Kuzum sürekli değil ama bazı zamanlar bende öyleyim kesinlikle doymuyorum. Hem gözüm hem midem doymuyor. Yemekten kalkıyorum ama 15 dk Sonra hiç yememiş gibi oluyorum çok garip birşey.
Bu haftalarda böyleler galiba. Bak bende bugün yemekti temizlik çamaşır ütü derken yoruldum hissetmedim kalktığımdan beri. Yoruyoruz yavrucukları hep :)
Kuzum sürekli değil ama bazı zamanlar bende öyleyim kesinlikle doymuyorum. Hem gözüm hem midem doymuyor. Yemekten kalkıyorum ama 15 dk Sonra hiç yememiş gibi oluyorum çok garip birşey.
Bu haftalarda böyleler galiba. Bak bende bugün yemekti temizlik çamaşır ütü derken yoruldum hissetmedim kalktığımdan beri. Yoruyoruz yavrucukları hep :)
Çözümü yok bence ben yiyorum öyle olduğunda valla yalan yok
Geçen yemek yedik çay içtik saat olmuş 12 ekmek cnaım çekti. Oturdum yarım ekmeği yavan yavan yedim öyle geçti mide gurultusu
Ben öperek seviyorum cok hic durmasam öpsem. Kimiside böyle vura vura sever benim bebelere öyle vursan aglardilar alismamislar :)) nasil alışırsa öyle gidiyo
Ben öperek seviyorum cok hic durmasam öpsem. Kimiside böyle vura vura sever benim bebelere öyle vursan aglardilar alismamislar :)) nasil alışırsa öyle gidiyo
Benim zilli kardeş çok nazlıydı öpemezdik bile. Hala öyle yılışıklığa gelemiyor sıpa öpmek sarılmak yasak. Hatta babama gıcık zorla öpüyor diye bi alemler yaaa :)
Ama bende biraz sert sevenlerdenim halama çekmişim
Bakalım bizimkiler böyle olmaz inşallah ta doya doya severiz
Benim zilli kardeş çok nazlıydı öpemezdik bile. Hala öyle yılışıklığa gelemiyor sıpa öpmek sarılmak yasak. Hatta babama gıcık zorla öpüyor diye bi alemler yaaa :)
Ama bende biraz sert sevenlerdenim halama çekmişim
Bakalım bizimkiler böyle olmaz inşallah ta doya doya severiz
Kardeşimde iyi ki almışız dediğimiz şeylerden biriydi yatıyorduk annem tutup şampuanlıyordu ben su döküyordum sürekli üşümesin diye. Ben alıcam o yüzden. Boyutlar standart ama A101’de satılanlar büyük baya. Filenin de büyük olması gerekiyor dolayısıyla :) Tek yıkayacaksan bebişi bende al derim aklında bulunsun kuzu.
Bu markaydı galiba ya demişlerdi unutmuştum markasını. Sen diyince tanıdık geldi bak. Bakayım ben bu markanın filelerine sağol canım
evet diger arkadaslarda filenin kullanisli oldugunu yazmis. Ben hic kullanmadigim icin bilmiyordum . Simdilik annemgil yanimda ama yinede sen uygun ebatlarda bulursan beni de bilgilendir. :) bulursak alalim madem