- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
cinsiyetiyle falan alakasi varmi benimde cok asagida hic yukarida hissetmedim. ilk gebeligim tecrübesizim o yüzden soruyorum.skntı olur muBen hissediyorum ilk gebeliğimde hiç o kadar aşağıda hissetmedim ama bu nedense hep aşağılarda neden bilmiyorum
Sorun olduğunu sanmıyorum ama yarın unutmazsam doktoruma sorayimcinsiyetiyle falan alakasi varmi benimde cok asagida hic yukarida hissetmedim. ilk gebeligim tecrübesizim o yüzden soruyorum.skntı olur mu
Doktorumuzla aramızdaki iletişim diyalog çok önemli sonuçta sizi ve bebeği takip ediyor. Ve doğum anında önce Allah sonra canınızı ona emanet ediyorsunuz , gerginlik yaşamayacağınız bir doktor seçseniz keşke , küçük bir yerde mi yaşıyorsunuzBende 23+4 um ya üç hafta sonra gidince geç olacak diye şeker yüklemesini napalim dedim. Sinirlendi sana soru sormayı yasakliyorum dedi. Geç olacak üç hafta sonra dedim olsun dedi. Şimdi ne kadarlık dedi 23+4 dedim iyi madem yarın gel yapalım zayifsin ama nolur nolmaz dedi. Madem öyle yapılmalı ne diye kızıyorsun sorunca. Ya başka türlü olsa ağzıma geleni sayar kavga ederim. Ama şu an ondan başka seçeneğim yok ve yutuyorum. Bu beni deli ediyor.
Başka seçeneğin yokmu valla bazı dr lar insanı deli ediyorlar.bende ne yapacağımı bilmiyorum ozeldeki dr girmemeyi karAr verdim kizimin dr medicalpark ta Orası çok pahali diye bunu seçmiştim.şimdi hocaya gidiyorum ama tip fakültesinde doğum yapmak istemiyorum bir dahaki ay da gidecem hocaya inş yukarı çıkar da bende artık medicalpark a gidecem o doktorum hiç yoktan iyi 6.ayiamiza geldik hala dr arayisindayim yaBende 23+4 um ya üç hafta sonra gidince geç olacak diye şeker yüklemesini napalim dedim. Sinirlendi sana soru sormayı yasakliyorum dedi. Geç olacak üç hafta sonra dedim olsun dedi. Şimdi ne kadarlık dedi 23+4 dedim iyi madem yarın gel yapalım zayifsin ama nolur nolmaz dedi. Madem öyle yapılmalı ne diye kızıyorsun sorunca. Ya başka türlü olsa ağzıma geleni sayar kavga ederim. Ama şu an ondan başka seçeneğim yok ve yutuyorum. Bu beni deli ediyor.
Aynen cok doğru yine ne varsa özelde var.1 aydan fazla oldu bebeğim kaç kilo oldu boyu ne kadar hiç bilmiyorum resmi de yok.ayrıntıliya devlette yaptirdim söylemedi şimdi hocaya gittim oda söylemedi Artık tekrar bir devlet hastanesine gidecem 2 hafta sonra o zaman öğrenirim artık sağlıklı olsunda gerisi önemli degilDoktorumuzla aramızdaki iletişim diyalog çok önemli sonuçta sizi ve bebeği takip ediyor. Ve doğum anında önce Allah sonra canınızı ona emanet ediyorsunuz , gerginlik yaşamayacağınız bir doktor seçseniz keşke , küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz
Hiçbir fikrim yok. Çok yoğunluk var zaten özel hastane gibi değil. O yogunluktan zaten herşey kaynıyor. Bende güvende hissetmediğim için sordum. Öyle bilmislikle de değil asla . Artık kundaktaki bebek biliyor şeker yükleme testini herkes soruyor. Ama işte ne düşünüyor bilemiyorum hep bı atarAllah sabır versin o neymiş öyle ? Söylemeseniz çağırmayacaktı demekki geç olacağının farkında bile değil.
