- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Anlamlı bir isim kuzum :) önemli olan sizin içinize sinmesi. İkinci isim düşünüyor musunuz ?Kızlar Vuslat ismi nasıl?
Eşim kızımızın ismini Vuslat koyalım diyor.
Kavuşmak,sevgiliye kavuşma anlamında.
8 sene sonra gelen mucizemizbizde kızımıza kavuştuk çok şükür,Allah nasip ederse kucağımıza alınca koyalım istiyor
Yok kız geçtik o haftalarıBen bugün çok uyumuşum heralde
Seni biran 20.haftada sandım kendimi kaçta düşündüysem
Çok şükür hissediyorum kuzum özellikle gece 10dan 1e 2ye kadar
38 yaşındaydı galiba. Annemle aramda 20 yaş var benimAnnende genc bi kayinvalide sanırım çünkü senin yas galiba 22 idi. Kardesini kac yasinda doğum yapti
Kuzum benim kızda 20.haftada daha sakindi.
2-3gün öyle sakin sakin takıldı :)
Daha sonra atağa geçti
Kız kaç kiloyla hamile kaldın sen
23. Haftaya girdik kuzum, 2 gün hareketli 1 gün dinleniyor sanırımsen artık sürekli hissediyorsun herhalde
Kızlar Vuslat ismi nasıl?
8 sene sonra gelen mucizemizbizde kızımıza kavuştuk çok şükür,Allah nasip ederse kucağımıza alınca koyalım istiyor
Anlamı çok güzelmiş duymuştum bunu canım.Kızlar Vuslat ismi nasıl?
Herkes aynı demekki bu haftalarda canım, 1 ay var o zaman beklemedeyiz57
Canım benim kızda bu aralar daha durgun geçen haftalarda göbeğimden bile belli oluyordu hareketleri şimdi daha içeriden geliyorama 28. Haftada düzene giriyormuş ya çok takılmıyorum hareketlerini hissedeyim yeter benim için
Canım ben çok beğendimözellikle de hikayesi anısı olan isimleri çok severim
Aslında tekte olabilir,hoşumuza giden anlamı güzel bir isim daha bulursak hemen onuda yapıştırırız yanına :))Anlamlı bir isim kuzum :) önemli olan sizin içinize sinmesi. İkinci isim düşünüyor musunuz ?
Yok kız geçtik o haftaları
Maşallah miniğineDarısı bize o zaman bol bol saatlerce hissedelim hareketleri
Oy maşallah kuzum az kiloyla hamile kalmışsın aramızda 1 kilo var :)57
Canım benim kızda bu aralar daha durgun geçen haftalarda göbeğimden bile belli oluyordu hareketleri şimdi daha içeriden geliyorama 28. Haftada düzene giriyormuş ya çok takılmıyorum hareketlerini hissedeyim yeter benim için
Canım ben çok beğendimözellikle de hikayesi anısı olan isimleri çok severim
Anlamı çok güzelmiş duymuştum bunu canım.
İçinize sindiyse neden olmasın
İsim konusu öyle birşey ki Zaten öyle her isim içine sinmiyor insanın. İçine sinene yapışacaksın
Eşim 2. İsim istemiyor yoksa benim de aklımdan geçenler vardı nasılsa birini kullanıcaz diye düşünüyor herhaldeAslında tekte olabilir,hoşumuza giden anlamı güzel bir isim daha bulursak hemen onuda yapıştırırız yanına :))
Hastaneye gittik bugün eşimle kontrolü vardı yoruldum.
Gelince 4 saatten fazla uyumuşum beyin algılamada güçlük çekti
20.haftaya gitti kafa
İnşallah kuzum inşallah
Oy maşallah kuzum az kiloyla hamile kalmışsın aramızda 1 kilo var :)
Bende 58le hamile kaldım 65-70 arasında bitirmeyi hedefliyorum
Gerçekten mi kuzum çok teşekkür ederim
Ben hamile kalmadan önce Güneş düşünüyordum gecenin ardından evimize doğan güneş anlamında
İçine sinene yapışacaksın
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Beğendin mi kuzum gerçekten,anlamı güzel bende beğendim
Rabbim güzel günler yasatsin ins size38 yaşındaydı galiba. Annemle aramda 20 yaş var benim
Bende suan ayni seyi düşünüyordum.ne yapacaz böyle yandik cok kilo alırızKızlar
2 gündür midem kazınıyor. Yemek yiyorum 20 dk sonra yememiş gibi hissetmeye başlıyorum. Sizin de öyle mi?
Evet kuzumAslında tekte olabilir,hoşumuza giden anlamı güzel bir isim daha bulursak hemen onuda yapıştırırız yanına :))
Hastaneye gittik bugün eşimle kontrolü vardı yoruldum.
Gelince 4 saatten fazla uyumuşum beyin algılamada güçlük çekti
20.haftaya gitti kafa
İnşallah kuzum inşallah
Oy maşallah kuzum az kiloyla hamile kalmışsın aramızda 1 kilo var :)
Bende 58le hamile kaldım 65-70 arasında bitirmeyi hedefliyorum
Gerçekten mi kuzum çok teşekkür ederim
Ben hamile kalmadan önce Güneş düşünüyordum gecenin ardından evimize doğan güneş anlamında
İçine sinene yapışacaksın
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Beğendin mi kuzum gerçekten,anlamı güzel bende beğendim
Amin canım hepimize yaşatsın inşallahRabbim güzel günler yasatsin ins size
ne gerek var ki şimdi şunu söylemeye2 dk da eşimle kavga ettim geldim.
