- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bence toplama :) hadi evde topladın ya başka evler :)) ben hiç toplamadım kızımda hiçte sorun yaşamadım.Sorma canım ya durmuyordu hiç ellerini yüzüne koyuyor kafasını sürekli geriye atıyor bir hışımsa pozisyon değiştiriyordusağlıcakla kucağıma alayım başak birşey istemem. Doğar doğmaz evi boşaltacam zaten süs müs eşyası hepsini toplayacam.. istediği gibi at koştursun diye
Çok toz oluyor ve anlık bir dalgınlıkla üstüne düşürebilir vs.. bide misafirliğe gitmiyoruz annemler dışında biz. Yurtdışındayız genelde evde toplanma gibi bir alışkanlığımız yok. O yüzden diğer evler için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)). Bide ben çocuğun herşeye dokunup elemesinden yanayım o yüzden sürekli dur oğlum yapma dokunma aman düşecek aman canını yakıcaksın demek yerine toplayıp daha rahat edeceğimi düşünüyorumBence toplama :) hadi evde topladın ya başka evler :)) ben hiç toplamadım kızımda hiçte sorun yaşamadım.
Evet bir kizim var ,Amin canim hepimiz ,Sende guzel haberlerle gelirsin insallahtebrik ederim :) bir de kızın vardı heralde. güzel olmus böyle. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Benim ayrintilim da yarin .darisi bizim basimiza
Ben bir koltugumu televizyonun onune cekmistim ,diger koltuklari attik ,bir de ikili koltugumuz vardi :) cook guzel olmustu ,emeklerken felan rahat olmustu bencede toplaÇok toz oluyor ve anlık bir dalgınlıkla üstüne düşürebilir vs.. bide misafirliğe gitmiyoruz annemler dışında biz. Yurtdışındayız genelde evde toplanma gibi bir alışkanlığımız yok. O yüzden diğer evler için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)). Bide ben çocuğun herşeye dokunup elemesinden yanayım o yüzden sürekli dur oğlum yapma dokunma aman düşecek aman canını yakıcaksın demek yerine toplayıp daha rahat edeceğimi düşünüyorum
Tam genital bölgenin bitiminde üst tarafında pubik denilen yer çatı. Orası ağrıyordur. Bazen yürürken oluyor bazen çok oturunca bazen bacakları sağdan sola bile atarken. Ama sürekli olmuyor. Benim salı çarşamba çok vardı bugün yok şükür. Normal diyor doktorlarda. Relaxin hormonundan çatı kemiği esneyip açılmaya başlıyormuş. 20. Haftadan sonra çok oluyormusSelam kızlar benimde oğlum oluyor inşallah. Bebişlerinize ve size sağlık sıhhat dilerim.
Sizlere birşey sormak istiyorum genital bölgenin üstü ile kasığın başlangıcı çatı dedikleri mi oluyor? Orası çok acıyor yürürken yada yatakta dönerken. Özellikle yürürken oluyor bacağımada vuruyor. Kasık ağrım falan yok ama
cok mantikliymis aslinda.hic boyle düşünmemiştim. Dur yapma diyecegine alani genislet ne yapiyosa yapsinÇok toz oluyor ve anlık bir dalgınlıkla üstüne düşürebilir vs.. bide misafirliğe gitmiyoruz annemler dışında biz. Yurtdışındayız genelde evde toplanma gibi bir alışkanlığımız yok. O yüzden diğer evler için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)). Bide ben çocuğun herşeye dokunup elemesinden yanayım o yüzden sürekli dur oğlum yapma dokunma aman düşecek aman canını yakıcaksın demek yerine toplayıp daha rahat edeceğimi düşünüyorum
Arada normal diyorlar kuzum, hem dinleniyorlarmış hem de pozisyon itibariye bazen hissetmiyormuşuz. Belki arkasını falan dönmüştür endişe etme. Tekme de atmış zaten dinleniyor demekki :)Kızlar bugün minnoş çok sakin sabahtan beri sadece iki kere tekme attı. Endişelenecek bir durum var mı acaba?
Bi sabah hissettim bide az önce sırt üstü yattım sadece bi tekme yedim bu kadar.
