Gaz değildir canım minnaktır oKızlar siz de artık sık sık hareketlerini hissediyor musunuz belli saatlerde? Yani gaz mı diyorum ama gaz da olamaz gibi bu kadar
Gaz değildir canım gün geçtikçe güçlenecek o zaman ayırt edebileceksin tamamen.Kızlar siz de artık sık sık hareketlerini hissediyor musunuz belli saatlerde? Yani gaz mı diyorum ama gaz da olamaz gibi bu kadar
gaz daha farkli ne biliyim icinde geziyor ve aci veriyor . Bu daha cok dokunup çekiyor vurup kaciyor :) yeri itibariyle de farkli sankiKızlar siz de artık sık sık hareketlerini hissediyor musunuz belli saatlerde? Yani gaz mı diyorum ama gaz da olamaz gibi bu kadar
Cuttingcorners
LoveAndMarriage
Cnm çok sağolun gerçekten hamile bir insan a direk yüzüne bu şekilde söylenmesi çok tuhaf.daha gitmem ona zaten. temizlik içinde artık alaçam birini ama herseyi yıkamak yatak yorgan onlar nasıl olacak hava sürekli yağmurlu nerde kurutacam hep strès hep sıkıntı artık bir şekilde olacak
Kızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
Maşallah oğluşuna annesiKızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
Bende senin gibi düşünüyorum acaba gaz mı bu hareketler ne yahu diye insan yadırgıyorKızlar siz de artık sık sık hareketlerini hissediyor musunuz belli saatlerde? Yani gaz mı diyorum ama gaz da olamaz gibi bu kadar
bende seni soracaktim nasilsin diye.bebisin iyi olmasina cok sevindim.sen nasil oldun
Canım sıcak odada hemen kuruyor çamaşırlar geceden serersin hepsini 90 derecede yıkarsın inşallah hiçbir şey de kalmaz merak etme
Canım çok sevindim gözün aydınmaaşallah kaç haftalıksınız tam olarak? Benimde haftaya kontrolum ne kadar büyüdü acaba
Gaz değildir canım minnaktır oBende genelde 3-5 kere falan anca hissediyordum bugün coşmuş durumda
Gaz değildir canım gün geçtikçe güçlenecek o zaman ayırt edebileceksin tamamen.
Cook garip ya geceleri uyumuyorum onu dinlemekten tam yatıyorum yataga hop başlıyoruz :)) Allah sağlık versin daha güzel günler yaklaşıyor sanki :) iyice büyümesi onu tam hissetmek muhteşem olmalıgaz daha farkli ne biliyim icinde geziyor ve aci veriyor . Bu daha cok dokunup çekiyor vurup kaciyor :) yeri itibariyle de farkli sanki
Benimde içim sıkılıyor sanki bugün yapacak bi suru isim var hic canım istemiyorkizlar yazmiyonuz bu aksam?skldm ya. haberler hep felaket. cayimi da aldim bekliyorum ama buralarda hic hareket yok.napiyim simdi bdv bölümüne gidip iki dert dinleyim
Gittim canım bugün. Plesenta tam yukarı çıkmasa da rahim ağzına uzaklaşmış 10 cm falan mesafedeymis. Bişey yok şu an dedi. Ama 10 cm iyi midir olması gereken yerimi yoksa daha çıkmalı mi hiç bilmiyorum soramadım. Hemen kızıyor benim doktor. Şu an başka seçeneğim de yok bulunduğum yer itibariyle.
mevsim kış olunca iyice cani sklyor insanin yapacak birsey yok. dört duvarin arasinda.televizyon zaten skyor. Nazli kizima kavussam da bir an önce sorumluluk sahibi olsam :)Benimde içim sıkılıyor sanki bugün yapacak bi suru isim var hic canım istemiyor
Bos durmasam inan bos duracak vaktimde yok isde yapamiyorum cok hemen fena oluyorum bazen aksamlari yapiyorum evin işini. Bebisler dogunca oturmaya vaktimiz olmayacak yeterki saglik la gelsinler dünyaya. Bugün basim agriyodu kendimi dinlemiycem dedim mutfaga girdim cocuklarin sevdigi şeyleri yaptim . Basimin agrisi gecmis cok şükürmevsim kış olunca iyice cani sklyor insanin yapacak birsey yok. dört duvarin arasinda.televizyon zaten skyor. Nazli kizima kavussam da bir an önce sorumluluk sahibi olsam :)
Evet cnm doktorlara birsey soramiyorsun Prof a gittim ne kilosu na baktı ne boyuna baktı omuriligi ne baktı söyledim oda ondan birde plesanta Rahimi kapatmış dedi ama hiç cm den felan bahsetmedi.iyi konuştu ama. Senin adına da sevindim inş yukarı çıkar 1 ay sonra cagirdi bakalım perinatolog bölümünde ayrıntılı bakacak galiba o arada şeker yüklemesinide sordum ailede yoksa çokta kilolu değilsin ilk çocuğun kaç kilo doğdu dedi 3.350 dedim.sadece açlık tokluk baktır dedi.anlayacağın ultrasyonda sadece 3 dakika felan kaldım. Çok yaşlı ydi.inş hakkimiz da hayırlısı olsun cnmGittim canım bugün. Plesenta tam yukarı çıkmasa da rahim ağzına uzaklaşmış 10 cm falan mesafedeymis. Bişey yok şu an dedi. Ama 10 cm iyi midir olması gereken yerimi yoksa daha çıkmalı mi hiç bilmiyorum soramadım. Hemen kızıyor benim doktor. Şu an başka seçeneğim de yok bulunduğum yer itibariyle.