Görümcem hastane çıkışı falan almıştı ya geçen aylarda.
Geçende arkadaşı gelmişti işte merak etti muhabbet sırasında bizde gösterdik olan eşyaları. Bende almıştım indirimden pandalı bi takım çok hoşuma gitmişti. Eşim nedense bi kıyaslama manasına girdi neymiş ablasının aldığı daha güzelmiş. Arkadaşı da evet daha güzel diyince ben bozuldum doğal olarak
Annemlerde zıbın almıştı eşime gösterdim az önce bak ne güzel diye.
Ne alakaysa tuttu diyor ki sen bizimkilerin aldıklarını beğenmemiştin vs dedi bakmadı bile. Ağlattı yine öküz. Saçma salak yarışa giriyor. Allah’ı var ki ben görümcenin aldığı takıma bayılmadım şade şeyler hoşuma gidiyor. Gözümde aldığım pandalı takım hem şirin hem güzel. Şu salakça geçen muhabbete bakar mısınız yaaaa kafayı yicem
Aslında eşinde haklı 2 isim olsa bile çoğu kişi tek isim kullanıyor :)Eşim 2. İsim istemiyor yoksa benim de aklımdan geçenler vardı nasılsa birini kullanıcaz diye düşünüyor herhalde
Ohh mis valla uyu uyu iyi gelir
İyi yapmışın yapışmaklaEvet kuzum
Valla erkek adı seçmek çok zor geldi hiç bir ismi beğenmedim desem yeridir. İçime sinene yapıştım eheh
Güldürdüysem ne mutlu bana amaaa gerçekler öyle :))
Amin canım hepimize yaşatsın inşallah
Şu erkekleri bi anlasammm.ne gerek var ki şimdi şunu söylemeyeherkes kendi zevkine göre almış işte beğendim de bak girme detaya dimi ? Ben artık tartışmamaya çalışıyorum baktım konu oralara geliyor oda değiştiriyorum. Ağlama krizine giriyorum yoksa boşver takılma sende boş yere sıkma canını
Sev tabi anne kız oturursunuz artıkAslında eşinde haklı 2 isim olsa bile çoğu kişi tek isim kullanıyor :)
Bakalım bizim gidişat ne olucak tek mi çift mi 3 mü
Gecede kızcemi severim
İyi yapmışın yapışmakla
Biz erkek ismine az çok karar vermiştik kız olunca düşünü düşünü bir hal oldum
En son eşim üstlendi isim işini,bu çocuk isimsiz mi kalcak dediğimi hatırlıyorum
Kız ismini sana bırakıyorum demişti, arada fikir veriyodu en son fikride geçti direk Vuslat olsun ben çok beğendim anlamlı dedi
Evet kuzum söyledin o zamanŞu erkekleri bi anlasammm.
Ki o zaman bile kötü hiçbir şey demedim buraya da yazdım düşünmesi bile yeter beni mutlu etti diye. gerçekten kötü değil aldığı. Ama kıyaslama yapmaya çalışması sinir ediyor. Küstüm gitmiyorum yanına
Aslında bizimde erkek ismi seneler öncesinden Aras diye kararlaştırılmıştı ama şimdi herkes koyuyor diye vazgeçtik. Kız ismi de son zamanlarda inci olsun diyordum :)Aslında eşinde haklı 2 isim olsa bile çoğu kişi tek isim kullanıyor :)
Bakalım bizim gidişat ne olucak tek mi çift mi 3 mü
Gecede kızcemi severim
İyi yapmışın yapışmakla
Biz erkek ismine az çok karar vermiştik kız olunca düşünü düşünü bir hal oldum
En son eşim üstlendi isim işini,bu çocuk isimsiz mi kalcak dediğimi hatırlıyorum
Kız ismini sana bırakıyorum demişti, arada fikir veriyodu en son fikride geçti direk Vuslat olsun ben çok beğendim anlamlı dedi
Ağlayarak odaya gittim gelmedi bile. Sanki kendi HamileEvet kuzum söyledin o zamangitme tabi o gelsin yaptığını anlasın da bi daha da konuşmasın öyle
Ay kıyamam kızAğlayarak odaya gittim gelmedi bile. Sanki kendi Hamile
Mutfakta oturuyorum şimdi de
Kız boşuna üzülüp ağlıyon herkesin zevki kendine göre.2 dk da eşimle kavga ettim geldim.
Görümcem hastane çıkışı falan almıştı ya geçen aylarda.
Geçende arkadaşı gelmişti işte merak etti muhabbet sırasında bizde gösterdik olan eşyaları. Bende almıştım indirimden pandalı bi takım çok hoşuma gitmişti. Eşim nedense bi kıyaslama manasına girdi neymiş ablasının aldığı daha güzelmiş. Arkadaşı da evet daha güzel diyince ben bozuldum doğal olarak
Annemlerde zıbın almıştı eşime gösterdim az önce bak ne güzel diye.
Ne alakaysa tuttu diyor ki sen bizimkilerin aldıklarını beğenmemiştin vs dedi bakmadı bile. Ağlattı yine öküz. Saçma salak yarışa giriyor. Allah’ı var ki ben görümcenin aldığı takıma bayılmadım şade şeyler hoşuma gidiyor. Gözümde aldığım pandalı takım hem şirin hem güzel. Şu salakça geçen muhabbete bakar mısınız yaaaa kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?