2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Onlarında lastik yerleri aşınıyormuş canım o yüzden kullanışlı değil diye okudum. Ama yer bakımından çok iyi olur.
Bende yer bakımından tasarruf ederim diye düşünmüştüm canım. Tabi kullanan tecrübeli anneler varsa bekliyorum yorumlarını

Ne düşündüm de almadım bilmiyorum cinsiyet belli değildi belki de renkli olsun diye almamış olabilirim
Ehehe mantıklı
Yeşili falanda vardı ama erken gelmiştir belkide o zamanlar. 12-13 haftalıktık sanırım. Zaman hızlı geçiyor ya

Muz, kaşar peynir, İlikli paça ye haftasını yakalarsın.

File aldın mı kuzu her file olmuyormuş küvet büyük olduğu için normal satılanlar küçük geliyormuş sanırım.
File almadim .Ilk basta alayim dedim ama file bana pek kullanisli gelmedi . Annemde fileye gerek yok dedi. Almiycam o yüzden. boyutlari standart degilmiymis :) ama ben cok begendim hemde uyguna getirdik.

Gunde bir tane muz yiyorum ama az mi geliyor acaba :)
kasari da alıyorum ama lokma lokma cok az yiyorum. Belki yaramamistir.
Geçmiş olsun iyi olduguna sevindim. İnstagram da ki doktor bebegin kilosu icin Protein ve sebze ağırlıklı beslenin diodu. Bu arada ben file kullamistim cok memnun kalmıştım tek basina bebeği yikarken kolay oluyodu ben hep yalniz yıkıyordum çünkü. Diger turlu kulagina filan su kacircam diye korkuyodum

File almadim .Ilk basta alayim dedim ama file bana pek kullanisli gelmedi . Annemde fileye gerek yok dedi. Almiycam o yüzden. boyutlari standart degilmiymis :) ama ben cok begendim hemde uyguna getirdik.
Kardeşimde iyi ki almışız dediğimiz şeylerden biriydi yatıyorduk annem tutup şampuanlıyordu ben su döküyordum sürekli üşümesin diye. Ben alıcam o yüzden. Boyutlar standart ama A101’de satılanlar büyük baya. Filenin de büyük olması gerekiyor dolayısıyla :) Tek yıkayacaksan bebişi bende al derim aklında bulunsun kuzu.
A101 in kuveti bu kardesim almıştı filesinde marka olarak sevi bebe gibi bisey yaziyo ama tam olmus her küvete her file olmuyo
Bu markaydı galiba ya demişlerdi unutmuştum markasını. Sen diyince tanıdık geldi bak. Bakayım ben bu markanın filelerine sağol canım

Yatirirsin urasi filenin üstüne löp löp etli bacaklarina vura vura seversin yıkarsın bide islak yanaklarindan optumu tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…