2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Evet Zeynep de çok var. Ömür boyu taşıyacağı için her yönden düşünüyoruz çocukken kulağa hoş gelen ama 40 yaşından sonra ay bu nasıl isim dedirten isimlerden istemiyoruz biz de. o yüzden öyle Lila Mila Hira bize göre değil hiç eskimeyen eski isimlerden arıyoruz daha çok ama karar vermek çok zor..

Canim miyom hic korkutmuyor beni korkutan Previa. Dun yine gittim doktora. Kendi doktorum alttan bakti previa dedi. Bilmiyorum ne olacak. Ayakta cok durmayacaksin takip edecegiz dedi. Yoksa miyom vs kucuk seyler
Anladım cnm. Plesenta previa son aylarda daha net belli oluyormuş. Yukarı cikabiliomus. Ins seninki de çıkar.

Iki ay demislerdi ama bitivermisler 35 gun kalmis olduk

Zeynep cok cidden yaa arkadaslarim da var derken kardesim de zeynep koydu
Biz Nisan da karar kildik ama populer isim istemeyenler elif zeynep vs koyuyor

Kızlar akşam akşam bebeğimi göresim geldi yarın özele gitsem mi ki ya. Birden geldi istek
23 haftalık olucaz yarın. net belli olur mu ki yüzü gözü :)

Kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle davran görmek istiyorsan gör bebişi insan gerçekten özlüyor görmek istiyor sürekli, benim 20. Haftada bile baya belliydi canım yüzü

Kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle davran görmek istiyorsan gör bebişi insan gerçekten özlüyor görmek istiyor sürekli, benim 20. Haftada bile baya belliydi canım yüzü
Ayy evet özlüyor en son 10 gün önce devlete gittim ama malum sadece kol bacak gördüm o minik ekranda
Bağımlılk yapıyor zaten En geç pazartesiye kadar gitmiş olurm ben kesin

Ayy evet özlüyor en son 10 gün önce devlete gittim ama malum sadece kol bacak gördüm o minik ekranda
Bağımlılk yapıyor zaten En geç pazartesiye kadar gitmiş olurm ben kesin
Benimde haftaya perşembe randevum şimdiden heyecanlanıyorum acaba her şey yolunda mı? Büyüdü mü diye

Gözün aydın canım hayırlı olsun öğrendin sonunda

Gözün aydın

Gozunuz aydin saglikls kucagina alirrsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…