmiyor ama ufak bisi onemli degil bu cis de olabilir dediCnm ben dun ayrintilya girdim 1.5 mm genisleme gibi bisey yazmis radyolog. Ama doktor 5mm gecmedigi sürece onemsemiyoruz ondan bisey olmaz dedi. Sizinkide öyle bisey olabilir mi
Tesekkurederim cokBana da böbreklerde hafif genişleme var ama normal bu haftalarda görülebilir endişe edecek hiçbir şey yok dedi. İçin rahat olsun yani korkulacak bir şey olsaydı gittiğim doktor söylerdi.
Olur bir şekilde canım evin içinde bi odaya serersin hepsini kurur dert etme kendineCuttingcorners
LoveAndMarriage
Cnm çok sağolun gerçekten hamile bir insan a direk yüzüne bu şekilde söylenmesi çok tuhaf.daha gitmem ona zaten. temizlik içinde artık alaçam birini ama herseyi yıkamak yatak yorgan onlar nasıl olacak hava sürekli yağmurlu nerde kurutacam hep strès hep sıkıntı artık bir şekilde olacak
Rica ederim :)Tesekkurederim cok
Harika cok gecmis olsun valla icim rahatladi yazdiklarinizdanKizimda doğum yaptıktan sonra bobreklerde genişleme var 1 sene ye kadar gider dedi her ay kontrole götürdüm 6 .ayda dUzelmisti
ay benimki hep ayni yerde tepiniyor ya. hic degistirmiyor :) cok sevdi yerini heralde.Yerleri bol şimdi gezinip duruyorlar herhalde arada aşağıda bazen yukarıda hissediyorum çünkü :)
Hareketlendi mi biraz seninki ? Nazlı kızay benimki hep ayni yerde tepiniyor ya. hic degistirmiyor :) cok sevdi yerini heralde.
3 cm miyomda hiç bisi yok canm. Ben de 6 cm var devlet hastanesinde hiç bahsetmediler bile. Hatta ayrıntılı girdim yine bisi demediler. Ama özele de gidiyrm ben orda sürekli takip edelim diolar. Şimdilik bi sıkıntı yok diolar. Miyom kist hepsinden var bende. Başka bi özele gittim agrım var miyomdan olabilir mi dedim . Bi miyom ağrı yapacak büyüklükte diil dedi düşün seninkinin iki katı. Doğum şekli için ilerleyen aylarda belli olur dedi. Miyom için endişelenme derim.
Ben hissediyorum ilk gebeliğimde hiç o kadar aşağıda hissetmedim ama bu nedense hep aşağılarda neden bilmiyorumHareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuzarada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
sorma bugün icerde parti veriyoruz :) geceden beri hic durmadı. dun aksam balik yedikten sonra oldu.ilk defa bi şeye tepki verdi ve ben cok şaşkınım.geceden beri pıtır pıtır hic durmuyor. ama hala disaridan görünmüyor.Seninki ne alemde?Hareketlendi mi biraz seninki ? Nazlı kız
benim eşimde söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor. ilk kızımı hiç zorlanmadan koymuştuk. uyum aramıyoruz ama bir türlü karar vermiyoruz. zeynep istiyor kendisi bende zeynep istemiyorum hiç 5 kişiden 3 ü zeynep..Hadi inşallah darısı senin başına ve bekleyen herkesin.. bizde de anlaşamamazlık var daha doğrusu eşimin beğendiği ve istediği isim yok ama ben ne diyosan hepsine muhalefet :) Sare diyorum Fare gibi diyo Deniz diyorum komünist ismi ve cinsiyeti belli değil olmaz diyo Melis diyorum Melisler çok gıcık ıyyy olmaz diyo Ece diyorum çok kısa yok ebe olsun bari o da olmaz diyo bir tek Elifi beğeniyor ben de onu istemiyorum yoldan birini çevirsem adı Elif.. Zor isme karar vermek de. bence anneye bırakılmalı böyle şeyler :))
Maşallah sevdi demekki balığısorma bugün icerde parti veriyoruz :) geceden beri hic durmadı. dun aksam balik yedikten sonra oldu.ilk defa bi şeye tepki verdi ve ben cok şaşkınım.geceden beri pıtır pıtır hic durmuyor. ama hala disaridan görünmüyor.Seninki ne alemde?
