2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım evet doğuya geldik. Burada bir doktorun iyi olup da yoğun olmaması imkansız yani öyle birini bulamıyorum. Doğum cok. Özel hastane de aradan hasta alınacak diyor. Normalde randevuları 20 dk arayla rahat rahat yeter. Ama aradan hasta olunca herşey çok hızlı oluyor. Doktor geriliyor. Ben ilk randevuyu alıyorum saat 10 a üç hafta önceden benden önce 10 hasta giriyor randevusuz.

Günaydın kızlar.ayrintiliya girdim.bebek rahime dogru kafasını dayamış yüzünü göremedi.diger şeyleri iyi dedi.yarim saat bekle dönsün dedi tekrar girecem dönmezse pazartesi tekrar gelecem.sabah rahim kısmını doğru bir sertlik hissettim bisey oldu dedim gerçektende tam ultrason günü aşağıya doğru dönmüş o yüzden yüzü gozukmuyor

günaydın annişler hayırlı cumalar nasılsınız bakalım.. beni soracak olursanız ben iyiyim :) mektup gibi oldu biraz ya dün akşam eve dönerken bi ağrılar başladı offf.. eve attım kendimi inletti beni yaa..karnımın alt tarafında hem gerginlik hem de içten acı hissettim hani ameliyat sonrası dikiş ağrısı olur ya öyle.. yumurtalıktan ameliyat olmuştum acaba dedim o dikişler mi gerilmeye başladı içten içten karın büyüdükçe, ama ameliyatı olalı da nerdeyse 1 sene olucak geçmez mi şimdiye

Canım bebek büyüdüğü içindir.bazen alt tarafıma doğru çok baski oluyor.hatta dün baya ağırdı benimde.dikislerin çoktan iyileşmiştir korkma

Bence yoğun olmayan doktorumda bir dene derim.cok talep olunca az ilgileniyorlar vede seni unutuyorlar.tecrube ettim artik çok yoğun doktora gitmem bende

Canım bebek büyüdüğü içindir.bazen alt tarafıma doğru çok baski oluyor.hatta dün baya ağırdı benimde.dikislerin çoktan iyileşmiştir korkma

bana da öyle geliyor dikişler iyileşmiştir sonuçta rahim kesilmedi ki.. ama ne biliyim dün bi garipti ki oğlumda da hiç öyle tuhaf bi ağrı hissetmemiştim.. çok yorgundum dün belki de ondan da oldu

benim dr.um da çok yoğun yaa kadının canı çıkıyor üzülüyorum aynı anda iki odada hasta bakmaya çalışıyor hastası çok.. nadir de olsa sakin olduğu günler daha rahat iletişim kuruyoruz iki muhabbet edebiliyoruz ama onun dışında bakması gerekli şeylere bakıyor hızlı hızlı.. ama dikkatlidir detaylı bakar fakat hani oturayım biraz geniş geniş vakit ayırayım yapamıyor onda da elinde değil.. eski dr.um çok sakindi babamın dr. arkadaşının tavsiyesiyle gitmiştim, başta hiç hastası yoktu ama sonradan kadın bi ünlendi offf kapısında yığın oluyordu ama çok iyi dr.du beeee

Kizlar coraspirin kullanan var mi? Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor doktorunuza sordunuz mu hiç?
Ayrıntılıya gittiğimde doktor 32-36. Haftalar arası bırakırsın coraspini dedi canım. Doktorun da o hafta aralığında bıraktırır muhtemelen ona sorman en iyisi olur :)
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım bak sen yaramaza

Valla daha sabah. öğleden sonra bi alamet gelirse ben ikna edebilirim hadi diye
Sende yarın görcen he piremsesi oh
Normal kontrolün ne zaman ? Amaaan ne bekliyosun ki git gör
Evet kuzum çok özlüyorum ya daha 1 hafta oldu bak ama dayanamıyorum

Kızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu

Kızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu
Canım eskiden alafranga tuvalet mi varmış büyüklerimiz hep alaturka kullanmış hala da evinde kullanan var, endişe etme bir şey olmaz :)

Gözün aydin cnm bunuda atlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…