Bende 23+4 um ya üç hafta sonra gidince geç olacak diye şeker yüklemesini napalim dedim. Sinirlendi sana soru sormayı yasakliyorum dedi. Geç olacak üç hafta sonra dedim olsun dedi. Şimdi ne kadarlık dedi 23+4 dedim iyi madem yarın gel yapalım zayifsin ama nolur nolmaz dedi. Madem öyle yapılmalı ne diye kızıyorsun sorunca. Ya başka türlü olsa ağzıma geleni sayar kavga ederim. Ama şu an ondan başka seçeneğim yok ve yutuyorum. Bu beni deli ediyor.Evet cnm doktorlara birsey soramiyorsun Prof a gittim ne kilosu na baktı ne boyuna baktı omuriligi ne baktı söyledim oda ondan birde plesanta Rahimi kapatmış dedi ama hiç cm den felan bahsetmedi.iyi konuştu ama. Senin adına da sevindim inş yukarı çıkar 1 ay sonra cagirdi bakalım perinatolog bölümünde ayrıntılı bakacak galiba o arada şeker yüklemesinide sordum ailede yoksa çokta kilolu değilsin ilk çocuğun kaç kilo doğdu dedi 3.350 dedim.sadece açlık tokluk baktır dedi.anlayacağın ultrasyonda sadece 3 dakika felan kaldım. Çok yaşlı ydi.inş hakkimiz da hayırlısı olsun cnm
Allah sabır versin o neymiş öyle ? Söylemeseniz çağırmayacaktı demekki geç olacağının farkında bile değil.Bende 23+4 um ya üç hafta sonra gidince geç olacak diye şeker yüklemesini napalim dedim. Sinirlendi sana soru sormayı yasakliyorum dedi. Geç olacak üç hafta sonra dedim olsun dedi. Şimdi ne kadarlık dedi 23+4 dedim iyi madem yarın gel yapalım zayifsin ama nolur nolmaz dedi. Madem öyle yapılmalı ne diye kızıyorsun sorunca. Ya başka türlü olsa ağzıma geleni sayar kavga ederim. Ama şu an ondan başka seçeneğim yok ve yutuyorum. Bu beni deli ediyor.
İnsanin sinirini allak bullak ediyolar bebde dun cok sinir oldum moralim bozuldu niye böyle yapiyolar bilmiyorum güzelce konusmak varkenBende 23+4 um ya üç hafta sonra gidince geç olacak diye şeker yüklemesini napalim dedim. Sinirlendi sana soru sormayı yasakliyorum dedi. Geç olacak üç hafta sonra dedim olsun dedi. Şimdi ne kadarlık dedi 23+4 dedim iyi madem yarın gel yapalım zayifsin ama nolur nolmaz dedi. Madem öyle yapılmalı ne diye kızıyorsun sorunca. Ya başka türlü olsa ağzıma geleni sayar kavga ederim. Ama şu an ondan başka seçeneğim yok ve yutuyorum. Bu beni deli ediyor.
Hadi gözün aydın canim.yandin sen ilerde peşinde koşturacak hareketiyle.bol bol yat ilerde aratacak bu bebiş.rahim boyunun uzamasına da çok sevindimKızlar detaylı ultrasondan çıktık. Oğluşum çok sağlıklı maşallah şükürler olsun 542 gram olmuş. Kendisi çok harketliydi annesinin bitanesi
Yok canim gaz gibi oluyormuş zaten hareketleri o.ben net hissediyorum artik gittikcede kuvvetleniyolarKızlar siz de artık sık sık hareketlerini hissediyor musunuz belli saatlerde? Yani gaz mı diyorum ama gaz da olamaz gibi bu kadar
Canim dun dahiliye doktoru yükleme için 28 haftada yaptır dedi.bence geç olmuyorBende 23+4 um ya üç hafta sonra gidince geç olacak diye şeker yüklemesini napalim dedim. Sinirlendi sana soru sormayı yasakliyorum dedi. Geç olacak üç hafta sonra dedim olsun dedi. Şimdi ne kadarlık dedi 23+4 dedim iyi madem yarın gel yapalım zayifsin ama nolur nolmaz dedi. Madem öyle yapılmalı ne diye kızıyorsun sorunca. Ya başka türlü olsa ağzıma geleni sayar kavga ederim. Ama şu an ondan başka seçeneğim yok ve yutuyorum. Bu beni deli ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?