2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Anlamlı bir isim kuzum :) önemli olan sizin içinize sinmesi. İkinci isim düşünüyor musunuz ?
Ben bugün çok uyumuşum heralde
Seni biran 20.haftada sandım kendimi kaçta düşündüysem
Çok şükür hissediyorum kuzum özellikle gece 10dan 1e 2ye kadar
Yok kız geçtik o haftaları
Maşallah miniğine Darısı bize o zaman bol bol saatlerce hissedelim hareketleri

Kuzum benim kızda 20.haftada daha sakindi.
2-3gün öyle sakin sakin takıldı :)
Daha sonra atağa geçti

Kız kaç kiloyla hamile kaldın sen

57

23. Haftaya girdik kuzum, 2 gün hareketli 1 gün dinleniyor sanırım sen artık sürekli hissediyorsun herhalde

Canım benim kızda bu aralar daha durgun geçen haftalarda göbeğimden bile belli oluyordu hareketleri şimdi daha içeriden geliyor ama 28. Haftada düzene giriyormuş ya çok takılmıyorum hareketlerini hissedeyim yeter benim için

Canım ben çok beğendim özellikle de hikayesi anısı olan isimleri çok severim

Anlamı çok güzelmiş duymuştum bunu canım.
İçinize sindiyse neden olmasın
İsim konusu öyle birşey ki Zaten öyle her isim içine sinmiyor insanın. İçine sinene yapışacaksın

Herkes aynı demekki bu haftalarda canım, 1 ay var o zaman beklemedeyiz

Anlamlı bir isim kuzum :) önemli olan sizin içinize sinmesi. İkinci isim düşünüyor musunuz ?

Yok kız geçtik o haftaları
Maşallah miniğine Darısı bize o zaman bol bol saatlerce hissedelim hareketleri
Aslında tekte olabilir,hoşumuza giden anlamı güzel bir isim daha bulursak hemen onuda yapıştırırız yanına :))

Hastaneye gittik bugün eşimle kontrolü vardı yoruldum.
Gelince 4 saatten fazla uyumuşum beyin algılamada güçlük çekti
20.haftaya gitti kafa
İnşallah kuzum inşallah

Oy maşallah kuzum az kiloyla hamile kalmışsın aramızda 1 kilo var :)
Bende 58le hamile kaldım 65-70 arasında bitirmeyi hedefliyorum

Gerçekten mi kuzum çok teşekkür ederim
Ben hamile kalmadan önce Güneş düşünüyordum gecenin ardından evimize doğan güneş anlamında

Anlamı çok güzelmiş duymuştum bunu canım.
İçinize sindiyse neden olmasın
İsim konusu öyle birşey ki Zaten öyle her isim içine sinmiyor insanın. İçine sinene yapışacaksın

İçine sinene yapışacaksın
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

Beğendin mi kuzum gerçekten,anlamı güzel bende beğendim

Eşim 2. İsim istemiyor yoksa benim de aklımdan geçenler vardı nasılsa birini kullanıcaz diye düşünüyor herhalde
Ohh mis valla uyu uyu iyi gelir

Evet kuzum
Valla erkek adı seçmek çok zor geldi hiç bir ismi beğenmedim desem yeridir. İçime sinene yapıştım eheh
Güldürdüysem ne mutlu bana amaaa gerçekler öyle :))

Rabbim güzel günler yasatsin ins size
Amin canım hepimize yaşatsın inşallah

2 dk da eşimle kavga ettim geldim.
Görümcem hastane çıkışı falan almıştı ya geçen aylarda.
Geçende arkadaşı gelmişti işte merak etti muhabbet sırasında bizde gösterdik olan eşyaları. Bende almıştım indirimden pandalı bi takım çok hoşuma gitmişti. Eşim nedense bi kıyaslama manasına girdi neymiş ablasının aldığı daha güzelmiş. Arkadaşı da evet daha güzel diyince ben bozuldum doğal olarak
Annemlerde zıbın almıştı eşime gösterdim az önce bak ne güzel diye.
Ne alakaysa tuttu diyor ki sen bizimkilerin aldıklarını beğenmemiştin vs dedi bakmadı bile. Ağlattı yine öküz. Saçma salak yarışa giriyor. Allah’ı var ki ben görümcenin aldığı takıma bayılmadım şade şeyler hoşuma gidiyor. Gözümde aldığım pandalı takım hem şirin hem güzel. Şu salakça geçen muhabbete bakar mısınız yaaaa kafayı yicem

ne gerek var ki şimdi şunu söylemeye herkes kendi zevkine göre almış işte beğendim de bak girme detaya dimi ? Ben artık tartışmamaya çalışıyorum baktım konu oralara geliyor oda değiştiriyorum. Ağlama krizine giriyorum yoksa boşver takılma sende boş yere sıkma canını

Eşim 2. İsim istemiyor yoksa benim de aklımdan geçenler vardı nasılsa birini kullanıcaz diye düşünüyor herhalde
Ohh mis valla uyu uyu iyi gelir
Aslında eşinde haklı 2 isim olsa bile çoğu kişi tek isim kullanıyor :)
Bakalım bizim gidişat ne olucak tek mi çift mi 3 mü
Gecede kızcemi severim
İyi yapmışın yapışmakla
Biz erkek ismine az çok karar vermiştik kız olunca düşünü düşünü bir hal oldum
En son eşim üstlendi isim işini,bu çocuk isimsiz mi kalcak dediğimi hatırlıyorum
Kız ismini sana bırakıyorum demişti, arada fikir veriyodu en son fikride geçti direk Vuslat olsun ben çok beğendim anlamlı dedi

Şu erkekleri bi anlasammm.
Ki o zaman bile kötü hiçbir şey demedim buraya da yazdım düşünmesi bile yeter beni mutlu etti diye. gerçekten kötü değil aldığı. Ama kıyaslama yapmaya çalışması sinir ediyor. Küstüm gitmiyorum yanına

Sev tabi anne kız oturursunuz artık

Evet kuzum söyledin o zaman gitme tabi o gelsin yaptığını anlasın da bi daha da konuşmasın öyle

Aslında bizimde erkek ismi seneler öncesinden Aras diye kararlaştırılmıştı ama şimdi herkes koyuyor diye vazgeçtik. Kız ismi de son zamanlarda inci olsun diyordum :)
Aras olamayınca uras oldu iyi ki olmuş

Kız boşuna üzülüp ağlıyon herkesin zevki kendine göre.
Çocuk işin içine girince senin taraf benim taraf muhabbeti başlıyo diyolardı doğruymuş
Ben sadelikten yanayım şirin şeyleri seviyorum gelenede hayır demem de geç bi daha aynı lafları ederse :)
Çocuğa tek 4 takım aldım,benim herifte durmuşta bunlar yeter diyo.
Sen şaşırdın heralde büyük insanla bir mi tutuyon bebeği dedim.
Erkeklerin düşünce kafası farklı belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…