2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bana çok kızdı ben 5 ayı tam bugün doldurdum.ilk ayıda sayma.bana ayda bir kilo demişti toplamda 8 Kilo yapar.iki kilo hakkım kalmis

Gözün aydin cnm bunuda atlattın
Çok Sagol canim

seninki afacan olcak belli.dogduktan sonra onun pesinde verirsin kilolari :)
aslinda 6 kilo fazla degil ki ben 7 kiloya yakin almisim ama
Kesin vercem kiloları.benim zaten kilom olduğu için kızdı ayda bir kilo demişti.6 kiloyu iki ayda aldim.ilk üç ay almadım bir kilo bile vermistim
Maşallah canım büyümüş paşa
Sagol canim

Bu arada plesante öndeymiş.nerde diye sorunca previa degil korkma dedi.rahim boyuda 46 mm mis.

Canım belki plesenta öndedir bugün o yüzden hissedemiyorsundur tüm hareketleri sonuçta hareket etmiş bir şey yoktur canım
Olabilir kuzu benimde aklıma sonradan geldi veya sırtını dönmüş olabilir. Yinede merak ettim allahtan minikte olsa birkaç hareket hissettim

Canım benim göğsumun etrafında var bu aylarda çok normal süt üretimin başlıyor göğüs ucunda kararmaya başlar.sutte gelebilir korkulacak bişey yok tabi skmadigin sürece ve göğsüne sk sk dokunma çünkü göğsüne dokunduğunda rahim uyarılıyor erken doğum riski var.sutte öyle ıslatacak derecede gelmez zaten göğüs ucunu nemlendirir.son ayında takip et bakalım göğüs uçlarında çatlama olursa kreme başla hemen bebeği emzirirken yara olmasin.oglumdada yaşadım aynı şeyleri sezeryan doğum yaptım sütüm gelmişti hemen.mama vermek zorunda kalmamistim inşallah bu oglumdada aynısı gibi olur mama vermek zorunda kalmam.

Bende sezaryen oldum ve sütüm hemen geldi de benim sıpa emmemişti

Günaydın sevgili anneler
Mutlu huzurlu haftasonlari olur inşallah

Size yine bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Benim bel fıtığım vardı hamilelikten önce
Kızlar şimdi o fıtıktan mi nedir sürekli belim tutuluyor ve bacaklarima vuruyor ağrısı

Uzansam otursam fark etmiyor, ayağa kalkınca desteksiz yuruyemiyorum çok kötü oluyorum
Sabahları bel ve bacak ağrısıyla uyanıyorum

Daha önümüzde yaklaşık 4 ayimiz var böyle mi geçecek hep

Geçmiş olsun cnm benimde bel fıtığı var hemde kiloda var o çok etkiliyor Bebek büyüdükçe malum kilo daha çok artıyor ben 91 kiloyla başlamıştım şimdi 93 oldum ama doktorum en fazla 3 kilo daha fazlası çok zorlar yerinden kalkamassin diyor özellikle akşamları sola yatmaya çalışıyorum uyusuyorum ve yatakta tek başıma donemiyorum umarım doğumdan sonra hafifler yoksa bebegimize kim bakar nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun....

Benim eşim de duygularını hiç belli etmez
Normalde devlet hastanesinde erkekleri içeriye almıyorlar ama iki kere sakinliğe denk gelince doktor izin verdi
Eşimin duvarda duran askılıktan farkı yoktu orda bebeği izlerken
Sadece sessizce videoya çekti bebişi
Galiba konusursa onu bir daha içeri almazlar diye de çekindi

Çıkınca ne hissettin diyorum güzeldi işte diyor sadece

Bir de benim hep burda takıldığımı biliyor ya
Diyor ki "aşkım ben kadınlar kulübünden okudum babalar bebek doğunca hissediyormuş üzülme sen "

Benim kiloyla da ilgisi yok canım ya
Ben 45 kiloyken bile bel fıtığım vardı ve ayakta kalınca zorlardi beni

Şimdi de 55 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum su an.
Ama son iki haftadır etkilenmeye başladım
En son evi süpürdüğüm gün çok kötü oldum
Yatsam belim ağrıyor kalksam belim ağrıyor ne yapacağımı sasirdim

Ayni seyleri yaşamışız canım teşekkür ederim.

Sert bir zeminde yatmaya çalışın. Yattiginiz yere gömülmeyin yani .yatağa veya koltuğa tok bı battaniye yayıp yapabilirsiniz. Belki o zaman yatınca daha az ağrır omurga düz kalır çünkü. Bide fitiga iyi gelmez ama ağrı hissini gerçekten hafifletiyor magnezyum almak. Benimde kasık bel çatı bacak her yerde çok ağrım vardı. Magnezyumu almaya başladıktan bir hafta sonra çok şükür çok azaldi

Bakıyorum burda da herkes magnezyuma başlamış
Kardeşim de dedi bu haftalarda magnezyum veriyor doktor ağrılar için doktorunla görüş dedi ama ben gidemedim daha
Sağlık ocağıyla görüşsem o verir mi
Kendi doktorumla görüşmek daha mı iyi olur

Belim sırtım bacaklarım çok ağrıyor
Ara ara da vajinada kemik ağrısı oluyor

Geçmiş olsun kızlar. Yormayın kendinizi çok fazla.

Gunaydin anneler
Günaydın :)

Günaydın herkese, mutlu sağlıklı huzurlu hafta sonları diliyorum kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah
Günaydın :)

peki kaç kilo doğmuştu oğlunuz? ilk çocuğum olduğu için normal olsun diye çok istiyorum . İri bebek olunca genelde sezeryana yönlendiriyorlar o yüzden biraz telaşlıyım :/

bizim durumda öyle bende uzun boylu iriyim eşimde iridir. ufak bir bebek çıkmaz diye düşünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…