2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar
2 gündür midem kazınıyor. Yemek yiyorum 20 dk sonra yememiş gibi hissetmeye başlıyorum. Sizin de öyle mi?
Kuzum sürekli değil ama bazı zamanlar bende öyleyim kesinlikle doymuyorum. Hem gözüm hem midem doymuyor. Yemekten kalkıyorum ama 15 dk Sonra hiç yememiş gibi oluyorum çok garip birşey.

Benim 2-3 haftadır öyle :)

Anlaştık benim minnoş nazlı bugün
Bu haftalarda böyleler galiba. Bak bende bugün yemekti temizlik çamaşır ütü derken yoruldum hissetmedim kalktığımdan beri. Yoruyoruz yavrucukları hep :)

Ne yalan söyleyim bunu bende aserdim dogdugunda yapmayi istediğim en güzel sey ben cok severim banyoda böyle islak yanaklarini öpmeyi
Miss gibi kokarlar bide oyy insanın severken içine sokası gelir yaa. Nasıl nazik sevicez hiç bilmiyorummm

Napıyosun peki :) nasıl baş edeceğiz
Çözümü yok bence ben yiyorum öyle olduğunda valla yalan yok
Geçen yemek yedik çay içtik saat olmuş 12 ekmek cnaım çekti. Oturdum yarım ekmeği yavan yavan yedim öyle geçti mide gurultusu

Ben öperek seviyorum cok hic durmasam öpsem. Kimiside böyle vura vura sever benim bebelere öyle vursan aglardilar alismamislar :)) nasil alışırsa öyle gidiyo
Benim zilli kardeş çok nazlıydı öpemezdik bile. Hala öyle yılışıklığa gelemiyor sıpa öpmek sarılmak yasak. Hatta babama gıcık zorla öpüyor diye bi alemler yaaa :)
Ama bende biraz sert sevenlerdenim halama çekmişim
Bakalım bizimkiler böyle olmaz inşallah ta doya doya severiz

İyi akşamlar kızlar progestan fitil kullanan var mı fitil diye aldım 200 mg yumuşak kapsül çıktı içinden bunu fitil olarak kullanabiliyor muyuz

Demekki onunda huyu öyle. Benimkiler bi bize öptürür baska kimseye yanasmazlar.hep bi mesafeliler :)))

evet diger arkadaslarda filenin kullanisli oldugunu yazmis. Ben hic kullanmadigim icin bilmiyordum . Simdilik annemgil yanimda ama yinede sen uygun ebatlarda bulursan beni de bilgilendir. :) bulursak alalim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…