2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Anladım canım o yüzden sordum ama alternatif varsa çok da hamilelik ilerlemeden başka doktor da denerdim randevusuz 10 hastanın bile girmesi çok sinir bozucu gerçekten ama alternatifi de yoksa yapacak bir şey yok şartlar belli

Hay allah nazlı bu da inşallah döner yüzünü canım en büyük derdimiz bu olsun

Kızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu

Canım eğilmekle bir ilgisi yok ki.. gittiğim perinatolog eğer bir şey olacağı varsa 24 saat yatsanda olur dedi ben o konuda aklıma bile getirmiyorum ( riskli durumları tenzih ederim) hem anneannem babannem anlatır hamile hamile odun fındık çuvalı taşırlarmış hayatları tarlada bahçede geçmiş biri 9 biri 6 tane doğurmuş bir şey olmamış hep onlar geliyo aklıma

Günaydın kızlar kontrole gidenlere hayırlı olsun diyorum çıkanlarada gözü aydın

A April wind özlediysen git doktora bekleme pazartesiyi anne yüreği işte dayanamıyor

LoveAndMarriage yarına az kalmış kuzu, bugün sana hiiiç geçmez artık

havadansudan kontrole tekrar girdin mi ? Bizim de 3D kötü çıktı dün yüzünü plasentaya dayamıştı

Bu arada eşim yarın Türkiye’ye gidiyor ben ise annemlere gideceğim 2 hafta ayrı kalacağız.. aylarca kurduğum tatilim hayal oldu ama olsun bebeğim iyi olsun da eşim de dedi doğum yaptıktan sonra hemen bilet alacakmış oğlumuzla gitmek için

Kızlar işyerinde mecbur alaturka tuvalet kullandım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu? Ikınma vs yapmadım ama kasık agrısı korkuttu
Zorlama falan olmadıysa korkma canım denk gelmiş olabilir ağrısı. Dünde benim kasığım ağrıdı hep dinlendim de geçti. Sende mümkün olduğunca otur kuzum çalışırken. Geçmiş olsun

BellaCiao özlenmez olur mu ballar
Eşin ne güzel düşünmüş kuzum vardır bunda da bir hayır. Zaten şaka maka doğumlara da az kaldı 3-4 ay ya var ya yok:) Bebişler iyi olsunda

benimki de dun cok coştu bugün dinleniyor sıpa:) daha birsey yok bakalim :)
Benim de 2 gün üst üste çok hareketliydi dünden beri bir iki kere anca hissettim hala da hissetmiyorum
Geçmiyor kuzum zaman
Oğlunuzla gidersiniz artık canım ne güzel o da görsün gezsin

İnstagram takip ettigim bi dra sormuşlar hareket bazen cok ediyo bazen etmiyor diye. Dr da cevap olarak söyle yazmis yemek yedikten 1 saat sonra 5 defa hareket ediyorsa hic bir sıkıntı yok yazmis. Benim kuzu bi öğlen bu saatlerde tepikliyo ama özellikle gece 12 gibi baya hareketleniyor ve bu aralar hareketleri guclendi zabki masallah

Onlar bal kaymak ya Ama benim oğlan çok fena çok uğraştırdı 40dk sürdü neredeyse. Sürekli kafasını geriye atıyordu atmadığı zamanlarda iki eli yüzündeydi. Kurban olurum ona ben
Az kaldı gerçekten inanamıyorum zaman ne çabuk geçiyor çoğu bitti azı kaldı artık.. rabbim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin neler yaşıyoruz ne korkular ne stresler ne acılar sonumuz hayırlı olur inşallah..

hadi gözün aydin.Bende yarin girecegim insallah.Cok heycanliyim

tebrik ederim :) bir de kızın vardı heralde. güzel olmus böyle. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Benim ayrintilim da yarin .darisi bizim basimiza

Benimkinin hareketli daha o kadar düzene girmedi bazen çok hareketli bazen de neredeyse hiç hissetmiyorum. Bugün sabahtan beri yok mesela dün de çok sakindi

İnşallah canım. Bu arada maşallah oğluşa

Çok sağolun kızlar.45 dak bekledim tekrar girdim.donmus sukur ama o kadar hareketliki yüzünü zor yakaladi oda tam degil.hemen sırtını döndü.doktor kaçkere baktı beni her yöne çevirdi.cok hareketli dedi yaramaz olcak dedi.463 gram 27 cm olmus.ben 6 Kilo almışım doktor çok kızdı.diyet ve yürüyüş dedi.cok dikkkat edin sizde kızlar.ilerde nefes alman zorlaşır iyice dedi

seninki afacan olcak belli.dogduktan sonra onun pesinde verirsin kilolari :)
aslinda 6 kilo fazla degil ki ben 7 kiloya yakin almisim ama

Merhabalar herkese
Şeker yüklemesi yaptırdım bugün. Yaptırmış olanlar veya bilgisi olanlar varsa fikrinizi alırım. İlk kızım da açlık 70 yüklemeden bir saat sonra da 80 çıkmıştı ki bu alt sınırdi zaten. Kizim haftasına gore iri bir bebekti. Ama şekerim çok düşük çıkmıştı. Şimdiki gebelikte yine bebeğim haftasına göre bı tık iri. Aslında bir ay önce açlık şekeri 72 çıkmıştı. Ama doktor hafif iri diye yapalım dedi. Bu sefer açlık çıktı 85 ilk defa böyle yüksek. Yükleme sonrası birinci saat de 130 çıktı. Üst sınır 140. Tabi böyle olunca bı tedirgin oldum ama doktor normal Aralık da dedi. Ben de tırtıklamadim. Kızım da şöyle böyle demedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…