Zaten bu doktora cerrahligi iyi diye gidiyorum. Sezeryanla doğum olacak benim. Buraya yeni taşındım herkes onun adını verdi. Çok iyidir dedi. Riskli durumu olan kişiler bide diyenler. O yüzden ben de dişimi sikip gidiyorum. inşallah bu kadar sabretmeye sonu gerçekten iyi olur. Yoksa çok yanarimDoktorumuzla aramızdaki iletişim diyalog çok önemli sonuçta sizi ve bebeği takip ediyor. Ve doğum anında önce Allah sonra canınızı ona emanet ediyorsunuz , gerginlik yaşamayacağınız bir doktor seçseniz keşke , küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz
Benim maalesef 3 aylık hamile iken tayinimiz çıktı apar topar. Hiç bilmediğim bı yer. Hiçbir doktoru tanımıyorum. Özel hastane var 3 tane ucu de keşmekeş. En iyisi diye bu hastane ve doktoru seçtim ama çok doğum var burda nasıl yoğun nasıl kaos. Doktorların da kafa gitmiş bence bu yüzden.Başka seçeneğin yokmu valla bazı dr lar insanı deli ediyorlar.bende ne yapacağımı bilmiyorum ozeldeki dr girmemeyi karAr verdim kizimin dr medicalpark ta Orası çok pahali diye bunu seçmiştim.şimdi hocaya gidiyorum ama tip fakültesinde doğum yapmak istemiyorum bir dahaki ay da gidecem hocaya inş yukarı çıkar da bende artık medicalpark a gidecem o doktorum hiç yoktan iyi 6.ayiamiza geldik hala dr arayisindayim ya
Benim de yaşadığım şehirde ilk gittiğim doktor hakkında böyle diyorlardı. Çok iyi bir doktor olduğu için gitmek istedim deneme amaçlı. Adam konuşuyor ama sessiz sessiz, odada ayrı bir sessizlik var, kalp atışını duymaya gittik dinletmedi bile. İlacımı değiştirdi açıklama yapmadı. Soru sorma cevap vermez tersler dediler iyice gerildim. Bir daha da gitmedim. Çok iyi olabilir ama bizlerle diyaloğu çok önemli. Umarım doktorluğundan memnun kalırsınız sonucu güzel olur.Hiçbir fikrim yok. Çok yoğunluk var zaten özel hastane gibi değil. O yogunluktan zaten herşey kaynıyor. Bende güvende hissetmediğim için sordum. Öyle bilmislikle de değil asla . Artık kundaktaki bebek biliyor şeker yükleme testini herkes soruyor. Ama işte ne düşünüyor bilemiyorum hep bı atar
Maşallah kuzucuğaKizlar selamlar bugun Nisantoşumuzu gormeye gittik boy kilo artmis epey yaa kocaman abla olmuss allahim yerimmmm cok tatliydi.
Doktorcugum seker yuklemesi yapmadi aclik tokluk bakalim sorun olursa gorusuruz dedi sevindim
Kesinlikle katılıyorum diyalog çok önemli hele şu dönemde. Mesela bı kadın doktor var diğer özel hastanede orası biraz küçük yenidoğan yoğun bakım yok falan neyse kadın çok tatlı herşeyi dinliyor cevaplıyor rahatlatıyor bayılıyorum. Ama yıllardır burada doktor herkesin 3 hafta önceden randevuları dolarken bunun hep boş gün içinde git direk gir. Kime sorsam nasıl giden var mı falan diye kimse tanımıyor. Tavsiye eden giden hiç duymadım ne burda ne forumlarda ne doktor sitelerinde. Böyle olunca ben mi onyargiliyim neyim içime sinemiyor. Sen ne düşünürdun? Yani benim artık aklım ermiyor. Napcam bilmiomBenim de yaşadığım şehirde ilk gittiğim doktor hakkında böyle diyorlardı. Çok iyi bir doktor olduğu için gitmek istedim deneme amaçlı. Adam konuşuyor ama sessiz sessiz, odada ayrı bir sessizlik var, kalp atışını duymaya gittik dinletmedi bile. İlacımı değiştirdi açıklama yapmadı. Soru sorma cevap vermez tersler dediler iyice gerildim. Bir daha da gitmedim. Çok iyi olabilir ama bizlerle diyaloğu çok önemli. Umarım doktorluğundan memnun kalırsınız sonucu güzel olur.
