Canım evet doğuya geldik. Burada bir doktorun iyi olup da yoğun olmaması imkansız yani öyle birini bulamıyorum. Doğum cok. Özel hastane de aradan hasta alınacak diyor. Normalde randevuları 20 dk arayla rahat rahat yeter. Ama aradan hasta olunca herşey çok hızlı oluyor. Doktor geriliyor. Ben ilk randevuyu alıyorum saat 10 a üç hafta önceden benden önce 10 hasta giriyor randevusuz.Canım ben devlete de gittim söyledi bana her şeyi şaşırdım doğrusu detaylıda bile söylememesi çok garip değil mi? Benim devletteki 6.7. Doktorum falandır beğenmedikçe farklı kişilerden randevu aldım en sonunda yıldızımın uyuştuğu birini buldum özele 2. Bir görüş olsun diye buldum illaki vardır ya iyi bir doktor
Gözün aydın canım maaşallahevine de dönmüşsün çifte sevinç sanki daha uzun kalacaktınız yanlış mı hatırlıyorum yoksa zaman su gibi akıp gitti mi
Canım doğuya mı gittiniz? Allah yardımcın olsun ben koca istanbul da bile kaç ay doktor aradım ve bilerek çok populer yoğun doktor seçmedim hem doğumu çok olur hem de beni iyi takip edemez diye bakalım inşallah böyle devam ederiz
Canım bebek büyüdüğü içindir.bazen alt tarafıma doğru çok baski oluyor.hatta dün baya ağırdı benimde.dikislerin çoktan iyileşmiştir korkmagünaydın annişler hayırlı cumalarnasılsınız bakalım.. beni soracak olursanız ben iyiyim :) mektup gibi oldu biraz ya dün akşam eve dönerken bi ağrılar başladı offf.. eve attım kendimi inletti beni yaa..karnımın alt tarafında hem gerginlik hem de içten acı hissettim hani ameliyat sonrası dikiş ağrısı olur ya öyle.. yumurtalıktan ameliyat olmuştum acaba dedim o dikişler mi gerilmeye başladı içten içten karın büyüdükçe, ama ameliyatı olalı da nerdeyse 1 sene olucak geçmez mi şimdiye
Bence yoğun olmayan doktorumda bir dene derim.cok talep olunca az ilgileniyorlar vede seni unutuyorlar.tecrube ettim artik çok yoğun doktora gitmem bendeCanım evet doğuya geldik. Burada bir doktorun iyi olup da yoğun olmaması imkansız yani öyle birini bulamıyorum. Doğum cok. Özel hastane de aradan hasta alınacak diyor. Normalde randevuları 20 dk arayla rahat rahat yeter. Ama aradan hasta olunca herşey çok hızlı oluyor. Doktor geriliyor. Ben ilk randevuyu alıyorum saat 10 a üç hafta önceden benden önce 10 hasta giriyor randevusuz.
Canım bebek büyüdüğü içindir.bazen alt tarafıma doğru çok baski oluyor.hatta dün baya ağırdı benimde.dikislerin çoktan iyileşmiştir korkma
Ayrıntılıya gittiğimde doktor 32-36. Haftalar arası bırakırsın coraspini dedi canım. Doktorun da o hafta aralığında bıraktırır muhtemelen ona sorman en iyisi olur :)Kizlar coraspirin kullanan var mi? Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor doktorunuza sordunuz mu hiç?
Gözün aydın canımSlm kizlar,sonunda ogrendim ,oglusumuz oluyomus,cook sukur ayrintilida Hersey normalmis,seker yuklemesi icin 24ve 28 haftalar arasi yaptir dedi24 hafta icersinde gidecegim.50 lilik ,kahvaltidan sonra tok karnina olucak.darisi guzel haberler bekleyenlere
Gözün aydın canımGünaydın kızlar.ayrintiliya girdim.bebek rahime dogru kafasını dayamış yüzünü göremedi.diger şeyleri iyi dedi.yarim saat bekle dönsün dedi tekrar girecem dönmezse pazartesi tekrar gelecem.sabah rahim kısmını doğru bir sertlik hissettim bisey oldu dedim gerçektende tam ultrason günü aşağıya doğru dönmüş o yüzden yüzü gozukmuyor
Kuzu Pazartesi gidelim dedi eşim tamam dedim bende
İyi hadi az kalmışKuzu Pazartesi gidelim dedi eşim tamam dedim bende
Valla daha sabah. öğleden sonra bi alamet gelirse ben ikna edebilirim hadi diyeİyi hadi az kalmış
Bizim de yarın kontroldünden beri sakiniz yine oturdum tekme bekliyorum
Normal kontrolün ne zaman ? Amaaan ne bekliyosun ki git görValla daha sabah. öğleden sonra bi alamet gelirse ben ikna edebilirim hadi diye
Sende yarın görcen he piremsesi oh
Normali 2 hafta sonra kuzu bilerek ortalamaya çalıştımNormal kontrolün ne zaman ? Amaaan ne bekliyosun ki git gör
Evet kuzum çok özlüyorum ya daha 1 hafta oldu bak ama dayanamıyorum
Canım eskiden alafranga tuvalet mi varmış büyüklerimiz hep alaturka kullanmış hala da evinde kullanan var, endişe etme bir şey olmaz :)Kızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu
Dayanamıyorsun dimiNormali 2 hafta sonra kuzu bilerek ortalamaya çalıştım
Ya göremedim ki Zaten boy kilo bile söylememişti ya. Kol bacak gördüm sadeceDayanamıyorsun dimi
benimki de dun cok coştu bugün dinleniyor sıpa:) daha birsey yok bakalim :)İyi hadi az kalmış
Bizim de yarın kontroldünden beri sakiniz yine oturdum tekme bekliyorum
Gözün aydin cnm bunuda atlattınGünaydın kızlar.ayrintiliya girdim.bebek rahime dogru kafasını dayamış yüzünü göremedi.diger şeyleri iyi dedi.yarim saat bekle dönsün dedi tekrar girecem dönmezse pazartesi tekrar gelecem.sabah rahim kısmını doğru bir sertlik hissettim bisey oldu dedim gerçektende tam ultrason günü aşağıya doğru dönmüş o yüzden yüzü gozukmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?