Maşallah Eren’eKızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
ay cok sevindim senin adina.Bak dedik sana en kötüsünü düşünme diye.daha yukari bile cikar hicbiseycik olmaz.uyuza da uzulme gecer gider ins.rabbim dermansiz dert vermesin .olur böyle seyler aradaKızlar ben geldim anlattım Prof a kaçıncı hafta da sin dedi 23 dedim daha erken dedi teşhis koymak için dedi sıkışık gel dedi yarım. Saat sonra baktı evet plesanta Rahimi kapatmış ama yukarı çıkar %90 dedi bir ay sonra tekrar gel dedi rahim alınmasını felan söyledim dr böyle dedi dedim başka dr ların söylediğini bana söyleme dedi biraz sert ti ama olumlu konuştu öyle bir durum olsa bile rahim öyle kolay kolay alınmıyor dedi dikiş atıoruz felan dedi 1 ay sonra tekrar gidecem inş yukarı çıkar ordanda kayinvalidem n doktoru cildiyeye gittim oda net birsey demedi yapma ilaç verdi bunu 5 gün boyunca sur evi temizle dedi eşimle. Kizimada verdi sürüp 10 saat sonra yikanilacak olmasa bile riske atamayiz dedi çünkü geçmiş olabilir dedi bir zararı yok dedi şimdi evi kirklayacam nasıl olacak bilmiyorum ya birde uyuz çıktı basima
bende seni soracaktim nasilsin diye.bebisin iyi olmasina cok sevindim.sen nasil oldunKızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
Ah kuzum erkek ama minnoş sanırım yada ben öğrenemediğim için bana hala minnoş geliyor ehhe birkaç gündür artış var güç bakımından şimdiden böyleyse yandık diyorum eşime :)Teşekkür ederim canımkendim yaptım malzemelerin çoğunu eminönünden aldım bir kısmını ise annemlerin orada malzemeci var ordan aldım kalıplarını da ben buldum eşim aktardı ölçülerini orantılayıp çıkardık sonra da etiket bastırıcam.
Bazen gerçekten acıtabiliyorbi de erkek bebek olunca daha kuvvetlidir canım uras paşamız kıpır kopır maaşallah
Birkaç gündür güçlendi kuzumsenin oglan güçlü kuvvetli olacak masallah :)
Aman amanBazen banada oluyor.birden irkiliyorum.cok mu yaramaz olacak bunlar acaba
Doktor ne güzel olumlu konuşmuş, hatta konuşması gerektiği gibi konuşmuş bu bile bizi ne kadar rahatlatıyor. Herkes felaket tellalı olmadan insanlığını koruyabilse kşke. Temizliğe yardımcı biri olsa iyi olur canım. Geçmiş olsun ve kolay gelsin.Kızlar ben geldim anlattım Prof a kaçıncı hafta da sin dedi 23 dedim daha erken dedi teşhis koymak için dedi sıkışık gel dedi yarım. Saat sonra baktı evet plesanta Rahimi kapatmış ama yukarı çıkar %90 dedi bir ay sonra tekrar gel dedi rahim alınmasını felan söyledim dr böyle dedi dedim başka dr ların söylediğini bana söyleme dedi biraz sert ti ama olumlu konuştu öyle bir durum olsa bile rahim öyle kolay kolay alınmıyor dedi dikiş atıoruz felan dedi 1 ay sonra tekrar gidecem inş yukarı çıkar ordanda kayinvalidem n doktoru cildiyeye gittim oda net birsey demedi yapma ilaç verdi bunu 5 gün boyunca sur evi temizle dedi eşimle. Kizimada verdi sürüp 10 saat sonra yikanilacak olmasa bile riske atamayiz dedi çünkü geçmiş olabilir dedi bir zararı yok dedi şimdi evi kirklayacam nasıl olacak bilmiyorum ya birde uyuz çıktı basima
Maşallah tosunaKızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?