2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
günaydın kızlaar nasılsınız bakalım :) burda çok güzel kar vardı dün gerçi hala var da yağmıyor artık :) dün hamilelere kar izni vardı evdeydim evin tadını çıkardım ya bir de dün eşim de işten erken döndü yollar buzlu olunca bana da çok tatlı bi süpriz yapmış 2 hafta sonra diyeti bozdum balkonda kar manzarasına karşı sucuk ekmek yedim ayyyy nası güzeldi anlatamam gerçi yediğimizde ikindi saatleriydi sonradan onu yedim diye sabaha kadar hiç bişey yemedim korkumdan ama nası mutlu oldum anlatamam bir de oğlan da uyuyordu başbaşa vakit geçirdik uzun bir aradan sonra çok iyi geldiii bir ara da sinemaya gidelim dedik ikinci de gelince uzun bir süre ev arkadaşı kankaya bağlıcaz nasılsa şimdi vakit varken tadını çıkaralım dimi

Dudaklarım felaket acımaya başladı
Önerisi olan varsa alabilirim. Dün rüzgar vardı biraz, o azdırdı sanırım
Canım evde saf tereyağı varsa sür iyi geliyor yoksa da ruj sürebilirsin ama yoğun bir şekilde sür sızlamasını geçiriyor bende

ObseSif-annee canım maaşallah insan jestlere çok seviniyor bu dönem, sinemaya da gidin mutlaka bizde gidiyoruz hep bebek olunca gidemeyiz diye

Kizlar bebekleriniz hergun duzenli hareket ediyor mu ? 23+1 im ama 3 gundur bebegimden tik yok. Normalde her aksam yemekten sonra hareketlenirdi ama simdi ne yapsam ses cikmiyor. Devlet hastanesine evim uzak, ozele de gidip para vermek istemiyorum belki hareket eder bekleyim diyorum. Cikolata yiyorum, tatli yiyorum, yemekten sonra vs hic ses yok. Sizinde boyle uzun sureli hareket etmeyip sonra tekme yediginiz zamanlar oldu mu ?

Canım evde saf tereyağı varsa sür iyi geliyor yoksa da ruj sürebilirsin ama yoğun bir şekilde sür sızlamasını geçiriyor bende
Ruj denedim ama sürekli yenilemek gerekiyor yoksa kurutuyor
Tereyağı da deneyeyim. Gerim gerim geriliyor yaa

Tünaydın kızlar gece uyumak bilmez sabah kalkmak bilmez ben saat 10 larda uyuduğum zamanlarımı özledim inşallah düzene girer diyeceğim de kısa vadede o da imkansız

Bugün doktor randevum var kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım

Benim de uyku düzenim şaştı iyice kaçta yatıyorum kalkıyorum belli değil :)
Kocaman olmuştur kızın

Son düzenleme:
3 gün pek normal gibi gelmedi kuzum endişelendirmek istemem ama.
Sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlesen bi o da uzak değilse.
Yada yemek, tatlı yiyip sessiz bir ortamda sola dönüp hareket beklemek gerekiyormuş.
YouTubedan Kağan Kocatepe nin videosu var bebek hareketleri yaz çıkar canım izle onu.

Aynıyız :))
Güzel haberle gel kuzum özlemişsindir ayy çok heyecanlı :)
Salatalık bekletin diyorlar bir de canım bende deniycem kurudu çatladı hep soyuluyor artık
Ay ben yerim onu bekletemem

Senin gece uyuduğun vakitler belki hareket etmistir sen hissetmemisindir. Ben bugün mesela 7 de uyandim baktım kıpır kıpır oda uyanmis. Galiba benden önce uyanmis o ama ben uyudugum icin hissetmedim. Aklinda kalmasın yinede istersen bi git saglik ocagina

Kızlar merhaba bugün doktordan geliyorum kızımı gördüm :) Bi şey danışmak istiyorum size. Regenesis max. kullanıyorum kan testi yaptırdım Alt biraz yüksek çıktı karaciğer enzimiyle alakalıymış. İlacı içtikten sonra mide bulantısı ve ekşime yanma gibi sikayetlerim oluyor daha çok ekşime hatta.. Vitamin ilacımı değiştirdi dr. Decavit verdi bir de Feramat (demir ilacı ) ama bu decavitte omg yokmuş hamileliğin son ayında vericem lohusa depresyonundan koruyor balık yağı dedi. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz memnun mu Decavit kullananlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…