- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Maşallah canım büyümüş paşaÇok sağolun kızlar.45 dak bekledim tekrar girdim.donmus sukur ama o kadar hareketliki yüzünü zor yakaladi oda tam degil.hemen sırtını döndü.doktor kaçkere baktı beni her yöne çevirdi.cok hareketli dedi yaramaz olcak dedi.463 gram 27 cm olmus.ben 6 Kilo almışım doktor çok kızdı.diyet ve yürüyüş dedi.cok dikkkat edin sizde kızlar.ilerde nefes alman zorlaşır iyice dedi
Merhabalar herkese
Şeker yüklemesi yaptırdım bugün. Yaptırmış olanlar veya bilgisi olanlar varsa fikrinizi alırım. İlk kızım da açlık 70 yüklemeden bir saat sonra da 80 çıkmıştı ki bu alt sınırdi zaten. Kizim haftasına gore iri bir bebekti. Ama şekerim çok düşük çıkmıştı. Şimdiki gebelikte yine bebeğim haftasına göre bı tık iri. Aslında bir ay önce açlık şekeri 72 çıkmıştı. Ama doktor hafif iri diye yapalım dedi. Bu sefer açlık çıktı 85 ilk defa böyle yüksek. Yükleme sonrası birinci saat de 130 çıktı. Üst sınır 140. Tabi böyle olunca bı tedirgin oldum ama doktor normal Aralık da dedi. Ben de tırtıklamadim. Kızım da şöyle böyle demedim hiç.
Oyy maşallah yerim ağzını burnunu
Benim ayda 1 kontrol geçen hafta ayrıntılı girdi araya o yüzden sık oldu şimdi
Masallah nasilda belli 4 boyutlu yok mu
Maaşallah ağız burun nasıl da belliBuda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
6 kiloya çok mu dediÇok sağolun kızlar.45 dak bekledim tekrar girdim.donmus sukur ama o kadar hareketliki yüzünü zor yakaladi oda tam degil.hemen sırtını döndü.doktor kaçkere baktı beni her yöne çevirdi.cok hareketli dedi yaramaz olcak dedi.463 gram 27 cm olmus.ben 6 Kilo almışım doktor çok kızdı.diyet ve yürüyüş dedi.cok dikkkat edin sizde kızlar.ilerde nefes alman zorlaşır iyice dedi
Merhabalar herkese
Şeker yüklemesi yaptırdım bugün. Yaptırmış olanlar veya bilgisi olanlar varsa fikrinizi alırım. İlk kızım da açlık 70 yüklemeden bir saat sonra da 80 çıkmıştı ki bu alt sınırdi zaten. Kizim haftasına gore iri bir bebekti. Ama şekerim çok düşük çıkmıştı. Şimdiki gebelikte yine bebeğim haftasına göre bı tık iri. Aslında bir ay önce açlık şekeri 72 çıkmıştı. Ama doktor hafif iri diye yapalım dedi. Bu sefer açlık çıktı 85 ilk defa böyle yüksek. Yükleme sonrası birinci saat de 130 çıktı. Üst sınır 140. Tabi böyle olunca bı tedirgin oldum ama doktor normal Aralık da dedi. Ben de tırtıklamadim. Kızım da şöyle böyle demedim hiç.
Maşallah kuzuyaherkeslere maşallah
biz 23+2yiz bugün özeldeki doktorun 2 .randevusuna gittim maşallah 2 haftada eli yüzü dolmuş değişmiş miniğim sürekli yutkunuyor ağzı açılıp kapanıyor çok hareketli bi bebek dedi bize debu arada benim de gebelik şekerim çıktı çok yüksek değil endokrinolojiye sevk etti ilkindeki gibi diyet ölçüm yapacam artık bebeğimiz (adını akın koymaya karar verdik):)Eki Görüntüle 2217482 29 cm 629 gr maşallah her şey yolunda Allah sağlıkla kavuştursun bütün herkesi inşallah
Ay maşallah nasıl belli herşeyiii. Adıyla yaşasın paşaherkeslere maşallah
biz 23+2yiz bugün özeldeki doktorun 2 .randevusuna gittim maşallah 2 haftada eli yüzü dolmuş değişmiş miniğim sürekli yutkunuyor ağzı açılıp kapanıyor çok hareketli bi bebek dedi bize debu arada benim de gebelik şekerim çıktı çok yüksek değil endokrinolojiye sevk etti ilkindeki gibi diyet ölçüm yapacam artık bebeğimiz (adını akın koymaya karar verdik):)Eki Görüntüle 2217482 29 cm 629 gr maşallah her şey yolunda Allah sağlıkla kavuştursun bütün herkesi inşallah
herkeslere maşallah
oyyy maaşallah ağzı burnu gözleri hepsi belirginleşmiş maaşallahherkeslere maşallah
Maşallah pazartesi günü de ben gideceğim muayeneye, oğlum muayenelerde çok hareketli oluyor zor görüntü alıyor doktor. ,nşallah bizde rahat görüntü alırız.Buda benim tatlı bal oğluşum. Maşallahınızı alırım teyzeleri
Bizimkide çok hareketliydi zar zor aldık bu görüntüyü.. inşallah sende görürsün bebişini canımMaşallah pazartesi günü de ben gideceğim muayeneye, oğlum muayenelerde çok hareketli oluyor zor görüntü alıyor doktor. ,nşallah bizde rahat görüntü alırız.
Canım bu 6 7 kiloyu normal kilonun üzerine ş aldın yoksa hani 3 aylık dönemde biraz kilo verdik ya onun üzerine mi aldın?seninki afacan olcak belli.dogduktan sonra onun pesinde verirsin kilolari :)
aslinda 6 kilo fazla degil ki ben 7 kiloya yakin almisim ama
normal kilomun üzerine 7 kilo .ay cok mu gitmis yoksa ya .abarttim galiba ekmek ve tatliyi cok sever oldumCanım bu 6 7 kiloyu normal kilonun üzerine ş aldın yoksa hani 3 aylık dönemde biraz kilo verdik ya onun üzerine mi aldın?
ay seninkine bayılıyorum ya tam afacan.dogunca nasil zapt etcen acaba .kanapelerin tepesinden inmez o. cok sevimliiiiii.Bizimkide çok hareketliydi zar zor aldık bu görüntüyü.. inşallah sende görürsün bebişini canım
Ben normal kilomun üzerin bir bucuk kilo aldım. Bende abur cubura acayip düşüyüorum ama yemeği az yiyorum tam tersi olsa ne iyi olacak. Her ay bir kilo almıssın cok bişey değil canım biraz daha dikkat edersinnormal kilomun üzerine 7 kilo .ay cok mu gitmis yoksa ya .abarttim galiba ekmek ve tatliyi cok sever oldum
Sorma canım ya durmuyordu hiç ellerini yüzüne koyuyor kafasını sürekli geriye atıyor bir hışımsa pozisyon değiştiriyorduay seninkine bayılıyorum ya tam afacan.dogunca nasil zapt etcen acaba .kanapelerin tepesinden inmez o. cok sevimliiiiii.
Benim kizim cok akilli olcak ama simdiden sakiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?