2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar daha önce yazmıştım denk geldiyseniz Yasin topluyorum hamile arkadaşlardan tekrar yazmak istedim aranızda okuyan arkadaşlarım oldu sagolsunlar denk gelmeyen olmuşssa rica etsem çok az sayıda eksiğim kaldı okumak isteyen olurmu

Gunaydin kizlarbenimde dudaklarım da şişlikler oldu demek ki bu dinemde olabiliyor
Benim.dudaklarimda şişti dolgu yaptırmis gibiyim.keske hep.boyle kalsa seviyorum bu halini...son haftalardada burnumuz sisecek göğüs çevresi kararacak göbek deliği filan.erkek bebek taşıyanlarda böyle oluyor.

Kızlar selam,
Nasılsınız. Bizim yazılılar misafirler derken hiç giremiyorum:/ şekeeir yüklemesi yaptıran oldumu? Ben yaptırdım
Açlık 71
1. Ölçüm 147
2. Ölçüm 104 çıktı. Doktoru sonuç için aradığımda ameliyata giriyordu. Yarın gel dedi ama gidemem muhtemelen. Olmadı ctesi bir uğrarım. Ablam iyi dedi ama. Bakalım olmadı bir giderim ya da yine ulaşmayı denerim.
Bebiş 730 gr 30 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu gayet. Ben de totalde 2.5 almışım. Ödem yok dedi bacaklarımı kontrol etti fln. Güzel gidiyor çok şükür şimdilik. Bizimki poz vermedi yine :) nazlı bir koç erkeği eyv eyv:)

Maybellinne dudak nemlendiricisi cok iyi dunden beri evde de suruyorum gecti bayagi
Nemlendiriciler geçici çözüm rahatlatmıyor dudağımı sürdüğüm sürece iyi geliyor. Şimdilik bi diğer önerileri denicem eğer geçmezse nemlendiriciyle yaşıcam yapacak birşey yok
Sonuç iyi gibi canım üst sınır 160 sanırım. Ama 2. Saat iyi çıkmış gayet. Bebişe de maşallah
Eda rüya ismi de gayet güzel.

Kizlar bu aralar kızımın ismini ne koysak diye daha yoğun düşünüyoruz. Eda Rüya hoşuma gitmeye başladı.siz ne dersiniz?
Rüya harika bir isim bence de. Ama Eda çokça var :) bir de iki isim ben öğrencilerimde çok gördüğüm için çok kullanılmıyor. Genelde biri kullanılıyor. Ama uyum olarak güzel duruyor canım

Hım bilmiyorum bakalım doktor ne dicek. Sen nasılsın kuzum? Gittin mi tekrar kontrole falan? Nasıl Uras paşamız?

İyiyiz kuzum şu sıralar Ankara’ya gitmemiz lazım eşimin işi sıkıntı en geç 1-2 haftaya gitmiş oluruz bakalım ne diyecekler teşhisten Sonra hiç gitmemiştim:)

İyiyiz kuzum şu sıralar Ankara’ya gitmemiz lazım eşimin işi sıkıntı en geç 1-2 haftaya gitmiş oluruz bakalım ne diyecekler teşhisten Sonra hiç gitmemiştim:)
Ayy hadi hayırlı haberlerle inş canım ya.

Bu arada kızçeler doğumu normal görünenler için doktor egzersiz verdi çok belli değil kağıttan ama atayım belki işinize yarar
Benim plesanta tamamen çıkmış çok şükür şimdilik normal doğum gibi duruyor

Eklentiler

• image.webp
    64 KB · Görüntüleme: 51
Ben de decavit kullanıyorum iki aydır. Değerleri de gayet güzel decavit in regenesis den daha yüksek genelde. OMEGA 3 de decavit de yok ama zaten günlük kadınların OMEGA 3 ihtiyacı 1100 mg civarı mi neymiş bunu da ancak sadece OMEGA 3 tabletleri ile alırız regenesis de o kadar yoktur.

Kizlar bu aralar kızımın ismini ne koysak diye daha yoğun düşünüyoruz. Eda Rüya hoşuma gitmeye başladı.siz ne dersiniz?
Rüya adı çok güzel yakın bı arkadasimin kızının adı. Çok kibar naif ve çok güzel bı kızdir. Ben başka bir fikirde vereyim aklınızda bulunsun hem Merve ile ilk harf uyumu var. "Mısra"

Maşallah diyelim günlerimiz tam aynı gözüküyor. bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah. Benim bebek geçen hafta 640gramdı. bir hafta önden giden gelişimi var. Acaba kaç oldu merak içindeyim . Kiloda çok almamışsın süper. ben de totalde 4 kilo aldım . Bayada yiyorum ama bütün gün dışardayım harketliyim belki sadece bebeğe gidiyor bilemedim :)

Canım maşallah oğluna 1 kilo olma yolunda
Şeker sonuçların gayet normal gebelik şekerin çıkmamış.
1.saat tokluk sınırı 180
2.saat 140

Selam kızlar kontrollerimizden çıktım geldim eve

İlk hakan beye gittim perinatolog, 1 ay sonra kontrole gel demişti tek tek baktı çok şükür her şey yolunda ama bizim nazlı kız bugün pek poz vermedi bize eliyle yüzünü kapattı yan profillerden görebildik yine de bir sürü renkli fotoğraf verdi.

Sonra kendi doktoruma gittim sonuçlarıma baktı güzel dedi şeker yüklemesi istemedi doğum hakkında da konuştuk her şey yolunda giderse 25 mart ve 10 nisan arası doğum olur dedi kafa olarak da kendini normal doğuma hazırla dedi bol bol yürüyüş önerdi haftaya tekrardan kontrole gidicem doktorum genelde kontrollere çağırıyor renkli yine baktık ama bizim kız inatçı yüzünü yine göstermedi bugün

Kilomuz 850 gr boyumuz 31 cm olmuş Beslenmeyle ilgili de konuştuk hiçbir şey yemesen günde 2 bardak süt bile içsen bebeğin gelişir dedi yani süt ürünleri önemli

Herkes güzel haberlerle gelir inşallah kontrollerden

Kalp balbe karşıymış :))
Bende seni merak etmiştim,çok güzel haberlerle gelmişsin canım.
Nazlı kızlar bunlar yüzünü göstermezler
Maşallah kızına kilosu falan gayet güzel haftaya gidince 1 kilo bile olmuş olabilir
Psikolojik etki çok önemli kuzum, beyne onun sinyalini vermek çok işe yarıyor

Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…