2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım geçmiş olsun bak doktor olumlu konuşmuş gözün aydın yani o kadar kolay söylenmemeli bazı şeyler özellikle de bu kişi hamileyse ama anlayış nerdeee...

Temizlik için yardımcı çağır canım ya da sana yardım edebilecek biri varsa beraber yapın yorulma

Gözün aydın canım diğer doktor boş yere korkutmuş seni, ne kadar basit geliyor bazı şeyleri şak diye söylemek. Hemde kesin olmayan bir durumda.
Temizlik yaparken de çok yorma kendini yardım edebilecek kimse yok mu ?

Canim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.
3 cm miyomda hiç bisi yok canm. Ben de 6 cm var devlet hastanesinde hiç bahsetmediler bile. Hatta ayrıntılı girdim yine bisi demediler. Ama özele de gidiyrm ben orda sürekli takip edelim diolar. Şimdilik bi sıkıntı yok diolar. Miyom kist hepsinden var bende. Başka bi özele gittim agrım var miyomdan olabilir mi dedim . Bi miyom ağrı yapacak büyüklükte diil dedi düşün seninkinin iki katı. Doğum şekli için ilerleyen aylarda belli olur dedi. Miyom için endişelenme derim.

Cuttingcorners
LoveAndMarriage
Cnm çok sağolun gerçekten hamile bir insan a direk yüzüne bu şekilde söylenmesi çok tuhaf.daha gitmem ona zaten. temizlik içinde artık alaçam birini ama herseyi yıkamak yatak yorgan onlar nasıl olacak hava sürekli yağmurlu nerde kurutacam hep strès hep sıkıntı artık bir şekilde olacak

Olur bir şekilde canım evin içinde bi odaya serersin hepsini kurur dert etme kendine
Tesekkurederim cok
Rica ederim :)

Canim miyom hic korkutmuyor beni korkutan Previa. Dun yine gittim doktora. Kendi doktorum alttan bakti previa dedi. Bilmiyorum ne olacak. Ayakta cok durmayacaksin takip edecegiz dedi. Yoksa miyom vs kucuk seyler

Hareketlendi mi biraz seninki ? Nazlı kız
sorma bugün icerde parti veriyoruz :) geceden beri hic durmadı. dun aksam balik yedikten sonra oldu.ilk defa bi şeye tepki verdi ve ben cok şaşkınım.geceden beri pıtır pıtır hic durmuyor. ama hala disaridan görünmüyor.Seninki ne alemde?

benim eşimde söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor. ilk kızımı hiç zorlanmadan koymuştuk. uyum aramıyoruz ama bir türlü karar vermiyoruz. zeynep istiyor kendisi bende zeynep istemiyorum hiç 5 kişiden 3 ü zeynep..

Maşallah sevdi demekki balığı benim değişiyor ya bazen hareketli bazen sakin şu an yine sakin mesela :)
Kızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
Maşallah Eren’e gözün aydın kuzum

ay cok sevindim senin adina.Bak dedik sana en kötüsünü düşünme diye.daha yukari bile cikar hicbiseycik olmaz.uyuza da uzulme gecer gider ins.rabbim dermansiz dert vermesin .olur böyle seyler arada

Kızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
bende seni soracaktim nasilsin diye.bebisin iyi olmasina cok sevindim.sen nasil oldun

Kızlar siz de artık sık sık hareketlerini hissediyor musunuz belli saatlerde? Yani gaz mı diyorum ama gaz da olamaz gibi bu kadar

Ah kuzum erkek ama minnoş sanırım yada ben öğrenemediğim için bana hala minnoş geliyor ehhe birkaç gündür artış var güç bakımından şimdiden böyleyse yandık diyorum eşime :)
senin oglan güçlü kuvvetli olacak masallah :)
Birkaç gündür güçlendi kuzum Darısı hepimizin başına o küçççük ayaklarını yerim onların ben

Bazen banada oluyor.birden irkiliyorum.cok mu yaramaz olacak bunlar acaba
Aman aman Yalan olmasın erkek çocuk diyince aklıma zaten hep yaramaz afacan çocuklar geliyor
Doktor ne güzel olumlu konuşmuş, hatta konuşması gerektiği gibi konuşmuş bu bile bizi ne kadar rahatlatıyor. Herkes felaket tellalı olmadan insanlığını koruyabilse kşke. Temizliğe yardımcı biri olsa iyi olur canım. Geçmiş olsun ve kolay gelsin.
Maşallah tosuna Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…