Maşallah kuzucuğaiyi olmuş o boşuna yükleme yaptırmana gerek kalmaz
Öyle bir durumda ben de güvenemezdim sanırım. Biraz önyargı belki ama iyi bir doktor olsa randevuları dolar tavsiye eden olur diye düşünürdüm. Ama yenidoğan yoğun bakım yok ve küçük demişsin acaba hastaneden dolayı mı talep olmuyor ? Kadının şanssızlığı o hastanede olmasıdır belki de. Kendi doktoruna devam edeceksen arada bu kadın doktora gidip aklına takılanları sorarsın olmazsa. Ara kontrol gibi bişey olur hem, bir de yedekte doktorun olur.Kesinlikle katılıyorum diyalog çok önemli hele şu dönemde. Mesela bı kadın doktor var diğer özel hastanede orası biraz küçük yenidoğan yoğun bakım yok falan neyse kadın çok tatlı herşeyi dinliyor cevaplıyor rahatlatıyor bayılıyorum. Ama yıllardır burada doktor herkesin 3 hafta önceden randevuları dolarken bunun hep boş gün içinde git direk gir. Kime sorsam nasıl giden var mı falan diye kimse tanımıyor. Tavsiye eden giden hiç duymadım ne burda ne forumlarda ne doktor sitelerinde. Böyle olunca ben mi onyargiliyim neyim içime sinemiyor. Sen ne düşünürdun? Yani benim artık aklım ermiyor. Napcam bilmiom
Bizim merkeze 10 dakikalık mesafedeki ilçeye bile yağmış yollar kapanmış burada bir şey yokSagol teyzesi
Edirneden döndük ertesi gun deli kar yagmis bir kar goremedik dunya gozuyle
Bizim merkeze 10 dakikalık mesafedeki ilçeye bile yağmış yollar kapanmış burada bir şey yok
Enişte grip oldu olacak hareket edecek hali yok şu anHeheh 10 dk ise iyiymis gidip orda iki kartopu ataydiniz yuvarlasaydin enisteyi ehuheheh
Heheh tuh orda olaydim enisteleri eve kapatip biz gider yuvarlanirdik iki de kendimize gelirdikEnişte grip oldu olacak hareket edecek hali yok şu an
Hahahaha o olurdu bakHeheh tuh orda olaydim enisteleri eve kapatip biz gider yuvarlanirdik iki de kendimize gelirdik
Canım ben devlete de gittim söyledi bana her şeyi şaşırdım doğrusu detaylıda bile söylememesi çok garip değil mi? Benim devletteki 6.7. Doktorum falandır beğenmedikçe farklı kişilerden randevu aldım en sonunda yıldızımın uyuştuğu birini buldum özele 2. Bir görüş olsun diye buldum illaki vardır ya iyi bir doktorAynen cok doğru yine ne varsa özelde var.1 aydan fazla oldu bebeğim kaç kilo oldu boyu ne kadar hiç bilmiyorum resmi de yok.ayrıntıliya devlette yaptirdim söylemedi şimdi hocaya gittim oda söylemedi Artık tekrar bir devlet hastanesine gidecem 2 hafta sonra o zaman öğrenirim artık sağlıklı olsunda gerisi önemli degil
Kizlar selamlar bugun Nisantoşumuzu gormeye gittik boy kilo artmis epey yaa kocaman abla olmuss allahim yerimmmm cok tatliydi.
Doktorcugum seker yuklemesi yapmadi aclik tokluk bakalim sorun olursa gorusuruz dedi sevindim
Benim maalesef 3 aylık hamile iken tayinimiz çıktı apar topar. Hiç bilmediğim bı yer. Hiçbir doktoru tanımıyorum. Özel hastane var 3 tane ucu de keşmekeş. En iyisi diye bu hastane ve doktoru seçtim ama çok doğum var burda nasıl yoğun nasıl kaos. Doktorların da kafa gitmiş bence bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?