2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet canım yazar yazmaz senin mesajını gördüm çok teşekkür ederim
Evet canım doktorum da onu vurguladı benim çok güzel bir örneğim var annem normal doğum için kaslarımızı vücudumuzu da güçlendirmemiz gerekiyormuş onları da yapıyorum zaten takdir allahın

Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin

Teşekkürler kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

Canım aynen hatta ben hiç yemediğim kadar meyve ve tatlı yiyorum. Ama çalışıyorum. Sürekli ayaktayım hareket halindeyim o yüzden sanırım almadım çok şükür. Bir de ben ztn 74 kiloya yakın hamileydim 4 kiloya yakın vermiştim şimdi çok şükür o kiloya ulaşmadım bile artik riskimm de kalktigi icin yuruyuslerede baslayabilirsin dedi az olmak sartiyla. Bakalim ins boyle devam ederiz. 4 te gayet iyi
Canım maşallah oğluna 1 kilo olma yolunda
Şeker sonuçların gayet normal gebelik şekerin çıkmamış.
1.saat tokluk sınırı 180
2.saat 140
Ay kuzum doktor hala donemedi. Ben hic 147 hayatimda gormedigim icin sok oldum. Korkuyordum ama herkes normal dedi cevremde. Internetten de baktigima gore normalmis. Bakalim doktor donunce daha bir rahatlicam. Senin kizcen nasil kuzum? Sen iyi msiin?

Canim masallah size
Kizcen guzel buyumus. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhh

Rica ederim canım ne demek :)
Kaslarını doğum için nasıl güçlendiriyorsun canım merak ettim

Yok canım evham yapma hiç içtiğin şekerli su o kadar yükselmesine neden oluyor.
Değerlerin normal aralıkta
Şükür iyiyiz kuzum bizde kızcem bugün sakin dünkü gezmemizin verdiği yorgunluk var üzerinde belliki
1 hafta var bizim kontrolede bakalım şeker çıkcak mı çıkmıcak mı diye kafamsa deli sorular

Amin canım çok teşekkür ederim hep beraber inşallah allah kucağımıza almayı da nasip etsin

Rica ederim canım ne demek :)
Kaslarını doğum için nasıl güçlendiriyorsun canım merak ettim

Canım yürümek çok faydalıymış doktorumda mutlaka yürü dedi normal doğumu kolaylaştırıyormuş kasları güçlendiriyormuş.

Cuttingcorners canım maşallah bebiş kocaman olmuş gözün aydın haberler de güzel

Canım benim çok teşekkür ederim

Kızlar şaka maka doğumlarımıza 3 ay kaldı ve ben süre yaklaştıkça korkuyorum, heyecanlanıyorum birşeyler oluyor

Ya bugün bana da oldu hatta tek gitttim eşim çok yoğundu gelemedi kalbim hızla atmaya başladı içimden dedim şimdi doğuma da gidiyor olabilirdim nasıl olacak ? Ne yapıcam ? Bir sürü şey geçti aklımdan

Hormonlar devrede sanırım bizim ya.
Benimde aklımdan birsürü soru geçiyor valla nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum bütün duygular aynı anda geliyor

Hormonlar devrede sanırım bizim ya.
Benimde aklımdan birsürü soru geçiyor valla nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum bütün duygular aynı anda geliyor
Bazen diyorum hayat bu belli olmaz hiç ummadığım bir anda suyum gelir tek başıma gidebilirim, belki o an istanbulun bir ucunda olurum o zaman nereye giderim hastaneye vb düşünceler her şey geçiyor aklımdan hormonlar fena ya canım bol bol dua edicez o mucizeyi allah bize nasip edecek inşallah

Ay onu bende düşünüyorum
Diyorum acil birşey olsa ankaraya nasıl gitcez, başkasına desem bu düşündüğümü deli misin der herşeyi düşünme bu kadar der Ama olmuyor işte öyle insanın aklına geliveriyor. Allah korusun birde bazen korkuyorum erken doğum olursa diye sebep yok ama insanın aklına geliyor işte. İnşallah hayırlı doğumlar nasip olur bizlere balım

Canım hayatta her şey bizler için her ihtimali düşünmek zorundayız e bir de hassasız inşaallah her şey yolunda gider hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri

eheh :)
Napıyım kuzum temizlik günüydü bugün öldüm öldüm bittim. Şimdi çorba içiyorum ödül olarak
Yavaş yavaş yap kız,afiyet olsun
Temizlik en son beni mahvetti ogünden beri belim doğrulmuyu
Kızlar şaka maka doğumlarımıza 3 ay kaldı ve ben süre yaklaştıkça korkuyorum, heyecanlanıyorum birşeyler oluyor
Kafamda benimde deli sorular oluşuyor vakit yaklaştıkça heyecan stres korku hepsi bir arada
Aşşa yukarı 1 ay kadar yürüyebildik canım eşimle beraber havalar soğudu bizim yürüyüşler yalan olmaya başladı
Bel ağrılarım izin verdiği sürece evde turluyom bende

Benimde belim iptal oldu
Kuzu tek olmadığıma sevindim yanı en azından psikopat gibi tek düşünen ben değilmişim bunları onu anladım

İnsallah oyledir cnm. Saglik ocagina sordum 26 haftadan once ordaki aletlerinde bebegin kalbi duyulmuyormus. Arkadaslarim gidiyor duyuyor dedim bizdeki alet boyle dedi. Bu saglik ocagi da kiyida kosede kalmis biryer de degil ya aletleri eski yada bakmamak icin oyle dedi gunahini da almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…