2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
evet diger arkadaslarda filenin kullanisli oldugunu yazmis. Ben hic kullanmadigim icin bilmiyordum . Simdilik annemgil yanimda ama yinede sen uygun ebatlarda bulursan beni de bilgilendir. :) bulursak alalim madem
Haber veririm canım bakınca. Aklına yatarsa alırsın

Canim ayrintilida daha farkli cikiyor sanki.benimki doktorda iki hafta ilerde aytintilida 4 gun ilerde cikti.bence ondandir.sen bide doktorda baktirirsin farkli cikar

kucukkuzum oglusuna masallah çok tatlı

merve teacher cnm o kadar takma kafana geç döllenme dir benimde 3 gün geriden geliyordu 1 buçuk aydır ondanda haberim yok sağlıklı olsun lar gerisi önemli değil.

A April wind cnm sevi bebe markanın vardır muhakkak ben kizimda kullanmamistim sanki bebek üşür gibi geliyor sürekli şu dökmek gerekiyor altına suyu dolduruyordum kızımı yatiriyordum içine zaten o kadar temiz oluyorlar ki narin narin yıkıyor sun. Herkesin tercih meselesi xnm sende fileyle rahat edersin gerçi nisanda dogacaklar 3 aylıkken yaza denk geliyor filed e mantıklı.

Evet kuzum kardeşimde üşümesin diye sürekli su döküyordum ben annemde yıkıyordu. Sonra daha büyüdükçe annem tek yıkamaya başladı rahat etti benim okulum vardı o zamanlar sürekli ilgilenemiyordum Zaten. Hep söylenirdi senin zamanında böyle şeyler yoktu iyi ki almışız diye

Sağol cnm

Annende genc bi kayinvalide sanırım çünkü senin yas galiba 22 idi. Kardesini kac yasinda doğum yapti

Kuzum benim kızda 20.haftada daha sakindi.
2-3gün öyle sakin sakin takıldı :)
Daha sonra atağa geçti

Kız kaç kiloyla hamile kaldın sen
23. Haftaya girdik kuzum, 2 gün hareketli 1 gün dinleniyor sanırım sen artık sürekli hissediyorsun herhalde

Kızlar Vuslat ismi nasıl?
Eşim kızımızın ismini Vuslat koyalım diyor.
Kavuşmak,sevgiliye kavuşma anlamında.

8 sene sonra gelen mucizemiz bizde kızımıza kavuştuk çok şükür,Allah nasip ederse kucağımıza alınca koyalım istiyor

23. Haftaya girdik kuzum, 2 gün hareketli 1 gün dinleniyor sanırım sen artık sürekli hissediyorsun herhalde
Ben bugün çok uyumuşum heralde
Seni biran 20.haftada sandım kendimi kaçta düşündüysem
Çok şükür hissediyorum kuzum özellikle gece 10dan 1e 2ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…