2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim gözlemlediğim ilk sezeryan daha kolay oluyor. İkinci ve üçüncüler daha zor oluyo çünkü rahimde yapisiklik oluyomus galiba kesilip dikildiği icin . Onlarda agriya ve aciya sebeb oluyor
Anladım canım hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Canim benim insallah cikmaz. Merak etme. Doktor yazdi cok sukur guzel her sey yolunda dedi. Idrar da istemisti o da temiz cok sukur.
Darisi basiniza kuzum

Canim cok gecmis olsun. Sen de dikkat et. Ekstra yordun mu kendini naptin canim?
İnşallah canım bakalım haftaya var mı yok mu bende öğrenicem en azından stresini atmış olurum üzerimden :))
Sevindim canım bu arada idrarın falan temiz çıkmasına insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor demi
Çokta açıklayıcı bir yorum olmamış canım ama bazen böyle sebepsiz kanamalar olabiliyor
Dikkat et bundan sonra bol bol dinlen canım
Aynı benimde normal doğumda düşüncelerim bu yönde canım biran sen yazınca kendimi gördüm karşımda :))
Bende normalden yanayım canım daha doktorla bu konuyu hiç konuşmadım ama tüp bebek birde pıhtılaşma olunca kafam sezeryandan yana kayıyor

Cuttingcorners masallah bebeşine kuzum kocaman olmuş
havadansudan geçmiiş olsun canım kanamam için yat dinlen biraz yorma kendini..

Kızlar ben çoook moralsizim giriyorum okuyorum çıkıyorum hiç halim yok eşim gittiğinden beri çok özlüyorum onu çok

Canım inan ol 2 gündür aklımdasın unutup duruyorum.
Geçen hafta netim yoktu 1 hafta kadar giremedim.
Nasılsın iyi misin kasılmaların ne durumda
İnşallah herşey yolundadır

Tabi doktorun senin ve bebeğin icin en iyisine karar verecektir. İnsallah sağlıkla hic bi sorun yasamadan doğumun gerceklesir. Benide ilk aylar doktor uyarmıştı zehirli guatirim olduğu icin anestezi uzmani uygun görmezse seni baska hastaneye sevk ederim filan sonradan demedi deme dedi :) bende endonrinde ki drla konuştum oda gittiğini hastane bizden daha iyi orda doğum yapman daha iyi olur dedi ister istemez herseyi kafaya takiyoruz iste

Konuşup doktorla değerlendiricem artık canım bu zamana kadar hiç konusu açılmadı doğuma yakın konuşuruz diye düşündüm bende.
İnsan kendi canından çok evladı için korkuyor canım.
Sen neye karar verdin şimdi guatr için gittiğin hastanede mi düşünüyosun doğumu gebelik için takip olduğun hastanede mi

Kızlar günde kaç bardak siyah cay iciyosunuz? Ben 4 5 bardağı buluyorum. Acaba zararı olur mu?

Guatir icin gittigim hastaneyi istemiyorum aslinda. Tan bilmiyorum ama galiba yenidogan servisi yok oranın belkide vardır egitim arastirma hastanesi. Kadin doğum hastanesine gidiyorum gebelik takip icin orasi daha iyi sartlar benim icinde bebek icinde daha uygun insallah hersey yolunda gider ve hayirla o hastanede dogumumu yaparim

Tsk ederim.6 ci haftada olmustu yerleşme kanamasi.ins bir daha olmaz
Ben daha uzun zaman sürdü diye hatırladım ama baska biriyle karıştırdım demek ki. Bende 12 haftaya hep devam etti sonra 3 hafta arayla iki defa oldu şükür 1 aydir yok. Bende de bisey bulamadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…