İnşallh öyledir ya evham yaptırdı bi sorun mu var diye. Normalde kuduruk çünküArada normal diyorlar kuzum, hem dinleniyorlarmış hem de pozisyon itibariye bazen hissetmiyormuşuz. Belki arkasını falan dönmüştür endişe etme. Tekme de atmış zaten dinleniyor demekki :)
Her gün hareketliyse bir gün izin yapıyordur annesi endişe etme :) Bir de sessizlikte bekleyin hareketini diyorlar öyle deneİnşallh öyledir ya evham yaptırdı bi sorun mu var diye. Normalde kuduruk çünkü
Yatıyorum 1 saattir tık yok. Doktorda hissetmezsen gel mutlaka demişti ya beynimden geçip duruyor cümlesi
Sessizlikteyiz kuzu bi daha kıpraştı gibi. Allahım bi sağlıkla doğsun bunları burnundan getiricem heppHer gün hareketliyse bir gün izin yapıyordur annesi endişe etme :) Bir de sessizlikte bekleyin hareketini diyorlar öyle dene
Hahaha ay kıyamamSessizlikteyiz kuzu bi daha kıpraştı gibi. Allahım bi sağlıkla doğsun bunları burnundan getiricem hepp
Hahaha ay kıyamamyorulmuş demek anca enerji topladı akşama kadar
Korkma cnm Bisey yoktur o uyuyodur gece yatana kadar mutlaka hissettirir kendini. Allahim korktugumuza ugratmasin anne olmak böyle bisey. Kac gündür içim içimi yiyor hayırlısıyla bu ayin sonunda hayırlı bi haber alsaydımİnşallh öyledir ya evham yaptırdı bi sorun mu var diye. Normalde kuduruk çünkü
Yatıyorum 1 saattir tık yok. Doktorda hissetmezsen gel mutlaka demişti ya beynimden geçip duruyor cümlesi
Ay pek sakin geceye kadar bende umutluyum tepki verecek inşallah düzgünce. Gerçekten annelik duygusu her an tetikteyiz herşey için evhamlıyız.Korkma cnm Bisey yoktur o uyuyodur gece yatana kadar mutlaka hissettirir kendini. Allahim korktugumuza ugratmasin anne olmak böyle bisey. Kac gündür içim içimi yiyor hayırlısıyla bu ayin sonunda hayırlı bi haber alsaydım
Ben bir koltugumu televizyonun onune cekmistim ,diger koltuklari attik ,bir de ikili koltugumuz vardi :) cook guzel olmustu ,emeklerken felan rahat olmustu bencede topla
cok mantikliymis aslinda.hic boyle düşünmemiştim. Dur yapma diyecegine alani genislet ne yapiyosa yapsin
Kızlar bugün minnoş çok sakin sabahtan beri sadece iki kere tekme attı. Endişelenecek bir durum var mı acaba?
Bi sabah hissettim bide az önce sırt üstü yattım sadece bi tekme yedim bu kadar.
Yan yatınca tepki vermiyor bugün ya, sırt üstü yatınca rahatsız olup kımıldıyordu bugün onu dahi yapmadı üşengeçliği mi tuttu ne :) Anca bi tekme lütfedebildiRahatıma çok düşkünüm ben o yüzden toplarım
Aynen öyle canım en azından sen uğraşmazsın :))
Merak etme canım vücudunu dinle yan yat meyve ye bekle
Ona zarar verecek şeyleri elbette kaldırmak lazım. Yani üstüne düşecek şekilde olmamalı bencede.Çok toz oluyor ve anlık bir dalgınlıkla üstüne düşürebilir vs.. bide misafirliğe gitmiyoruz annemler dışında biz. Yurtdışındayız genelde evde toplanma gibi bir alışkanlığımız yok. O yüzden diğer evler için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)). Bide ben çocuğun herşeye dokunup elemesinden yanayım o yüzden sürekli dur oğlum yapma dokunma aman düşecek aman canını yakıcaksın demek yerine toplayıp daha rahat edeceğimi düşünüyorum
Benimkide öyle sirt üstü yatinca veriyo tekmeyi özellikle gece 12 ye dogru . Galiba doguncada ayni saatlerde uyanik olacaklar artik sis gözlerle gezicez tek sağlıklı olsunlar da uykusuzluga razıyımYan yatınca tepki vermiyor bugün ya, sırt üstü yatınca rahatsız olup kımıldıyordu bugün onu dahi yapmadı üşengeçliği mi tuttu ne :) Anca bi tekme lütfedebildiGenelde 10-11 gibi kuduruyor akşamları. Bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?