Bana çok kızdı ben 5 ayı tam bugün doldurdum.ilk ayıda sayma.bana ayda bir kilo demişti toplamda 8 Kilo yapar.iki kilo hakkım kalmisMaaşallah ağız burun nasıl da bellisağlıkla doğsunlar inşallah
6 kiloya çok mu dedie biz 6 aylık sayılırız ayda 1 kg almış olsak neden kızdı ki? Allahtan benim doktor başlngıç kilomu bilmiyor
Canım normal aralıktaysa hiç takılma bebişler genetik olarak iri olabilir eşine sana ya da ilk çocuğunuzda iriymiş ona çekmiştir ne güzel şeker çıkmamış darısı bizim başımıza
Çok Sagol canimGözün aydin cnm bunuda atlattın
Kesin vercem kiloları.benim zaten kilom olduğu için kızdı ayda bir kilo demişti.6 kiloyu iki ayda aldim.ilk üç ay almadım bir kilo bile vermistimseninki afacan olcak belli.dogduktan sonra onun pesinde verirsin kilolari :)
aslinda 6 kilo fazla degil ki ben 7 kiloya yakin almisim ama
Sagol canimMaşallah canım büyümüş paşa
Benimki uzandığım an tekmeye başlıyo.ayakta hissetmiyorum sadece.oturdugumda da vuruyor.artik kuvvetlice vuruyoBir de bu hareketlerini hissetme konusunda ben kendimde soyle bir sey farkettim suyu cok ictigim gunlerde daha iyi hissediyorum daha hareketli oluyor sanki. Sizde de oyle mi?
Olabilir kuzu benimde aklıma sonradan geldi veya sırtını dönmüş olabilir. Yinede merak ettim allahtan minikte olsa birkaç hareket hissettimCanım belki plesenta öndedir bugün o yüzden hissedemiyorsundur tüm hareketleri sonuçta hareket etmiş bir şey yoktur canım
Zeynep cok cidden yaa arkadaslarim da var derken kardesim de zeynep koydu
Biz Nisan da karar kildik ama populer isim istemeyenler elif zeynep vs koyuyor
Canım benim göğsumun etrafında var bu aylarda çok normal süt üretimin başlıyor göğüs ucunda kararmaya başlar.sutte gelebilir korkulacak bişey yok tabi skmadigin sürece ve göğsüne sk sk dokunma çünkü göğsüne dokunduğunda rahim uyarılıyor erken doğum riski var.sutte öyle ıslatacak derecede gelmez zaten göğüs ucunu nemlendirir.son ayında takip et bakalım göğüs uçlarında çatlama olursa kreme başla hemen bebeği emzirirken yara olmasin.oglumdada yaşadım aynı şeyleri sezeryan doğum yaptım sütüm gelmişti hemen.mama vermek zorunda kalmamistim inşallah bu oglumdada aynısı gibi olur mama vermek zorunda kalmam.Kızlar göğsünden süt gelen ve göğüs ucunun etrafinda ince yağlı zar gibi bi tabaka oluşan var mı? Göğüsten süt gelmesi ya da gelmemesi sütün az ya da cok gelecegini gostermez ama merak ettim sadece.
Bende sezaryen oldum ve sütüm hemen geldi de benim sıpa emmemiştiCanım benim göğsumun etrafında var bu aylarda çok normal süt üretimin başlıyor göğüs ucunda kararmaya başlar.sutte gelebilir korkulacak bişey yok tabi skmadigin sürece ve göğsüne sk sk dokunma çünkü göğsüne dokunduğunda rahim uyarılıyor erken doğum riski var.sutte öyle ıslatacak derecede gelmez zaten göğüs ucunu nemlendirir.son ayında takip et bakalım göğüs uçlarında çatlama olursa kreme başla hemen bebeği emzirirken yara olmasin.oglumdada yaşadım aynı şeyleri sezeryan doğum yaptım sütüm gelmişti hemen.mama vermek zorunda kalmamistim inşallah bu oglumdada aynısı gibi olur mama vermek zorunda kalmam.
Geçmiş olsun cnm benimde bel fıtığı var hemde kiloda var o çok etkiliyor Bebek büyüdükçe malum kilo daha çok artıyor ben 91 kiloyla başlamıştım şimdi 93 oldum ama doktorum en fazla 3 kilo daha fazlası çok zorlar yerinden kalkamassin diyor özellikle akşamları sola yatmaya çalışıyorum uyusuyorum ve yatakta tek başıma donemiyorum umarım doğumdan sonra hafifler yoksa bebegimize kim bakar nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun....Günaydın sevgili anneler
Mutlu huzurlu haftasonlari olur inşallah
Size yine bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Benim bel fıtığım vardı hamilelikten önce
Kızlar şimdi o fıtıktan mi nedir sürekli belim tutuluyor ve bacaklarima vuruyor ağrısı
Uzansam otursam fark etmiyor, ayağa kalkınca desteksiz yuruyemiyorum çok kötü oluyorum
Sabahları bel ve bacak ağrısıyla uyanıyorum
Daha önümüzde yaklaşık 4 ayimiz var böyle mi geçecek hep
Benim esimde yarin gelicek benimle.Daha once bir kez görmüştü ve surat ifadesi hic degismedi biliyor musun?Adam tepkisiz. Ustelik ilk cocugumuz.Bizimki hic tepkilerini belli edemez. Umarim seninki öyle değildir,mutluluğu birlikte paylaşırsınız.
hatta sormustum askim ne hissettin dedim :) o kadar anlayamadim yani. Sadece mutluluk hissettim dedi bu kadar
Geçmiş olsun cnm benimde bel fıtığı var hemde kiloda var o çok etkiliyor Bebek büyüdükçe malum kilo daha çok artıyor ben 91 kiloyla başlamıştım şimdi 93 oldum ama doktorum en fazla 3 kilo daha fazlası çok zorlar yerinden kalkamassin diyor özellikle akşamları sola yatmaya çalışıyorum uyusuyorum ve yatakta tek başıma donemiyorum umarım doğumdan sonra hafifler yoksa bebegimize kim bakar nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun....
