2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
23 haftalığız ve bebeğim bir hafta önde giden gelişimi var. Doktor iri bebek veya erken doğumuda etkiler dedi. var mı benim durumumda olan acaba. bebeğim erkek bu arada.

o zaman hazirla kendini yarinda duygusallasabilir. kizini görünce çok mutlu olucal bence.Onlari ekranda görmek muhtesem bir duygu

23 haftalığız ve bebeğim bir hafta önde giden gelişimi var. Doktor iri bebek veya erken doğumuda etkiler dedi. var mı benim durumumda olan acaba. bebeğim erkek bu arada.
Bizde 21 haftalığız kızım olacak Allah nasip ederse. Baştan beri hep 1 hafta önde benim kuzu. Ama doktorum hiç iri olur erken doğar bişey demedi şuanlık. Anne baba olarak bizlerde iri kıyımız zaten minyon bişey çıkmaz herhal benden

Kızlar göğsünden süt gelen ve göğüs ucunun etrafinda ince yağlı zar gibi bi tabaka oluşan var mı? Göğüsten süt gelmesi ya da gelmemesi sütün az ya da cok gelecegini gostermez ama merak ettim sadece.

Cnm benim ilk oglumda iriydi. 40+2 de sezaryenle dünyaya geldi. Hamilelik boyunca butun isimi gucumu temizligi vs kendim yaptim en ufak bir sıkıntım ya da erken dogum belirtim olmadı cok şükür. Bu da hafiften ilerde bu da erkek ve ben 40a kadar beklemeyi düşünüyorum sıkıntı olmadıkça

Kızlar bugün minnoş çok sakin sabahtan beri sadece iki kere tekme attı. Endişelenecek bir durum var mı acaba?
Bi sabah hissettim bide az önce sırt üstü yattım sadece bi tekme yedim bu kadar.

Canım belki plesenta öndedir bugün o yüzden hissedemiyorsundur tüm hareketleri sonuçta hareket etmiş bir şey yoktur canım

bu söylediğin şeyi bende merak ettim simdi.Umarim tecrübeli anneler cevap verirler.Benim ilk gebeligim henüz böyle birsey yaşamadim. Süt erken de gelebiliyor mu merak ediyorum. Ama su an icinde epey erken gibi daha 5 ayi yeni dolduruyoruz

Benim ilk gebeligimde gelmisti ama kendiliginden. Bunda da sıkınca az bi miktar geldi. Göğüslerim epey büyüdü cok şaşkınım aradan zaman gecince insan yine basa sariyor acemi gibi hissediyorum. 5. Aydan itibaren vucut sut uretimine basliyoz biz emzirdikce de git gide artiyor ve devamliligini sagliyoruz.

Bir de bu hareketlerini hissetme konusunda ben kendimde soyle bir sey farkettim suyu cok ictigim gunlerde daha iyi hissediyorum daha hareketli oluyor sanki. Sizde de oyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…