Sağol canım nasılsınHoşgeldin canım
Çok şükürSağol canım nasılsın
Ben de iki haftadir decativ kullaniyorum.herhangi gözlemleyeceğim birsey olmadi decavit ile ilgili.bi ay megadeyn bi ay elevit kullandim simdide saglik ocagi decavit verdiKızlar merhaba bugün doktordan geliyorum kızımı gördüm :) Bi şey danışmak istiyorum size. Regenesis max. kullanıyorum kan testi yaptırdım Alt biraz yüksek çıktı karaciğer enzimiyle alakalıymış. İlacı içtikten sonra mide bulantısı ve ekşime yanma gibi sikayetlerim oluyor daha çok ekşime hatta.. Vitamin ilacımı değiştirdi dr. Decavit verdi bir de Feramat (demir ilacı ) ama bu decavitte omg yokmuş hamileliğin son ayında vericem lohusa depresyonundan koruyor balık yağı dedi. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz memnun mu Decavit kullananlar?
Aleyküm selam canım hoşgeldin :) ne yasağı kaçırmışım benSelamın aleyküm ben geldim
Sizi özledim kızlar
Hamilelik nasıl gidiyor
Benim yasak bitti inşallah tez zamanda size tekrar yetişirim hayırlısıyla
Ne kadar sürüyormuş bu halleriEşim gelene kadar nöbet tutturdu bana yine :)
Eşim geldi ben uyudum :) Şimdi eşime uyu dedim nöbet bende
Cıkkadar kedi ne hallere soktu bizi
Kaç haftadır görmüyorsun kuzu ? :)Bende en çok onu merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba diye
Çok şükür bende iyiyim canım :)Çok şükürsen nasılsın cnm nasıl gidiyor :)
4-12 gün arası sanırım. Biz daha 3. GündeyizAleyküm selam canım hoşgeldin :) ne yasağı kaçırmışım ben
Ne kadar sürüyormuş bu halleri
Kaç haftadır görmüyorsun kuzu ? :)
Aleyküm selam canım hoşgeldin :) ne yasağı kaçırmışım ben
Decavit kullanıyorum.Kızlar merhaba bugün doktordan geliyorum kızımı gördüm :) Bi şey danışmak istiyorum size. Regenesis max. kullanıyorum kan testi yaptırdım Alt biraz yüksek çıktı karaciğer enzimiyle alakalıymış. İlacı içtikten sonra mide bulantısı ve ekşime yanma gibi sikayetlerim oluyor daha çok ekşime hatta.. Vitamin ilacımı değiştirdi dr. Decavit verdi bir de Feramat (demir ilacı ) ama bu decavitte omg yokmuş hamileliğin son ayında vericem lohusa depresyonundan koruyor balık yağı dedi. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz memnun mu Decavit kullananlar?
Yerimde olmayı hiç istemezdinBizim koridor uzun bazen üşeniyorum kalkıp gitmeye senin yeride olsam ohoo
Öp öp hem barışmış olursunuzTarafını öpücem valla yaa
4 takıma çok mu dedi aboo birde herşeyi bilir gibi yorum yapmaları yok mu:) Sanarsın 10 çocuk doğurmuş büyütmüşler
Amin kuzumm
Erkeklerin geneli öyle kızYerimde olmayı hiç istemezdin
Öp öp hem barışmış olursunuz
Hee yaa çok bilmiş bizimki
Daha varmış o zaman4-12 gün arası sanırım. Biz daha 3. Gündeyiz
Seni hatırlıyorum canım kürtajı unutmuşum sanırım kusura bakmaHoşbuldum canım :)
Bende burdaydım önce
3 ay önce kürtaj olmuştum
Dr üç ay dikkat et demişti
Şimdi yasağım kalktı
Yok kuzu işe yaramıyor git gide daha kötü oluyor sanki
Gör gel canım kızınıTünaydın kızlar gece uyumak bilmez sabah kalkmak bilmez bensaat 10 larda uyuduğum zamanlarımı özledim inşallah düzene girer diyeceğim de kısa vadede o da imkansız
Bugün doktor randevum var kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım
Hoşgeldin canım :)Selamın aleyküm ben geldim
Sizi özledim kızlar
Hamilelik nasıl gidiyor
Benim yasak bitti inşallah tez zamanda size tekrar yetişirim hayırlısıyla
Çok aminDaha varmış o zamançabuk geçer inşallah kuzu
Seni hatırlıyorum canım kürtajı unutmuşum sanırım kusura bakmaen kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsı inşallah
Olsun canım önemli değilDaha varmış o zamançabuk geçer inşallah kuzu
Seni hatırlıyorum canım kürtajı unutmuşum sanırım kusura bakmaen kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah
Sağol kuzu yazdım aklımın köşesine bunuda.Nivea nın dudak balmı var onu dene. Bir de bepanthene kullan o çok iyi geliyor.
Hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş canım çok sağol inşallahGör gel canım kızını
Doya doya özlem gider
Gelince bizede haber ver ne kadar tontik olmuş az bucuk fikir yürütelim bizde
Benim kontrolde haftaya gün sayıyorum
Hoşgeldin canım :)
Hayırlusıyla en kısa zamansa gelir minik mucizen inşallah
Canım karaciğer enzimiyle ilgili birşey dedi mi doktorun bilgi falan verdi mi ?Kızlar merhaba bugün doktordan geliyorum kızımı gördüm :) Bi şey danışmak istiyorum size. Regenesis max. kullanıyorum kan testi yaptırdım Alt biraz yüksek çıktı karaciğer enzimiyle alakalıymış. İlacı içtikten sonra mide bulantısı ve ekşime yanma gibi sikayetlerim oluyor daha çok ekşime hatta.. Vitamin ilacımı değiştirdi dr. Decavit verdi bir de Feramat (demir ilacı ) ama bu decavitte omg yokmuş hamileliğin son ayında vericem lohusa depresyonundan koruyor balık yağı dedi. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz memnun mu Decavit kullananlar?
Canm benim bebegimin hareketleri de cok düzensiz. Birkac hafta öncesine kadar panik yapiyordum ama simdi cok takmiyorum. Bebek bir gun cok hareket ediyor sasiriyorum.Ertesi gün bi bakıyorum hicbir hareket yok. Yemek yemek tatli yemek hic etki etmiyor. Uzanip dinle diyorlar ya hani onu yaptigimda bile hissedemedigim oluyor. Bizimki kafasina göre takiliyor yani.Mesela bu sabah güzel hareketliydi.simdi durdu belki yarina kadar hic hissetmem.Nazli benim kızım:)Kizlar bebekleriniz hergun duzenli hareket ediyor mu ? 23+1 im ama 3 gundur bebegimden tik yok. Normalde her aksam yemekten sonra hareketlenirdi ama simdi ne yapsam ses cikmiyor. Devlet hastanesine evim uzak, ozele de gidip para vermek istemiyorum belki hareket eder bekleyim diyorum. Cikolata yiyorum, tatli yiyorum, yemekten sonra vs hic ses yok. Sizinde boyle uzun sureli hareket etmeyip sonra tekme yediginiz zamanlar oldu mu ?
Çok bilmiş zeka küpleri maşallahErkeklerin geneli öyle kız
Doğru yanlış maşallah bilmedikleri şey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?