Ayni seyleri yaşamışız canım teşekkür ederim.Canım benim göğsumun etrafında var bu aylarda çok normal süt üretimin başlıyor göğüs ucunda kararmaya başlar.sutte gelebilir korkulacak bişey yok tabi skmadigin sürece ve göğsüne sk sk dokunma çünkü göğsüne dokunduğunda rahim uyarılıyor erken doğum riski var.sutte öyle ıslatacak derecede gelmez zaten göğüs ucunu nemlendirir.son ayında takip et bakalım göğüs uçlarında çatlama olursa kreme başla hemen bebeği emzirirken yara olmasin.oglumdada yaşadım aynı şeyleri sezeryan doğum yaptım sütüm gelmişti hemen.mama vermek zorunda kalmamistim inşallah bu oglumdada aynısı gibi olur mama vermek zorunda kalmam.
Sert bir zeminde yatmaya çalışın. Yattiginiz yere gömülmeyin yani .yatağa veya koltuğa tok bı battaniye yayıp yapabilirsiniz. Belki o zaman yatınca daha az ağrır omurga düz kalır çünkü. Bide fitiga iyi gelmez ama ağrı hissini gerçekten hafifletiyor magnezyum almak. Benimde kasık bel çatı bacak her yerde çok ağrım vardı. Magnezyumu almaya başladıktan bir hafta sonra çok şükür çok azaldiBenim kiloyla da ilgisi yok canım ya
Ben 45 kiloyken bile bel fıtığım vardı ve ayakta kalınca zorlardi beni
Şimdi de 55 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum su an.
Ama son iki haftadır etkilenmeye başladım
En son evi süpürdüğüm gün çok kötü oldum
Yatsam belim ağrıyor kalksam belim ağrıyor ne yapacağımı sasirdim
Sert bir zeminde yatmaya çalışın. Yattiginiz yere gömülmeyin yani .yatağa veya koltuğa tok bı battaniye yayıp yapabilirsiniz. Belki o zaman yatınca daha az ağrır omurga düz kalır çünkü. Bide fitiga iyi gelmez ama ağrı hissini gerçekten hafifletiyor magnezyum almak. Benimde kasık bel çatı bacak her yerde çok ağrım vardı. Magnezyumu almaya başladıktan bir hafta sonra çok şükür çok azaldi
Günaydın sevgili anneler
Mutlu huzurlu haftasonlari olur inşallah
Size yine bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Benim bel fıtığım vardı hamilelikten önce
Kızlar şimdi o fıtıktan mi nedir sürekli belim tutuluyor ve bacaklarima vuruyor ağrısı
Uzansam otursam fark etmiyor, ayağa kalkınca desteksiz yuruyemiyorum çok kötü oluyorum
Sabahları bel ve bacak ağrısıyla uyanıyorum
Daha önümüzde yaklaşık 4 ayimiz var böyle mi geçecek hep
Geçmiş olsun kızlar. Yormayın kendinizi çok fazla.Geçmiş olsun cnm benimde bel fıtığı var hemde kiloda var o çok etkiliyor Bebek büyüdükçe malum kilo daha çok artıyor ben 91 kiloyla başlamıştım şimdi 93 oldum ama doktorum en fazla 3 kilo daha fazlası çok zorlar yerinden kalkamassin diyor özellikle akşamları sola yatmaya çalışıyorum uyusuyorum ve yatakta tek başıma donemiyorum umarım doğumdan sonra hafifler yoksa bebegimize kim bakar nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun....
Günaydın :)Gunaydin anneler
Günaydın :)Günaydın herkese, mutlu sağlıklı huzurlu hafta sonları diliyorumkontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah
peki kaç kilo doğmuştu oğlunuz? ilk çocuğum olduğu için normal olsun diye çok istiyorum . İri bebek olunca genelde sezeryana yönlendiriyorlar o yüzden biraz telaşlıyım :/Cnm benim ilk oglumda iriydi. 40+2 de sezaryenle dünyaya geldi. Hamilelik boyunca butun isimi gucumu temizligi vs kendim yaptim en ufak bir sıkıntım ya da erken dogum belirtim olmadı cok şükür. Bu da hafiften ilerde bu da erkek ve ben 40a kadar beklemeyi düşünüyorum sıkıntı olmadıkça
bizim durumda öyle bende uzun boylu iriyim eşimde iridir. ufak bir bebek çıkmaz diye düşünüyorum :))Bizde 21 haftalığız kızım olacak Allah nasip ederse. Baştan beri hep 1 hafta önde benim kuzu. Ama doktorum hiç iri olur erken doğar bişey demedi şuanlık. Anne baba olarak bizlerde iri kıyımız zaten minyon bişey çıkmaz herhal benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?