- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım evet doğuya geldik. Burada bir doktorun iyi olup da yoğun olmaması imkansız yani öyle birini bulamıyorum. Doğum cok. Özel hastane de aradan hasta alınacak diyor. Normalde randevuları 20 dk arayla rahat rahat yeter. Ama aradan hasta olunca herşey çok hızlı oluyor. Doktor geriliyor. Ben ilk randevuyu alıyorum saat 10 a üç hafta önceden benden önce 10 hasta giriyor randevusuz.
Günaydın kızlar.ayrintiliya girdim.bebek rahime dogru kafasını dayamış yüzünü göremedi.diger şeyleri iyi dedi.yarim saat bekle dönsün dedi tekrar girecem dönmezse pazartesi tekrar gelecem.sabah rahim kısmını doğru bir sertlik hissettim bisey oldu dedim gerçektende tam ultrason günü aşağıya doğru dönmüş o yüzden yüzü gozukmuyor
Kızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu
Zorlama falan olmadıysa korkma canım denk gelmiş olabilir ağrısı. Dünde benim kasığım ağrıdı hep dinlendim de geçti. Sende mümkün olduğunca otur kuzum çalışırken. Geçmiş olsunKızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu
Benim de 2 gün üst üste çok hareketliydi dünden beri bir iki kere anca hissettim hala da hissetmiyorumbenimki de dun cok coştu bugün dinleniyor sıpa:) daha birsey yok bakalim :)
Geçmiyor kuzum zamanGünaydın kızlarkontrole gidenlere hayırlı olsun diyorum çıkanlarada gözü aydın
A April wind özlediysen git doktora bekleme pazartesiyi anne yüreği işte dayanamıyor
LoveAndMarriage yarına az kalmış kuzu, bugün sana hiiiç geçmez artık
havadansudan kontrole tekrar girdin mi ? Bizim de 3D kötü çıktı dün yüzünü plasentaya dayamıştı
Bu arada eşim yarın Türkiye’ye gidiyor ben ise annemlere gideceğim 2 hafta ayrı kalacağız.. aylarca kurduğum tatilim hayal oldu ama olsun bebeğim iyi olsun da eşim de dedi doğum yaptıktan sonra hemen bilet alacakmış oğlumuzla gitmek için
Bekleme kuzum git sen bir an önce gör bebişi :)) duramayacaksın zaten belliYa göremedim ki Zaten boy kilo bile söylememişti ya. Kol bacak gördüm sadeceResimde vermedi. Gelde sabret :))
Zorlama falan olmadıysa korkma canım denk gelmiş olabilir ağrısı. Dünde benim kasığım ağrıdı hep dinlendim de geçti. Sende mümkün olduğunca otur kuzum çalışırken. Geçmiş olsun
BellaCiao özlenmez olur mu ballar
Eşin ne güzel düşünmüş kuzum vardır bunda da bir hayır. Zaten şaka maka doğumlara da az kaldı 3-4 ay ya var ya yok:) Bebişler iyi olsunda
hadi gözün aydin.Bende yarin girecegim insallah.Cok heycanliyimGünaydın kızlar.ayrintiliya girdim.bebek rahime dogru kafasını dayamış yüzünü göremedi.diger şeyleri iyi dedi.yarim saat bekle dönsün dedi tekrar girecem dönmezse pazartesi tekrar gelecem.sabah rahim kısmını doğru bir sertlik hissettim bisey oldu dedim gerçektende tam ultrason günü aşağıya doğru dönmüş o yüzden yüzü gozukmuyor
tebrik ederim :) bir de kızın vardı heralde. güzel olmus böyle. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Benim ayrintilim da yarin .darisi bizim basimizaSlm kizlar,sonunda ogrendim ,oglusumuz oluyomus,cook sukur ayrintilida Hersey normalmis,seker yuklemesi icin 24ve 28 haftalar arasi yaptir dedi24 hafta icersinde gidecegim.50 lilik ,kahvaltidan sonra tok karnina olucak.darisi guzel haberler bekleyenlere
Oyy maşallah yerim ağzını burnunuBuda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
Benim ayda 1 kontrol geçen hafta ayrıntılı girdi araya o yüzden sık oldu şimdiLoveAndMarriage benim bir dahaki kontrollüm taa 14 oçakta bana da hiç geçmeyecek gibi geliyor kesin yine dayanamam giderim ben
Benimkinin hareketli daha o kadar düzene girmedi bazen çok hareketli bazen de neredeyse hiç hissetmiyorum. Bugün sabahtan beri yok mesela dün de çok sakindiİnstagram takip ettigim bi dra sormuşlar hareket bazen cok ediyo bazen etmiyor diye. Dr da cevap olarak söyle yazmis yemek yedikten 1 saat sonra 5 defa hareket ediyorsa hic bir sıkıntı yok yazmis. Benim kuzu bi öğlen bu saatlerde tepikliyo ama özellikle gece 12 gibi baya hareketleniyor ve bu aralar hareketleri guclendi zabki masallah
Masallah hokka burnuna yaBuda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
İnşallah canım. Bu arada maşallah oğluşaOnlar bal kaymak yaAma benim oğlan çok fena çok uğraştırdı 40dk sürdü neredeyse. Sürekli kafasını geriye atıyordu atmadığı zamanlarda iki eli yüzündeydi. Kurban olurum ona ben
Az kaldı gerçekten inanamıyorum zaman ne çabuk geçiyor çoğu bitti azı kaldı artık.. rabbim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinneler yaşıyoruz ne korkular ne stresler ne acılar sonumuz hayırlı olur inşallah..
Buda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
Masallah nasilda belli 4 boyutlu yok muBuda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
seninki afacan olcak belli.dogduktan sonra onun pesinde verirsin kilolari :)Çok sağolun kızlar.45 dak bekledim tekrar girdim.donmus sukur ama o kadar hareketliki yüzünü zor yakaladi oda tam degil.hemen sırtını döndü.doktor kaçkere baktı beni her yöne çevirdi.cok hareketli dedi yaramaz olcak dedi.463 gram 27 cm olmus.ben 6 Kilo almışım doktor çok kızdı.diyet ve yürüyüş dedi.cok dikkkat edin sizde kızlar.ilerde nefes alman zorlaşır iyice dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?