2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde belim iptal oldu
Kuzu tek olmadığıma sevindim yanı en azından psikopat gibi tek düşünen ben değilmişim bunları onu anladım
Dikkat et canım kendine yavaş yavaş yap.
Bir sonraki temizlik için şimdiden kara kara düşünüyorum hamile kalmadan önce 1 günde yaptığım evin temizliğini 3 günde yaptığım halde belim çok ağrıdı hala ağrısı devam ediyor.
Annemle konuşmuyoruz, kayınvalidem annesine bakıyor, ablam uzakta doğumdan sonra gelcek
Yok canım psikopatlık değil düşündüklerin inan bende senin gibiyim,erken doğum falan olur korkusu sarıyo birde arada

Hissetin mi peki gün içinde hareketlerini

Tetanoz aşını neye göre yaptılar canım
Bence acile bir gidip içini rahatlat seni korkutmakta istemiyorum 3 gün az değil

Sorma İnan ki evin temizliği şöyle yapıyorum hergün bir oda. Başa dönene kadar diğer yerler batıyor Zaten . Enerjim yok artık havalardan mı bilmiyorum
Ne olacak bu halimiz

İnsan ister istemez tabi ki düşünüyor herseyi. Ama rabbim o an bi kolaylık bi esenlik veriyo kulunu darda koymuyo o cok korktuğumuz doğum da anı yasamak kaliyor bize bi de bakıyorsun doğum olu vermiş.
Zor gibi görünsede olduktan sonra aslında o kadarda korkulacak birşey değilmiş gibi geliyor heralde doğum yapanlara.
Nedense normal doğumdan korkmuyorum sadece ilk olduğu süreci bilmediğim için kan kaybım çok olur mu sezeryan mı benim için daha iyi olur acaba pişman olurmuyum gibi düşüncelere dalıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sorma İnan ki evin temizliği şöyle yapıyorum hergün bir oda. Başa dönene kadar diğer yerler batıyor Zaten . Enerjim yok artık havalardan mı bilmiyorum
Ne olacak bu halimiz
Hergün hareket halinde olduğun içinde çok ağrın olabilir kuzum
Arada annen gelir bundan sonra sana yardım eder
Havalarında etkisi var canım son 3 aya girdik sayılır onunda etkisi var

Kizlar kanamam oldu biraz.koyu renkli geldi iki uc kere geldi bende hemen doktoruma gittim bebekte sikinti yok rahimde kanamada yok.ama karnimda baski var.cok korktum bi an.aman kizlar cok dikkatli olun siz yasamayin
Gelmiş geçmiş olsun canım
Bebeğin iyiymiş buna çok sevindim
Neden olmuş plesantadan falan mı kaynaklı rahim ağzı ölçümünü yaptı mı doktorun

Canim benim insallah cikmaz. Merak etme. Doktor yazdi cok sukur guzel her sey yolunda dedi. Idrar da istemisti o da temiz cok sukur.
Darisi basiniza kuzum
Kizlar kanamam oldu biraz.koyu renkli geldi iki uc kere geldi bende hemen doktoruma gittim bebekte sikinti yok rahimde kanamada yok.ama karnimda baski var.cok korktum bi an.aman kizlar cok dikkatli olun siz yasamayin
Canim cok gecmis olsun. Sen de dikkat et. Ekstra yordun mu kendini naptin canim?

Ne olacak bu halimiz

Bende yarın yapıcam büyük temizliğimi geçen gün perdeleri yıkamıştım yarın da temizlik yapmam lazım yemek de yapmam

Canım çok geçmiş olsun rahimde bebekte bir şey yokmuş ya güzel haber ama neden kaynaklandı acaba? Enfeksiyon mu var acaba? Ben hamile kalmadan önce kahverengi lekelenme olmuştu enfesksiyon çıkmıştı canım bi fitil verdi doktor şükür geçti

Gelmiş geçmiş olsun canım
Bebeğin iyiymiş buna çok sevindim
Neden olmuş plesantadan falan mı kaynaklı rahim ağzı ölçümünü yaptı mı doktorun
Sagol canim.bakmistir heralde rahim agzina telastan ne soracaginida unutuyo insan.ayrintilida bakilmisti iyi cikmisti cuma gunu.doktir neden kaynaklı bilemeyiz dedi

Canim benim insallah cikmaz. Merak etme. Doktor yazdi cok sukur guzel her sey yolunda dedi. Idrar da istemisti o da temiz cok sukur.
Darisi basiniza kuzum

Canim cok gecmis olsun. Sen de dikkat et. Ekstra yordun mu kendini naptin canim?
Bugun yemek yaptim ceviz kirdim ekstra bir seyde yapmadim aslinda.sagol
Igne verdi onu yaptim tansiyonum yuksek cikti 15 dakika sonra gel dedi gittiğimde doktor ameliyata girmiş enfeksiyonu soracaktim unuttum.gecen hafta idrar testi yaptirmistim cikmamisti.

Canım çok geçmiş olsun bebek iyiymiş şükür, dikkat et kendine bol bol dinlen

Şöyle düşün cnm doğum cok zor bisey olsaydi eskilerden bugunumuze herhalde kimse kolay kolay doguramazdi. Helede eski zamanlarda evlerde doğum oluyomus o zaman sezeryan da yokmus herhangi bi ilac bi igne sadece köylerin ebeleri doğum yaptirirmis ve simdi bakıyoruz o ebelerin yaptiklari herseyi doktorlarda yapiyor. Sezeryan doğum yaptım ama hic kimseye önermiyorum zorunlu oldu benim ki. Normal doğum yapmayi isterdim . Adi üstünde normal Rabbimin emrettiği gibi ama tabi biseyler yolunda gitmez o zaman sezeryan da olur.

Sezaryen doğumda iyileşme sürecin ne kadar sürdü ağrı sızı geçmesi falan

Sezaryen doğumda iyileşme sürecin ne kadar sürdü ağrı sızı geçmesi falan
İlk sezeryanda cok çabuk toparladim 1 gece yattim ertesi gün cok rahat normal bi sekilde yürüyerek hareket ederek evime geldim cikarken tekerlekli sandalyeye filan ihtiyac duymadim.Hersey cok güzeldi yani. İkinci sezeryanimda doktor acizligine ugradim agri kesici iğne bile yapmadilar. 1gece yattim yine tekerlekli sandalyeyle ciktim hastaneden 3 günde evde yattim 4.gun ayaktaydim . Galiba bünyeyle de alakali gelinimizi 5.gun gördüm sezeryan sonrasi hala ilk günkü gibiydi o biraz zor toparlandi. Zaten ilk gun cok agri oluyo oda agri kesici igneyle filan geçiyor. Hatta simdi agri pompasi diye bisey varmis özel hastaneler 200 tl gibi ek bi ucretle damar yoluna takiyomus belli araliklarla agri kesici veriyomus o pompa

Düşündüğüm kadar uzun sürmüyormuş yine. Normal doğum gibi olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…