2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah canım büyümüş paşa

amaaan bu şeker işi zor canım yaa evet normal aralıkta çıkmış kafana takma ama biraz daha tetikte ol derim ben beslenme konusunda özellikle.. hani belki düzenli bi diyet yapma ama mümkün mertebe şekerden beyaz undan uzak durmaya çalış yada yediğinde ölçülü ye, fırsatın varsa yürü.. bende de bu seferkinde çıkmadı ama ilkinde çıktı diye şu an diyet yapıyorum önlem amaçlı

Oyy maşallah yerim ağzını burnunu

Benim ayda 1 kontrol geçen hafta ayrıntılı girdi araya o yüzden sık oldu şimdi

Benimde ayda bir normalde bu ay şansa benimde hem aylık kontrol hemde detaylo vardı, 1 hafta arayla gördüm oğluşumu çok şükür

Masallah nasilda belli 4 boyutlu yok mu

Var ama iyi çıkmamış canım yüzünü çok sakladı maalesef anca bu profili alabildik

herkeslere maşallah
biz 23+2yiz bugün özeldeki doktorun 2 .randevusuna gittim maşallah 2 haftada eli yüzü dolmuş değişmiş miniğim sürekli yutkunuyor ağzı açılıp kapanıyor çok hareketli bi bebek dedi bize de bu arada benim de gebelik şekerim çıktı çok yüksek değil endokrinolojiye sevk etti ilkindeki gibi diyet ölçüm yapacam artık bebeğimiz (adını akın koymaya karar verdik):) 29 cm 629 gr maşallah her şey yolunda Allah sağlıkla kavuştursun bütün herkesi inşallah

Buda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
Maaşallah ağız burun nasıl da belli sağlıkla doğsunlar inşallah

6 kiloya çok mu dedi e biz 6 aylık sayılırız ayda 1 kg almış olsak neden kızdı ki? Allahtan benim doktor başlngıç kilomu bilmiyor

Canım normal aralıktaysa hiç takılma bebişler genetik olarak iri olabilir eşine sana ya da ilk çocuğunuzda iriymiş ona çekmiştir ne güzel şeker çıkmamış darısı bizim başımıza

Maşallah kuzuya

Ay maşallah nasıl belli herşeyiii. Adıyla yaşasın paşa Bende p.tesi gittiğimde 23+3 olcak böyle görür müyüm ki
Bana hala inanması güç geliyor bildiğin minyatür bebek bunlar yaaaa maşallah maşallah hepimize kırk bin kereee

oyyy maşallah diyelim o zaman akıncığa doğunca peşinden koşarsın annesi bu arada geçmiş olsun canım, kaç çıktı şekerin sorması ayıp

oyyy maaşallah ağzı burnu gözleri hepsi belirginleşmiş maaşallah

Maşallah pazartesi günü de ben gideceğim muayeneye, oğlum muayenelerde çok hareketli oluyor zor görüntü alıyor doktor. ,nşallah bizde rahat görüntü alırız.
Bizimkide çok hareketliydi zar zor aldık bu görüntüyü.. inşallah sende görürsün bebişini canım

seninki afacan olcak belli.dogduktan sonra onun pesinde verirsin kilolari :)
aslinda 6 kilo fazla degil ki ben 7 kiloya yakin almisim ama
Canım bu 6 7 kiloyu normal kilonun üzerine ş aldın yoksa hani 3 aylık dönemde biraz kilo verdik ya onun üzerine mi aldın?

Canım bu 6 7 kiloyu normal kilonun üzerine ş aldın yoksa hani 3 aylık dönemde biraz kilo verdik ya onun üzerine mi aldın?
normal kilomun üzerine 7 kilo .ay cok mu gitmis yoksa ya .abarttim galiba ekmek ve tatliyi cok sever oldum

Bizimkide çok hareketliydi zar zor aldık bu görüntüyü.. inşallah sende görürsün bebişini canım
ay seninkine bayılıyorum ya tam afacan.dogunca nasil zapt etcen acaba .kanapelerin tepesinden inmez o. cok sevimliiiiii.
Benim kizim cok akilli olcak ama simdiden sakiniz :)

normal kilomun üzerine 7 kilo .ay cok mu gitmis yoksa ya .abarttim galiba ekmek ve tatliyi cok sever oldum
Ben normal kilomun üzerin bir bucuk kilo aldım. Bende abur cubura acayip düşüyüorum ama yemeği az yiyorum tam tersi olsa ne iyi olacak. Her ay bir kilo almıssın cok bişey değil canım biraz daha dikkat edersin

Selam kızlar benimde oğlum oluyor inşallah. Bebişlerinize ve size sağlık sıhhat dilerim.
Sizlere birşey sormak istiyorum genital bölgenin üstü ile kasığın başlangıcı çatı dedikleri mi oluyor? Orası çok acıyor yürürken yada yatakta dönerken. Özellikle yürürken oluyor bacağımada vuruyor. Kasık ağrım falan yok ama

ay seninkine bayılıyorum ya tam afacan.dogunca nasil zapt etcen acaba .kanapelerin tepesinden inmez o. cok sevimliiiiii.
Benim kizim cok akilli olcak ama simdiden sakiniz :)
Sorma canım ya durmuyordu hiç ellerini yüzüne koyuyor kafasını sürekli geriye atıyor bir hışımsa pozisyon değiştiriyordu sağlıcakla kucağıma alayım başak birşey istemem. Doğar doğmaz evi boşaltacam zaten süs müs eşyası hepsini toplayacam.. istediği gibi at koştursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…