2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimkide öyle sirt üstü yatinca veriyo tekmeyi özellikle gece 12 ye dogru . Galiba doguncada ayni saatlerde uyanik olacaklar artik sis gözlerle gezicez tek sağlıklı olsunlar da uykusuzluga razıyım
Onu bende duymuştum bakalım nasıl olacak. Gece uyumadığım zaman 2ye kadar hareketli olabiliyor gece uykusunu unutacaz sanırım

tee rahat birakta uyusun cocuk. Ben iki gün dokunmuyom

Kızlar ayy 2 gündür o kemik ağrısı bende de var bebekte hep aşağıda acaba onunlami ilgili yoksa başka bişey mi resmen yürürken dönerken sanki bi yere vurmusum gibi agriyor....

Kızlar ayy 2 gündür o kemik ağrısı bende de var bebekte hep aşağıda acaba onunlami ilgili yoksa başka bişey mi resmen yürürken dönerken sanki bi yere vurmusum gibi agriyor....
Dediğiniz şeyi henüz yaşamadım diger gebeliklerimde de hatirlamiyorum böyle bi agriyi ama normaldir diye düşünüyorum haftalar geçtikçe bebisler büyüyor

tee rahat birakta uyusun cocuk. Ben iki gün dokunmuyom
Yanlış anladın sanırım canım zaten dokunmuyorum ama hergün kıpır kıpır olan çocuktan bugün hiç ses çıkmayınca doğal olarak panik yaptım. Doktorum dedi çünkü hareket hissetmezsen mutlaka gel diye.

Yarın detaylımız var kızlar heyecan bastı beni yine
Son iki gündür bal kızımında hareketleri hrm çoğaldı hem kuvvetlendi sanki büyüyor artık benim minnakım
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :)

ben o kismi kaçırmışım ya.bazen benimki cok tepkisiz oluyorda sende de oyledir canini skma diye söyledim.

Son iki gündür bal kızımında hareketleri hrm çoğaldı hem kuvvetlendi sanki büyüyor artık benim minnakım
Kaç haftalıktın canım. Takvim yapsaydın yaa :)
Güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah

ben o kismi kaçırmışım ya.bazen benimki cok tepkisiz oluyorda sende de oyledir canini skma diye söyledim.
Sıkıntı yok canım insan ne kadar sorun olmadığını vs bilsede başına gelince panik yapıyor ister istemez. Annelik içgüdüsü olsa gerek

benimde yarin sabah ayrintili ultrasonum var.Simdiden bi heyecan sardi. insallah guzel haberlerle geliriz

Sıkıntı yok canım insan ne kadar sorun olmadığını vs bilsede başına gelince panik yapıyor ister istemez. Annelik içgüdüsü olsa gerek
evet ya seni cok iyi anliyorum.gecen haftalarda bende cok takiyordum.buraya falan da yazdim bir bucuk gun hareket etmedigi oluyordu düşünsene.hatta bir gun oturup agladigimi bile hatirliyorum.Sonra bi baktim bazen kipir kipir sonra bir gun duruyor hic bisey yok.Dedim bizim normalimiz bu heralde takmaya gerek yok :) hep böyle oldugu icin artik takmiyorum.tabi iste her bebek farkli.seninki cok hareketliymis birden durulunca sana endişe verdi

İnş canım benim Bide babamızda ilk defa kontrole geliyor onun heyecanı da var ilk tepkisi nolucak öyle görünce merak ediyorum
Benim esimde yarin gelicek benimle.Daha once bir kez görmüştü ve surat ifadesi hic degismedi biliyor musun?Adam tepkisiz. Ustelik ilk cocugumuz.Bizimki hic tepkilerini belli edemez. Umarim seninki öyle değildir,mutluluğu birlikte paylaşırsınız.
hatta sormustum askim ne hissettin dedim :) o kadar anlayamadim yani. Sadece mutluluk hissettim dedi bu kadar

Bu haftalarda zaten normalmiş bazen durgun olması bazen hareketli olması kuzum ama birkaç gündür güçlenmişti bide tekmeleri vs. Dediğin gibi belli bi düzende olup o düzenin dışına çıkınca istemsiz bir acaba oluyor. :)

Yazık ya belki içinde yaşamıştır adamcağız dışa vuramamıştır
Bizimde ilk bebiş dört düşüğün sonunda 9 sene sonra geldi kızçem. İşi dolayısıyla gelememişti hiç şimdiye kadar yarın görücek inş. Normalde duygusal biridir kına gecesinde ben gülmüştüm eşim annemle beraber ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…